|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
30.3.2009 22:13:55   
Tanayya29
Hojla.

Zelo lepe slikice,vidim,da ste se imeli lepo.

Kaja,čestitke za hojouser posted image user posted image .

Bolančki,pozdravite se!!!!!Vsiuser posted image user posted image .

Pa lep večer in lahko noč.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
2.4.2009 11:45:17   
Mamathea
Pozdravček

Joj kake luštne slikce. Jaz sem tako žalostna, da je naš pikec ravno takrat zbolel, ampak takega ga pa res nisem mogla pripeljat na srečanje, saj je bil revček od bruhcanja in driskanja čist utrujen. Pri zdravnici so mu vzeli blato in ga dali na pregled, pa niso ugotovili kakšne posebne viroze, pač pa kr neka viroza, ki jih je itak tolko, da se sploh več ne dajo določituser posted image user posted image user posted image . Počasi se mu je stanje izboljševalo in zdaj je že ok - HB.
Ko je bil že boljšega zdravja je bil doma že tako nestrpen, da ga je blo treba spet kr čimprej v vrtec dat. Zdaj je spet srečen.
Upam, da se naslednjega srečanja pa res uspemo udeležit, saj bi vas pa zdaj že res rada videla.
Lep dan, pa čeprav je deževen, ampak prihaja pa sončke n to za vikend, tako da se splača mal potrpet.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
2.4.2009 12:08:41   
nicolina
Dan,
jaz sem že dva dni doma, sem zbolela user posted image , imam virozo. Ampak danes je že malo boljše, saj vročine nimam več.

Komaj čakam, da bo malo lepše vreme, saj mi ta dež že preseda.
Res je bilo fajn na srečanju, škoda da še ostalih ni bilo. user posted image  Moramo se naslednjič dobit v večjem številu. user posted image

Nič, grem iskat Tina v nižji štuk k babici, zdej je večina časa pri njej, ker sem bila jaz tolk boga, popoldan pa moj vskoči in se lepo zrihtata. user posted image

Lepo se imejte,pa dejte kaj napisat, nobenih izgovorov, drugač bomo res izumrle...user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
2.4.2009 20:29:45   
Tanayya29
Lepo se imejte,pa dejte kaj napisat, nobenih izgovorov, drugač bomo res izumrle...user posted image user posted image

ja,res no.............pa,kje ste vse????

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
2.4.2009 20:36:17   
gruška
A ste mislile, da sem geslo na rr pozabila, da nisem mogla pisat? user posted image

Samo pozdravim vas, sploh tebe Nicolina - upam, da se čimprej pozdraviš!!!

Zadnjič je blo res luštno, fotk imam samo par, pa mi računalnik nekaj nagaja in jih ne morem sem prilepit, dala jih bom pa na FB ... Upam, da se kmalu spet kaj dobimo, sva se pa s Scubo (pa Martita mislim, da je bila zraven) pogovarjali, da bi se dobile enkrat zvečer na eni večerji ... Predlagali sva petek 17.4. (recimo ob 19:30 ali 20:00) ... Jaz predlagam, da je datum fiksen, pa potem tista ki pride, pride, ker če bomo spet iskale ustrezen datum in bognedaj uro, se bomo dobile, ko bojo otroci hodili v šolo user posted image

STE ZA?

Grem gledat naprej Trenja ...

Čao!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
2.4.2009 20:40:00   
tintin
hoj babe,
po dolgem času še jaz.
Nas tudi v soboto ni bilo, ker smo dobili tik pred zdajci en obisk, potem se je pa malo zavleklo....
17.4 bi z veseljem prišla, samo nas ne bo, ker gremo za vikend na morrrrrrrrrje (no gremo že v petek 17.) - pa drugič. Ideja je pa dobra ja, bi pasalo malo odrasle družbe in odklopa.

Jaz sem busy. V službi končujemo eno knjigo, doma se zabavam z dispozicijo doktorata. In sem zelo utrujena. Ampak kar gre. vasja je ful fejst fant, navihan in priden. Mmmm, moj sonček!

