|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
7.4.2009 9:45:01   
Tinky
netki, iščem apartma 6+2, s klimo, tik ob morju in s senco na plaži user posted image ...mišn imposibl user posted image

vse te linke sem že obdelala, nekaj odgovorov še čakam

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.4.2009 9:45:28   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jutro.

vprašanje - moja spet MAL zabasan nosek in zdaj mi še kašlja tko mokro, pa ji ponoči dajem čaj za paro pod posteljo, redno čistim nosek... danes mi pa še jest noče nič za zajtrk, pa sm ji nardila 3 stvari. pojedla je mislim da enih 8 žličk, še to bolj na silo. tud mleka noče. niti keksa sama. ok - sej ne bom silila in paničarila.
vročine nima, tudi drugače ni videt nerazpoložena. a mislite, da bi jo vseeno mogla peljat P pokazat, da jo posluša?

Jutro, pri nas je isto. Sicer včeraj ni več kašljal, pa nosek je bil včeraj že malo bolje, danes zjutraj ima pa čist polnega, ampak mu ne morem vse ven posesat, ma nekje zadaj, se prav čuje. Jaz zalivam s fiziološko, pa Operil sem mu tudi dala po 1 kapljico. Pojedel mi je pa zdele 3x po 50ml mleka, se mu vidi da mu težko gre dol. Jaz nisem še nič šla do P, bomo videli kako bo kaj danes, ker drugače je pa ful naspidiran, ga je po celi bajti polno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.4.2009 9:46:34   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

rebeca, hiša ob morju je v bistvu en del dvojčka (a kupi katera drugo polovico, btw?) & je blizu Umaga (2 km od te parcele, ki jo že imamo). In ja, zadnjič sva z mojim nekaj preštimavala programe, k sva na TV prištekala en DVD rekorder, pa se je čudežno pojavil še TV3 ... noro, ne? Supervaruška je pa samo v pon. pol al kako? No,pa naslednjič ... Thanks za info.

Kako lepo. V Ljubljani sem soseda od populis, na morju bom pa tvoja. no, bolj daljna ampak za kakšen obisk pa bo. V katermu kraju pa točno ste?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.4.2009 9:47:22   
netki

jutro.

vprašanje - moja spet MAL zabasan nosek in zdaj mi še kašlja tko mokro, pa ji ponoči dajem čaj za paro pod posteljo, redno čistim nosek... danes mi pa še jest noče nič za zajtrk, pa sm ji nardila 3 stvari. pojedla je mislim da enih 8 žličk, še to bolj na silo. tud mleka noče. niti keksa sama. ok - sej ne bom silila in paničarila.
vročine nima, tudi drugače ni videt nerazpoložena. a mislite, da bi jo vseeno mogla peljat P pokazat, da jo posluša?

tilen ma tud eno krizo....zeloooo malo poje v celem dnevu, pa sadje zjutraj je ful rad jedel, zdej pa komi par žličk....je pa tud rahlo prehlajen

Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.4.2009 9:51:41   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

netki, iščem apartma 6+2, s klimo, tik ob morju in s senco na plaži user posted image ...mišn imposibl user posted image

ja biograd nima ravno ob morju apartmajev.....men so predlagali otok pašman, apartmaji so na plaži, mivka, senca in mir.....zvečer pa vozi trajekt direkt v biograd tko da lahko tam pol mal šetaš in zapravljaš user posted image avta pa ne rabiš

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.4.2009 9:54:30   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ja biograd nima ravno ob morju apartmajev.....men so predlagali otok pašman, apartmaji so na plaži, mivka, senca in mir.....zvečer pa vozi trajekt direkt v biograd tko da lahko tam pol mal šetaš in zapravljaš user posted image avta pa ne rabiš

imaš kak link?

kdaj pa greste?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:01:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.4.2009 10:01:59   
lili3

metuljček......ja danes je pa malo bolje tilen...včeraj sva imela posvetovalnico in kot zanalašč mu je teklo iz noska v potokih, očke čist solzne.....tko da smo dobil ene kapljice....v soboto je bil pa čist fuč, sva bla cel dan noter user posted image

Kakšne kapljice je pa dobil?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:04:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.4.2009 10:04:42   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

jutro.

