|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
7.4.2009 19:40:14   
metka_zone
Ja, trisomija 21 ( Down's syndrome), trisomija 18 ( Edward's syndrome) in trisomija 13 (Patau's syndrome). Tako meni piše na izvidih, tveganja sem pa že zgoraj napisala. NS se dela za te tri genetske napake očitno, ter še pregled prisotnosti možganov,nosne odprtine,trebuha, želodca,rok, nog,...meni je vse to pregledala.Pa zraven nekaj razlagala, ampak v upanju, da bom nekje zagledala spol, je nisem poslušala user posted image ...Je pa na koncu rekla, da je rezultat odličen...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.4.2009 19:56:49   
mateja8
Oj user posted image !

Ma vam moram sporočit, da sem bla na NS, kjer mi je G rekla, da je vse v redu. Imam pa eno vprašanje za vas. Srčni utrip mojega malega bitjeca je bil 173, kar se mi zdi malo veliko. G je rekla da je to vse v mejah normale in da je nekoliko povišan zato, ker je non stop kozolce prevračal po trebuhu in ni bil nič pri miru. Zanima me, ali je imel otročiček katere od vas srčni utrip tako visok? Sem kar mal zbegana, bom v četrtek v ambulanti za patološke nosečnosti vprašala kako in kaj je s tem.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.4.2009 20:53:31   
ninasiki
čau punce user posted image user posted image user posted image

evo jst sm mela dons NS in rezultati so ok vse ok blo je fuuuuuuuuuuul lepo iz začetka smo mal pančkal se ni glih dau motit pol mi je pa rekla da naj mal zakašlam in evo smo že pokonc in se obračamo, pretegujemo, mahamo in seveda cuzamo prstka, srček bije 160 na min in veliki smo 5,7 cm uglaunem full sm vesela to je res lep trenutek ki ga pomoje ne bom nikol pozabla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drgač mam nou pdp 19.10.

aja pa filemček sm uzela in mi je posnela kr 5 filemčkou razen za enga mi je žou k se sliši kako mu srček bije tis glih ni ratu traja 0sek tko da ostali so pa zelo lepi slikc mam tud ogromno

kar se pa spola tiče sva pa midva tud rekla da ne bova uprašala in poglejga zlomka user posted image  G. nama pove da bo vrejetno fantek ampak ni to 100% tko da sm kr mal jezna na njouser posted image user posted image user posted image .

današnji dan drugače je biu bl v souzah ker sm za vsako stvar jokala za brez veze user posted image user posted image  tko da sm bla na tako lep dan ena vlka jokica. user posted image user posted image user posted image

vsem čestitke za dobre rezultate  in seveda sej veste pustite se razvajat user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.4.2009 20:57:26   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image
jaz imam pa jutri 1. posvetovalnico, pa da vidimo, če bom kaj novega izvedelauser posted image verjetno ničuser posted image

Grem pred tv, zdajle je nekaj o dojenčkihuser posted image
Lepe sanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.4.2009 21:29:13   
rozilu
Ojla punce!

Sem vam včeraj pisala post in vas pohvalila koliko ste se naklepetale od prejšnjega tedna.... pa mi je pol vse skupaj zbrisalo user posted image in sem kar obupala...

Pri meni nič novega, razen da že kooomaj čakam NS v petek. No, je pa res, da se zadnjih nekaj dni počutim vedno bolje... Prihajamo v fazo polno energije?

Mateja8 - tudi moj otročiček je imel na prvem pregledu kar malo visok utrip (180 se mi zdi), ampak mi je G rekla, da je OK, ker je dosti mahal in se obračal (cel maneken). Bomo vidli kako bo na NS.

Sem vas pa hotela včeraj nekaj vprašati... in sicer glede pregrade v maternici. Ker nama z G ni nikoli pred nosečnostjo ni uspelo narediti UZ maternice (naj bi ga na naslednjem pregledu, pa sem prej zanosila), je (šele) zdaj videla, da imam rahlo pregrado. Ampak da v tem stanju ne more oceniti ali je takšna, da bi lahko povzročala težave, ali ne. In da če, potem bom mogoče imela krče... pa da naj jemljem magnezij. Skratka: zanima me ali je imela tudi katera druga to in kakšne so bile težave. Jaz sem vedno mislila, da če imaš pregrado, potem težje zanosiš... ampak pri meni sploh ni bilo tako (kar v prvo in nenačtovano je šlo user posted image ).

