ninocka
|
daan!!! A sem vam ze povedala, da sem doma in mi ni treba skor do naslednjega avgusta v sluzbo Jst se mam doma faj, pocivam, pospravljam, maldva sta pa v vrtcu, moz v sluzbi, ljubimcev ni pa od nikoder... Tko da imam mir na polno Pocutim se se kar OK, edino kriz + isijas in sramna kost me dajejo na polno. Se je mal tezje zvalit iz kavca al pa iz pojstle Mi je ful zal , da mi ni ratalo pridt v soboto, ampak sem bla res zanic . V nedeljo sem bla pa OK, smo sli pa pol v koloseja se mal igrat (ker je blo zunaj drugac tko lepo soncno ) in je Ruben cel cajt plezal in se spuscal po tistem toboganu (je tak kot v areni) - sam. Ene parkrat se je spustil po ritki, pa je ugotovil, da mu ne gre, pol se je pa po trebuscku spet spuscal, pa spet probal po ritki (ce ze obvlada) in ko ni slo, je nadaljeval po trebuscku. Da je tko bolje, ga je pa koncno preprical padec, ko je padel na nos in se mu je ulila kri (po novem se nam zdaj itak za vsako malenkost, zadnjic je mu je tekla kri celo ponoci?). Sicer je pa priden in trmast, ce ni kaj po njegovo. Ce mu kaj prepovem, se usede na tla, glavo porine med ramena in se zacne jokat, pa mal izpod trepalnic gleda, kaksen efekt ima to na nas ostale. Ce ga ni pol kar hitro odneha Se zna pa tud ze kar orng na tla vrzt in metat...pa ga tud noben ne smergal, tko da je kmalu konec Zdaj spi pri Evanu, zvecer imata obcasno blazno hude pogovore in smejanje in se jih sploh ne da ustavit. Oz. Evana se, Rubna je pa mal tezje prepricat, da mora bit tiho. Ker je vceraj se nekja jokal, sem rekla Evanu, naj mu poje pesmico in mu je potem ene 15 min pel Mali zvoncek se je zbudil...tolk sta bla kjut, midva sva se jima ful nasmejala, ko sva jih poslusala po babyfonu Vceraj smo imeli pa se pregled na polikliniki pri urologu. Ruben ima namrec mobilna jajcka - se spustijo, potem pa spet dvignjeo v trebusno votlino. Ga je zdravnik pregledal, omenila sem se tezavo s kozico (ne gre cist nic dol), tko da imamo januraja operacijo, da mu jajcka prisijejo na mosnje in operirajo kozico. Noter bo par dni, pa ne bom smela cez noc bit z njim Pa itak mi ni jasno, kako bomo sploh skombinirali vse skupaj - dojencek, pa bubi v bolnici... Ce bomo meli kaj srece oz. bolje receno, ce bodo veze dale upam, da nam rata dobit operacijo pred mojim porodom, ker bi bilo to se najlazje. Evo to je to iz nasih logov Glede vecerje - super ideja, ce bo vse po sreci, se rade volje pridruzim Kam pa gremo jest? V mongolsko ?