mama11
|
Živjo punce, jaz uživam v domači idili, kako je to luštno, ko se zjutraj spi do osmih, malo pospravi, poštima dete, potem greš v tem krasnem vremenu ven za kakšni dve uri, gre dete spat, da imaš spet malo časa zase, popoldne pa je podobno dopoldnevu. Skratka, po desetih dneh sem že čisto not padla. Danes popoldne pa me čaka še frizer, oddaja papirjev na CSD in kava s sošolko iz srednje šole. Vidim, da ste se kar nekaj razpisale: Sonchek čestitke. No, zdaj se pa spet lahko zmenive za pijačo na Trubarjevini, da malo primerjave trebuščke (hihihi, moj je že kar vamp ). Tanayya, pri nas imamo tudi eno trmico, k sreči se po tleh v trgovini še ni metala, ampak verjetno samo zato, ker je tak firbec, da mora vsakega, ki gre mimo, prečekirati, pa tudi zato, ker je v nakupovalnem vozičku. Moj jo je enkrat pogumno dal ven, potem jo je pa med stalažami komaj ujel, tako da te vaje nismo ponovili . Je pa verjetno ignoriranje najboljši recept. Kadar mi na sprehodu zatrmi naredim podobno kot je Tabi s ta starejšim. Rečem ji, da mami pa gre papa, in po nekaj korakih kar šiba za menoj. Dejansko delam na tem, da bi jo res čim bolj odvadila nošenja, ker čez dober mesec dveh res ne bom mogla nositi. Pa se je že kar navadila in ne večinoma niti ne trmi več, da bi se nosila. Mimogrede, Tanayya, se lahko še jaz priporočim za skripto. Čas imam, pa še ful me zanima, kaj gre tej naši mulariji po glavi pri tej starosti. Tintin, verjamem, da ti je ful grozno. Jaz po skoraj enem letu še vedno ne morem pozabiti, kako se mi je strkljala s postelje... Mance pa nisem pozabila - nas je kar nekaj - še Mamathea pa Barika pa Sonchek pa Ninočka... zdaj pa upam, da nisem še katere izpustila. Scuba, bom drzala pesti, da se nam čim prej pridružiš v veselem pričakovanju.
|