|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
8.4.2009 8:59:21   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: barika

MANCA, čestitam!!!!

za dvigovanje se pa ne sekiraj, kar boš mogla, boš, ostalo pa tvojga ponucaj. Jaz Martina dvigujem samo če je res treba, pa ne zato ker  bi bilo kaj narobe, ampak ker me vse boli (mišice in vezi)

sem imela danes NS in bo še en pjebekuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

manca-bravo za  Super!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Manca , čestitke kakšna lepa novička, lepo nosečnost ti želim. Seveda bom tiho na FB...

Res nas je že veliko za srečanje in resnično upam, da bodo otroci zdej bolj zdravi...Kaj pa če bi se zmenile za eno soboto v marcu, kaj pravite?

Grem pit kofi, se še kaj oglasim...

JUtro,

hvala še enkrat za čestitke, čeprav ste pozabile, da ste mi že čestitale 23.2. user posted image . Sem vam priložila dokazeuser posted image

sej men se je zdel ..hahahahaaa....
ampak vseeno bolje 2x kot nobenkrat.....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.4.2009 10:04:55   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: manca

MANCA, čestitam!!!!

za dvigovanje se pa ne sekiraj, kar boš mogla, boš, ostalo pa tvojga ponucaj. Jaz Martina dvigujem samo če je res treba, pa ne zato ker  bi bilo kaj narobe, ampak ker me vse boli (mišice in vezi)

sem imela danes NS in bo še en pjebekuser posted image user posted image

manca-bravo za  Super!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Manca , čestitke kakšna lepa novička, lepo nosečnost ti želim. Seveda bom tiho na FB...

Res nas je že veliko za srečanje in resnično upam, da bodo otroci zdej bolj zdravi...Kaj pa če bi se zmenile za eno soboto v marcu, kaj pravite?

Grem pit kofi, se še kaj oglasim...

JUtro,

hvala še enkrat za čestitke, čeprav ste pozabile, da ste mi že čestitale 23.2. user posted image . Sem vam priložila dokazeuser posted image

Uuuups user posted image user posted image user posted image

Vidiš, to je pa posledica tega, ker se skoraj nič ne oglasiš oz. si se že zelo dolgo nazaj...user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.4.2009 10:21:17   
barika
Ja, Manca, pa tud tickerja nimaš, pol pa pozabimo..sej veš nosečniška pozabljivost, 3 sekunde, pa ni večuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.4.2009 10:27:05   
manca
sej ni nič narobe če se pozabiuser posted image

evo, ticker je uspeluser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 8.4.2009 10:30:12 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.4.2009 13:00:08   
mama11
Živjo punce,

jaz uživam v domači idili, kako je to luštno, ko se zjutraj spi do osmih, malo pospravi, poštima dete, potem greš v tem krasnem vremenu ven za kakšni dve uri, gre dete spat, da imaš spet malo časa zase, popoldne pa je podobno dopoldnevu. Skratka, po desetih dneh sem že čisto not padla. Danes popoldne pa me čaka še frizer, oddaja papirjev na CSD in kava s sošolko iz srednje šole.

Vidim, da ste se kar nekaj razpisale:

Sonchek user posted image user posted image user posted image  čestitke. No, zdaj se pa spet lahko zmenive za pijačo na Trubarjevini, da malo primerjave trebuščke (hihihi, moj je že kar vamp user posted image ).

Tanayya, pri nas imamo tudi eno trmico, k sreči se po tleh v trgovini še ni metala, ampak verjetno samo zato, ker je tak firbec, da mora vsakega, ki gre mimo, prečekirati, pa tudi zato, ker je v nakupovalnem vozičku. Moj jo je enkrat pogumno dal ven, potem jo je pa med stalažami komaj ujel, tako da te vaje nismo ponovili user posted image . Je pa verjetno ignoriranje najboljši recept. Kadar mi na sprehodu zatrmi naredim podobno kot je Tabi s ta starejšim. Rečem ji, da mami pa gre papa, in po nekaj korakih kar šiba za menoj. Dejansko delam na tem, da bi jo res čim bolj odvadila nošenja, ker čez dober mesec dveh res ne bom mogla nositi. Pa se je že kar navadila in ne večinoma niti ne trmi več, da bi se nosila.

Mimogrede, Tanayya, se lahko še jaz priporočim za skripto. Čas imam, pa še ful me zanima, kaj gre tej naši mulariji po glavi pri tej starosti.

Tintin, verjamem, da ti je ful grozno. Jaz po skoraj enem letu še vedno ne morem pozabiti, kako se mi je strkljala s postelje...

