|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
4.4.2009 16:41:23   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ajaj, Zoja Miša, a meganček ne bo več delal? Škoda.

Ne, saj tako hudo ni, upam, da je samo akumulator. Sedaj se fila, jutri bom videla kako in kaj.

Bogi Jaša, joj, kaj nas še čakauser posted image

Anita, nismo spali ni, ta teden je bil čudenuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
4.4.2009 16:43:43   
anita goitan
glede zob, še dobro da Zoja z njimi nima problemov, al pa se sam men zdi da jih nimauser posted image , prejšnji teden je prikukal ta 6.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
4.4.2009 16:57:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Jaša pa danes praznuje, uf 8m kako to šibauser posted image user posted image
Ful je toplouser posted image , smo vsi 3je spali, in sem komaj čakala da se Zoja zbudi, me je vse tiščalo, nazadnje sme jo ob 7ih zjutraj dojila

Včeraj jo je. Jp, še 4 mesece in delat. user posted image Prehitro gre.

Zunaj je pa res toplo. user posted image in Eva na igrišču gledata ameriški nogomet, Jaša spi. Jaz pa danes dojim na uro in pol do dve uri. Ne je ničesar drugega. Ko bo pa ok, me bo pa spat vse bolelo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
4.4.2009 17:39:21   
anita goitan
zakaj ne jeuser posted image a ga tolk dlesni martrajo..ameriški nogomet v Medvodah, uauuser posted image ..mislm dobro se sliši

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
4.4.2009 17:53:52   
anita goitan
uau čitam mal pretekli teden, punce se vam je pa dogajalouser posted image
mah kaj naj rečem, mi še vedno NE spimo, na burji nam je 2x uspelo celo 4 ure spat (prvo rundo)..potem pa skoz neki, še vedno mam manjko kg, mislm da mam trakuljouser posted image

tejka kaj jaz naredim da ne zgledam kot da sem se ravnokar zadela, mah z mrzlo vodo se vsako jutro fajn po faci umijem in probam bit čimbolj pozitivno naravnana, kaouser posted image , sej me moja bejba hitro spravi v smehuser posted image

šibam čitat nazaj..ne vn gremuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4280
4.4.2009 18:15:33   
matejchi
No jaz bom pa danes otroke dala varuški.. pride babi ju mirkat, midva greva pa ven... pa na eno 30-ko pa ravno danes imava 10-ko letko ja (tako da bova šla verjetno nazaj grede kam za kakšno cerkev al pa v hosto obujat...user posted image user posted image )... in za dobro jutro je Žiga izjavil: "oči bruhal sem... " in tako sva bila pokonci malo pred 8 zjutraj. Pol je bilo pa uredu, jutri gremo pa na ohcet, ki so jo preložili iz danes, ker so vmes mogli še na pogreb (ne hecam se no...) in pol še ne en RD, tako da nam dela ne zmanjka.. user posted image
anita a bo v torek prepozno user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4281
4.4.2009 18:32:51   
matejchi
tejkaz a tebe pa ne pusti, da bi šla gledat ameriški nogomet, ker imajo preveč oprijete hlače...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
4.4.2009 19:22:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mene pa zanima, ali lahko naši čmrlji že jejo jagode? Mislim, sedaj je sezona...user posted image

V kupljenih kašicah ja, žive pa jima še ne bom dala. user posted image

Naša dva sta spet prehlajena. Še kašljata zraven. Vse skupaj mi smrdi po bronhitisu user posted image  Kađelj je že take vrste user posted image . Bomo videli, kaj bo prinesla noč in jutrišnji dan. Vseeno smo bili malce zunaj, ker se mi je notri že rolalo. PA sta zdajle čist druge volje user posted image .