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.4.2009 21:55:40   
Aniiita
metka zone, hvala. Sam še to me zanima- a to spada v ceni za nuhalno (trisomija) ali je test posebej?

ninasiki, kje si pa bila na NS? Jaz bi tudi rada en dober filmček..čeprav sem zadnje čas eprebrala par postov, da Strahove pa pri tem ne pohvalijo..no, bomo vidli..user posted image

user posted image Super za dobre rezultate!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.4.2009 22:03:28   
ninasiki
Aniiita v litiji sm nardila ta pregled pri Dr. Kežar not sm bla 40 min in se mi je 200% posvetila res je blo lepo čeprou nism njena pacientka, ker drugače imam G. v ljubljani ampak so mi kolegice iz kle rekle da naredi lep pregled in da si vzame čas za vsako pacientko tako da sm full zadovolna

pa še to moj usb ji naprava ni zaznala tko da sm se ustrašla in to full user posted image  sm misnla da bom ostala brez usega no pa me je pomirila da naj se ne sekiram naj grem po drug USB kluč in da lahko pridem tud kir drug dan po svoje filemčke ker jih ma ona shranjene na UZ-ju sam sej veš kako je k hošč razkazat svojga junaka sm jst to kr na hit zrihtala in vse se je lepo izšlouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 7.4.2009 22:04:57 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.4.2009 23:31:30   
Lara Croft
Aniiita.....ku ku... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
8.4.2009 7:45:17   
emaa
Aniita teli testi za trisomije so namen nuhalne. 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
8.4.2009 7:57:26   
Crystall
En lep pozdravček!

Danes imam tudi jaz nuhalno pri dr. Strahovi. Res se veselim, da bom videla mojga malčka. Upam, da bo vse ok. Vesela sem, da je pri vas vse tipi-topi.

Glede imen, sva se midva odločila, da ko bova približno vedela spol, se bova začela pogovarjat o tem. Jaz sem namreč zdele v stanju, ko si premislim vsakih 10 min in eno ime mi je en dan res lepo, naslednji dan pa ne več. Za punčko sem dolgo časa imela izbrano ime Iza, potem mi je ga pa bratranec vzel za svojo punčko; za fantka mi je pa bil všeč ime Jan. No, zdaj vsa ta imena odpadejo. Časa je še dovolj user posted image .

Držite pesti zame, ker grem na nuhalno res z velikim cmokom v grlu user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
8.4.2009 8:08:58   
metka_zone
Aniita: ti testi so v okviru NS in niso posebaj plačljivi. Meni je dr.Megličeva dala še 10s filmček in 3 slike,ampak je bilo brezplačno.Je rekla, da nosečnice pri njej za vsak pregled hodijo s cd-ji, da jim posnetke snema gor, tudi navadni pregledi in ji je bilo čudno, ker nisem prinesla cd-ja s seboj,ampak se mi je zdelo brezveze delat filmček, ker ga prvorojenec nima....

Lp

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
8.4.2009 8:10:29   
metka_zone
Glede imena pa imam izbrani po eno ime za vsak spol. Fantek bo Jan, punčka pa Nina...Ker za fantka mi nič druga na pamet ne pade...

Neposredna povezava do sporočila: 1987
8.4.2009 9:10:08   
majakla
Čestitam za super rezultate NS.
Vse, ki pa še le greste na NS, pa - umirite se - vse bo OK.
Jaz sem bila po NS, kar več dni, cela blažena.

Je katera iz MB, ki razmišlja o telovadbi za nosečnice???

Neposredna povezava do sporočila: 1988
8.4.2009 9:21:10   
palegia30
mateja8 to je normalen utrip! nič bat in sekirat!
ninasiku čestitke za NS in spol!
Meni pa sploh nihče ni povedal, da so možni filmčkiuser posted image  ker če bi vedela bi si 100% kupila.

Drugače pa se ravno odpravljam na sprehod, tako, da lep dan vsem in uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1989
8.4.2009 9:28:04   
Anonimen
Zdravo!

Tudi jaz sem imela včeraj NS, pa je bilo vse OK, srček bije 167 na minuto, velik pa je 5,5 cm. Sem bila tako srečna da je vse OK da sem potočila nekaj solz od sreče. No sedaj imam pa naslednji pregled 8.5.

Lep sonček dan vam vsem skupaj želim

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
8.4.2009 9:44:50   
Februarka08
Dan.

Jaz sem od svoje G, sem spet videla našega bejbijauser posted image mi je dala 3 tedne bolniške, potem bomo pa videli. Upam, da ne bo več bolečin, me morjo dat pa baje na tako del. mesto, na katerem sem lahkouser posted image itak, jauser posted image uf, to bo veselo, ko bom šefico mogla klicatuser posted image
Ma sem bla lačna kot volk, zdaj mi je pa slabo za umret, ker sem zgleda prehitro jedla

Vsem lep dan, izkoristite sonček in dobro opravite na pregledihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
8.4.2009 11:58:09   
Aniiita
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Aniiita.....ku ku... user posted image

Lara Croft, ku-ku nazaj :)
Ma kolk ima lepe očke ta pupka, no.
user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
8.4.2009 12:00:59   
Aniiita
Punce,

hvala vsem za obrazložitev. Izpade malo neumno, ma res nisem vedela tega user posted image

Kaj pa CD- ste imele vse s sabo, tiste, ki ste želele filmček? Ker jaz sem namreč mislila, da en cd za 10 evrov doplačila pa ja že pride v ceni!

