Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.3.2009 18:01:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
sam to,baje bo v soboto lepo vreme..... No,upam,da nisem zdj zakomplicirala....;))
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.3.2009 20:55:59
|
|
|
|
ajtak
|
evo se mal prickamo za tele ure ampak tko vsaj kej napisemo .
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.3.2009 21:30:14
|
|
|
|
scubadiver
|
Vseeno bi blo fino če se čimprej zmenite za uro, ker se jaz menim še nekaj drugega za soboto in bi mi blo veliko lažje, če bi vedla, kdaj smo me zmenjene. Meni je kot že rečeno vseeno..
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.3.2009 21:39:07
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak evo se mal prickamo za tele ure ampak tko vsaj kej napisemo . ja hehe,kot v starih časih...čvekanje zvečer...;))
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 26.3.2009 23:01:27
|
|
|
|
Tanayya29
|
No,kdaj se zberemo......???? A se bo kera javla pol.....????? V soboto ob 10h al dveh? A bi se mau pojasnle me,pa kam se gre,da ne bomo ene v ZOOju druge pa v areni vod........
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 9:22:01
|
|
|
|
nicolina
|
Tanayya, ne vem kje si ti vidla, da bo lepo vreme... Jaz predlagam ob 11h v areni vodafone, ena vmesna ura , da se ne bote pričkale za ob 10h in ob 14h Jaz sem danes doma, imam pol en pregled.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 9:36:12
|
|
|
|
mklks
|
živjo čvekice...jst mam eno slabo novico....naju z emo jutri ne bo, ker mi je revčka včerej zakuhala, kr naenkrat iz nič, tko da....sploh ne vem kaj je to.... pobrala kje kako virozico....ful mi je hudo, ker sem se veselila, da vas vidim, vas in vaše malčke, pa sej upam da se ne dobimo zadnjič a ne? :):) fajn se imejte, uživejte, pa še kako kavico namesto mene spijte:) čau
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 9:36:49
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Tanayya, ne vem kje si ti vidla, da bo lepo vreme... Jaz predlagam ob 11h v areni vodafone, ena vmesna ura , da se ne bote pričkale za ob 10h in ob 14h Jaz sem danes doma, imam pol en pregled. Potem midva prideva.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 11:25:08
|
|
|
|
Mamathea
|
Pozdravček Jaz sem za ob 10.00 v vodafone Areni, pa par minutk gor ali dol, sej ni nič narobe, če se n zberemo ravno ob enaki urci. Scuba popolnoma prav imaš, če bomo tko "packale" in razmišljale se nikoli ne boo dobile, zato menim, da je začetni dogovor glede 10.00 v primeru slabega vremena v Vodafone areni še najboljša rešitev. Vreme je pa res slabo napovedano tako da je najverjetneje najboljše, da se kr noter dobimo, pa sej navsezadnje se lahko potem še dalje dogovorimo za obisk živ. vrta popoldan, kdor bi pač še vedno bil za to. Torej se vidimo v vodafone areni.Pozdravček.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 12:18:19
|
|
|
|
mama11
|
Pozdravljene, jaz sem za ob 10h - kmalu po 11h bom morala odkurit - kosilo bo pa le še treba skupaj spravit, pa jaz imam do doma tudi kakšne pol ure vožnje. Saj bo gotovo še vse mrgolelo po 11h, tako da boš imela družbo Nicolina. Torej Arena Vodafone jutri. Mklks, upam, da bo Ema čim prej spet čila.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 17:01:03
|
|
|
|
manca
|
Naju tudi na žalost ne bo ...ima že od 10ih povišano temperaturo, pa še iz noska ji teče. Tako da se vidimo potem na naslednjem zmenku. lp, manca
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 17:05:29
|
|
|
|
ajtak
|
jutri ob 10h v areni, midva prideva!
