SONČEK LARA
|
Ojla kar nekaj časa se nisem javila, kar naprej je nekaj...se poboljšam, obljubim no da se vlkjučim v debato... glede morja/bazen...ja komaj čakam dopust, pa ni važno sploh kje, ker imam polno glavo službe in vodstva in komaj čakam dopust poleti, potem grem delat še za kak teden in potem se jih losam, najbrž tud ne pridem več nazaj. Folna...jemala sem jo tri mesece, sedaj imam pa še škatlo elevita in jemljem polovičko na dan, ker jaz in tableti nismo za skupaj in ker so elevit tablete ogromne, komaj polovičko pojem kaj šele celo. Nuhalna /NS...joj jest mam tok strahu kar se tega tiče. V prvi N sem imela NS izmerjeno 2,2mm in tveganje 1:505. Noben mi ni konkretno sploh razložil kaj to pomeni, šla sem na DHT ki je tveganje zmanjšal na 1:3800, še vedno nisem bila zadovoljna, saj so imele vse okoli mene rezultate okoli 1:10000 ali več. No pa sem šla na posvet k dr. reševi...brez veze ne komentiram. Potem sem razmišljala o samoplačniški AC, pa nisem šla..no sme prišla do pregleda 3D,gledala me je ista dr. Reš , podala sum, da imam moj otrok neke ventrikle v glavi prevelike, takoj pregled v P pri dr. Cerar, (kao sum na vodenoglavca). Pristop cerarja..fenomenalen doktor, zame si je vzel več kot pol ure in pomirjena sem šla domov. In rodila zdravo punčko. Danes v drugi nosečnosti me je vsega strah. Čeprav sem kar pomirjena, saj nimam tok časa razmišljat o vsem. Ja in sedaj v drugo me je bilo pregleda NS totalno strah, naročila sem se pri dr. pušenjaku saj sem imela postavljenih 101 vprašanj. No in ponovno je bila izmerjena NS 2.0mm in tveganje 1:4734, pa me je pomiril. Zelo je pomembno kdaj v katerem tednu, dnevu se dela NS, saj NS raste z rastjo otroka... in jaz npr. sem bila noseča skoraj 13 tednov pri njemu in se ne morem primerjati z nosečnico ki pride v 11 tednu. Povedal mi je še marsikaj, tako da sem tokrat kljub takemu rezultatu, pomirjena. Mislim da ni nosečnice, ki ne bi bila v skrbeh za otročka in jaz si samo pravim, vse kar vidimo/beremo slabega tkole na forumih, je samo izjema in ne pravilo. no jaz bom kmalu nastopila 16. teden in se mi kr že pozna trebušček in sem kr ponosna nanj. brcik še nič ne čutim, v prvi N sem čutila bebiko v tem času. nekih znakov nosečnosti sploh ni več, razen tega da bi skoz jedla. je še katera taka? Pa sem sita pa bi še kr neki...moj me sam gleda, ker me še nkol ni videl da jem s takim užitkom in predvsem toliko. malo me je sicer strah stopit na tehtnico, saj pravijo da po drugem otroku gre vsak kilogram težje dol. No s tem se bom ukvarjala čez pol leta. Prelep sončen dan vam želim Pozdravček
|