|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.4.2009 7:52:28   
tailor
dobro jutro v oblačno vreme,
vidim da ste več ali manj bi le za NSjaz bom mogla tud jaz pohitet.
samo še danes sem fraj potem pa spet na delo veselo konec bolniške.
a je že za čela katera dobivat glavobole?jaz jih imam pri vsaki nosečnostiuser posted image
pošljem vam še eno kavicouser posted image .

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.4.2009 8:06:09   
Bety11
Hej Ninasiki... Jaz mislim, da Anonimni gre na živce to, da ne uporabljaš ločil pri pisanju, ne velikih črk.....

Veš, prepričana sem, da ona ne misli nič slabega in enostavno hormončki v nosečnosti naredijo svoje, pa smo nestrpne, živčne.....grrrruser posted image  za vsako malenkost....Upam, da razumeš. user posted image

Če ti povem moj problem, se boš smejala...user posted image user posted image ....Jaz pa ne prenesem, če se ignorira dvojina in piše v narečju, kot npr. "sma".....Sploh ne morem brati besedila in grem na drugo temo....user posted image user posted image user posted image ....To je grozno in priznala sem mojim puncam na forumu, kaj me muči, pa so me razumele in smo se vse skupaj nasmejale.....Ena čisto nepomembna stvar, pa te vrže s tira....

To so user posted image  muhe in muhice.....user posted image user posted image

Imej se lepo!

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.4.2009 10:42:45   
Crystall
Tailor ... tudi mene mučijo glavoboli. Pa sem mislila, da morda zaradi težav z ušesom. Morda pa je res krivo to?! Ampak nič hudega, bom preživela vse user posted image .

Bety11 ... hvala za opozorilo! user posted image  Zanima me samo, če v pogovornem jeziku uporabljaš dvojino ali množino. V našem koncu se dvojina sploh ne uporablja user posted image , vsi uporabljamo "sma šla" user posted image . V službi mi je pa dvojina OBVEZNA, da se jo naši nadobudneži naučijo. 

Imam pa tudi jaz eno vprašanje. Ti znaki (slonček, pes, smeškoti ...) - a je kje dogovorjeno, za kaj je kak znak oz. za kaj se uporablja. Jaz slončka namreč uporabljam, takrat ko sem vesela, ker mi je res lep. Hmmmm, sem pa videla, da ga vi uporabljate v malce drugačni obliki .... user posted image

Pa en lep sončen dan vam želim!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.4.2009 10:46:56   
palegia30
Ojla,

prav lepo se je zbuditi v sončno jutro, no jaz imam že malo glavobole, ampak bomo zdržali. Drugače se fajn počutim, danes ob tako lepem vremenu pa na sprehod in rekreacija. Zanima me do kdaj moramo jesti folno kislino, jaz uporabljam Elevit tablete (vsi vitamini)? Sedaj se bližam 12 tednu. Aja PDP IMAM 20.10.2009.

PA LEPO SONČNO NEDELJO VSEM OKTOBERKAM!

user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.4.2009 10:57:54   
palegia30
UPS, PA ŠE TO SEM POZABILA, TALE ANONIMNA, NAJ SE PRESELI NA KAKŠEN DRUG FORUM KLEPETAT, ČE MISLI, DA SO TAKO ZELO POMEMBNE PRAVOPISNE NAPAKE, TA FORUM JE NAMENJEN KLEPETANJU V SPROŠČENEM VZDUŠJU, IZMENJAVI IZKUŠENJ IN VESELEM PRIČAKOVANJU. NIKAKOR NE PRENESEM NEGATIVNIH LJUDI, KI SAMO IŠČEJO RAZLOGE ZA PREPIR. ČE TI KAJ NI VŠEČ SE PRESELI NA DRUG FORUM. PRAVOPISNE NAPAKE GOR ALI DOL, ŽALJENJE LJUDI IN DA NEKOGA OBSOJAŠ GLEDE ŠOLE, SE MI ZDI VIŠEK! TUKAJ NI IZGOVOROV NA PODIVJANE HORMONE, SAJ SMO VSE NA ISTEM IN SI NE PUSTIMO DA BI DRUGA DRUGO KAKORKOLI OBSOJALE, SAJ SE V BISTVU NITI NE POZNAMO, AMPAK CILJ FORUMA JE SPOZNATI SE, TER VSE TO KAR SEM OMENILA V ZGORNJEM ODSTAVKU.user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.4.2009 13:17:43   
ninasiki
dobro jutro punce oz. doer dan že

zdele k sm pa tole prebrala se mi je pa kamen od srca odvaliu ker vidm da ste me zastopile kaj sem hotela povedat kle smo da se imamo fajn in full hvala za use tolažbe, kajti anonimna me je full šokirala pa še zdej k smo občutljive in si vsako stvar ženemo k srcu fuul hvala.

drugače pa je danes čudovit dan pri nas imamo prvi letošnji piknik user posted image user posted image user posted image  moj je priden z 300 na uro vse naredi namesto mene user posted image user posted image user posted image  (samo jest mu pa ne bo potrebno)user posted image user posted image user posted image  želim vam lep preostanek dneva in naj vas bolše polovice čim bolj razvajajo.