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 27.3.2009 17:40:43
|
|
|
|
Oranža
|
En lep pozdrav, pa da še jst piskrček pristavim.....bi prišla kamorkoli že, vendar smo danes zakuhali na 38,5....sicer pa ja, jutri čez dan bo vreme ok, proti večeru naj bi pa se poslabšalo + tega v ZOO-ju jutri neki na polno dogaja prav za otroke.....tko da premislite še 1x. No kjerkoli že boste lepo se imejte pa se prihodnjič vidimo...... Lp
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 8:21:01
|
|
|
|
ninocka
|
Mene pa zal ne bo na srecanje. Se ne pocutim dobro - nosecniske tezave - boli me spodnji del trebuha in sramna kost, tko da sploh ne vem al naj sedim, lezim, stojim Pa res sem se veselila, da se vidimo Uzivajte, ce bom pa kaj bolje pa uletim na pijacko.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 9:11:02
|
|
|
|
tabi
|
dan mi 3je pridemo
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 11:20:24
|
|
|
|
Tanayya29
|
Hojla, se opravičujem,ker naju ni bilo. jaz jem coldrex in strepsils,nisem najboljšega zdravja.... Pa Taj je ustal že ob 6.15,in je bil ob 10h že čist koma... Pa,drugič-...... Mi je pa žal....;((
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 11:29:33
|
|
|
|
sonchek
|
Hojla... ...evo tudi jaz sem imela namen pridt na srečanje...ampak sem z vnetimi sinusi pristalaa na AB in v postelji... Uživajte še zame, pa kakšno slikco od naših škratov prosim.... papa
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 13:34:07
|
|
|
|
Dajica
|
Hoj! No, midve tud nisva mogli priti, ker sem jaz delala-sej sem ze prejsnjic napisala, da bi lahko samo pop. Tud jaz sem se veselila srecanja, pa sej se bomo se zmenile, a ne? Moram povedat, da je Kaja vceraj prvic naredila samostojno kar nekaj korakov, ceprav je bila ta hoja bolj robotska. Tko da pocasi bomo tud mi shodili. Ce smo zadnji skobacali, bomo pa tud shodili zadni. Drugace pa full ponavlja besede, sicer mal zadane, ostalo pa po svoje, ampak jo razumemo, kaj hoce povedat. Tko je posrecena. No, moram koncat, se je ravnokar zbudila.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 14:42:01
|
|
|
|
Mamathea
|
Pozdravček Čestitke Kaji za samostojne korake, oh kako veselo bo zdaj to odkrivanje novega sveta iz "hodalne perspektive" . Se opravičujem, ker vam nisem utegnila javit, da naju ne bo na srečanje, ampak mali pikec nam jih je včeraj malo zagodel, mal bruhal, driskal.... tako da nismo bili tipi topi za srečanje. No pa drugič, sej se sigurno še uspemo kaj zmenit. Upam, da ste se prisotni imeli super in da se bo kje pojavila kakšna fotka. Lep dan želim vsem. Pozdrav
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 28.3.2009 18:32:26
|
|
|
|
ajtak
|
Srecanje je uspelo in lahko recem, da smo se imeli super. Jaz sem pravzaprav pricakovala, da bodo nasi malcki bolj nepotrpezljivi pa se je dalo cisto v miru kofetkat in oni so se krasno zaigrali med sabo. Fotkala je pa mislim Gruska tko da js tud upam na kake fotke.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 29.3.2009 9:51:27
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, mi smo prispeli včeraj domov ob 21.30, smo se kar zadržali . Tine je bil ful priden, užival, pri prijatelljih eno urco odspal, potem pa še v avtu domov. Lepo vas je bilo videt, smo prav uživale. Škoda da še ostalih ni bilo. Spoznala sem še ajtak, tabi, martito in njihove sončke. Super ste, vse Sem naredila par fotk, jih bom dala kasneje gor.... Kaja za prve korake, Dajica nič se ne sekirat, Tin še tud ni 100% siguren, gre še več po štirih kot da bi hodil . Lepo nedeljo... pa pa
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 29.3.2009 17:25:54
|
|
|
|
nicolina
|
Nekaj slikic s srečanja: Ja, ženske so glavne . Tin in Lana(scuba). Dejmo kakšno reč (Taja, Lana, Tin) Gruška, Taja, Tin, Pika Ajtak in Tjaš Tabi, scuba, gruška, ajtak Tin
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 29.3.2009 19:50:07
|
|
|
|
tabi
|
hoj hoj evo mene po dolgem času Tamala dva že pridno pančata,mojga sem poslala v službo jst pa hitro mal čekirat Ja včeraj je bilo res lepo videt vse mamice in naše velike male novembrske škrate,res hitro rastejo Nikolina lepe slikice in lepo te je bilo spoznat Mi 3je smo pol pobrali očija in šli še na kosilo in nato domov k počitku Kaja za korakce Vsi bolančki pa hitro se pozdravite No zdej pa NOČKO
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 30.3.2009 9:19:51
|
|
|
|
mklks
|
dobro jutro vsem skupaj! spet ta dež, pa kaj čmo:) pri nas smo še kar bolni tko da...upam na čimprjšnjo ozdravitev...HB pa ni tko hudo , da bi mogla met antibiotike:) po slikcah vidim, da ste se mele prou fajn, mi je zlo hudo, da se ni izšlo, pa drugič, sej mende se niste vidle zadnjič:) no, uživejte v dnevu, čeprav deževnem, pa se tipkamo kej:)
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 30.3.2009 21:30:12
|
|
|
|
scubadiver
|
čer Tudi jaz sem res vesela da smo se po dolgem času spet videle. MI je žal za vse tiste ki niste mogle pridet. Sami izgovori so vas . Upam da se kmalu spet vidimo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......