Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 21:28:50
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, ne samo čekirat - še kaj napiši. ja a ne ...sej se mi sploh ne da nič ...popoldan sem šla spat, je moj na dopustu, pa je lahk otroke merkov...sem bla utrujena ful, sam ne od dela, ampak od vremena..mislm, če ne bo kmal sončka, se nam bo sem odpelal
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 21:29:46
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, se z mojim meniva, da gremo spet v Kranjsko Goro od 19.4. - 23.4. Če pridemo gor, se lahko zmenimo za en miting. Vi itak hodite že pol leta na Dolenjsko. ooo superca..ja pa zdej trenutno nč ne kaže, da bomo šli
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.4.2009 19:11:09
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Končno je bil dan z malo sončka. Se takoj lažje živi IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Naša nas je zdaj s tem lulanjem začela zvečer že hecat. Jo dam spat in se čez pet minut začne dret "Mami, lulat!" Ok, grem v sobo in jo odnesem lulat. Čez pet minut ponovi vajo,.... Pa ti pol lula al te samo heca? Če ti lula, pol ok, drugače te pa izsiljuje (no ima izgovor, da je še malo pokonci). In če te izsiljuje boš pač morala enkrat odrezat in jo pustit v postelji. Sploh čew ima še pleničko za ponoči ne bo panike, tud če se bo vmes polulala. Naša zaenkrat tega še ne izkorišča za vstajanje. Trkam.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.4.2009 19:12:51
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, se z mojim meniva, da gremo spet v Kranjsko Goro od 19.4. - 23.4. Če pridemo gor, se lahko zmenimo za en miting. Vi itak hodite že pol leta na Dolenjsko. ooo superca..ja pa zdej trenutno nč ne kaže, da bomo šli Še pred Dolejnsko te pa živalski vrta čaka , a na to si pa čist pozabila al kaj. Hecam se, boste že prišli enkrat, ko bo Miha že v šoli.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.4.2009 21:19:27
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Kje ste? Pnce - kaj pa skupni ZOO??? Smo se že enkrat menile. Zdaj bi lahko rezervirale datum - mogoče enkrat maja? Krfjolca???
|
RE: November 2006 - 4. del 3.4.2009 22:25:03
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Krfjolca??? Nehi sitnarit. Kot da nisem sama dost nestrpna
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.4.2009 7:37:46
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Krfjolca??? Nehi sitnarit. Kot da nisem sama dost nestrpna Zdaj se moraš obvezno vsak dan 2x javit, da bomo vedle. Pa srečno, ko pač bo čas.
|
RE: November 2006 - 4. del 4.4.2009 13:42:17
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, raport Mi smo pa spet pokasirali virus od naših dragih sosedov. No ja, tokrat so mi vsaj z noricami prizanesli, čeprav trkam, ker nosečnosti še ni konec . V glavnem, jaz že od ponoči bruham in driskam, dragi prav tako, edino Anže je še OK. Upam, da se čimprej še on naleze, da bomo imeli potem čas se pozdraviti do poroda. V glavnem, zdaj pa res kak teden še ne smem roditi.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.4.2009 19:58:32
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Joj cvetačka, hitro se pocajtej. Za zoo rezervirajte en datum z lepim vremenom . Mi smo načeloma prosti vse vikende razen tistega med prvomajskimi prazniki, ko se bomo potepali po severu. Z otroci sem bila danes v Domžalah, da se je moj študentek lahko učil , jutri bomo pa mal sonček izkoristil. Dopoldne gremo spet k našim, pa mal na kak sprehod (jest bi šla regrad nabirat), popoldne bomo šli pa verjetno (ni še čist potrjeno) s kolegico in njeno familijo v arboretum, da se bodo otroc nanorel na svežem zraku . Zdej grem pa jest pa spat, k sem čist avt od našega bejbota. A je mogoče kaka luna danes, je namreč Miha taka trma dajala, pa brcal je, pa jezikal. MAh ne vem kaj naj rečem, spet probava, do kam lahko gre.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.4.2009 21:35:00
|
|
|
|
Zamima
|
mi smo pa afte stakinili jaz trola sem pa misla, da ji 5-kica poganja in ima zato vročino in joka tak sem jezna nase . No, zdaj spiramo z žajblom pa mažemo z neko kremico ki lepo diši Zdaj grem pa počasi spravit otroka spat... se je uštulila mojemu v naročje in ga skoz lupčka , komaj se je otepa,... bogi njen fant, ko ga bo imela .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.4.2009 21:52:12
|
|
|
|
takotako
|
Čau Sam tok takoj na začetku jaz sem Atanja. No evo mal se javla in to pod drugim nikom ker sem neki zaštrikala pa se mi ne da ubadat. In ko se mi bo dal pridem spet pod ta pravim nikom. Uglavnem mi smo bli ta teden mal doma. Mali je mel cel teden vročino-ampak sam tok da jo je mel. kako uro ali sve na dan po 37,5. No v četrtek sem šla bolniško zaključit pa je rekla da ga bo mal pregledala vseen pa mi pove da ma blago vnetje ušes . Pa mi je res enkrat pojamral sam sem med igro mal probala pa ni nič se umaknu. Pol pa sem se mela da bi ga dal za klope cepit...a je katera dala? mi kar velik hodmo nabirat gobe pa bi ga letos sabo vzela. Sam še vedno nismo cepili uno zadnje in mi je dala napotnico za pediatrično da naj jih mal prisilim da ga bojo pod nadzorom lai pa mi naj