|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
6.4.2009 11:15:06   
gajka
Pa še nekaj naših najnovejših:

user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
6.4.2009 11:27:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa še nekaj naših najnovejših:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image a nosi že 80kouser posted image tak velik fant izgleda

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
6.4.2009 11:30:07   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
user posted image user posted image a nosi že 80kouser posted image tak velik fant izgleda

Ja. Smo bolj ali manj kar pri št. 80.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
6.4.2009 12:35:35   
Zoja Miša
Bile zunaj, nič kaveuser posted image , se je zbudila po pol ure in potem sva hodili. Doma pa sitna in ne spat pa kar nekaj, dokler si nisem prišla gor, da je lačnauser posted image . Uro in pol prehitro. Boga reva, pa sem jo že kregala, kakšna sitka je.user posted image  Včasih se res počutim kot en debil, kaka grozna mat.user posted image  Potem je malo pojedla in želela še mleko in zaspala. Res se počutim bedno.user posted image

Erin, pepeny je na pošti, na Sončku su čisto o.k., tale naša Trzinska pošta je pa za v cajtngeuser posted image user posted image user posted image

Sayuri, mi2 ležalnik še uporabljava, občasno. Samo naša ima le 6,5 kg, tako da ji je še o.k.  Zimske vreče nisem nikoli imela. Je pa zunaj toplo, tako da sedaj jo pa lahko ven vržešuser posted image
Stajice nimam, imamo prenosno postlico, pa zaenkrat še ne rabimo, še ni kakih premikovuser posted image . Hojice ne bomo imeli. Pa prehlad odženi!!!

Vilika, pozdravite se!user posted image

Pablo, ja tale tvoj Otmar je pa res pri vsem prviuser posted image . Bošček, naj se nosek pocajta! Lepe slikice, sploh tista čisto od blizu!

Krysia, Gajka, mogoče pa to z imenom pride?!user posted image

Buhtlček, juhu, vaša noči pa so zakon. Bravo Gašper!

Tejkaz, joj, naj se Jaša pozdravi. Angina, ja to pa res ni fajn!user posted image user posted image user posted image  Se sebe spomnem, kako me je grlo bolelo, takemu malemu pa res tega ni trebauser posted image

Sandra, pa imaš res 2 popolnoma različni navihanjki. Men je to ful zanimivo! Body k. rokav in malo debelejša majčka, spodaj ima pa še vedno žabeuser posted image , pa kapica tanka na glavi. Pa se mi zdi da je kapa odvečuser posted image  

Vsem čestitke za nazaj in danes Tilenčku pa Kaji!user posted image user posted image user posted image

Gajka, iiiiiiiiiiiiiiiiii, velik uživaček!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
6.4.2009 12:48:20   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje....Zunaj 20.st. in več....kako oblečete svoje user posted image za venuser posted image ...Včeraj je bilo ob 15-ih v Celju 24 st., pa sem ju imela brez jakne...meni se je zdelo, da se bosta skuhali od vročine...Kapice ja/neuser posted image user posted image user posted image ...

Rok je imel včeraj bodi s kratkimi, majčko z dolgimi in odpeto bombažno jaknico, trak na ušesih, spodnji del trenirke in nogavičke. Pokrit ni bil nič.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Če še kaj uporabljate ležalnike? JAz jih še vedno ...no bolj za sedenje pri hranjenju. Ju najlažje tko hranim. Zdaj sta mi pa take akrobacije že začela delat, da bo treba trip trap aktivirat, ležalnike pa stran dat, zgleda user posted image
Ležalnika že nekaj časa ne uporabljam več. Od 6m dalje smo ga imeli samo za hranjenje in nič več za ležanje. Za hranjenje imam zdaj trip trap stolček. Nekaj časa sem Roka še na strani zalagala z brisačami, ker še niti približno ni sedel, zdaj pa tudi tega ne več. Imamo pa na trip trapu samo prednje varovalo, nobenih dodatnih paskov, naslonjal, blazin...

Če katera ne bo uporabljala stajice in hoduljice? Mi ne bomo stajice zarad prostora, hoduljce pa zaradi odsvetovanja v razvojni.
Hoduljice ne bomo imeli. Stajice pa zaenkrat še nimamo, niti v planu za nakup ne, če pa se bo pokazala potreba, jo bomo pa nabavili.