Jutro, pri nas je isto. Sicer včeraj ni več kašljal, pa nosek je bil včeraj že malo bolje, danes zjutraj ima pa čist polnega, ampak mu ne morem vse ven posesat, ma nekje zadaj, se prav čuje. Jaz zalivam s fiziološko, pa Operil sem mu tudi dala po 1 kapljico. Pojedel mi je pa zdele 3x po 50ml mleka, se mu vidi da mu težko gre dol. Jaz nisem še nič šla do P, bomo videli kako bo kaj danes, ker drugače je pa ful naspidiran, ga je po celi bajti polno.

no tkole.
men  je pa spila 120ml mlekca tud po kosih in zdaj spi tule men v naročju, prau cartala bi se. hitr je zaspala, ker je vstala ob pol 9...
misliš, da je možn, da jih grlo boli? ker zvečer in ponoči je mleko super pojedla, gh pa že včeri ni šla v rit.

jo bom poklicala, k se zbudi, da vidm, kaj misli, po kolkem času bi jo rada vidla.

a ven gremo lahko malo???

netki - jz sm ji zele 3 fruštke nardila user posted image  nič. ni okus, ampak po moje žlica kot žlica, da težk požira al kaj. bo pa danes samo mleko, tud silila ne bom več, edin kako junior skutko bom probala, če bo pa tole sadje od zjutri.

Midva sva bila včeraj zunaj, kr dolgo. Danes bom tudi verjetno šla, ker sem prebrala na MON da če otrok nima vročine, da se lahko gre ven. Edino če se ne bi ful poslabšalo, pol bom pa šla do P.

Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:06:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:08:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.4.2009 10:09:46   
netki

imaš kak link?

kdaj pa greste?

ma jst se še nisem odločla....trapa sem sej vem, čakam zadnji danuser posted image

sem pa gledala po istih linkih le da pod pašman, kraj Tkon (tuki je trajekt)
šli bomo pa najbrž 11.7. - 21.7.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.4.2009 10:11:43   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

metuljček......ja danes je pa malo bolje tilen...včeraj sva imela posvetovalnico in kot zanalašč mu je teklo iz noska v potokih, očke čist solzne.....tko da smo dobil ene kapljice....v soboto je bil pa čist fuč, sva bla cel dan noter user posted image

Kakšne kapljice je pa dobil?

ne znam prebrat iz recepta...grem danes ponje in javim

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.4.2009 10:13:21   
netki

jutro.

tilen ma tud eno krizo....zeloooo malo poje v celem dnevu, pa sadje zjutraj je ful rad jedel, zdej pa komi par žličk....je pa tud rahlo prehlajen

bom vidla, kuk bo naša, pa ti povem - evo, 8 žličk zjutraj user posted image  in 120 mlekca, ob 3h ponoč  je pa 200ml mleka zginlo v 5 minutah. čudn.

netki, si mela našo P, katarino?

jaaaa..se mi zdi, ona je zakon!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:32:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:40:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.4.2009 10:41:21   
3jeMi
hej, lejdis!

no, evo pa ga imamo... 8. zobek user posted image ... tudi prehlad se je umiril, samo še nosek je malo zabasan (fiziološka je in še teče v potokih), zakašljamo pa samo še tako mimo grede...

dzanika... user posted image  za službo... za nedoločen čas user posted image ... super super super...
glede postov... si take lepe novice napisala, da bi ga lahko vsaj še parkrat objavila user posted image

populis... meni je tudi Lovro tako lep, ko zaspi... sploh, kadar sem zmatrana in si želim, da bi imela mir user posted image

mojcek... nosek redno spiraj s fiziološko... kašelj je pa tu nujno zlo... netek pa tudi, naš zdele že 4. dan bolj malo je, verjetno pri takem stanju hrana zanj niti nimam nekega pretiranega okusa, pa mu ne potegne... samo poskrbi, da bo Živa veliko pila... je to bolj pomembno, kot hrana...

metuljcek... super za hiško... user posted image ... midva bi tudi nekaj, samo ne na Hrvaškem... na splošno mi tujina ne gre, sploh pa, da bi imela tam kakšno svojo nepremičnino... ne vem zakaj, ampak kamorkoli grem čez mejo, se tako čudno počutim...