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.4.2009 16:20:43   
stuhica
oh ninasiki ne sekiraj se preveč ker ni vredno, tale anonimka pač še sama ne ve kaj bi rada, očitno bi rada mal prepirčke zanetila pa ji ne dovoli ker se ne splača.

IZGOVOROV NA PODIVJANE HORMONE, SAJ SMO VSE NA ISTEM IN SI NE PUSTIMO DA BI DRUGA DRUGO KAKORKOLI OBSOJALE, SAJ SE V BISTVU NITI NE POZNAMO, AMPAK CILJ FORUMA JE SPOZNATI SE, TER VSE TO KAR SEM OMENILA V ZGORNJEM ODSTAVKU.user posted image

se podpišem pod ta post!!  ( ne vme zakaj mi ga ni lepo skopiral)

Pravoda oh si lahko vesela da se lahko veselo sprehajaš jaz moram bit doma, počivat kar pa spet zaradi mojega sladkorja ni ravno uredu, ampak se bomo že še psprehajal samo da te prvi 3-4 meseci minejo in bo lažje!

GLAVOBOL ja pri meni se jepojavil dva tri dni nazaj in to bolj v popoldanskem času pa sploh zvečer, si nisem mislila da je zaradi nosečnosti, ker ko sem bila z Alvinom nosečka user posted image  nisem imela nobenih glavobolov.

BEtty  jaz se ti pa že vnaprej oproščam ker sej se trudim pisati bolj prav. pravilno a me kaj hitro zanese na našo gorenšno, tako da upam  da  ti ne bom šla že v samem štartu na živce!

toliko za danes lep pozdravček

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.4.2009 8:38:37   
karmen b
Dobro jutro vsem...

MalaMravljica... tri strani sem preskočila, ker ste ve tok pridne za pisat...kar se tiče kavbojk za nosečnice, naj povem, da bi si zelo rada kupila tiste za 30 € v H&M a sem očitno izven njihovega ranga. Velika sem 175 cm in je res da nisem ravno manekenka, bajsa pa tudi ne. Skratka probala sem zadnjič čisto vse modele hlač, ki jih premore H&M pa mi nobene ne pokrijejo gležnjev. Sem bla prav jezna, ker tok ven iz povprečja pa spet ne sekam s postavo.
Zato sem mogla dat za kavbojke 60 €, samo moram pa rečt, da so kot trenirka in vredne vsakega €.

Zdaj pa še prošnja za tiste, ki znate popravljat seznam.  Na NS so mi popravli  predviden rok poroda na 15.10., če me lahko popravite prosim.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.4.2009 9:02:02   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica
..

MANCA vidim da si tud z gorenjskega konca ? kdaj imaš pa PDP in kje boš rodila?

Sm iz okolice Kranja, rok imam pa 30.10.2009. Rodit bom šla pa kar v Kranjsko porodnišnico tako kot prvič. Ti si iz Jesenic?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.4.2009 9:42:38   
malaMravljica
karmen b, ojoj, kako da hm nima hlac zate, pa saj imas total normalne mere, za koga pa potem imajo, cist mimo a ne. Ma ves, ce si s temi zadovoljna pol itak ni potrebe izgubljati vesed, ti jih sam veselo nosi.

Jaz imam danes popoldne spet pregled. Najprej si zelim,da takoj zaslisim srcek in da bo veselo utripal, potem pa da bo mali migal in da dobim kaksno lepo slikco.Ce bo vse ok se bom verjetno kar stopila od srece, tako ze cakam, da spet vidim kaj se dogaja v trebuhu.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.4.2009 9:43:52   
Aniiita
Živjo punce user posted image ,

tudi mene sedaj ni bilo par dni gor, tako da bom odgovorila še kaj za nazaj.