Če imate še zimske vreče v vozičkih? Mi imamo še vedno user posted image
Prav zimske vreče nismo nikoli imeli, samo zimsko pregrinjalo za noge, ki se ga je dalo potegniti malo čez pas. Zdaj ga že nekaj dni ne uporabljamo več in sem ga že odstranila z vozička.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
6.4.2009 12:58:55   
MATEJKA_
k, midve sva že tud nazaj, spala tud samo 1/2h, jaz pa sem se tačas učila. je pa prav fajn toplo zunaj. user posted image

oblačila - jaz ji še vedno oblačim bodi z dolgimi+majčka+tranerka (ki jo ima odprto), spodaj pa štramplčki+zokni+trenerka... kapice zdaj že 3 dni nima več gor, ker je enostavno prevroče. za ziher še imam vedno koco za pokrit poleg, ampak pru tej vročini ni potrebnauser posted image

pia pa ima prav posebn stil "plazenja": na trebuhu leži, roke da vstran od sebe, glavo zarine v tla, rito dvigne max. gor, pol pa z nogami plavauser posted image user posted image user posted image . premakne se sicer samo za kaka 2-3 cm, ampak enkrat bo tudi to skapirala user posted image user posted image user posted image . zna pa se na trebuhu vrtet user posted image .

babano sem pa ji danes z malo mleka zmešala in je tud pojedla kakih 50 ml vsega skupaj. tako, da bo počasi tudi naša začela sadje jest.... sam mal potrpljenja bo trebauser posted image .

tak, zdaj pa mislim, da že ima kosilo fertig...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
6.4.2009 12:59:12   
Zoja Miša
Sayuri, tako sem se ubadala s tem, kako sta Zara in Lovro oblečena in kako čedno plazita in se smejeta, da sem pozabila pohvalit slike!user posted image Res sta cukra!user posted image In Zara v kiklici paradira, prava frajla!user posted image

Kuham češpleve knedlce, lačna pa sploh nisem, sem še vedno jezna nase.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
6.4.2009 13:00:00   
MATEJKA_
aja, ležalnik - mi smo ga vedno samo za hranjenje uporabljali - in tako ga tudi še sedaj - stolčka še ne moremo, ker še ne sedi samostojnouser posted image

trenutno pa se obrača s hrbta na trebuh in nazaj in spet znova...se čudim, da se ji ne zvrti user posted image . poleg se pa taaaak reži user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
6.4.2009 13:07:02   
anita goitan
a majo vašiuser posted image že kratke bodijeuser posted image jaz ji ga še ne upam datuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.4.2009 13:18:29   
anita goitan
stajca: ne, ne bomo
hojca: ne, ne bomo
ležalnik: je že v kleti, od januarja več ni notr, hranim jo sede na meni..v kratkem nabaviva stolček
zimska vreča: 2t je več nimamo, v košari pod vozkom imam odejico za vsak slučaj

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.4.2009 13:24:02   
anita goitan
tiste ki dojite: a ve tud še mate blazince pod modrcemuser posted image jaz si kar ne upam po svetu brez njih..pa mi težijo k zdej bodo kratke majčke in tiste blazince spodi ku ena stara mama z inkontinencouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.4.2009 13:28:47   
Krysia
Evo, midva prišibala z UE - osebna bo čez 1 teden, slikce so super - pa sam 2x ga je morala slikat, je bil ful priden. Drugač je pa ful gužva tam - same mamice z dojenčki ... aja, pa v LJ ne moreš v UE z vozičkom, ker je tam 5 stopnic pa nobene klančine user posted image Majo pa uno dvigalo za invalide na štengah, ko ga morajo varnostniki usposobit ... kr neki. No, ampak se najdejo prijazni ljudje, ki ti pomagajo nest voziček čez tistih par šteng ... No, zdej sem se pritožla tuki vam, ker drugje itak nič ne zaleže ...

Ok, hitr pokomentiram ...

Slikce so super (sayuri, gajka, pa še kakkšno sem pozabila ...).

