|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 20:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 20:54:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
7.4.2009 20:58:56   
Inigo
almera - bla ja! blo super! komaj čakam spet četrtek. drgač pa zdj sama laufam in mi gre super. trenutno mi najbolj paše 10:1, ampak mislim, da bom počas podaljšala na 12:1 user posted image in kako ti napreduješ? aja, tečem pa okoli 50 minut.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.4.2009 21:00:40   
neboglasnica
Mojcej, končno smo te priklicale, HB. No, zdaj pa le čvekaj z nami. In vesela sem, da si ok... user posted image user posted image

Almera in HD: jaz sem vedno kupovala Niveine kreme za punci, lani pa sem za križarjenje po Sredozemlju Sari kupila kremo dr. Hauschke. Jojmene, kakšna je bila Ančka po tej kremi. Pika na piko.. Raje ne bom lepila slikic.

user posted image 321: Pelegrin, Špina - prelepi spomini na otroštvo. Kar solzice mi tečejo. Mi smo letovali celih 11 let v Zlatorogu, carsko. Zdaj si me premamila s ponudbo o hiši - dvojček. Malo več podatkov in seveda ceno mi pošlji na mail, boš??

Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.4.2009 21:04:26   
dzanika
mojcek ne vem katero firmo mam prenosno posteljico. Kupila sem jo v leclercu.

mojcej super da ste ok! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.4.2009 21:07:19   
metuljcek321
Mojcej, bejbi, WB! Lepo, da se javljaš po dolgem času. Napiši še kaj, kakšno fotkico nam prilepi, itd. It's nice reading you again!

neboglasnica, a otroška morska leta si preživljala v Špini in Pelegrinu? Ma, je res fajn, a ne? Dobiš mejl glede dvojčka (že tko al tko sem ti nameravala pisat, k mam eno prošnjo - tomorrow, OK, zdajle nimam več moči za vseuser posted image ). To bi blo pa res kul, da bi bili sosedi, ej.

Inigo, 10:1 oz. 12:1 - prevod za analfabete, pliiiz.

Almera, a pikice so kaj boljš? Pa dobro popihaj buško še v imenu julijskih tetic - boš vidla, da bo hitr dobr.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.4.2009 21:08:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, a otroška morska leta si preživljala v Špini in Pelegrinu? Ma, je res fajn, a ne? Dobiš mejl glede dvojčka (že tko al tko sem ti nameravala pisat, k mam eno prošnjo - tomorrow, OK, zdajle nimam več moči za vseuser posted image ). To bi blo pa res kul, da bi bili sosedi, ej.

Ok, pa spočij se in lepo pančkaj.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.4.2009 21:13:52   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz sem se odločila da začnem pri 9m tudi s tem mlekom.

AAA - a si bila danes v Mercatorju (a imate C3)?

Ja, z mojim črnim C3. A si me mogoče videla v garaži? Ker se mi je zdelo čudno kaj se mi ena nasmiha. Ampak meni ni kliknilo, da bi bila lahko ti. Sem te videla samo na slikah ampak v Mercatorju se te pa res nisem spomnila. No, če si bila res to ti v garaži.

Sej drugič te verjetno tudi ne bom spoznala, ker to se mi dogaja tudi z ljudmi, ki jih dobro poznam, pa jih čisto spregledam. Ko me drugič vidiš me kar pocukaj, greva lahko pol na kofi al pa sladoled, če bo spet tko hajcalo.

AAA, kje imate pa vi na morju? Kaj? Prikolico? Hiš(k)o? Mi imamo zdaj parcelo (& gor prikolico, streho, mini kuhinjco, WC, klet - tko vse zelo na izi) v kraju Kanal (pri Babićih, direkt nad kampom Finida), tale nova hiša je pa v kraju Čepljani - ti je kaj znano? Kopamo se v Špini in Pelegrinu, včasih tudi pri sv. Ivanu. Ma, ful dobro, če smo blizu - se vidjamo, ne? In 3jemi, Ankaran je tud just around the corneruser posted image  user posted image  user posted image  To bo veselo letošnje poletje!

Mi imamo pa stanovanje v Maredi in smo zelo leteči gremo skoraj vsak dan v Umag. Ti si pa ravno na poti. Vem kje je to, ker smo bili večkrat pri Aluferju. Letos bi se pa lahko kaj dobili. Mi smo sezono že odprli. Če bo vreme gremo tudi ta vikend ampak na žalost slabo kaže. Kje so Čepljani pa ne vem, povej mi še kakšen kraj zraven. A je mogoče to pri Savudriji, ker tam mi pa ni preveč znan konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1558
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:14:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:16:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:21:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.4.2009 21:25:39   
AAA

AAA - ja, ja jaz sem bila. Saj najprej sem Aneja gledala - pač vsakega dojenčka pogledam, potem si mi bila pa tudi ti znana s fotk. Pa še Populis mi je rekla, da je Anej mojmu Boru podoben

Sej ponavadi smo mamice take, jaz tudi vedno pogledam za dojenčki pa pol premišljujem a je ta starejši od našga al mlajši. Ampak, da bi mene poznala pa mi na kraj pamet ni prišlo. Pa še na hitro sem malo pogledala. No, sej veš drugič me moraš pocukati oz. ogovoriti.

