|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
7.4.2009 7:51:46   
neboglasnica

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 8:24:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1427
7.4.2009 8:26:02   
neboglasnica
Flower: pa si že plačala lektoriranje? Bemti, a ne kako je hudo, ko nekomu zaupaš, pa je vse skupaj slabo opravljeno. Grr...

Eno luuušnooo fotko kofetka sem dobila po mailu, pa je ne morem prilepit, smrk...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
7.4.2009 8:28:00   
neboglasnica
Aja, komentar na Trenutek resnice. Tip je vesoljni Sloveniji pustil vtis, da je brutalnež - grobijan, ki zelo rad obračunava s pestmi, vara in na sploh ne ceni žene... Me je pa kar bolelo, ko sem gledala sina, kako mu je izginjal nasmeh z obraza, ko se je govorilo o njem. Saj vem, da se ljudje zavestno spustijo v to, ampak nekje pa je meja. No ja, vsaj zame.

Neposredna povezava do sporočila: 1429
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 8:28:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1430
7.4.2009 8:31:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

neboglasnica; najprej shrani slikico na desktop pol pa v shrani.si

Saj sem, pa nečeeee. Ti pošljem, potem pa ti prilepi puncam tisto kavo. Boš??? Hvala, zlata si.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.4.2009 8:31:59   
neboglasnica
user posted image

A bo šlo?

Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.4.2009 8:32:39   
neboglasnica
user posted image user posted image jaz. Populis, hvala.

Zdaj grem pa buhteljne dokončat. Pa ne jest, ampak šele pečt. Čavči in uživajte v sončnem dnevu...

Neposredna povezava do sporočila: 1433
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 8:32:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 8:33:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.4.2009 8:38:52   
AAA
Populis a si že oddala na pošto za vrtec? Jaz grem šele danes pa ti lahko spotoma nesem.

Aja, dobro jutro

Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 8:40:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.4.2009 8:42:23   
AAA
Včeraj pol nisva šla do P, ker se mi je zdelo bolje. Ampak danes se je pa preke jutru spet dušil, pa kašlja še vedno. Tale kašelj bi se pa lohk že nehal.

Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.4.2009 8:51:08   
AAA
Tiste, ki ste iz mojga konca - Šentvid, Brod a poznate kakšno privat varstvo. Jaz moram začet iskat, ker vrtca ne bomo dobili. Sem tako žalostna, ma ne jezna. Moj tako benti, ker so njegovi starši s samoprispevkom pomagali zgraditi vrtec, pol pa še otrok ne moreš not dat.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.4.2009 8:54:58   
Tinky
Dobro jutro,

naš gospodič kljub spremembi ure in kljub temu, da hodi spat uro kasneje (ob 19:30), se zbuja ob 6:30.user posted image Pa čez dan je začel spet full štrajkat s spanjem. Zgleda, da bo začel spat samo 1x na dan po kosilu.

A ste že rezervirale poletni dopust? OZ. kam boste šli?
Mi imamo sicer rezerviran Cres, vendar smo se zdej neki premislili in bi šli raje malo južneje, pa me zanima, če mi katera lahko priporoča kakšno dobro destinacijo, ki je primerna za majhne otroke (z nami gre še 3 leta star fantič).

Dzanika, bravo za zaposlitev za nedoločen čas, to je pa res super user posted image user posted image user posted image

lex, boga Alina s temi kozami. Kolko časa pa traja, da pikice izginejo? Neki sem slišala, da se jih po novem ne maže več, kajne?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.4.2009 9:09:56   
Tinky
netki, sem vidla, da si spraševala na drugi temi o Biograd na moru. Si kaj našla?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 9:31:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.4.2009 9:32:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

netki, sem vidla, da si spraševala na drugi temi o Biograd na moru. Si kaj našla?

ne nič...a si že kej gledala, kr neki linkov je blo nalimanih, sam jst nisem nič pametnega našla user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.4.2009 9:34:30   
netki
tilen 9 mesecev: 7960g in 70,5cm

kile: 83,6 kg

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.4.2009 9:34:50   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: netki

ne nič...a si že kej gledala, kr neki linkov je blo nalimanih, sam jst nisem nič pametnega našla user posted image

nič nisem našla
pa nekateri mi full odsvetujejo Biograd, drugi pravijo, da je full lepo user posted image

