Aniiita
|
Živjo punce , tudi mene sedaj ni bilo par dni gor, tako da bom odgovorila še kaj za nazaj. Kar se tiče morja in bazena, sem jaz tudi bolj za morje (včeraj, ko sem slišala, da je ena bradavice po telesu v bazenu dobila, pa še bolj!) Tako da midva planirava Grčijo letos.. čeprav se do junija, ko navadno greva, lahko še kaj obrne glede destinacije Navadno kar en last minute vzameva..zaenkrat si še lahko tako privoščiva- na hitro karmen b, baje da v H&M vsak dan novo dobivajo, mogoče bo pa tudi kakšen drugačen model.. Jaz sem bila zadnjič in tiste, ki so mi bile všeč, ni bilo več številke..so pa bile skoraj vse po 40 evrov (oz. 39 in nekaj) in ne 30 . Sem si pa eno celo polento oblekico včeraj naročila, ki je bila pol znižana- na Laredoute. Mene je včeraj tudi bolela glava, čeprav me zelo redko. Smo šli s frendi hodit na hrib in nas je dež ujel..kljub vetrovki sem bila mokra in sem se že kar bala, da se prehladim..ma pol sem se odločla,da ne rabim tega . Me je pa skoraj gotovo zato glava bolela zvečer.. Pa ima še katera težave z želodcem? Vse kar pojem me tišči kot bi jedla en kg kamenja, ej! Pa čustveno sem precej variabilna- hitro postanem sitna, pol pa jočem, ker mi je žal,da sem postala sitna Moj je res tako razumevajoč..da se pol raznežim zaradi tega in še bolj jočem..pol se začnem smejat- kr neki,no! Sicer se potrudim, da ne znašam sitnosti na druge in okrog (posebno nanj), ma malo se vsen pozna..se pa opravičim vedno pol. Je pa tudi moj res zlat (sem videla, da ste jih druge pohvalile in ga prav moram tudi jaz ). Sploh se ne bojim, kako bo po porodu, kako se bo znašel al kaj, ker že itak delava vse oba (čistiva, kuhava) edino zlikat moram čimveč prej, ker mu pa res ne leži . Pa všeč mi je, da je knjigo o nosečnosti, ki sem jo zase privlekla, prebral in mi sedaj kar kakšen nasvet da . Pa po trebuščku me velikokrat boža- to mi je tudi ful všeč Čestitke (al kaj se reče, nevem ) vsem za dobre rezultate pri NS. Jaz jo imam jutri pri G (pa pol uradno še v čet. pri Strahovi)...tako že komaj čakam Zdej grem pa piškotke pečt...mal za dušo Vsem želim en res lep dan in uspešen začetek tedna Pomlad je tu, juhuhu!
|