Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:09:42
|
|
|
|
glugluglu
|
aja Tinky, sem šele sedaj videla, da iščeš apartma in, da si čisto v akciji , no mogoče bo pa kakšni drugi prav prišlo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:12:39
|
|
|
|
glugluglu
|
mojcek, jaz sem šla ven kljub nosku in kašlju, k zdravnici ne, no bil je prejšnji teden na sistematskem in je bil ok, mi je samo rekla, da se mora redno izkašljevati, no sedaj je pa vročino dobil in me prav zanima, ali se je prehlad naprej razlezel ali je kakšen virus med vikendom staknil.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 11:16:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:17:34
|
|
|
|
glugluglu
|
3jemi, fajn dopust, dobra ideja, res ugodno AAA, tudi mi bomo štukali varstvo za Tiana do 1. septembra, sploh še ne vem kako. Najbolje, da za vsak slučaj tudi jaz začnem kaj iskati, sicer bo Mitja imel dopust, pa tašča malo, ampak vseeno je treba biti pripravljen, najbrž ne bo vse pokrito.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:18:29
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera 3jeMI - jaz sem tudi o taki mobilni hiški razmišljala - mogoče te pridem pa junija kaj obiskat Čeprav sedaj so v Bovcu v hotelu naredili tudi otroški bazenček, pa neka igrala ipd, pa je malo bolj otroku prijazno, tako da bom mogoče pa tja pičila, oziroma kdaj med vikendoma kar gor ostala V katerem: Hotel Alp ali Kompas? Midva sva malo gledala za hotel Alp, zato sprašujem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 11:18:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:20:00
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ksenči, mogoče pa ravno jagode manjkajo, da povrnejo energijo!? Poskusit ni greh. hi,hi,a veš da so menda res manjkale, kr dans sm polna energije flower- ne morš vrjet. dobr vedet, da bom pozorna kak je lektorirano. no ko bom tak daleč. pa še enkrat bravo in hit zagovor in do konca diplomirat mojcek- ko je Aljaž prehlajen ima slabši apetit par dni, pol pa se mu spet povrne metuljček- zaščitno kremo pred soncem gremu jutr nabavit. me ni po moje spomladansk, bol so živčki z diplomo in skoz mam neki, tak da nimam časa za počitek nč, grem it za knjige, dokler Aljaž spi, pol kosilo skuhat, vn na dolg sprehod, pol pa upam, da bo spet kako kitico zadremu, da še lahk kaj napišem. no dobla sm podjetje z diplomo, imam jutr sestanek in upam, da mi bojo posredoval čimveč informacij, da bom lahk fajn nardila uživajte v sončku
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 11:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:21:20
|
|
|
|
3jeMi
|
almera in co. ... z veseljem... bom zelo vesela... za mulčke imajo pa tudi lepo urejeno... p.s. sem videla, da se da v kampu vsaj na treh koncih jest sladoled... njami...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 11:24:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 11:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 11:33:53
|
|
|
|
lidija***
|
Almera- jaz že od 8. meseca delam kašice z KM. Kupim pa nekondenziranega Planika. Menda so taki najboljši za . Ima 1x več kalcija kot pa navadno mleko.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 13:06:00
|
|
|
|
nanka
|
midve sva nazaj s posvetovalnice, Teža 9 mesecev: 6660, velika 69 cm. Skoraj bi dobile napotnico za razvojno, ker ni sodelovala, potem je pa le nekaj pokazala, tako da zaenkrat še ne greva, kri OK, hemoglobin tudi, voda super, tako da ostalo je vse super. Morje, morje, 3jemi kje sta vzela hišico, malo več podatkov prosim, meni je Ankaran super, ker smo bili v kampu par let, daj kaj več povej. Nimam še nič rezervirano. Gluglu, preko katere agencije si vzela Rabac? Tam smo tudi uživali, pa še cena je kar sprejemljiva, daj malo več mi povej ( mi kar diši tale tvoj podatek)
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 13:20:46
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Gluglu, preko katere agencije si vzela Rabac? Tam smo tudi uživali, pa še cena je kar sprejemljiva, daj malo več mi povej ( mi kar diši tale tvoj podatek) Meni je sicer urejala zadeve iz naše službene agencije (naša firma je 100%lastnik turistične agencije, lahko ti dam tel., ker je tudi za zunanje), ki je potem izbrala Kompas, ker je bil tu Rabac najcenejši. Tisto prej kar sem dala Tinky mi je pa iz ene druge agencije poslala agentka preko ene prijateljice, tudi lahko dam podatke, je zelo zanesljiva punca, vse poišče. No mi gremo tole preko Kompasa, Hotel Narcis http://www.kompas.si/produktPocitnice.asp?wpid=17295&datum=05.2009&pid=48267&did=&pageid=14666&days=7
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 7.4.2009 13:23:50
|
|
|
|
Netta
|
dan, no mi smo bolj kot ne po cele dneve zunaj, le takole uletimo noter na kosilo...je ano že tak zasmodilo da je joj danes celo s kolesom.iiiiiiii kak je uživala dzanika - čestitke za službo!!! almera - kako gre trening?? inigo - za plazenje! lidija - za tvoje lepotice! flower - dobro zrihtaj tole z diplomo! neboglasnica - kako si??? trenutek resnice - nisem gledala, pa bi enkrat ravno zato da si ustvarim en vtis...a pravite da je kar nekaj...hja kot vse slovenske oddaje po vrsti tinky - poletni dopust je še pod vprašanjem...za nekaj malega časa bomo šli v Piran, ostalo ???? mojcek - jaz sem jo zadnjič peljala, ravno zaradi tega da sem bila mirna - imela podobne simptome kot tvoja...no in so bila pluča ok, imela pa je vneto uho...tak da pojdi če se ti zdi ja ven pa pojdi seveda...ni boljšega za prehlad! l kapco na glavo spanje - da, diha s trebuščkom! metuljček - ja mažem ja, pa sem kupla eno butasto, je cela bela potem kot kaka gejša...katero priporočate dečve? just - a mi lahko katera nekaj zrihta? ono kremo tee tree???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 13:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 13:49:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:04:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:07:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:08:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:12:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:29:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:44:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?