Mene pa zanima:

Če še kaj uporabljate ležalnike? JAz jih še vedno ...no bolj za sedenje pri hranjenju. Ju najlažje tko hranim. Zdaj sta mi pa take akrobacije že začela delat, da bo treba trip trap aktivirat, ležalnike pa stran dat, zgleda user posted image

Če katera ne bo uporabljala stajice in hoduljice? Mi ne bomo stajice zarad prostora, hoduljce pa zaradi odsvetovanja v razvojni.
Če imate še zimske vreče v vozičkih? Mi imamo še vedno user posted image

matejchi...oooo super za vaju. user posted image  Nažurajta se oz. imejta se lepo user posted image user posted image user posted image
anita...pogrešana bla...zlo user posted image

Grem pogledat, kaj je zdaj z mojo kmetijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
4.4.2009 21:06:48   
kaja02
lana777- user posted image ;
glede kakanja pa slivov frutek ( pri nas kašica bolj pomaga kot pa sok), suhe marelice in polenta; sladek kamilični čaj, to pomaga pri nas!

bella- user posted image  za opravljeno dieto!, zdaj pa naviji še zameuser posted image , če ni skrivnost, koliko kg pa je šlo dol, ker pri men se je kar ustavlo, noče več doluser posted image ; Pa še od zadnjič, a ti bi mene kar v Bovec poslala? ne hvala, nisem glih ljibitelj hribov, sam tulk kolker moremuser posted image

nell- ja na društvo še moram poklicat, če pa ga ti izbrskaš kje pa bi bila veselauser posted image , drugače ga pa potem lahko dobiš, ni problema 

matejchi- uživajta maksimalno, al v hosti al pa za cerkvouser posted image

me tri smo pa danes ble cel dan zunaj, dobesedno, sam spat je hodla not, je blo tako lepo toplouser posted image , ati je pa delu in še vedno delauser posted image user posted image , mene pa čaka kup cot za zlikat, pa ni volje, mislim, da me bo še kak dan ali dva čakaluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4284
4.4.2009 21:08:02   
kaja02
tejkaz- meni ustreza, upam, da bo Jaša zdrav, pa se vidimo v ponedeljek!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
4.4.2009 22:10:33   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Naša dva sta spet prehlajena. Še kašljata zraven. Vse skupaj mi smrdi po bronhitisu user posted image  Kađelj je že take vrste user posted image . Bomo videli, kaj bo prinesla noč in jutrišnji dan. Vseeno smo bili malce zunaj, ker se mi je notri že rolalo. PA sta zdajle čist druge volje user posted image .

Naš Vid ima natanko takšne bolezenske simptome kot si jih opisala user posted image user posted image user posted image user posted image , v današnjem popoldnevu se je vse močno poslabšalo in sva malo prejle prišla z dežurne ambulante.... Ni bronhitis, plučka čisto čista, HB.
Je pa sedaj tako bogi, da se mi srce trga. Stoka v spanju, na momente začne tulit na ves glas, dihati ne more, kašlja, solzne in rdeče očke ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , duda ne pomaga, čajček ne, božanje ne, mlekca je pred spanjem pol doze popil.... grozno.

Vmes me sedaj 20 minut ni bilo...,

sem ga dala na taveliko posteljo in je po raznoraznih pozah in močnem tuljenju (skoraj histeriji) končno našel položaj in se umiril... samo kako dolgo bo to sedaj trejalo user posted image user posted image user posted image
Sayuri, si ne predstavljam imeti 2 taki tečnobici user posted image . želim, da bojo naši malčki jutri kot novi user posted image user posted image user posted image