Kar se tiče morja in bazena, sem jaz tudi bolj za morje (včeraj, ko sem slišala, da je ena bradavice po telesu v bazenu dobila, pa še bolj!) Tako da midva planirava Grčijo letos.. čeprav se do junija, ko navadno greva, lahko še kaj obrne glede destinacije user posted image Navadno kar en last minute vzameva..zaenkrat si še lahko tako privoščiva- na hitro user posted image

karmen b, baje da v H&M vsak dan novo dobivajo, mogoče bo pa tudi kakšen drugačen model.. Jaz sem bila zadnjič in tiste, ki so mi bile všeč, ni bilo več številke..so pa bile skoraj vse po 40 evrov (oz. 39 in nekaj) in ne 30user posted image .
Sem si pa eno celo polento oblekico včeraj naročila, ki je bila pol znižana- na Laredoute.

Mene je včeraj tudi bolela glava, čeprav me zelo redko. Smo šli s frendi hodit na hrib in nas je dež ujel..kljub vetrovki sem bila mokra in sem se že kar bala, da se prehladim..ma pol sem se odločla,da ne rabim tega user posted image . Me je pa skoraj gotovo zato glava bolela zvečer..

Pa ima še katera težave z želodcem? Vse kar pojem me tišči kot bi jedla en kg kamenja, ej! Pa čustveno sem precej variabilna- hitro postanem sitna, pol pa jočem, ker mi je žal,da sem postala sitna user posted image Moj user posted image je res tako razumevajoč..da se pol raznežim zaradi tega in še bolj jočem..pol se začnem smejat- kr neki,no! user posted image Sicer se potrudim, da ne znašam sitnosti na druge in okrog (posebno nanj), ma malo se vsen pozna..se pa opravičim vedno pol.
Je pa tudi moj user posted image res zlat (sem videla, da ste jih druge pohvalile in ga prav moram tudi jaz user posted image ). Sploh se ne bojim, kako bo po porodu, kako se bo znašel al kaj, ker že itak delava vse oba (čistiva, kuhava) edino zlikat moram čimveč prej, ker mu pa res ne leži user posted image . Pa všeč mi je, da je knjigo o nosečnosti, ki sem jo zase privlekla, prebral in mi sedaj kar kakšen nasvet da user posted image . Pa po trebuščku me velikokrat boža- to mi je tudi ful všeč user posted image

Čestitke (al kaj se reče, nevem user posted image ) vsem za dobre rezultate pri NS. Jaz jo imam jutri pri G (pa pol uradno še v čet. pri Strahovi)...tako že komaj čakam user posted image
Zdej grem pa piškotke pečt...mal za dušo user posted image

Vsem želim en res lep dan in uspešen začetek tedna user posted image Pomlad je tu, juhuhu! user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.4.2009 10:21:52   
karmen b
Hi hi aniiita ti pa si faca....tebe pa hormončki veselo hecajo. Res dobro, da je dragi potrpežljiv. Želim ti, do se bo NS dobro iztekla ;)

Drugače pa ja, vem, da majo v H&M vsak dan kaj novega, ampak hlače so za moj geštel res čist mem. Bom pa gotovo kaj drugega luštnga najdla. Sem si pa v C&A kupla tri ful flrtne tunike, ki sploh niso nosečniške sam majo precej placa čez trebušček in jih bom lahko dolgo nosila. Če pa se ne bodo preveč raztegnile, jih mam pa lahko tudi po porodu. Glede na to, da so me vsi spraševal če sem shujšala, ko sem jih začela nosit, bodo že fajn.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.4.2009 10:45:25   
karmen b
Hej punce, mene pa zanima, če se katera vozi s kolesom. Jaz bi ful rada šla z biciklom na šiht, pa ne vem, kok je varno. Mam pa 7 km v eno smer in en kar ornh klanc vmes. Hvala za odgovore in mnenja.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.4.2009 10:49:47   
majakla
Dober dan.

Me čez vikend ni bilo in ste se res lepo razpisale, a brez skrbi user posted image , sem že vse uspela prebrat.

Morje ali bazen: vsekakor morje. Jaz sem v bazenu skoraj vedno nekaj staknila in se mi že prav gabi, zato komaj čakam poletje, da se vržem v hladno, osvežujočo vodico.

Glavoboli: JOJ! Že 14 dni me boli glava okoli oči, kot da mi jih bo "ven potisnilo". A je to zaradi nosečnosti - pač normalno? Boli me podnevi in ponoči, non-stop enako.

Aja, če kdo česa ne zna prebrat - naj pač ne bere - pa je. Da me nebi slučajno kdo popravljal! user posted image  

Katera morda ve, kateri pregledi še sledijo v 2. tromesečju in koliko UZ nam sploh pripada???