A sta si res podobna? Zdej se moramo pa res srečati. Mogoče naslednji torek.

Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:26:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.4.2009 21:28:46   
AAA
Jaz bi mogla pa likat pa se mi ne da. Imam komaj še odprte rolete, ravno toliko, da še klofam tle.
Kaj naj naredim? Bom mogla res pozno popoldne še kofe pit? Ta prekl..... pomladanska utrujenost. No, vsaj na nekaj se lahko zgovarjamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1564
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:28:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.4.2009 21:28:56   
metuljcek321
Almera, upam, da pikice izginejo. Ma, naša ima pa še kar vneto luliko ... praška pasta in Sudokrem sta očitno odpovedala. Bepanthen bi blo še dobro probat, ne?

AAA, hej, v Maredi so pa tudi naši sosedje in tudi oni imajo stanovanje tam - ma, da niste sosedje tam doli?!?!? To bi pa bilo naključje, ne? Finida, Dolinci, Babići, Zakini, Čepljani, Juricani ... kaj znano? Če prideš iz Buj po avtocesti dol, si najprej v Juricanih, če ne zaviješ L (da prideš k nam), je naslednji kraj Umag --- ful blizu je vse skupaj, res. Se bomo kaj slišali & se vidimo. Aha, vi bi jo že ta vikend mahnili dol - mi ne gremo - v soboto nas vabi frendica s familijami na srečanje (gremo pogledat novorojenčkauser posted image ), v nedeljo pa k mojim sorodnikom - klasično - gremo vsako leto tja za veliko noč - pirhi, potica, dobro vzdušje, letos pa prvič še Anja zraven - jupi!user posted image

mojček - kje točno? Še kaj hodiš tja?

Blacky, ja, tudi jaz sem se že parkrat vprašala, kaj dogaja ...

Počasi se poslavljam - moj zaključuje s pripravami za predavanje v Ajdovščini (btw: je kakšna julijka od tam blizu - moj bo tam več sred popoldne & bi kdaj z njim skočila z malečko, pa bi šli malo naokoli, verjetno tudi v Fructal po kakšne Frutke ipd.) - in se greva mal stiskat na ta novo sedežko ---- marička, saj sploh nimava cajta, da bi jo stestiralauser posted image  user posted image  user posted image  neboglasnica, en hitri mejl sem ti še uspela poslat - bravo jaz.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1566
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.4.2009 21:32:19   
AAA

AAA - a si predstavljaš, da ne bi bila ti, pa bi kar eno vprašala - A si ti mogoče AAA?

Srečanje - lahko v torek, ker če bo lepo vreme bom jaz spet peš do Šiške prišla.

Ja, ta bi bila pa dobrauser posted image user posted image . Še posebej, ker imam tak smotan useruser posted image user posted image  Bi mislila, da ti je mal vročina ponagajalauser posted image

Iz kje pa si ti? A nisi ti iz Viča nekje?

Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:40:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.4.2009 21:40:31   
metuljcek321
PS: Zdajle je na Slo 1 zanimiva in poučna oddaja: "Ljubezen, vztrajnost, otrok" o tehnikah umetne oploditve, kaj vse moraš dati skozi, preden je tu otroček, tvoje največje bogastvo --- ponovitev ju3 ob 11.55 na Slo1 --- sem glih naštimala za snemat ... jasno, da sem danes pozabila, da je - zdajle mi je kliknilo ...

user posted image wishes you a good night!

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.4.2009 21:41:52   
AAA

AAA, hej, v Maredi so pa tudi naši sosedje in tudi oni imajo stanovanje tam - ma, da niste sosedje tam doli?!?!? To bi pa bilo naključje, ne? Finida, Dolinci, Babići, Zakini, Čepljani, Juricani ... kaj znano? Če prideš iz Buj po avtocesti dol, si najprej v Juricanih, če ne zaviješ L (da prideš k nam), je naslednji kraj Umag --- ful blizu je vse skupaj, res. Se bomo kaj slišali & se vidimo. Aha, vi bi jo že ta vikend mahnili dol - mi ne gremo -

Ja, mi je znano. Midva sva tudi povsod gledala. Pol sem pa rekla, da mora biti vsaj toliko blizu morja, da grem peš. Ker, ko bodo otroci večji se mi ne bo dalo z avtom jih prevažat gor pa dol na plažo. Pa če slučajno ne bom imela  avta, da lahko sama z otroki grem.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:42:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 21:44:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.4.2009 21:44:37   
AAA
Grem v mižule. Čau bau. Se beremo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.4.2009 21:50:47   
neboglasnica
Lepe sanje vsem...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?