LP vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.4.2009 9:07:30   
mklks
hej!

da vas nahitro pozdravim...pri nas je zdravje že boljše, no, vsaj emino....zdej je pa vse mami pobrala, tko da sem ko ena cota:):)

nicolina...tudi ti upam da se čimprej pozdraviš:)

drugače pa, gruška, ideja je zelo dobra, to, z večerjo, da se mal odmaknemo pa to, ampak na žalost gremo tudi mi ta vikend, sicer ne na morje, ampak v toplice mal na sprostitev tko da.....pa drugič :)

mejte se fajn v tem dežju, sej za vikend pa že sonček napovedujejo...jeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajdiuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.4.2009 12:12:21   
ninocka
daan!!!
A sem vam ze povedala, da sem doma in mi ni treba skor do naslednjega avgusta v sluzbo user posted image user posted image user posted image

Jst se mam doma faj, pocivam, pospravljam, maldva sta pa v vrtcu, moz v sluzbi, ljubimcev ni pa od nikoder...user posted image
Tko da imam mir na polno user posted image
Pocutim se se kar OK, edino kriz + isijas in sramna kost me dajejo na polno. Se je mal tezje zvalit iz kavca al pa iz pojstle user posted image

Mi je ful zal , da mi ni ratalo pridt v soboto, ampak sem bla res zanicuser posted image . V nedeljo sem bla pa OK, smo sli pa pol v koloseja se mal igrat (ker je blo zunaj drugac tko lepo soncno user posted image ) in je Ruben cel cajt plezal in se spuscal po tistem toboganu (je tak kot v areni) - sam. Ene parkrat se je spustil po ritki, pa je ugotovil, da mu ne gre, pol se je pa po trebuscku spet spuscal, pa spet probal po ritki (ce ze obvlada) in ko ni slo, je nadaljeval po trebuscku. Da je tko bolje, ga je pa koncno preprical padec, ko je padel na nos in se mu je ulila kri (po novem se nam zdaj itak za vsako malenkost, zadnjic je mu je tekla kri celo ponoci?).
Sicer je pa priden in trmast, ce ni kaj po njegovo. Ce mu kaj prepovem, se usede na tla, glavo porine med ramena in se zacne jokat, pa mal izpod trepalnic gleda, kaksen efekt ima to na nas ostale. Ce ga ni pol kar hitro odneha user posted image Se zna pa tud ze kar orng na tla vrzt in metat...pa ga tud noben ne smergal, tko da je kmalu konec user posted image
Zdaj spi pri Evanu, zvecer imata obcasno blazno hude pogovore in smejanje in se jih sploh ne da ustavit. Oz. Evana se, Rubna je pa mal tezje prepricat, da mora bit tiho. Ker je vceraj se nekja jokal, sem rekla Evanu, naj mu poje pesmico in mu je potem ene 15 min pel Mali zvoncek se je zbudil...tolk sta bla kjut, midva sva se jima ful nasmejala, ko sva jih poslusala po babyfonu user posted image

Vceraj smo imeli pa se pregled na polikliniki pri urologu. Ruben ima namrec mobilna jajcka - se spustijo, potem pa spet dvignjeo v trebusno votlino. Ga je zdravnik pregledal, omenila sem se tezavo s kozico (ne gre cist nic dol), tko da imamo januraja operacijo, da mu jajcka prisijejo na mosnje in operirajo kozico. Noter bo par dni, pa ne bom smela cez noc bit z njim user posted image user posted image user posted image Pa itak mi ni jasno, kako bomo sploh skombinirali vse skupaj - dojencek, pa bubi v bolnici...user posted image user posted image Ce bomo meli kaj srece oz. bolje receno, ce bodo veze dale user posted image upam, da nam rata dobit operacijo pred mojim porodom, ker bi bilo to se najlazje.

Evo to je to iz nasih logov user posted image

Glede vecerje - super ideja, ce bo vse po sreci, se rade volje pridruzim user posted image user posted image user posted image Kam pa gremo jest? V mongolsko user posted image user posted image ?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.4.2009 19:57:58   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A ste mislile, da sem geslo na rr pozabila, da nisem mogla pisat? user posted image

Samo pozdravim vas, sploh tebe Nicolina - upam, da se čimprej pozdraviš!!!