Pa - pa (zaenkrat). user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.4.2009 11:10:44   
palegia30
Hello nosečke!

Glede morja ali bazena sem za morjeee, ki ga komaj čakam, najraje bi bila kr dva meseca na morju, tako rada imam morje. Bazeni mislim, da v tem stanju kot smo, niso za nas, obstaja večje tveganje za infekcije, tako, da se ga bom jaz kar izogibala. Glede kolesa pravijo, da ga lahko voziš, problem je ker te potem malo rit boli drugače ni neke panike zakaj ga ne bi vozile. Še nobena ni splavila zaradi vožnje s kolesom ali telovadbe. No ja dvigovat uteži res ne smemo, vse v mejah normale. Jaz sem se trenutno osredotočila na rekreacijo: na pilates dvd in sprehodi v naravi ter pazim kaj jem, saj sem se malo preveč zredila glede na trajanje nosečnosti, sem pa v 12 tednu. Ali katera ve, kdaj prenehamo z jemanjem folne kisline?

Lep pozdravček vse oktoberkam!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.4.2009 11:28:36   
majakla
Palegia30
Folna: Jaz sem bila v 13 tednu, ko mi je rekla na UZ naj jemljem še kak teden.
Imam še 2 tabletki, za danes in jutri (14 t in 2 dni), potem pa jih več ne bom kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.4.2009 12:02:04   
palegia30
Majakla hvala, saj meni ginekologinja ni nič povedala, sem pa pozabila vprašati. Bom še kar jemala mislim da škoditi ne more. Pa lep dan vsem!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.4.2009 12:36:30   
Februarka08
Dan.

Eh, jaz samo letam okoli, saj nimam časa dihat user posted image   vikend smo maksimalno izkoristili na sončku user posted image danes sem mogla že princeso k zdravniku peljat, upam da bo zdaj kmalu spet čisto zdrava user posted image
Popoldne imam pa jaz NS user posted image user posted image user posted image ma že res komaj čakam, samo me vedno bolj zvija, kaj če izvidi ne bojo ok user posted image pomoje me pri 1. ni bilo tako strah user posted image
Grem malo za delom, da malo odmislim, se javim popoldne, upam da z nasmeškom do ušesuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.4.2009 12:53:30   
malaMravljica
Jaz tudi se jem folno, imam tudi se nekaj tabletk in bom kar do konca pojedla, sem pa danes 14t4d . Jemljem se jodid in bom danes vprasala ce morem za naprej se kaj poleg jodida. Prevec teh zadev ne bom, pojem zadosti sadja in zelenjave.

Glava je pa tudi mene zacela vceraj zvecer in danes se je nadaljevalo, sedaj je trenutno dobro. Po moje sem vceraj cisto premalo pila. Upam, da se ne pojavijo migrene, tisto pa res ne bi bilo fajn.

Aniiita, jaz imam kar malo slabo vest, ker sem napisala za tiste kavbojke za 30 eur, ma ves malo menjajo robo in moras natrofit. Sem pa jaz itak tko bedna, vcasih tolk gledam na ceno, no ja, ker vcasih ima HM tako nizke cene za kaksen super izdelek, samo kaj ko si potem znam kupiti kaksno oblekco tudi za 90 EUR, tam pa ne sparam user posted image user posted image  Se pa sedaj zgovarjam na hormone.
Ja, hormoni tudi meni nagajajo, jokam za vsako rec in zelo hitro pridem iz joka v smeh. Smesna sem do konca.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.4.2009 13:14:40   
katrin***
ste tok pridno čvekale med vikendom, da vas komaj dohajamuser posted image user posted image  sicer je pa lepo, ko prideš sem gor in vidiš, da je marsikaj novega.

ninasiki...če tisti punci (kterakoli že je) kej ni jasn glede tega kar si napisala, nej sama pri sebi razglablja. Če smo te me razumele potem je jasno kam pes taco moli. Sploh se ne sekiraj zaradi takih, ker ni vredno, pa še vpliva na tvoja sončkauser posted image user posted image  - tko da UŽIVAJ!!!user posted image

Kar se morja in toplic tiče, js sm definitivno bol za morje kot za toplice. Čeprav tudi v toplicah nikoli nisem imela težav z glivicami, vnetji ipd. Je pa, vsaj meni no, boljši občutek na morju, k lohk plavaš kamorkoli in nisi omejen s prostorom. Letos greva sicer samo za 1 teden, ker nam (družbi) ne znese z dopustom. No, neki je že, bolje kot nič.

