MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Evo, midva prišibala z UE - osebna bo čez 1 teden, slikce so super - pa sam 2x ga je morala slikat, je bil ful priden. Drugač je pa ful gužva tam - same mamice z dojenčki ... aja, pa v LJ ne moreš v UE z vozičkom, ker je tam 5 stopnic pa nobene klančine Majo pa uno dvigalo za invalide na štengah, ko ga morajo varnostniki usposobit ... kr neki. No, ampak se najdejo prijazni ljudje, ki ti pomagajo nest voziček čez tistih par šteng ... No, zdej sem se pritožla tuki vam, ker drugje itak nič ne zaleže ... Ok, hitr pokomentiram ... Slikce so super (sayuri, gajka, pa še kakkšno sem pozabila ...). Zoja Miša, pa kake maš ti! Kako naj ti veš, da je lačna, če je blo 1 uro pred ustaljenim urnikom? Sej si ugotovila, si jo nahranila in zdej je vesela in sita. Ni panike ... men se je tud to že zgodilo ... In nikakor nisi slaba mami! Sam pomisli na svoje pumpanje in vztrajanje pa na to, kako imaš rada Kajo Lino ... drugač smo po moje lahko kr vse slabe mamice - vsaka kdaj kaj spregleda, česa ne opazi al pa kaj pozabi ... jst npr. danes nisem zgruntala, da je ura že 12, ko sva bla na UE in mi ni blo jasno, zakaj se zdej neki razburja ... ko sva prišla pa ven, pa ugotovim, da bi moral jest ... in da je stvar še boljša, sva morala prit še peš do doma, pa je revček lačen zaspal v vozičku ... no, pol se je pa doma zbudil in najedel, zdej pa leži v postlci in jaz optimistično upam, da bo nadaljeval s spanjem, sam nisem čist prepričana, da bo ratal ... MATEJKA_, vidiš, tud pri vas bo sadje ... sam počas. Uh, oblačenje v tem vremenu ... jst tud kr neki ustvarjam ... včeri je bil v bodiju z dolgimi in spodnjem delu trenirke, pa je bil čist prešvican. Pa kapo je mel ... sam ne uno volneno iz H&M Danes je bil v bodiju in kavbojkah pa štumfe in kapo, pa za tja sva imela še jaknico (odpeto), za nazaj sva jo pa pospravla, pa sem ga sam čez noge z deko pokrila in je blo ok. Bodi s kratkimi si še ne upam oblečt, razen, če mu dam bodi s kratkimi pa pol majčko čez ... ležalnik mi uporabljamo za hranjenje, ker še ne sedi čist tko kot bi moral, pa tud stolčka še nimamo - se spravljamo zdej to kupit ... Kam greste za prvomajske? A ve katera za kakšne apartmaje v Istri - tm okrog Poreča recimo ... Sej zdej gledam po netu - še vsako leto sem kej zbrskala, bom pa še letos Sam mi je hecno - lani je blo ful apartmanjev, kjer so imeli npr. otroško posteljico že tam pa stolčke za jest, letos pa nč takega ne najdem, ko rabim (gospod Murphy pač ) ... No, sej drugač bomo pa s sabo nesli, ni panike ... Nč, to bi blo to ... uživajte, grem odrešit svojega otroka , ker očitno ne bo spal ... mi2 sva pa si v sobot dale pasuš delat tud gužva, pa pri nas tud ni nobene klančine in sem jo tud po stopnicah mogla nosit . prvomajske - mi gremo že 2. leto zapored v umag - prej smo vedno v poreč hodli, pa mi je umag bolj všeč - je manjši in malo manj ljudi...
|