Zadnjič je blo res luštno, fotk imam samo par, pa mi računalnik nekaj nagaja in jih ne morem sem prilepit, dala jih bom pa na FB ... Upam, da se kmalu spet kaj dobimo, sva se pa s Scubo (pa Martita mislim, da je bila zraven) pogovarjali, da bi se dobile enkrat zvečer na eni večerji ... Predlagali sva petek 17.4. (recimo ob 19:30 ali 20:00) ... Jaz predlagam, da je datum fiksen, pa potem tista ki pride, pride, ker če bomo spet iskale ustrezen datum in bognedaj uro, se bomo dobile, ko bojo otroci hodili v šolo user posted image

STE ZA?

user posted image user posted image user posted image ...sem zaaaaaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.4.2009 20:00:14   
sonchek
Ej mamice dveh otrok, dejte mi nekaj povedat, ali je rojstvo drugega otroka, prav tako lepo kot prvo?????user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.4.2009 20:01:36   
sonchek
mi je kr dvakrat poslal...zdej morm pa kej dtuzga napisat....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 3.4.2009 20:02:20 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.4.2009 20:13:42   
tintin
Sonček, kaj ti lahko čestitamouser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.4.2009 20:16:06   
tabi
čer

seveda sem za večerjo ampak če bi bilo možno kak drug vikend ker 17 in 19 imava medva z mojim praznikuser posted image
in seveda če se zmenimo ,naredim kako dobro tortico za sladicouser posted image

Sonchek ja zame je bil 2.porod veliko lepši od prvega,ker sem bla v 20 min konecuser posted image .
A ste kej naročiluser posted image user posted image

No naša čmrla ze pridno spitauser posted image ,jst pa mam mal za likat-spetuser posted image ,pol pa vija postla,ker mam jutri v službi zelo,zelo pestrouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
3.4.2009 21:11:13   
nicolina
Čer,

jaz bi bila tudi takoj za večerjo, samo sem ravno danes zvedela, da imam 17. izobraževanje do 21 zvečer in žal ne bom mogla prit user posted image user posted image user posted image .

Sonchek a je kaj novega, ti lahko čestitamo? user posted image user posted image

Jaz sem že skoraj zdrava, bo fajn čez vikend, se bomo lahko potepali, ker bo sonček... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
3.4.2009 22:16:48   
Tanayya29
Jaz sem zaaaaaaaaaaaa...upam,sam da bo lahko taj pri očiju...........super!!!!

sonček,čstitke!!!!!

nicolina,super,da si zdrava.

jaz sem ta vikend sama,danes sem že bla v šopingu in pr frizerju,zdj se bom pa malo naspala....

lep vikend vsem!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.4.2009 23:02:59   
scubadiver
Matr punce v 24-tih urah ni bilo napisanega niti enega posta. Sej vem da je bil zunaj krasen dan, pa vseeno. Nas bodo res ukinili zaradi neaktivnosti.
Pr nas je v sredo tamala spet zakuhala, tko da sem mela mal podaljšan vikend. No, pa na srečo ni blo nič huega. 38,5 vročine dva dni, ampak je bla dobre volje in polna energije, tko da je blo res luštno. Edin je mi praktično nič že od srede. Samo mal sadja pa kakšenga rižkota, drugega pa ne. No sam se pr naši kej dost ne sekiram. Ko ji bo pasalo bo že jedla. Jezi me pa, ker sva bli za sredo naročeni za cepljenje proti klopnem menigitisu, pa se bo zdej spet prestavilo, s tem da naša mačka prinese tud po 5 klopov na dan. Me je kr groza kok je te golazni. S tem da sem mačku dala ampulo Frontline pa so očitno spet imuni na to.Ah ja.
Včeraj me je pa PMS tako zdelal da je blo hudo. Pa še z mojim sem se potem spičla in sva imela do danes sredi dneva tiho mašo. Mah ja, tud to paše zraven. Sej bolj mi je čudno ker PMS-ja ponavadi niti opazim ne.

zdej grem pa počasi pančkat.
Nočko - pa čeprav verjetno ne bo nobena pravočasno prebrala user posted image . Dejmo se no poboljšat pa še kdaj kej zabavnega počvekat.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.4.2009 6:13:49   
nicolina
Dobro jutro, vas častim s kavico user posted image .

Scuba, jaz sem že zadnjič tud pisala glede naše nekativnosti, pa me ni nobena šmirglala user posted image user posted image , pa če že pridemo tud samo pogledat, pa dejmo še kaj napisat, saj dober dan,pa se bo že razvila debata... sicer se naj vsaka sama odloči, jaz še zmerja kaj napišem, ko mi le čas dopušča...user posted image
No, sm da je Lana ozdravela. Glede PMS-a te pa čist razumem, mene tud včasih meče, da je groza..user posted image

Jaz sem danes ponoči ful slabo spala, prejle ko me je pa ura gor vrgla, pa sploh nisem vedla, kje sem..user posted image user posted image  No, zdej pa že pijem kavico in mal čekiram net, novembrke ta prvo...user posted image user posted image

Lep začetek tedna vam želim...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 6.4.2009 6:14:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.4.2009 8:47:55   
sonchek
Dan....