Lepo nočko!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
4.4.2009 22:30:19   
Nejka23
DOber vecer!
Nimam vas casa vse prebrat, smao da se vam na hitro javim, da smo ok, danes sem taaaaaaakooooo vesela, smo zunaj delali, posekali goscavo,da bomo imeli prostor za naso hisko in pa lep razgled iz spalnce in otroske sobe :):):):):)  SIcer sem utrujena da komaj zivim, pa vseeno...Saj se gre za nas domekl :)
ERIN nas Jaka ima pri 7 mes on 1 teden 8350g in je dolg 68 cm.
Zelo rad je polento,gres, govejo juho, od sadja pa zal smao frutke,ampak - bolje to,kot nic...se tolazim :) Sej bo zrastu pa jedu ... Pa rizote tudi obozuje... Kosilo ima vsak dan GH, tudi vecerjo, malice pa tako tako...Enkrat ja, enkrat ne...
RAZVOJNA ...hja,. je kr zategel nas Jaka...Moramo julija se enkrta na kontrolo v Lj, sem bila tako zalostna, ko sem butara sla gledat slike od Lane,pa videla, kaj vse je ze obvladala pri tej starostio...No, pa sej se bo menda popravlo...Telovadimo, se trudimo... Pa mu ne piotegne se kaj dosti... Malo se ze lovi na roke,da bi se pa spravu na vse 4 kot je treba,pa se dalec od tega...
PLAZENJE ...Sicer se pomika po prostoru,ampak je tk ko...ne vem...vojak mogoce... Sam rit v luft,pol se pa potegne...tako da ne morem reci da se plazi...
ZOBKA nimamo s enobenega...
LEzalnik ne uporabljamo ze od kar so nam v razvojni odsvetovali...
Stajice nimam kam dat, ampak bo treba nekaj pogruntat,ker je tudi na tleh polmno nevarnosti za njega zadnje case...
JAGOD mu ne bom devala vsaj do 1 leta, sem jih kaksen mesec nazaj jedla,pa ga je tako zvijalo, da sem jokala tudi jaz zraven in se tepla po glavi,zakaj sem jih mogla jest.
SPANJE...Kaksno  noc lepo prespi,kaksno pa se zbuja na dve uri...In tako so moje zize od stevilke xs do xxl...user posted image user posted image user posted image user posted image   No,danes upam da bo spal,ker jaz se  kae tule strasim...
GAJKA  kako se imata na fizio??? Na slepo sodeluje, doma pa...itak da me ne uposteva kej dosti...
TEJKAZ ne vem ce se poznava...Pajerjeve poznam,ker je bila Vanjina mama sodelavka od moje mame,pa s Spelo (Vanjina sestricna) se tudi poznam...
Drugace pa sem jaz iz Velenja, no, sedaj sem v Paki pri Velenju...
Sem nekaj preletela da ste BOLANCKI tukaj vmes...Vsem pposiljam en kup PIKAPOKIC da se cimprej pozdravite!!!
Jutri pa prezivite lepo nedeljo!!! BOste nesle butarco k masi??? Midve bova sle z Lano, je danes dobila lepo,domaco butaro od mozeve tete...

Lep pozdrav!!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
4.4.2009 23:13:35   
bella02
anita, WB

sayuri: stajico imamo, hojice sploh nimam (je nočem). Jagod verjetno ne bom dajala, pa bomo imeli domače, jih tašča pridela take, kot jih imajo na tržnici. Bodo pa čisto bio in če bo sezona dobra, jih bo kakšno kilo z veseljem prodala. Bom slikala, ko bodo! Njami ...
Ležalnik je skoraj kot nov. Najprej je Teja ful polivala, pol mi je pa čez visela in ravno zanj te bom prosila za pomoč pri prodaji. Enkrat ...
Zimske vreče nimam, je tudi nisem imela

matejchi, teb se pa dogajauser posted image

Zojko Mišek, hv@l@ z ponudbo, p@ vseen ne biuser posted image

Kaja02, reciva dobrih 11. Sem kar zadovoljna. Je pa šlo tudi men počasi, sploh vmes se je enkrat čist ustavilo, na koncu pa tudi. Pa je vseen user posted image . Ja, ne vem, z@k@j sem mislil@, d@ si od tam.

J@, črk@ @ štr@jk@user posted image

J@, bov@ s Tj@šo nesli but@re. Jutro gremo k meni domov. To bo lep@ nedelj@! Kom@j č@k@m! Uživ@jte tudi vse ost@le!!!

