metuljcek321
|
Almera, upam, da pikice izginejo. Ma, naša ima pa še kar vneto luliko ... praška pasta in Sudokrem sta očitno odpovedala. Bepanthen bi blo še dobro probat, ne? AAA, hej, v Maredi so pa tudi naši sosedje in tudi oni imajo stanovanje tam - ma, da niste sosedje tam doli?!?!? To bi pa bilo naključje, ne? Finida, Dolinci, Babići, Zakini, Čepljani, Juricani ... kaj znano? Če prideš iz Buj po avtocesti dol, si najprej v Juricanih, če ne zaviješ L (da prideš k nam), je naslednji kraj Umag --- ful blizu je vse skupaj, res. Se bomo kaj slišali & se vidimo. Aha, vi bi jo že ta vikend mahnili dol - mi ne gremo - v soboto nas vabi frendica s familijami na srečanje (gremo pogledat novorojenčka ), v nedeljo pa k mojim sorodnikom - klasično - gremo vsako leto tja za veliko noč - pirhi, potica, dobro vzdušje, letos pa prvič še Anja zraven - jupi! mojček - kje točno? Še kaj hodiš tja? Blacky, ja, tudi jaz sem se že parkrat vprašala, kaj dogaja ... Počasi se poslavljam - moj zaključuje s pripravami za predavanje v Ajdovščini (btw: je kakšna julijka od tam blizu - moj bo tam več sred popoldne & bi kdaj z njim skočila z malečko, pa bi šli malo naokoli, verjetno tudi v Fructal po kakšne Frutke ipd.) - in se greva mal stiskat na ta novo sedežko ---- marička, saj sploh nimava cajta, da bi jo stestirala neboglasnica, en hitri mejl sem ti še uspela poslat - bravo jaz.