Mance pa nisem pozabila - nas je kar nekaj - še Mamathea pa Barika pa Sonchek pa Ninočka... zdaj pa upam, da nisem še katere izpustila. Scuba, bom drzala pesti, da se nam čim prej pridružiš v veselem pričakovanju.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.4.2009 19:04:42   
Tanayya29
Bom poslala,sam meil mi na zs napište,mam sam od tintin.....
loh na zs

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.4.2009 20:04:32   
Dajica
Tanayya hvala! Sem dobila!user posted image

A veste, kaj se je danes meni sanjalo?? Da sem bila noseca in to ze s full velikim trebuhom in da sem prav nogico (al pa rokico) vidla, ko me je brcnil v trebuscku. Zgleda, da prevec razmisljam o se enem otrocku, da ze kr sanjam o tem. user posted image

manca-jah sej sem rekla, da se mi je po porodu full spomin poslabsal, ocitno se se ni popravil.user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.4.2009 21:02:53   
nicolina
Tanayya dobila, hvala. user posted image   Zelo zanimivo.

Sem vam prišla zeželet lahko noč, šibam vposteljo, ker imam jutri zjutraj zdravniški pregled in moram bit že ob 6.30 v ZD. NOČKO

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
8.4.2009 21:12:53   
tintin
tanayya - hvala! sem mogla mal prefirbcat - sej veš poklicna deformacija...:))) 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.4.2009 18:31:42   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Bom poslala,sam meil mi na zs napište,mam sam od tintin.....
loh na zs

še men, še men....user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.4.2009 20:17:38   
barika
Tanayya, jaz pa (še) nisem dobila user posted image .

Dajica, v vsakih sanjah je nekaj resnice user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.4.2009 20:37:18   
Dajica

Ja, res je, barika. user posted image Ko se bojo sanje uresnicile, bom sporocila. user posted image Do takrat pa bodo le sanje.
Pa ve nosecke, kako se kaj pocutite? Dejte seznam naredeit, kdaj imate predvidene roke rojstev, ker jaz vse pomesam, kdaj ima katera. Tko kot smo me imele. Bi blo super!

< Sporočilo je popravil Dajica -- 9.4.2009 20:38:12 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.4.2009 20:52:39   
barika

Ja, res je, barika. user posted image Ko se bojo sanje uresnicile, bom sporocila. user posted image Do takrat pa bodo le sanje.
Pa ve nosecke, kako se kaj pocutite? Dejte seznam naredeit, kdaj imate predvidene roke rojstev, ker jaz vse pomesam, kdaj ima katera. Tko kot smo me imele. Bi blo super!

od tega t edna naprej super, prej je bilo pa bolj user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.4.2009 21:28:12   
barika
Sem dobila, Tannaya, hvala!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.4.2009 21:31:49   
Tanayya29
ni za kej,sm zdj vsem poslala,jst sm pa rač.neki pokvarla,črke se mi tok slabo vidijo,da komaj berem...ne vem,kk nj popravm....

No,v takih primerih,pa bi rabla enga desca ,da bi mi loh popravu...jst pojma nimam?

lahko noč!!!!!pa prijetne sanje

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.4.2009 9:38:59   
manca
Tanayya hvala za mailuser posted image

Nosečnost: sem mislila, da bo brez slabosti in bruhanja tokrat, ampak očitno pri meni se tega ne dauser posted image . Bruham sicer občasno. Sem pa ugotovila v čem je fora, da sem na začetku bila bolj podvržena bruhanju...namreč ne smem pit samo vode iz pipe. Tako si zdaj mešam vodo + ledeni čaj, ali pa vodo iz pipe + vodo z okusom...to pa potem dobro sede mojemu želodcu.
NS sem že imela in je vse ok, samo je bilo treba navihančka zbuditi da se je premaknil tako kot je dr. hotela. Saj ni čudno da je spal, ko pa je bila ura že 19:30, risank pa že zdavnaj konecuser posted image . Ta vikend povem doma, v torek v službi ker je prevroče da bi se lahko še skrivala za oblačili. Rok je pa 30.10.09...čeprav tudi ni panike če malo notri počaka pa bosta z Majo skup rd praznovala. No sej ga bosta tako ali tako da ne bo treba delati dveh žurk v roku 14 dniuser posted image . Je pa Maja navdušena, da se v trebuščku skriva dojenček...ko pridem domov in grem v kopalnico se preoblečt pride k meni in prav čaka da vidi trebušček in da ga lahko poboža.user posted image

Toliko za enkrat, zdaj grem pa naprej delat.

p.s.: Če se ne oglasim več danes oz. jutri potem vam želim lepe praznike in uživajte v sončku, saj je za vse praznične dni napovedan

p.s.: Tintin, kako je pa kaj z obiskom?

Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.4.2009 11:05:13   
soni

user posted image

Želimo vam vesele praznike!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.4.2009 15:24:04   
nicolina
Dan,

manca user posted image user posted image user posted image  za Ns. joj kolk je lepo brat o nosečkah, se takoj spmnin na nas vse, ko smi bile v pričakovanju. user posted image

Jaz že pečem potico, vsem vam želim lepe, vesele praznike in polno dobrot.

user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.4.2009 20:11:15   
ajtak
user posted image , same nosecke.

Sem se prsla glih tok javit, da vam vsem voscim veliko pirhov user posted image .

No pa k sem lih tu se loh se pohvalim, da mamo nov avto user posted image , no ni cist nov- rabljen. Opel Astra karavan.