Zoja Miša, pa kake maš ti! Kako naj ti veš, da je lačna, če je blo 1 uro pred ustaljenim urnikom? Sej si ugotovila, si jo nahranila in zdej je vesela in sita. Ni panike ... men se je tud to že zgodilo ... In nikakor nisi slaba mami! Sam pomisli na svoje pumpanje in vztrajanje pa na to, kako imaš rada Kajo Lino ... drugač smo po moje lahko kr vse slabe mamice - vsaka kdaj kaj spregleda, česa ne opazi al pa kaj pozabi ... jst npr. danes nisem zgruntala, da je ura že 12, ko sva bla na UE in mi ni blo jasno, zakaj se zdej neki razburja ... ko sva prišla pa ven, pa ugotovim, da bi moral jest ... in da je stvar še boljša, sva morala prit še peš do doma, pa je revček lačen zaspal v vozičku ... no, pol se je pa doma zbudil in najedel, zdej pa leži v postlci in jaz optimistično upam, da bo nadaljeval s spanjem, sam nisem čist prepričana, da bo ratal ...

MATEJKA_, vidiš, tud pri vas bo sadje ... sam počas.

Uh, oblačenje v tem vremenu ... jst tud kr neki ustvarjam ... včeri je bil v bodiju z dolgimi in spodnjem delu trenirke, pa je bil čist prešvican. Pa kapo je mel ... sam ne uno volneno iz H&M user posted image
Danes je bil v bodiju in kavbojkah pa štumfe in kapo, pa za tja sva imela še jaknico (odpeto), za nazaj sva jo pa pospravla, pa sem ga sam čez noge z deko pokrila in je blo ok. Bodi s kratkimi si še ne upam oblečt, razen, če mu dam bodi s kratkimi pa pol majčko čez ...

ležalnik mi uporabljamo za hranjenje, ker še ne sedi čist tko kot bi moral, pa tud stolčka še nimamo - se spravljamo zdej to kupit ...

Kam greste za prvomajske? A ve katera za kakšne apartmaje v Istri - tm okrog Poreča recimo ... Sej zdej gledam po netu - še vsako leto sem kej zbrskala, bom pa še letos user posted image Sam mi je hecno - lani je blo ful apartmanjev, kjer so imeli npr. otroško posteljico že tam pa stolčke za jest, letos pa nč takega ne najdem, ko rabim (gospod Murphy pač user posted image ) ... No, sej drugač bomo pa s sabo nesli, ni panike ...

Nč, to bi blo to ... uživajte, grem odrešit svojega otroka user posted image , ker očitno ne bo spal ...

Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.4.2009 13:30:30   
Krysia

tiste ki dojite: a ve tud še mate blazince pod modrcemuser posted image jaz si kar ne upam po svetu brez njih..pa mi težijo k zdej bodo kratke majčke in tiste blazince spodi ku ena stara mama z inkontinencouser posted image

Ja, se podpšišem pod vse tole ... ne vem, kaj bomo nardil ... če dobiš kakšno idejo, kr povej ...

Zdej pa res grem ... čeprov je čudežno utihnil - grem pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.4.2009 13:53:21   
gajka

Ne več. Pa tudi na ''ta boljše'' modrce bom počasi prešaltala, ker mi grejo ti za dojenje že orng na živce. Itak se dojiva samo še zjutraj in zvečer, mogoče še 1× čez dan. Madona, sploh ne vem, zakaj še opetam okrog s temi trapastimi modrci! user posted image Lahko imaš blazinice in tist lepši modrc, ki je podložen, pa se ne bi smelo nič videt čez. user posted image

a majo vašiuser posted image že kratke bodijeuser posted image jaz ji ga še ne upam datuser posted image

Ima čez še dolge rokave.

Zoja Miša - pa si res nimaš kaj očitat, če nisi ugotovila, da je lačna. Kaj vse se je že meni zgodilo, pa sem si vedno sama pri sebi prvi moment mislila, da sem slaba mama. user posted image Misli pač ne znamo brat, vseh možnih scenarijev, ko so sitni, pa se je tudi težko spomnit, da bi vse preverili, kaj je krivo.

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.4.2009 13:57:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4339
6.4.2009 14:07:08   
Zoja Miša
Hvala za tolažbo, se kar malo bolje počutimuser posted image .