letošnji dopust... midva pa letos ne bova šla daleč... v kampu Ankaran sva v najem vzela mobilno hišico za mesec junij in bova z Lovrom dol cel mesec, očka pa 2 tedna... sva šla pogledat in nama je bilo zelo všeč, cenovno pa se nama tudi zdi OK - 1000€ na mesec (hišica za 5 oseb) + tur. taksa, za hrano bova pa itak zapravila toliko, kot če bi bili doma... upam, da bo vreme tako kot vsak junij zadnja leta... v avgustu pa tudi planirava it še kakšen teden, samo tisto bomo šli pa verjetno s šotorom... naš "ata vojak" je v jeseni nabavil vso kamp opremo, pa da vidmo kolk ga je deca za tako dopustovanje... sem malo v dvomih... user posted image   

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 10:43:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.4.2009 10:50:54   
glugluglu

netki, sem vidla, da si spraševala na drugi temi o Biograd na moru. Si kaj našla?

ne nič...a si že kej gledala, kr neki linkov je blo nalimanih, sam jst nisem nič pametnega našla user posted image

nič nisem našla
pa nekateri mi full odsvetujejo Biograd, drugi pravijo, da je full lepo user posted image

Me mika tudi Makarska riviera

IŠčem, iščem pa nič ne najdem

Tinky, ti pošiljam kar je meni poslala iz agencije, ko sem iskala, mi gremo drugače sicer na Rabac, malo bližje, tudi v hotel, kjer je All inclusive, pa še bazeni so in plaža ok.

evo malo Dalmacije: samo cene so za nas 5 z družinsko sobo, tako, da vas pride najbrž malo ceneje, no odvisno od termina, tu je še cenejši termin.

cena vključuje: storitve iz ponudbe
Hotel Nimfa, Dependance ***
Dalmacija - Zivogosce
družinska soba / all inclusive
SKUPNA CENA za vse potnike:
972 EUR
Odrasli : 2  
Otroci : 3  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   
Čas potovanjaTrajanjeCena

20.06. 2009 - 27.06.20097972 &euro

20.06.2009 - 27.06.20097972 &euro

24.06.2009 - 01.07.200971022 &euro

26.06.2009 - 03.07.200971022 &euro

27.06.2009 - 04.07.200971022 &euro

24.06.2009 - 04.07.2009101458 &euroPreverite razpoložljivost terminov na spletu user posted image
user posted image 69075user posted image cena vključuje: storitve iz ponudbe
Waterman Supetrus Resort ****
Dalmacija - Supetar /Otok Brač
družinska soba / all inclusive
» Hotelske informacijeSKUPNA CENA za vse potnike:
1122 EUR
Odrasli : 2  
Otroci : 3  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   
Čas potovanjaTrajanjeCena

27.06.2009 - 04.07.200971122 &euro

24.06.2009 - 01.07.200971122 &euro

20.06.2009 - 27.06.200971122 &euroPreverite razpoložljivost terminov na spletu user posted image

Rada Vukotič 

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.4.2009 10:53:30   
lidija***
Populis
lidija; kake lušne babike maš.Bo mogu tatko recept dat, kak naredit tri enako lepe optrokeuser posted image

Veš, poštarji znajouser posted image user posted image user posted image , sicer so pa po mamiciuser posted image user posted image user posted image

Inigo- user posted image user posted image  za posvetovalnico in plazenjeuser posted image

dzanika- super za službo, za nedoločen časuser posted image

neboglasnica- kako odločbe za vrtec sedaj??

Tinky- meni je Biograd ful lep in tudi malo više in nižje od Biograda je lepo. Sam Biograd pa ima velik tobogan in eno pametno-pesek- plažo, ki je kar precej velika. Pa tudi trgovinic in gostilnic je veliko.

Pašman- liga!! Lahko greš s trajektom iz zadra ali pa Biograda. Je pa miren otok. Veliko za pogledat- samostani,... Ni pa turistične gužve. Otok je mali in se drži z Ugljanom tako, da si lahko hitro na kakšni majhni peščeni plažici.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.4.2009 10:57:42   
glugluglu
metuljcek, nismo še zdravi, Tian ima 39 vročine, tečen,......user posted image , popoldan greva k zdravnici

nisem vas uspela naprej še prebrati,

Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.4.2009 11:02:15   
lidija***
glu3- Mojca je šele danes malo boljša. Je te dni tako jokala, kot še nikoli do sedaj, pa tečka.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.4.2009 11:07:55   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

glu3- Mojca je šele danes malo boljša. Je te dni tako jokala, kot še nikoli do sedaj, pa tečka.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?