sandra123
|
Jutro Tudi mi smo že dva dni na terenu, v petek sem bila od popoldneva do polnoči sama s T&T, Tina je šla na en r.d. od prijateljice, pa jo je potem kar tašča imela pri sebi do sobote popoldan, moj delal do 0.30... V soboto je bil delovni dan pri očetu, so vrt seštihali, tako, da sem končno prišla do malo svojega vrta na svojem "bivšem" domu, smo še kosilo imeli tam, pa mi ni blo treba kuhat ...včeraj smo uživali v Celju pri tašči, ampak mali2 nista nič spali popoldan, še vozičkanje ju ni uspavalo, tako, da rajši ne bom govorila, kako je bilo potem zvečer, ko ju je bilo treba v posteljo spravit ....ampak vsaka stvar je za nekaj dobra....Taja je prespala noč, se je šele ob 6.30 zbudila, no Teja ga je pa malo sračkala ponoči in sva se 2x hranili....spale smo do 7-ih, zdajle sta pa že čist aut, tako, da bom šibala v akcijo, da ju spat spravim ....Je pa naša Teja tako nezaupljiva do drugih, da joj ...se 100/uro, če jo kdo ogovori, se skriva Taji za hrbet, ali pa meni za vrat , dol gleda, ali pa stran , Taja je pa čist kontra - se vsakemu smeji ....Ja, tile naši dve pupi sta kot noč in dan Tejkaz za Jaša, Naty.... za Nejca, pa čimprej se pozdravite ... Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje....Zunaj 20.st. in več....kako oblečete svoje za ven ...Včeraj je bilo ob 15-ih v Celju 24 st., pa sem ju imela brez jakne...meni se je zdelo, da se bosta skuhali od vročine...Kapice ja/ne ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.4.2009 9:14:27 >