Glede modercev je pa tako, da Gajka, kolikor še dojiš in mleko še nastaja, je težko druge moderce dat gor, no vsaj pri meni je tako. Sem ravno včeraj vsa srečna, ker si sedaj nisem pumpala že 3 dni dala gor moderc s kostjo, pa evo, po 3 urah, sem že desno joško pumpala, mi je neka zatrdlina ratalauser posted image  Tako da počakam še kakšen dan ali dva, potem pa res adijo, sivi dojenski moderci!user posted image

Nasveta glede blazinic tako nimamuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
6.4.2009 14:09:39   
MATEJKA_

mi smo še tud na dolgih, še tud ne upam dat...

Neposredna povezava do sporočila: 4341
6.4.2009 14:11:22   
MATEJKA_

jaz še tud s temi blazinicami hodim okoliuser posted image  se še 3x na dan dojiva, tako da skoraj sploh ne upam bit...

Neposredna povezava do sporočila: 4342
6.4.2009 14:13:31   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Evo, midva prišibala z UE - osebna bo čez 1 teden, slikce so super - pa sam 2x ga je morala slikat, je bil ful priden. Drugač je pa ful gužva tam - same mamice z dojenčki ... aja, pa v LJ ne moreš v UE z vozičkom, ker je tam 5 stopnic pa nobene klančine user posted image Majo pa uno dvigalo za invalide na štengah, ko ga morajo varnostniki usposobit ... kr neki. No, ampak se najdejo prijazni ljudje, ki ti pomagajo nest voziček čez tistih par šteng ... No, zdej sem se pritožla tuki vam, ker drugje itak nič ne zaleže ...

Ok, hitr pokomentiram ...

Slikce so super (sayuri, gajka, pa še kakkšno sem pozabila ...).

Zoja Miša, pa kake maš ti! Kako naj ti veš, da je lačna, če je blo 1 uro pred ustaljenim urnikom? Sej si ugotovila, si jo nahranila in zdej je vesela in sita. Ni panike ... men se je tud to že zgodilo ... In nikakor nisi slaba mami! Sam pomisli na svoje pumpanje in vztrajanje pa na to, kako imaš rada Kajo Lino ... drugač smo po moje lahko kr vse slabe mamice - vsaka kdaj kaj spregleda, česa ne opazi al pa kaj pozabi ... jst npr. danes nisem zgruntala, da je ura že 12, ko sva bla na UE in mi ni blo jasno, zakaj se zdej neki razburja ... ko sva prišla pa ven, pa ugotovim, da bi moral jest ... in da je stvar še boljša, sva morala prit še peš do doma, pa je revček lačen zaspal v vozičku ... no, pol se je pa doma zbudil in najedel, zdej pa leži v postlci in jaz optimistično upam, da bo nadaljeval s spanjem, sam nisem čist prepričana, da bo ratal ...

MATEJKA_, vidiš, tud pri vas bo sadje ... sam počas.

Uh, oblačenje v tem vremenu ... jst tud kr neki ustvarjam ... včeri je bil v bodiju z dolgimi in spodnjem delu trenirke, pa je bil čist prešvican. Pa kapo je mel ... sam ne uno volneno iz H&M user posted image
Danes je bil v bodiju in kavbojkah pa štumfe in kapo, pa za tja sva imela še jaknico (odpeto), za nazaj sva jo pa pospravla, pa sem ga sam čez noge z deko pokrila in je blo ok. Bodi s kratkimi si še ne upam oblečt, razen, če mu dam bodi s kratkimi pa pol majčko čez ...

ležalnik mi uporabljamo za hranjenje, ker še ne sedi čist tko kot bi moral, pa tud stolčka še nimamo - se spravljamo zdej to kupit ...

Kam greste za prvomajske? A ve katera za kakšne apartmaje v Istri - tm okrog Poreča recimo ... Sej zdej gledam po netu - še vsako leto sem kej zbrskala, bom pa še letos user posted image Sam mi je hecno - lani je blo ful apartmanjev, kjer so imeli npr. otroško posteljico že tam pa stolčke za jest, letos pa nč takega ne najdem, ko rabim (gospod Murphy pač user posted image ) ... No, sej drugač bomo pa s sabo nesli, ni panike ...