pisno napišejo da ga lahko P cepi. Ne vem kuga bom. Dudo bomo mal odvajat začel ker sem mal zopke gledala pa se mi je dozdel da ma en zobek za mm bl not pa zdaj je ful neki napadu na dudo in bo res samo za zaspat. pol mu jo bom pa vzela ponoč. Pa čez dan je ne dobi nič več tud če mi se mi meče po tleh. se je kar navezu na njo v zadnjih treh tednih. Pol pa jo bomo počasi odplenkal. Planice bojo pri nas še kar aktualne. Sicer omeni kdaj pa kdaj da ga lulat in ga slečem pa dam na wc pa pol mi reče da ne more. Ma enkrat bo že. JE pa ratal pravi domoljub. Takoj k kam pridemo pa da je velik ljudi bi šel on domov. sploh če kdo takoj sili v njega. pa sej rečem mal rab sam kva k noben to ne zastop. Evo da bo mal za prebrat. Lp, Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.4.2009 19:27:30
|
|
|
|
Zamima
|
Uf, kolk ste bile zgovorne grem ribam menjat vodo, jih je imela mama v oskrbi in jim je spet dobesedno sipala hrano noter pa bolj govorim, da čisto malo hrane, več je noter sipa
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.4.2009 21:19:35
|
|
|
|
Aja1
|
Danes je bil pa končno spet lep sončen dan. Smo bili veliko zunaj - je kar pasalo. Neja se je danes odločila, da bo zunaj sama lulala (ji nisem smela pomagat). Potegnila hlače in hlačke dol in počepnila. Rezultat - mokre hlače. Kaj vse se morajo še naši malčki naučit. Sem pa danes zjutraj delala test, ker mi je M zamujala en teden (no, prva prava M po KT). Se mi je zdelo, da skoraj ni možnosti za nosečnost, ampak vseeno. Bila je samo ena črtica. Čez pol ure se je pa ulilo....Ja, za cel teden nazaj. Za bolne . Punce, lep večer še naprej in lep začetek novega tedna želim
|
RE: November 2006 - 4. del 6.4.2009 20:01:23
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Mrk na novembru....spet.
|
RE: November 2006 - 4. del 6.4.2009 20:38:35
|
|
|
|
Nogavica
|
Naša mala se je danes v Lidlu glasno pritoževala:" Kaka čudna je ta Hofer trgovina, ko nimajo igračk".
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.4.2009 20:46:00
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Naša mala se je danes v Lidlu glasno pritoževala:" Kaka čudna je ta Hofer trgovina, ko nimajo igračk". A niso zdaj pravi srčki s takimi izjavami?
|
RE: November 2006 - 4. del 6.4.2009 20:52:01
|
|
|
|
Aja1
|
Zdaj grem pa gledat novo Jonasovo oddajo na tv3. Po opisu sodeč bo fajn. Nočko vsem.
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 8:34:17
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 A niso zdaj pravi srčki s takimi izjavami? Ja, so res. Ampak poleg tega smo se pa pred dnevi žal prvič srečali tudi s kletvico, ki jo zdaj najmanj enkrat dnevno uporabi, zdaj pa ne vem, kako naj ji jo izbijeva iz glave. Saj vem, da bi jo morala ignorirat, ampak mi je malo nerodno, ko sredi terase kavarnice pleše in zraven preklinja.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 8:35:28
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zdaj grem pa gledat novo Jonasovo oddajo na tv3. Po opisu sodeč bo fajn. Joj, jaz sem pa pzabila. Sem pa že prebrala, da je bilo par krepkih izjav.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 8:49:37
|
|
|
|
marella1
|
Dobro jutro. Še naše poročilo. Naše lulanje v kahlico je za pet vedno pove, kakanje pa noče in noče. Sem jo včeraj komaj prepričala, da sem ji dala gor pleničko in se je tudi pokakala. Ma jo bom kar pustila dokler sama ne pokapira. Ah ja, kaj čmo. Aja: pomlad je že tu, poletje pa bo tudi vsak čas , 2010 pa tudi Nogavica: kdaj imaš NS? Se dobro počutiš? Krfjolca: ??
< Sporočilo je popravil marella1 -- 7.4.2009 8:50:39 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 9:00:20
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 Aja: pomlad je že tu, poletje pa bo tudi vsak čas , 2010 pa tudi Res je. Kdaj začnemo? Mogoče se nas pa nekaj novembrk najde na istem mesecu. Bi bilo fino.
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 10:15:50
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 Nogavica: kdaj imaš NS? Se dobro počutiš? 15. 4., naslednjo sredo. Se mi zdi še cela večnost do takrat. Pa strah me je spet. Drugače se dobro počutim. Ja, zdaj boste pa kmalu na vrsti ve, ki planirate v 2010. Pravzaprav že lahko začnete, zdaj se tako že januarčki delajo, ne?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 10:17:45
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: marella1 Aja: pomlad je že tu, poletje pa bo tudi vsak čas , 2010 pa tudi Res je. Kdaj začnemo? Mogoče se nas pa nekaj novembrk najde na istem mesecu. Bi bilo fino. Ja, bi bilo fino. Jaz se nagibam k juniju, če bo pa kaj prej...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 10:23:00
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz tudi junij, julij . Torej so šanse za skupni čvek na recimo tam marcu 2010 . Bi imeli škorpijonko in ribico...fino kombinacija
|
RE: November 2006 - 4. del 7.4.2009 10:53:13
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jaz tudi junij, julij . Torej so šanse za skupni čvek na recimo tam marcu 2010 . Bi imeli škorpijonko in ribico...fino kombinacija Riba sem jaz, oven je dragi, Lana pa škorpijon. Uf kakšna kombinacija
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?