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Sonček, kaj ti lahko čestitamouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Tukaj je pa res postalo zatišje...se vidi da se lepi dnevi vračajo..juhuhuuuu
..tudi mi smo bili cel vikend zunaj in upam da bo tako naprej....

Smo naši miški postavili gugalnico zunaj in tako vriska k se gunca, da jo je res veselje gledat.....

Scuba...naša je že nekaj časa fulll neješča...prej je pa lohk pojedla kar je vidla...zdej pa obup, preden jo prepričam da da kaj v usta....grrrrr

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.4.2009 10:11:18   
soni
Sonchek čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz sem si ogledala slikice iz srečanja in mi je kar žal, da se vam nisem mogla pridružiti, pa drugič, ko nas bo mogoče še več.

Včeraj smo tudi mi preživeli dan na sončku, najprej na morju potem pa še na domačem dvorišču, kjer sta L&P uživala v leseni hišici s toboganom.  Kasneje sta se jima pridružili še sestrični, tako, da je bilo zares veselo.

Glede večerje pa sem žal takrat jaz sama z malčkoma, ker gre moj na zaključek smučarske sezoneuser posted image .

Meni se iztekajo zadnji dnevi porodniške, tako da jih izkoriščamo kolikor je možnouser posted image .
Uživajte!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.4.2009 20:10:46   
Dajica
Sonchek-cestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image Kdaj imas rok???
Mene tud ze full ima, da bi imela se enega. Kaj pa vem no..... pa sej imam se cas user posted image

Jaz sploh ne najdem casa, da bi kaj napisala, imamo tolk dela okoli hise, skoz nekaj delamo in sami sebi delo nakopljemouser posted image user posted image user posted image Zvecer sem pa tako zmatrana, da samo v posteljo padem. Tko da tud ne vem, kdaj bi naredili novega dojencka, sploh ni casa user posted image user posted image user posted image
Scuba-PMS-mi je cisto poznano, jaz sem tko tecna en dan prej, da grem sama sebi na zivce, kaj sele drugim. ampak takoj drug dan sem pa spet cist "normalna".
So pa tako lepi dnevi ratali, da smo mi sskoz zunaj, no, jaz sem takrat, ko pridem iz sluzbe, Kaja je pa ze prej. Tolk je firbcna, vse bi rada videla, ampak res cist vse in ce recem ne in jo hocem stran odpeljat, kaj hujsega, zacne tko trmarit pa teckat, da je joj. Upam, da jo bo to minilo.
No, toliko od mene, da ne bomo res izumrle. Ponavadi na hitrco preberem, ampak napisem pa res nic, zdej sem si pa prav par minut casa vzela za vas in nas...novembrke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.4.2009 20:30:50   
tabi
čer

Ja Sonchek čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Skubi ja mene pa dans daje ta prvi dan menstre,sem vsa povožena,ampak sem si tolk dela naložila,da sem mal pozabla,da me kej dajeuser posted image ,ampak sem pa zdej taka kot bi me tank povozil.Še dobr da je šel moj na per drgač bi bil revežuser posted image .
Dons sem bla frej pa sva šla z mojim zjutraj mal rožic pa drevja za skalnak nabavit,pol sva vs kup zemle pa ruš prekopala pa robnike sva okoli zalila,potem sem šla po tamala dva v vrtec pa direkt k men domov v hribe po skale,pa domov.Tamala dva sta bla tko zbita da sta po hitrm postopku večerjala,umila pa hop v posteljo.Mene pa čaka še likanje,pa posodo mam za pomit,...sploh ne vem kdaj bom šla spatuser posted image

Vikend smo uživali 100% v naravi sploh včeraj je blo fino v Arburetumuuser posted image ,sva z mojim tamala dva komaj lovila pa dohajalauser posted image ,seveda na koncu sta sprobala še vse tobogane,seveda kter je hitrejši.