Nč, to bi blo to ... uživajte, grem odrešit svojega otroka user posted image , ker očitno ne bo spal ...

mi2 sva pa si v sobot dale pasuš delat user posted image  tud gužva, pa pri nas tud ni nobene klančine in sem jo tud po stopnicah mogla nosituser posted image .

prvomajske - mi gremo že 2. leto zapored v umag - prej smo vedno v poreč hodli, pa mi je umag bolj všeč - je manjši in malo manj ljudi...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
6.4.2009 14:24:54   
Zoja Miša
Krysia, super za osebno! Mi2 morava jo tudi dat delat.
Za prvi maj (oz. malo prej)  gremo menda nekam na Slo. obalo, je moj nekaj dobil, kao podaljšan vikend paket za neko nagradouser posted image  Pa user posted image  gre še na Lošinj enkrat vmes prikolico postavljat, tako da bo vsega po malemuser posted image . Začetek junija pa se začne najina 3 mesečna poletna avantura. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
6.4.2009 15:20:22   
anita goitan
evo so pridni z DURSa, dobila dohodnino, za plačat seveda

Jah modrc mam unga k se odpenja, ni šans da bi mela druzga se še ful dojive, no čez dan ene 3-4x, ponoči pa n-krat

prvomajski: mi gremo na Komno, verjetno, za 3 dni..ne me spraševat kako bom Zoji kuhala, mal frutkov sabo, joški itak..moj pravi da ji bom na unem plinskem gorilniku, ja ja

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
6.4.2009 15:33:18   
buhtlčk
sandra naš je bil danes v vozičku v kavbojkah, spodaj tanke žabice in nogavičke, zgoraj pa bodi s kratkimi rokavi in čez bombažna jopica, pa brez kape. In kupila sem kremo za sončenje faktor 40 za po obrazu, ker ga je včeraj v 15 minutah obarvalo.

sayuri in gajka - so lušni, kot vedno user posted image . sayuri ležalnika ne uporabljamo slab mesec. leže ni hotel, na pol sede se je pa začel dvigovat pa ven lezt, pol smo ga pa lovili z ležalnikov vred. Lupinco smo tud ukinil iz istega razloga - če jo je imel kje za sedež se je hotel zvrnit skupaj z njo. mamo prenosno posteljo za ''varno odlaganje otroka'', če skočim ven voziček dat v avto al pa za med kosilom in med kuhanjem - je v kuhinji. Hoduljice pa ne bomo imeli. Je že od začetka v stolčku. Zimske vreče nima tud že nekaj časa.

naty pa tejka pri vas pa ni konca user posted image . Želim,da se hitro pozdravite.

Smo kupili bodije 80 v HM, da bodo za pol, ker mu je še 74 prav, pa so mu prav user posted image

Zoja Miša a dej no, vse smo kdaj opravljale svoje čmrlje, pol se je pa izkazal, da so lačni/žejni. Kaj pa ne reče, pravi moj user posted image . Mal šale, saj ni tak hudo, ne bit tko stroga do sebe user posted image Glede pošte pa - naša na Prulah zih zmaga, je ni, ki bi bla tolk bedna in nesposobna. Aja, pa zelena sem od zavisti zaradi vašega morja...

anita blazinic dolgo nisem več imela, ker so zize ''štekale'' kolk je treba dat. Sam dons sem jih pa spet noter dala, dober teden po prenehanju dojenja pa teče ven, samo da mal pritisnem.

Krysia
hvala za opozorilo za UE. Sam a ni zdej tko, da lah daš osebno delat kamor hočeš? Morm preverit, če grem lah kar tukej kam bliže. No jst sm bla v centru, davčno so mi prestavil k Žalam nekam, tko da sva ble pa s sodelavko v čajni hiši na ledenem čaju.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
6.4.2009 16:25:36   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Krysia
hvala za opozorilo za UE. Sam a ni zdej tko, da lah daš osebno delat kamor hočeš? Morm preverit, če grem lah kar tukej kam bliže. No jst sm bla v centru, davčno so mi prestavil k Žalam nekam, tko da sva ble pa s sodelavko v čajni hiši na ledenem čaju.