Grem pospravljat k mam totaln dizastr user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.4.2009 20:16:41   
barika
Manca, dober sta to splanirala.. meni ni bilo tolk slabo (upam, da je od tega), ker nisem jedla tifola ampak neovin.

Ajtak, srečno vožnjo. user posted image user posted image

PUNCE, LEPO PRAZNUJTE VELIKONOČNE PRAZNIKE
user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.4.2009 23:28:30   
jooly
Čeeeer.

Jst sem user posted image . Ne bom se matrala z obliko posta, ker tud citirat več ne znam user posted image .
Kaj pa nej povem? Otroci rastejo, se razvijajo, osamosvajajo... po dolgem času sem se zadnjič enkrat vsedla dol "sama s sabo" in šla čez zadnje leto. Ker sem mogla res predelat dejstva, da si Staš sam zaveže superge, da mu lupčke lahko dajem več al manj samo na skrivaj, da ga lahko pustim samega doma in grem v trgovino, da Kim točno po intonaciji zapoje Kuža pazi (z zlogi, ki si jih zmisli, npr. ta ta ta ta, ta ta ta ta...), da se sporazumevava z "besedami" in ne več z jokom in smehom, da so ji laski že tok zrasli, da ji lahko naredim na vsaki strani po en čopek, pa še spredaj nujno špangico, sicer je ko bobtail...

Sej spremljam vas redno, ampak za napisat sem pa res lena. Tko da vem za vse nosečke, Maja bo mogoče dobila sestrico/bratca ba 1.november, pa bosta s Kim skupaj pihali/a. user posted image

Pred kratkim sem rezervirala dopust, zadnja dva tedna v juliju gremo v Sukošan (med Zadrom in Biogradom) in že zdej se veselim. Tko k regresa, itak sem ga že vnaprej zapravla user posted image . Pa sploh nisem prepričana, če oziroma kdaj bo...

Grem prinest not prejšnjo noč, pri nas malčico luna trka - in to ne sem in tja kdaj, ampak konstantno vsak mesec prebedimo noč. Saj ni nič sitna, samo hoče bit ob meni in me gleda skor celo noč, da se ji tisti učki ko frnikole svetijo v temi. Pa boža me, pa rine vame, na momente imam občutek, da bi se rada zrinla nazaj tja, kjer je že enkrat bla user posted image  No, pa sej to so take sladke radosti neprespanih noči user posted image user posted image user posted image  

Nočko.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
11.4.2009 8:40:02   
mama11
Dajica, se kar jaz javljam na dolžnost, upam, da ne bo totalno zmešano (mogoče bi bilo bolje, če najprej spravim v Word?):

srečka nosečka               PDP                 pričakujemo             izbira imen
mama11                          20.5.                 user posted image
mamathea                       ? maj
ninočka                            ? julij
barika                              ? september     user posted image
sonchek                           27.9.
manca                             30.10.

Tako punce, toliko se spomnim, ostalo pa javite, pa tudi, če bi želele še kakšno rubriko.

Sicer pa, kaj naj napišem. Moja dva hrčka še hrčkata, jaz pa premetavam papirje. Naspala sem se z enim izletom na WC in štirimi obračanji - me kolki tako dajejo, da imam med koleni že blazino. Sicer pa res trkam, ampak tokrat nobenih nosečniških težav.

Jooly, ful si lepo napisala tole o odraščanju. Pupa zdaj tako veselo tala poljubčke, pa dobro vem, da prihaja čas, ko to sploh ne bo več in. Pojemo mi še nič, imamo pa zadnje dni napade trme/jeze. Zaenkrat še čisto nič ne zaleže, da ji praviva, da ne sme udariti ali brcniti. Prav zanalašč ponovi vajo. Včeraj me je ene parkrat tako nesramno udarila, da sem jo ročno položila na hrbet na tla in ji rekla, naj se ohladi. Potem je pa tulila kot užaljena zverina. Mi je šlo kar na smeh, ki sem ga morala skrivati, če hočem, da je še kaj vzgojno. Vse z več otroci ali ki delate v vrtcu - na kakšen način pristopiti k temu problemu?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.4.2009 12:16:50   
barika

srečka nosečka               PDP                 pričakujemo             izbira imen
mama11                          20.5.                 user posted image
mamathea                       ? maj
ninočka                            ? julij
barika                              2. 9                  user posted image                                Matej
sonchek                           27.9.
manca                             30.10.

Evo, sem se dopisala zraven

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.4.2009 9:21:31   
nicolina
Dobro jutro, kako ste?
Da nas mal dvignem na prvo stran user posted image user posted image

Najbrž ste se vse prenajedle pirhov, šunke, potičke....jaz sem se.
Zato sem rekla, danes nič več in bomo šli hodit, se pravi kalorije pokurit, ker je tak lep dan. user posted image

Uživajte v tem prostem in lepem dnevu..... pa pa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
13.4.2009 19:34:02   
Dajica
mama11, super za seznamcek, zdej bom bolj na tekocem, kdaj ima katera rok!user posted image

Vidim, da ima RR spet novo preobleko, lepo!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......