|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
6.4.2009 17:04:15   
lidija***
še malo slikic...
mami pa mi je dala malo sladoledauser posted image
user posted image

tole je ajs!.... moj odziv
user posted image

moje rožice- obrnjene malo narobe
user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 18:08:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.4.2009 18:52:00   
dzanika
malce na hitro.
Danes sem podpisala pogodbo za nedoločen čas s dvemesečnim poizkusnim delom. user posted image   So me presenetili ker sem mislila da bom dobila najprej dva meseca za določen čas pogodbo ampak so mi dali kar za nedoločen čas. user posted image
Včeraj so nam ven pokukale zgornje dve enkice. Obe naenkrat! Tako da imamo že 5 zobekov in zgornja dvojka je zelo blizu. Očitno imamo naval rasta zobkov. Še dobro da je priden in ga nič ne matra. user posted image
Nimam vas preveč časa brati ker res uživam še zadnje dneve na sončku.

mojcek - če smo cel dan na terenu mu dam pač frutek oz. hip-ovo kašico kakršne temperature pač je.

umpa - ne sekiraj se zaradi sistemackega. Kakšna dieta nekaj pri 8-mesečniku. user posted image   So nori al kaj?

Vsi bolančkani čimprej se pozdravite!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.4.2009 18:52:48   
dzanika
malce na hitro.
Danes sem podpisala pogodbo za nedoločen čas s dvemesečnim poizkusnim delom. user posted image   So me presenetili ker sem mislila da bom dobila najprej dva meseca za določen čas pogodbo ampak so mi dali kar za nedoločen čas. user posted image
Včeraj so nam ven pokukale zgornje dve enkice. Obe naenkrat! Tako da imamo že 5 zobekov in zgornja dvojka je zelo blizu. Očitno imamo naval rasta zobkov. Še dobro da je priden in ga nič ne matra. user posted image

mojcek - če smo cel dan na terenu mu dam pač frutek oz. hip-ovo kašico kakršne temperature pač je.

umpa - ne sekiraj se zaradi sistemackega. Kakšna dieta nekaj pri 8-mesečniku. user posted image   So nori al kaj?

Vsi bolančkani čimprej se pozdravite!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.4.2009 18:52:59   
dzanika
malce na hitro.
Danes sem podpisala pogodbo za nedoločen čas s dvemesečnim poizkusnim delom.   So me presenetili ker sem mislila da bom dobila najprej dva meseca za določen čas pogodbo ampak so mi dali kar za nedoločen čas.
Včeraj so nam ven pokukale zgornje dve enkice. Obe naenkrat! Tako da imamo že 5 zobekov in zgornja dvojka je zelo blizu. Očitno imamo naval rasta zobkov. Še dobro da je priden in ga nič ne matra.

umpa - ne sekiraj se zaradi sistemackega. Kakšna dieta nekaj pri 8-mesečniku.   So nori al kaj?

Vsi bolančkani čimprej se pozdravite! 

Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.4.2009 19:15:32   
dzanika
user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.4.2009 19:16:41   
dzanika
za vsak mi je dalo we are sorry ampak post je pa objavlo. Jaz pa kopiram in lepim pa kopiram in lepim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 19:26:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.4.2009 19:29:13   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: populis

dzanika; te je RR mal pohecala, da si boš zapomnila kdaj si šla v službouser posted image

ja sej me je res mal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.4.2009 19:30:10   
Inigo
en hiter pozdrav!

mali že spi, ker celi dan ni spal nič in ga je že sfalilo. upam samo, da čez 2 uri ne bo poln energije... user posted image

imeli smo posvetovalnico: 10130g in 76cm

drgač se je pa začel tudi plazit. končno. sicer gre bolj pijano, ma gre! to je važno! stoji pa že skoraj sam. P je danes rekla, da bo zlo hitro shodil. ampak pomoje pa ne bo. tk dolgo ko je rabu, da je skapiral kak se plazi... hehe! še dolgo ne bo hodil. pa sj ma cajt...

Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.4.2009 20:02:50   
ksenci
utrujena sm tak da komaj gledam, pa ne vem zakajuser posted image res smo bili danes 2x na sprehodu in popoldan še urco odzun pred hišo, smo mal urejala okolico, Aljaž je bil tačas v vozičku. zlikala kup perila ter skoz neki sem in tja in je dan minil. malega že spravla spat, zdaj pa geva tud midva v postlo se mal pocrtat, za jagode pa ne vem če nisva prutrujena- groza, zadnje čase hodiva oba zbita v postlo in se zelo redko sladkava z jagodamiuser posted image
lidija- pa so res tak lepe rožice. pa kake lase imajouser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 20:41:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 20:53:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 21:53:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 21:56:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 22:04:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.4.2009 22:54:25   
Majuska
sem našla pri domžalskih mamicah, če se bo kateri ljubilo izpolnit ...

IZVIRNO SPOROČILO: Nina_ninaa

Pozdravljeni!

Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta.

Anketa je dostopna na:

http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en

Lep pozdrav, Nina

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1417
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 23:03:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 23:25:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.4.2009 23:26:15   
glugluglu
Ah jaz pa nisem gledala Jonasa, ker gledam ob ponedeljkih Žametno mafijo, potem sem morala pa še malo novice pogledati, ker prej ni bilo časa. Tianu se je valjda zvečer poslabšalo, je pred spanjem imel 39  vročino, potem sem ga skopala, se je malo izboljšalo, ampak ne preveč, tako, da očitno se nekaj kuha, bova šla jutri k zdravnici, da ga pogleda kaj je na stvari. Sedaj se od 21 še ni oglasil mi je prav čudno potem ko bom šla pa jaz spat, se bo pa zbujati začel.

Lidija, lex,
jaz sem na enakem, ne morem ven na sprehod s Tianom v tem lepem vremenuuser posted image .

tims
, a veš kaj se mi zdi, ti si govorila kako je Nina skoz za teboj šla, pa po tebi, itd, pa še jaz sem opazila, da je Tian isti, no potem sta pa oba zbolela. Očitno je nekaj na tem. Kako ste, ste bili danes pri zdravniku?

Neposredna povezava do sporočila: 1420
7.4.2009 7:29:24   
ilatic
Dobro jutro!

Včeraj je bil pa tako lep dan. V LJ kar že prevroče na soncu. Z Zimsko sva kofetkale, joj čas tako hitro mine ko imaš družbo. Bilo je full lepo.

Danes bo tudi sonček tko da se že veselim.

Moj še ne puza po vseh štirih. A kateri od vaših tudi še ne?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
7.4.2009 7:30:34   
Majuska
'jutro,

Aleksander še pančka, ampak ga bom morala počasi zbudit ... greva po opravkih. Tako da vam pošiljam zajtrk
user posted image

... in šibam dalje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
7.4.2009 7:43:31   
nanka
dobro jutro,

tudi midve imava danes malo opravkov, najprej banka, potem pa posvetovalnica.

Ilatic, naša še ne šuza, pa vstaja šetudi ne, se pa sede, nagne tako maprej da je na kolenih in doseže veliko stavri, pa par centimetrov se potegne naprej.. Na kavču pa se ob opori postavi na kolena, to pa je tudi vse. V glavnem se premika sede, pa še to ne daleč, par centimetrov. Bi pa šla, to pa, pa ji še ne gre.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
7.4.2009 7:45:19   
nanka
Sem glesala trenutek resnice, pa mi ni potegnil, tako da ne bom več, kar nekaj. Mogoče je bolj zanimivo, če osebo poznaš, da izveš še kako pikantno podrobnost, drugače pa ne, vsaj za popolnega neznanca ne.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
7.4.2009 7:51:06   
neboglasnica
Dobro jutro!

Majuska: tako zgodaj????

Lex: naj te ovčke hitro odblejajo stran. user posted image user posted image user posted image

Lidija: kjut fotke in še bolj kjut rožice na zadnji slikci.

Almera: super, d ane rabiš novega stroja kupovati.

Dzanika: sem včeraj mislila nate in sem full vesela, ker imaš službo za NDČ. Upam, da se boš dobro počutila v kolektivu in v teh časih služba za NDČ je odlična novica. user posted image

Vsi bolančkani - pocajtajte se, zunaj je prelepo vreme za vozičkanje. Mamice gredo kmalu v službo. In včeraj so odločbe za vrtec prišle, za tiste plačilne razrede.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?