metuljcek321
|
Good morning, ladies! krema za zaščito pred soncem za otročke - to pa tudi mene zanima - jih kaj mažete? Tole sonce je že kar pasje ... mojček, za ZOO - bo treba kaj it, ja ... zveni suuuuuper. prehrana, ko nas ni doma - jaz gledam tako, da mi ob enajstih je sadje (če kam grem, ponavadi vzamem banano + hruško, jo pretlačim z vilčkami & hopa je ready to be eaten ... če se mi ne da, pa vzamem sadni frutek - do sedaj so ji bile všeč prav vse kombinacije), za kosilo okoli druge ure (oz. zadnje čase malo kasneje, ker je samo še 4x/dan), ji vzamem sabo različne okuse frutkov - bučke+krompir, pastinjak+krompir, špageti bolognese, ... pa še in še - nič ne grejem, dam direkt iz torbe. Če sem kje blizu vode, pa namočim v vrelo vodo, da se frutek mal temperira. Sicer pa tudi, ko kuham sama, ji ponudim mlačno in ne toplo - že od malega & ji paše. Vedno se trudim, da ima en sadni in en zelenjavni obrok, po možnosti pripravljen doma. Če smo zdoma, pa - kot napisano zgoraj - kombiniram s frutki. (op: "frutki" so sadne in/ali zelenjavne kašice različnih proizvajalcev - Frutek, Hipp, Alnatura, ...) Sunval imajo v BC, ja. ilatic, razturajo tvoje "babe!" Kako je bilo na čvekcu z zimsko? Jaz sem se predajala sončku v družbi "lokalnih" prijateljic z otročkoma (oba fantka - Anja ima ohohoj izbire, je fuuul fantkov enako starih tu pri nas, in se že malo druži mamica in gleda, kaj in kako ) & je blo tkooooo fajn. Viva, sonce! Trenutek resnice - tko, kot praviš ti, neboglasnica, tip izpade nasilnež, prevarant, brutalnež, .... potem pa pogrne na nekem čisto **** vprašanju ... prej v drek porine celotno razmerje z ženo, otroki, ... hm, hm ... ne vem, no ... kot je bilo moč razbrati, so res silno odbita familija, a vse ima svoje meje. Bokvej, populis, če ne bi bilo naslednje vprašanje v stilu, ki si ga napisala. Jonas mi ni bil najbolj všeč - zelo predvidljiv, kot bi ga v tej vlogi gledala že celo življenje ... in tudi oddaja - čisti senzacionalizem - in to pritegne, ne? Me zanima rating 3jemi, kako Lovro? Je nagajivi zob že pokukal na plano? rebeca, hiša ob morju je v bistvu en del dvojčka (a kupi katera drugo polovico, btw?) & je blizu Umaga (2 km od te parcele, ki jo že imamo). In ja, zadnjič sva z mojim nekaj preštimavala programe, k sva na TV prištekala en DVD rekorder, pa se je čudežno pojavil še TV3 ... noro, ne? Supervaruška je pa samo v pon. pol al kako? No,pa naslednjič ... Thanks za info. Kako Nina, Tian, Alina, lidijine frajlice (ful lepe slikice!)? Upam, da se stanje izboljšuje hitro kot raketa. ksenči, te je obiskala pomladanska utrujenost? glugluglu, ne, to ne bo selitev, to bo vikend na morju. Cena je pa kar konkretna, bova fino razvezala svoje prihranke. Umpa za izboljšanje hemoglobina - Lukatu želim, da bo pri enem letu na glih ta pravi ravni. 3jemi, prima šefico imaš - odlične novice. flower, ne omenjaj tole s prekrivanjem oddaj/nadaljevank ---- jaz sem bila tudi včeraj zvečer pred velikim vprašanjem, kaj gledati - gospodinje ali Jonasa - no, sem izbrala slednje, da sem presodila, kaj in kako. Sem hotla posnet, pa ugotovila, da imamo tako zvezane naprave, da če snemaš na DVD, obenem NE moreš gledat drugega programa Eh, bomo že preživeli, ne? Če ni hujših skrbi, potem ni panike - sploh. Majuška, kako si uredila z davčno? So ti kaj zafurali izračun al kaj? Dobro razreši! Almera, fajn novica glede stroja. To je vedno prijetno slišat, da se še da razrešit & ni treba v nakup nove pošasti. džanika za NDČ - to je definitivno novica dneva. Sem zelo vesela zate. populis, je Laro zdelalo, je bila boljša noč? Ja, kolešček se mi pa res dopade. neboglasnica, v petek bomo spet držale pesti, da ti bo lažje. Inigo, za posvetovalnico & plazenje, lex za Vitine novitete. Irayi za zobek nr. 2. Slowly but steadily bo dohitela bratca, boš videla, rebeca ilatic, naša se dvigne na vse štiri, potem se pa ziba naprej-nazaj, a ne ve, kako bi se skoordinirala, da bi šla naprej ... še je čas ... bo že, ko bo zaštekala - potem je pa itak ne bo za ustavit flower, to mora biti grozljivka, da takole najdeš napake - joj, ej, meni bi to konkretno dvignilo pokrov. Res škoda, da nisi opazila prej & bi ji vrnila zadevo, da pregleda še 1x. Shit, no! Sicer pa , zdaj si res čisto na koncu. Barva pa mora bit rdeča, a ne? In zlate črke al kako si že napisala, da imate pri vas zabetonirano ... AAA, kako pa to, da tako slabo kaže glede vrtca? Ti plus pike zaradi prvega otročka ne pomagajo al kako? Jaz upam, da ti rata dobit! Tinky, joj, glede destinacij za dopust z otročki sem pa tko bosa - nisem še prav nič na tekočem s tem - prej, k smo bili sami oz- v dvoje, je laufala Korčula, Vis, Hvar, .... in je bilo nepozabno, zdaj bo pa spet, a čist drugače - še 100x bolje. Verjetno ti bodo lažje pomagale mamice, ki imajo še kakšnega otroka & so že bile kje v Dalmaciji z njimi. mojček, pokliči P in ji razloži sitauacijo.