Pojma nimam za osebno - jst sm šla na Tržaško, ker je ziher user posted image Aja, davčno so pa prestavli, ja - sm mela enkrat celo telefonijado, ker še sami ne vejo, kje kdo dela pa kaj dela pa kolk ma cifro ... Katastrofa.
Za bodije pa ... pejd še 86 kupit pa spotoma se pr men ustav user posted image Mah, kaj moreš, pač rastejo otroc, a ne? Aja, pa Rok očitno Gašperja pogreša - že 2 dni kr naprej govori "Ga" user posted image user posted image ... al pa misli, da je raca user posted image (upam, da ne ...)

naty in tejkaz, kaj je s temi vašimi boleznimi? so se kar pri vas naselile al kako? Pozdravte se čimprej! user posted image user posted image

evo so pridni z DURSa, dobila dohodnino, za plačat seveda

A veš, po moje oni to prov tko pošiljajo - najprej unim, ki morajo plačat, potem pa tistim, ki jim je treba denar vrnit ... moj je tud dobil, ker ma za plačat ... men bodo pa vrnili (vsaj po mojih izračunih), pa itak da še nisem dobila odločbe ... 
Glede kuhanja na Komni pa ... ne vem, no ... ne mi zdej zamert tega, ampak kaj če bi ti svojmu dedcu rekla, naj se mal umiri, pa bi eno bolj izi varianto užgali - pejte na Pokljuko al pa na Velko planino .. al kaj jst vem .. si ne predstavljam čist tega. No, ampak vsak po svoje ...

MATEJKA_, jst sm pa kot majhna večkrat šla v Umag, pa mi zdej ni za it, ne vem, zakaj ... v Poreču pa še nismo bli, tko da letos gremo tja ... sam da jst svojo "raziskavo" o apartmajih zaključim .. bom morala mal pohitet, prvomajski so že čez 3 tedne ... Pa kako to, da ste se za pasport odločli, ne pa za osebno? Mi smo vzel osebno, ker itak greš lahko skor povsod z njo, vsaj po Evropi ...

Zoja Miša, jst sm ti tud kr mal fovš tvojga poletnega 3-mesečnega morja ... boš pa še za nas uživala, a ne?

Nč, spet je cel roman ratal - očitno mam preveč časa al pa premal dela - bomo moral še enga user posted image zrihtat, da ne bom skoz za računalnikom visela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krysia -- 6.4.2009 16:26:41 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
6.4.2009 16:37:34   
anita goitan
Glede kuhanja na Komni pa ... ne vem, no ... ne mi zdej zamert tega, ampak kaj če bi ti svojmu dedcu rekla, naj se mal umiri, pa bi eno bolj izi varianto užgali - pejte na Pokljuko al pa na Velko planino .. al kaj jst vem .. si ne predstavljam čist tega. No, ampak vsak po svoje ...

krysia sej glede destinacije sm tud jaz mal ubrisana ni sam moj, ne sej za recimo 1x prespat ni panike, za večkrat pa ja, robo bi tak dala pr Savici gor na postajo da nam jo potegnejo (seveda zaračunajo) gor bi nosila samo nujno. Jah vsak ve zase, enim paše na izi, drugim morje hotel,da jim drugi vse organizirajo, men oz nama tak način nikol ni sedel..pač vsak ve zase. Ti pa ne zamerimuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
6.4.2009 16:47:09   
sandra123
Danuser posted image ...moji dve pa nočeta več skoraj nič spat čez danuser posted image , še v vozičku neuser posted image ...a je kakšna luna na sporeduuser posted image user posted image user posted image ...
Glede oblačenja sem spraševala zato, ker sem ju tudi jaz včeraj imela že brez jakne in kapice zunaj, ker bi se po mojem skuhali v glavo, če bi ju imeli gor....sva danes s sovozičkarico naredili en konkreten dopoldanski sprehod, njen mali spal kot user posted image , moji dve pa sitnarili v vozičku, zaspali šele malo pred domom, pa spali 20.min.....popoldan sta se drli kot zmešani pol urce, zaspali za 20.min....user posted image user posted image user posted image
Anita, tudi jaz še strašim naokrog s temi podložkami v modrčku...brez ne morem biti, še z njimi imam včasih vse premočenouser posted image ...
Gajka...v petek imamo cepljenje in posvetovalnico...

Lp, Sandra

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
6.4.2009 19:58:47   
anita goitan
smo šli vsi3 v peskovnik, mojuser posted image bo spet po dolgeemm času ob "normalnih" urah hodil domovuser posted image Zoja 1.šla po toboganu, no mi2 sva jo spuščala, pa mal peska pojedla,..uživala je
Kje pa ste vseuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.4.2009 20:09:19 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?