P@ p@

Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.4.2009 7:47:43   
anita goitan
jutrouser posted image user posted image user posted image
nimam oljčne vejice, sm jo pozabila na vipavskem..mogoče jih bodo pred cerkvijo talali, ja greve k maši user posted image

popoldan pa nekam z nahrbtnikom, se beremo jutri

matejchi klopi so že, upam da sta merkalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.4.2009 7:54:37   
sayuri
Dobro jutro. Sem vam prišla kavico postreč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem od pol petih pokonci. ZAra se je odločila, da bo vstala in po njenih adadadadajih sem šla z njo ven iz spalnice. Ob šestih je omagala, se je pa Lovro zbudil....tko da sem menjavo naredila user posted image user posted image user posted image . Moža sem pustila spat. Včeraj je cel dan delal, pa zvečer je še en les pripravljal za Filipovo hišico na vrtu... NAj se revež spočije user posted image

bella mmmmmmmm, domače jagode. Jih ima tvoja tašča kaj odveč? Mislim...če jih pelje na tržnico, potlej bi verjetno kaj imela, a ne? Bi se jaz malce priporočila zanje. user posted image  JAz sem jih včasih imela na vrtu, zdaj pa jih nimam več. Moja mami jih ima tko bolj za sproti...jih imamo pa zlo radi. Tko da...ko bojo zrele, bi jih vzela kake 3 kg. Še malce za v skrinjo user posted image  Se bova zmenili za biznis user posted image  Pa čestitke za izgubljene kg. Pridna si, da si vztrajala do konca user posted image
kaja02 men so šli kg dol v prvem mesecu, v drugem pa nič več kljub strogemu držanju diete. Potem sem pa prekinila user posted image  Kako gre pa tebi? Jaz sem sigurno premalo pila. Bi morala več. Tko da...kar nacejaj se z vodo. user posted image
Nejka, oooo kako ste pridni. user posted image  Hišica user posted image  KAj boste zidali ali ste se za montažno odločili? Pa nikar se ne sekiraj, če Jaka razvojni ni tako daleč, kot pred leti LAna. Vsak otrok je zase individum. Bo že polovil, kar misliš, da bi že moral obvladat. user posted image
Vilika kako je Vid danes? Jah, zgleda da je zbolel, bošček. No, naša noč je bila kar ok. Zvečer sem z Zaro inhalirala, ker je že čist čudno piskala. user posted image  Ampak je spala potem celo noč(no, do pol 5). Potem sva pa noska sčistili. Bomo videli, kako bo čez dan. Lovro sicer še kašlja in mu teče iz noska, ampak je na tej fazi obmirovalo. user posted image

Nič...obeta se lepa nedelja. Cvetna nedelja. user posted image  Upam, da bomo lahko izkoristili sonček, ki s ekaže izza dimnikov  user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.4.2009 18:35:00   
tejkaz
user posted image Našla sem vas na drugi strani

A se lahko dobimo v torek v Celju?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.4.2009 18:40:31   
gajka

Na kakšni drugi strani? user posted image A jutri te ne bo v Celje? kaja02, Pablo, a vsaj vidve prideta? user posted image 0

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.4.2009 19:21:57 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.4.2009 19:35:38   
betty
ZojaMisa - jagode? tudi mi bomo se malo pocakali, da bodo zrastle na domacem vrtu.

Kako ste prezivele vikend? mi smo v petek kupili avtosedez king plus Romer! super je !!! smo bili na izletu in se je mali pocutil odlicno :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.4.2009 20:42:34   
Krysia
Evo mene  - vikenda je konc user posted image

Mi smo se danes potepali po Krasu - Pliskovica in Pliskina pot (krožna, 6 km, večinoma fajn tud za z vozičkom, edin enkrat smo moral mal voziček dvignit pa nest, ker je blo preozko ...), pol pa še v Lipico, tam nas je pa dež dobil user posted image No, Rok je bil kar priden, mal mu je blo vroče revčku, tko da smo se moral preoblečt, ker je kr zašvical ... pa domov grede je bil jok v avtu, ker je bil že precej utrujen ... ampak je potem uspel zaspat in je spal do trenutka, ko smo se ustavili pred domačo hišo ...