Jutri pa službauser posted image ,zadnje čase grem s takim odporom(ma te šefe je v grob za spravt)upam da kmal kej novega najdem.

nč zdej pa šibam

nočko

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.4.2009 21:14:34   
nicolina
Sonchek ČESTITKE user posted image user posted image user posted image , a bote imeli spet novembrčka ali novembrko? user posted image
Kolk je to lepo slišat.

Mene tud na trenutke zagrabi, ampak bomo še malo pačakali, zdej se bomo vrgli v zidarijo, uredili si bomo podstrešno stanovanje, drugo leto pa bomo veselo user posted image user posted image , seveda če bo šlo vse po planu.

Mi smo bli tud cel dan zunaj, moj je čistil podstrešje, je bil res priden. Tin je že ob 20 zaspal kot top, jaz bom pa tud šla kmal...prej se pa še mal pocrkljat z user posted image .... NOČKO

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.4.2009 22:48:45   
Tanayya29
Hojla...

Opa,madonca sej je kar nekaj napisanega........;))

jaz bi sam na hitro vprašala glede trme.....moj Taj se je že dvakrat vrgu v trgovini na tla in butal z glavo ob tla.....sploh ne vem kako nj odreagiram....?
A naj ga dam na ignor al kaj....?Sva šla v BC po trikolesnik ,pa ga je že doma nekaj ujezulo in se je drl celo pot v avtu ,pa še v trgovini,kr ulegu se je na tla in butaluser posted image user posted image user posted image ...đizs...pol sm pa pograbila trikolesnik in šla plačat,trgovka,pa je za mano prnesla dudo in flaško,k je vse pometal,pa me je potolažla...nč,se ne sekirajte,dans se vsi tko derejo,k pridejouser posted image user posted image user posted image .....

Đizs mulc...pa zmer v trgovini.....
Mah,saj vem,da je to normalno,ampak res ne vem kk naj odreagiramuser posted image user posted image ,najrajš bi ga pod mrzl tuš odnesla....hehe....

kkšn nasvet?

ja,sonček res čestitke,še enkratuser posted image user posted image user posted image ,sem vesela za vas!!!!

Zdj pa grem spat,sm en tedn bl slab spala,k je tamau zobe dobivau...in je mel vročino,zarad teh zob....sm ga peljala na metelkovo pokazat,sm mislna,da so ušesa,k se je dru k norc....user posted image ,pa so ga čist pregledal,pa je rekla,da so zobje tik pred izbitjem vn...đizs,tok ga se ni matral.....:)
In jst pol rečem ,a pol ma zato vročino,pa ona ne,ne vročina ni zarad zobuser posted image user posted image user posted image ,kr neki....

lana,samo,da si zdrava.....

dj res se mormo kj več javljat,mislm jaaaaaaa....

noček

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.4.2009 23:00:17   
scubadiver
Sonchek iskrene čestitke, joj kako sem vesela za vas user posted image user posted image . Pr nas pa spet nč pa nč, pa tko rada bi vam tudi jaz objavila to novičko user posted image .

joj Tanayya ne vem, pr nas se zaenkrat tale trma bolj doma dogaja, pa pred vrtcem. Ko se lana zapiči it v drugo smer kot jaz in nikakor ne popusti.
V trgovini jo pa v voziček butnem čičat, pa kej za grickat pa je zaenkrat še mir user posted image

jest tudi bežim spat, ker smo ponoči po dolgem času spet slabo spali. Sploh ne vem kaj jo metalo našo pupo.

Nočko!! Mal smo se pa res poboljšale, danes je blo vsaj neki napisanega.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.4.2009 6:12:07   
nicolina
Dobro jutro, evo spet dišeča user posted image  za vas, sem pridna, vsako jutro vam kuham. user posted image

Tanayya, ma glede trme ne vem... kaj bi ti rekla. Po moje bi bilo ga najbolje pobrat s tal in ven z njim iz trgovine, jaz bi kar vse tam pustila, mu nekako preusmerit pozornost, da se pomiri in potem če bo ok, nazaj. Ma sej ne vem, morda preveč pametujm.... Tin vzganja trmo doma, se vrže na tla, pa ga kar ignoriram....no v trgovini se še ni, al ga pa zamotim tako kot pravi scuba, da nekaj gricka...user posted image

Scubi, držim pestke za vas.....user posted image user posted image

Lep dan vam želim... ja smo ratale bolj pridne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......