Glede folne kisline je blo pr meni pa tko, da ker nism vedela, da sem user posted image  nisem jedla dokler nism dobila potrdila od G da je to res. Pa še to mi je takrat reku, da lahko jem kombinirane z vitamini, tko da v bistvu js že od začetka (od 7t dalje recimo) jem Centrum Materna. Mi je pa G reku tm nekje v 10t3d da lahko neham in preidem na vitamine. Pa sm mu objasnila, da v bistvu to že jem od začetka (ker je takrat reku da je vseeno) in je reku, da to pa sploh potem ni problema. In naj jih jem kar do konca in še potem če bo potreba.

Je jpa res fino fajn k sunaj sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
uživajteuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.4.2009 13:21:57   
Anonimen
No lep sočnen pozdravček vsem. Vidim, da ste danes tudi že v elementu. Jaz jem Elevit sicer sem ta teden vsak 2 dan...jutri ko imam pregled bom pa vprašala kako pa kaj. Ali lahko neham ali ne..ne vem tale sintetika v moje telo mi počasi že najeda, čeprav zdržim že zaradi pikice.
Danes moram leteti še v laboratorij, potem pa jutri na vsezgodaj pregled...upam, da bo vse OK. Predvidevam, da mi UZ ne bo delala ( to bo 2 pregled ), sem pa danes 13t 3 dni. Čeprav bi bilo pa seveda lepo.
Trebušček pa mislim, da je sedaj pa kr malo ''pognal''. Danes sem se zvagala uf in sem ta vikend res veliko sladkarij pojedla tako, da sem že prišla na 55 kg, sedaj pa res malo moram krotiti tale moj apetitek user posted image  Počasi bom pa že kr slikala tale buši, da vam pokažemuser posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.4.2009 17:40:23   
Anonimen
Ali mogoče katera ve ali se otroka lahko prijavi na začasno prebivališče ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.4.2009 17:40:43   
Anonimen
Ali mogoče katera ve ali se otroka lahko prijavi na začasno prebivališče ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.4.2009 18:01:42   
malaMravljica
Jaz sem ze s pregleda. Prigoda je bila, da mi je kot ponavadi dala loncek za urin in rekla naj grem na WC. Slisala sem besedo WC in sla kam drugam kot na WC. Grrrr... pol pa cela panika kaj naredim, ker sem pozabila na loncek. Se niso razburjali, sestra je rekla, da bom poskusala se enkrat po pregledu, sam pritisk mi je pa narasel na 140/80, ponavadi je precej nizji.
Naredil je uz, mali je bil v enem gimnasticnem elementu, zvit skoraj v krog, nogice pokrcena naprej, rokice pa nad glavo. Je zgleda sporten po mami in ociju. Velik je 10 cm, pa premer glavice je izmeril 3,41 cm.  Gledal je vse organe, rekel da naj se nic ne sekiram, da poteka res vse v najlepsem redu. Dobila sem dve slikci, eno navadno in eno 3d tam se vidi obrazek od spredaj in se mu lepo vidi nos. Vprasala sem za folno in je rekel naj jo jemljem kar do konca nosecnosti, da naj nabavim kar eno ornk pakungo, sem vzela v lekarni paket z 120 tabletk.
Naslednji pregled pa cez 1 mesec, takoj po prvomajskih praznikih.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 6.4.2009 18:03:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.4.2009 19:03:59   
pinky girll
Pozdravljeneuser posted image !

Aniiita sem videla, da imaš nuhalno v četrtek pri dr. Strahovi, kdaj pa? Jaz jo imam na isti dan ob 15:40.

Glede morja in toplic, močno navijam za morje. Že komaj čakam, da bo konec meseca da šibamo v Umag. Čeprav grem že v sredo v Split ampak ne bo nič prijetno ker gremo na pogreb.

Kar se tiče H&M ima jaz iste probleme (visoka sem 176cm) ko pa poskusim njihove hlače pa so takšne kot, da so mi jih merili ko sem stala v vodi. pravo razočaranje. Zadnji čas, da se je začelo lepo vreme, da bom lahko nosila oblekce, pajkice in krila.

Moj trebušček tudi lepo napreduje, včasih ga že prav ne morem več skrit. Tako, da so me moje punce že posumile, da sem  nosečnost. Upam, da bo v četrtek vse OK na nuhalni, da jim lahko povem in pa seveda, da za novico zve tudi ostalo sorodstvo.

Lepo se imejte, pustite se razvajati. Pobožajte svoje trebuščke. user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?