Me mika tudi Makarska riviera

IŠčem, iščem pa nič ne najdem

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.4.2009 9:35:08   
metuljcek321
Good morning, ladies!

krema za zaščito pred soncem za otročke - to pa tudi mene zanima - jih kaj mažete? Tole sonce je že kar pasje ...

mojček, user posted image  za ZOO - bo treba kaj it, ja ... zveni suuuuuper.

prehrana, ko nas ni doma - jaz gledam tako, da mi ob enajstih je sadje (če kam grem, ponavadi vzamem banano + hruško, jo pretlačim z vilčkami & hopa je ready to be eaten ... če se mi ne da, pa vzamem sadni frutek - do sedaj so ji bile všeč prav vse kombinacije), za kosilo okoli druge ure (oz. zadnje čase malo kasneje, ker je samo še 4x/dan), ji vzamem sabo različne okuse frutkov - bučke+krompir, pastinjak+krompir, špageti bolognese, ... pa še in še - nič ne grejem, dam direkt iz torbe. Če sem kje blizu vode, pa namočim v vrelo vodo, da se frutek mal temperira.  Sicer pa tudi, ko kuham sama, ji ponudim mlačno in ne toplo - že od malega & ji paše. Vedno se trudim, da ima en sadni in en zelenjavni obrok, po možnosti pripravljen doma. Če smo zdoma, pa - kot napisano zgoraj - kombiniram s frutki. (op: "frutki" so sadne in/ali zelenjavne kašice različnih proizvajalcev - Frutek, Hipp, Alnatura, ...) Sunval imajo v BC, ja.

user posted image  ilatic, razturajo tvoje "babe!" Kako je bilo na čvekcu z zimsko? Jaz sem se predajala sončku v družbi "lokalnih" prijateljic z otročkoma (oba fantka - Anja ima ohohoj izbire, je fuuul fantkov enako starih tu pri nas, in se že malo druži mamica in gleda, kaj in kakouser posted image  user posted image  user posted image ) & je blo tkooooo fajn. Viva, sonce!

Trenutek resnice - tko, kot praviš ti, neboglasnica, tip izpade nasilnež, prevarant, brutalnež, .... potem pa pogrne na nekem čisto **** vprašanju ... prej v drek porine celotno razmerje z ženo, otroki, ... hm, hm ... ne vem, no ... kot je bilo moč razbrati, so res silno odbita familija, a vse ima svoje meje. Bokvej, populis, če ne bi bilo naslednje vprašanje v stilu, ki si ga napisala. Jonas mi ni bil najbolj všeč - zelo predvidljiv, kot bi ga v tej vlogi gledala že celo življenje ... in tudi oddaja - čisti senzacionalizem - in to pritegne, ne? Me zanima ratinguser posted image

3jemi, kako Lovro? Je nagajivi zob že pokukal na plano?

rebeca, hiša ob morju je v bistvu en del dvojčka (a kupi katera drugo polovico, btw?) & je blizu Umaga (2 km od te parcele, ki jo že imamo). In ja, zadnjič sva z mojim nekaj preštimavala programe, k sva na TV prištekala en DVD rekorder, pa se je čudežno pojavil še TV3 ... noro, ne? Supervaruška je pa samo v pon. pol al kako? No,pa naslednjič ... Thanks za info.

Kako Nina, Tian, Alina, lidijine frajlice (ful lepe slikice!)? Upam, da se stanje izboljšuje hitro kot raketa.

ksenči, te je obiskala pomladanska utrujenost?

glugluglu, ne, to ne bo selitev, to bo vikend na morju. Cena je pa kar konkretna, bova fino razvezala svoje prihranke.

user posted image Umpa za izboljšanje hemoglobina - Lukatu želim, da bo pri enem letu na glih ta pravi ravni.

3jemi, prima šefico imaš - odlične novice.

flower, ne omenjaj tole s prekrivanjem oddaj/nadaljevank ---- jaz sem bila tudi včeraj zvečer pred velikim vprašanjem, kaj gledati - gospodinje ali Jonasa - no, sem izbrala slednje, da sem presodila, kaj in kako. Sem hotla posnet, pa ugotovila, da imamo tako zvezane naprave, da če snemaš na DVD, obenem NE moreš gledat drugega programauser posted image  Eh, bomo že preživeli, ne? Če ni hujših skrbi, potem ni panike - sploh.