Spet vsem en user posted image za dobre rezultate. user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
8.4.2009 13:06:30   
metka_zone
Rajši se prej pozanimaj pri sami G, ki ti bo delala NS, ker pri večini je treba doplačat in cd s seboj prinesti.Pa upaj, da ti ne bodo kaj zamešali kot so že eni tukaj gor...Vprašaj v glavnem.

Lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
8.4.2009 13:16:23   
stuhica
Me ne pa zanima če je bila katera na Jsenicah  na NS? A tam se dobi kaj za to ceno 50 eur ali nič?  Jaz res tud komi čakam k vas tkole berem pa še bolj da grem na NS!

no ja drugače sem pa danes dobila papirje od kiomisije in  mi je odobrila do konc junija bolniško, pol bomo pa vidl kako in kaj.

Jaz pa o imenih sicer sploh nisem še razmišljala, smao vem da prej sva imela nešteto imen user posted image za punčko a za fanta nobene ideje, pa sva se slab teden pred porodom odločila za user posted image  da naj bo ALVIN, pa se mi zdi da se ga je res lepo prjel, pa še res je tak lumpek kot tisti iz Filma Alvin in veveričke.user posted image

Zdaj pa tudi  vem da ne bom vprašala, važn da bo živ in zdrav! bi bilo posvoje fajn če bi bila dva fantka( bo fotr ponosenuser posted image user posted image )user posted image  če bi bila user posted image pa punčka pa prav tako,da je majster naredu oba user posted image user posted image . Bi bilo luštn met parček, čeprav naš amlai Alvin skoz pravi da bo dobu "Batca".
Včasih pravijo da imajo otročki mlajši prav, bopmo vidl.

sem pa bila pri daiabetologinji in me je najprej mal pohvlalila ker lepo vzdržujem vrednosti cukra pol kje pa vidla da sem 4kg shujšala in da voda ni bila v redu me je pa nakurilauser posted image , pa sej sploh ne vem več kako naj jim ustrežem.user posted image user posted image

Nč toliko zaenkrat pa se še tipkamo!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
8.4.2009 14:15:13   
malaMravljica
ja, meni so zasustral ns. Sem imela dva cd-ja s sabo, za vsak slucaj. Pa ga ni bilo treba imet, ga dobis, samo kaj ko so mi polovico napacnih zadev dali na cd, pa se filmcke, ki to niso. Hotla sem it se morfologijo in se en pregled delat v Ljubljano pa sem se odlocila, da je moj g precej boljsi strucko, pa se nic ne zaracuna za slikce in filme, pa se 3d in 4d dobim pri nejm brezplacno.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
8.4.2009 14:54:34   
majakla
Kakorkoli že - glavno, da še le nekaj minutk in ura bo 15.
In šibamo domov.

Jaz se danes (že trkam) že 2. dan super počutim.
Ni slabosti, ni glavobola, le v trebuhu me tišči, tak da moram domov, na kavč, na bok, v glavnem vodoravno in to je to.

Pa - paaa ...  user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
8.4.2009 15:35:20   
manca
jaz sem si pa zrihtala NS za danes zvečeruser posted image ob 19:45 tako, da komaj čakam in upam da bo vse ok.

Vam več javim jutri.

Lp, Manca

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
8.4.2009 16:59:55   
Anonimen
Manca dobro opravi danes.

Jaz sem pa danes prav lena, se mi ne da iti na sprehod. Še cunj se mi ne da obešat. Me še vedno špika ene parkrat na dan tako da sem rekla danes pa bolj na izy, pa jutri naprej rekreirat. user posted image

In boste kaj barvale pirhe konec tedna ?

(odgovor članu manca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
8.4.2009 17:12:31   
lunika
Dober dan punce! Da se Vam po dolgem času spet malo javim!
Sem ok, počutje je tudi dobro ampak od časa do časa me mučijo glavoboli. Pa me jezi, ko ne morem tabletke vzet, da bi minilo. Včasih vzamem Lekadol. V sredo imam NS, in upam, da bo vse ok!? Pa da spet po dolgem času vidim našega user posted image . Rok imam pa 20.10.2009 so mi ga prestavli za 2 dni. Sem pa iz Velenja stara 26 let. ( za našo in vašo evidenco ).
Lepe pomladne dni vam želim in lepo user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?