Vidim, da niste nč preveč čvekale .. je blo preveč lepo vreme, prav imate.

Vsem bolančkom želim, da čimprej ozdravijo! user posted image user posted image

Pa še čestitke: včeraj: ŽANA (dojenč) in ELANINA (bambi14) - vse najboljše za 8ko! user posted image user posted image in danes: LARA (ozziebo), TAMMY (iva77), TADEJ (maca m) - čestitke za 8ko in LEV AN (lana777) čestitke za 7ko! user posted image user posted image

lana777, lepo da si se spet oglasila pa sožalje za izgubo ljubljene osebe ... maš pa zdej enga user posted image več, ki pazi nate! user posted image

Buhtlčk, a gresta jutr z Gašperjem na UE? Se slišva ... sam ne dons, ker sem tko zmatrana, da grem direkt spat ...

Anita, kje ste bli pa vi?

Nič, punce - sem ful zmatrana ... pridne bodte, lepo prespite noč in se tipkamo jutri ...

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.4.2009 20:54:11   
aradej
Našega vikenda je tudi konec.Včeraj smo praznovali taščin rojstni dan.Jih ima 80.user posted image  
V četrtek smo dobili še eno punčko v sorodstvo. Je nečak od user posted image  postal očka.

Pa še ena slaba novica me je doletela.Je teta padla in je v kritičnem stanju. Komaj dojemam kaj se dogaja.user posted image

Lana777- sem prenehala z GH smo bile samo na mojem mleku, dva do tri dni potem pa sem začela spet obroke GH devat pa je trenutno ok. Ji pa vsak dan dam še jabolčno kašico od fruteka ali pa jabolčni sok od fruteka.

Pa še čestitke: včeraj: ŽANA (dojenč) in ELANINA (bambi14) - vse najboljše za 8ko! user posted image user posted image in danes: LARA (ozziebo), TAMMY (iva77), TADEJ (maca m) - čestitke za 8ko in LEV AN (lana777) čestitke za 7ko! user posted image user posted image  

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.4.2009 21:12:52   
bella02

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.4.2009 22:04:46   
kaja02

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.4.2009 22:07:27   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Na kakšni drugi strani? user posted image A jutri te ne bo v Celje? kaja02, Pablo, a vsaj vidve prideta? user posted image 0

Gajka midve oz. me tri pridemo, a lahk pride Kaja zraven, je nimam kje pustit, oz. če bo mama že pravi čas prišla domov, potem jo lahk doma pustim, same pa si je še ne upam, ji gredo same vragolije po glavi!user posted image

Kje se dobimo, v CC? Javi!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.4.2009 22:08:40   
kaja02

v torek imam s Kajo okulista, tako da ne morem, žaluser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.4.2009 22:17:54   
kaja02
zdaj pa še mi, smo preživeli ZELO lepo nedeljo, po dolgem času zopet vsi štirje, smo si nardil piknik ( smo pekli meseka- mam danes beljakovinski danuser posted image ) in preživeli ves dan zunaj, kak je blo lepouser posted image

včerajšna noč zopet katastofa, se je zbudila ob 23.30 in zaspala malo pred 4. uro, men se je že rolal, ne vem kaj je to, očitno sem jo prehitro pohvalila, današnja noč pa ne kaže nič drugače, se je do sedaj že 6x zbudilauser posted image

aradej- user posted image  za tvojo teto, upam da se pozdravi

sayuri- sej veliko pijem, mam včasih občutek, da sem kot kamela, sam nalivam se, malo tudi zato da potešim lakotouser posted image , do sedaj oz. v prvih 10 dneh sem zgubila3kg, zdaj pa že skor 10 dni stoji, pa se pazim, upam da ne obupam!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?