Majuška, kako si uredila z davčno? So ti kaj zafurali izračun al kaj? Dobro razreši!

Almera, fajn novica glede stroja. To je vedno prijetno slišat, da se še da razrešit & ni treba v nakup nove pošasti.

user posted image  džanika za NDČ - to je definitivno novica dneva. Sem zelo vesela zate.

populis, je Laro zdelalo, je bila boljša noč? Ja, kolešček se mi pa res dopade.

neboglasnica, v petek bomo spet držale pesti, da ti bo lažje.

Inigo, user posted image  za posvetovalnico & plazenje, lex za Vitine novitete.

user posted image  Irayi za zobek nr. 2. Slowly but steadily bo dohitela bratca, boš videla, rebecauser posted image

ilatic, naša se dvigne na vse štiri, potem se pa ziba naprej-nazaj, a ne ve, kako bi se skoordinirala, da bi šla naprej ... še je čas ... bo že, ko bo zaštekala - potem je pa itak ne bo za ustavituser posted image

flower, to mora biti grozljivka, da takole najdeš napake - joj, ej, meni bi to konkretno dvignilo pokrov. Res škoda, da nisi opazila prej & bi ji vrnila zadevo, da pregleda še 1x. Shit, no! Sicer pa user posted image  user posted image  user posted image , zdaj si res čisto na koncu. Barva pa mora bit rdeča, a ne? In zlate črke al kako si že napisala, da imate pri vas zabetonirano ...

AAA, kako pa to, da tako slabo kaže glede vrtca? Ti plus pike zaradi prvega otročka ne pomagajo al kako? Jaz upam, da ti rata dobit!

Tinky, joj, glede destinacij za dopust z otročki sem pa tko bosa - nisem še prav nič na tekočem s tem - prej, k smo bili sami oz- v dvoje, je laufala Korčula, Vis, Hvar, .... in je bilo nepozabno, zdaj bo pa spet, a čist drugače - še 100x bolje. Verjetno ti bodo lažje pomagale mamice, ki imajo še kakšnega otroka & so že bile kje v Dalmaciji z njimi.

mojček, pokliči P in ji razloži sitauacijo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.4.2009 9:38:08   
metuljcek321
Majuška, rešujem tista vprašanja, k si dala link - ma, mi je prav všeč, k še po angleško piše zraven "Choose one of the following answers" ipd.user posted image  user posted image

netki, dobro si nas informirala o stanju kilaže v familijiuser posted image  Povej, se je Tilen pozdravil?

Aja, glugluglu, danes bom na vašem koncu - sodelavka iz Logatca, ki ima dvojčka, je Anjo povabila na kosilo (ti frajerka mala!) & na en doooolg sprehod, tako da bova voziškali tam nekje ... če ste zdravi, se lahko vidimo on the streets of Logatecuser posted image

Punce, uživajte v sončku & naj bo dan lep! Čau.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.4.2009 9:40:33   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

krema za zaščito pred soncem za otročke - to pa tudi mene zanima - jih kaj mažete? Tole sonce je že kar pasje ...

sem nabavila od Justa, pravijo da je ok

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.4.2009 9:41:20   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

nič nisem našla
pa nekateri mi full odsvetujejo Biograd, drugi pravijo, da je full lepo user posted image

Me mika tudi Makarska riviera

IŠčem, iščem pa nič ne najdem

http://www.apartmani-hrvatska.com/

http://www.adriatic-home.com/sl/Hrva%C5%A1ka/Privatne-nastanitve

http://www.biograd-cancar.com/appartements_hr.htm

http://www.cro-adriatic.com/

http://www.makarska-riviera.com//

tuki maš neki linkov pa mal prebrskaj....jst sem zbirala mnenja o biogradu in so same pohvale, seveda če imate radi gužvo, zvečer je ful dogajanja, tudi za otroke, plaža lepa, morje čisto......

a ti iščeš hotel?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.4.2009 9:44:50   
netki
metuljček......ja danes je pa malo bolje tilen...včeraj sva imela posvetovalnico in kot zanalašč mu je teklo iz noska v potokih, očke čist solzne.....tko da smo dobil ene kapljice....v soboto je bil pa čist fuč, sva bla cel dan noter user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?