afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dan! Madona, kolk ste pridne s kolofanjem. Nekaj dni se vam ne javim, pa je že nov del odprt! Nimate nobenega drugega dela kot tu gor viset??? Komentarje za nazaj bom brala kasneje, sedaj samo toliko, da se vam javim. Vikend je bil lep, delno deloven in delno uživaški. V četrtek sva šla iskat ciprese in smo jih v petek zasadili, v soboto je bilo še treba nekaj drugih stvari naredit okrog hiše, v nedeljo pa smo šli na en krasen izlet, saj je bilo vreme res čudovito. Včeraj sva imela 3. cepljenje, pregled pri zobozdravniku in laboratorij (kri). Kar se tiče testa, ni bil nič kaj priden, saj je vzel le eno kocko v roke, sestra pa je hotela, da si kocko poda iz roke v roko in vzame še drugo kocko. Potem ni hotel pobrati rozine, nazadnje se ni hotel usesti, vmes pa je namesto rdeče volne opazoval prstane na roki med. sestre. Skratka, nič od nič. Edino pediatrinjo je potegnil k sebi, da smo se pra lepo nasmejali Janja 27 mere z včerajšnjega pregleda: teža 8.050 g, višina 67 cm (je sestra kar na hitro zmerila in vem, da je Matic večji kot prejšnji mesec, pa se mi ni dalo z njo ubadati). Naslednji pregled imamo v juliju, vendar sestra še ni imela razporeda, tako da mi javi kasneje. Matic trenutno spi, jaz sem pošila nekaj razparanih oblačil, sedaj pa čakam, da se zbudi in greva na sončka. Je katera od vas že poskusila dati svojemu na glavo kar trak namesto kapice? Nekaj moram it še nabavit za na morje, ker se mi zdi, da bo prevroče, da ga mučim s kapo. Povejte prosim svoje izkušnje. Pa še to: koliko jih sedaj oblačite za ven (že kakšen kratek rokav spodaj ali še nič)? Dream- a ste dobili vabilo za zobarja? Pri nas ne vem kako bo, ker ima p. v drugi občini. a cepijo , če je malo smrkav?
|