lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lili3 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jutro. vprašanje - moja spet MAL zabasan nosek in zdaj mi še kašlja tko mokro, pa ji ponoči dajem čaj za paro pod posteljo, redno čistim nosek... danes mi pa še jest noče nič za zajtrk, pa sm ji nardila 3 stvari. pojedla je mislim da enih 8 žličk, še to bolj na silo. tud mleka noče. niti keksa sama. ok - sej ne bom silila in paničarila. vročine nima, tudi drugače ni videt nerazpoložena. a mislite, da bi jo vseeno mogla peljat P pokazat, da jo posluša? Jutro, pri nas je isto. Sicer včeraj ni več kašljal, pa nosek je bil včeraj že malo bolje, danes zjutraj ima pa čist polnega, ampak mu ne morem vse ven posesat, ma nekje zadaj, se prav čuje. Jaz zalivam s fiziološko, pa Operil sem mu tudi dala po 1 kapljico. Pojedel mi je pa zdele 3x po 50ml mleka, se mu vidi da mu težko gre dol. Jaz nisem še nič šla do P, bomo videli kako bo kaj danes, ker drugače je pa ful naspidiran, ga je po celi bajti polno. no tkole. men je pa spila 120ml mlekca tud po kosih in zdaj spi tule men v naročju, prau cartala bi se. hitr je zaspala, ker je vstala ob pol 9... misliš, da je možn, da jih grlo boli? ker zvečer in ponoči je mleko super pojedla, gh pa že včeri ni šla v rit. jo bom poklicala, k se zbudi, da vidm, kaj misli, po kolkem času bi jo rada vidla. a ven gremo lahko malo??? netki - jz sm ji zele 3 fruštke nardila nič. ni okus, ampak po moje žlica kot žlica, da težk požira al kaj. bo pa danes samo mleko, tud silila ne bom več, edin kako junior skutko bom probala, če bo pa tole sadje od zjutri. Midva sva bila včeraj zunaj, kr dolgo. Danes bom tudi verjetno šla, ker sem prebrala na MON da če otrok nima vročine, da se lahko gre ven. Edino če se ne bi ful poslabšalo, pol bom pa šla do P.
|