Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:39:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutroooooo Ponedeljek, 06.04. Lana70 - UZ Diana79 - punkcija womanpolice - punkcija Upam, da ste že opravile in da je vse, že za vami Jajčk pa je še preveč, čujem kako jih prevažajo v Luki Koper
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:39:21
|
|
|
|
sapi
|
Dobro jutro ... IZVIRNO SPOROČILO: Reby Navijam za danes! Ponedeljek, 06.04. Lana70 - UZ Diana79 - punkcija Se pridružujem ... srečno danes punčkice ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:43:59
|
|
|
|
Rakica_80
|
Danes pa je zadnji dan Superfacta in upam, da jutri dobim že Menopur Samo fuuuul čudno mi je, ker mi moja še ni pritekla, res da se nekaj dogaja, ampak vseeno......... Skoz me neki špika po jajčnikih, maternica me neki reže, kar je to meni prvič. A se je že komu zgodilo, da ni dobil po Superfactu Ful sem v skrbeh zaradi tega!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:45:00
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce, se javljam po dolgem času. Nič kaj prijetno se ni javiti s slabo novico. je prišla...... tako, da , ne vem zakaj nama ni dano, upam da nekoč nekje, mogoče pa........ se poslavlam za nekaj časa.... Res mi je hudo ... tudi za nas bo prišel tisti trenutek sreče, boš videla ....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:45:50
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Danes pa je zadnji dan Superfacta in upam, da jutri dobim že Menopur Samo fuuuul čudno mi je, ker mi moja še ni pritekla, res da se nekaj dogaja, ampak vseeno......... Skoz me neki špika po jajčnikih, maternica me neki reže, kar je to meni prvič. A se je že komu zgodilo, da ni dobil po Superfactu Ful sem v skrbeh zaradi tega! Nisem ravno spremljala vendar ali si naredila test ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:52:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
, sem sem, ma ni bilo nič.......Kaj ni normalno, da ti zna zamujat po Superfactu?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:55:13
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII , sem sem, ma ni bilo nič.......Kaj ni normalno, da ti zna zamujat po Superfactu? Seveda ti lahko zamuja tako, da ni panike ... lahko tudi, da ti bodo suprafact podaljšali ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 8:58:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
A res al kaj Ma neeee, upam, da res ne, kdo bo še jemal to zdravilo, kot da nisem že preveč tečna
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:01:16
|
|
|
|
sayuri
|
Sem vas zopet prišla malce stimulirat in povedat, da mislim na vas...močno, močno NAša dva lumpa rasteta. Zdaj sta se začela plazit po sveh štirih in ju je dovolj po celem stanovanju. ponavadi gresta vsak v svojo smer. ČETVERČKI SMejkota NAvihanček Samo še cunjo na trebuh, pa bojo tla čista. Kdo bo prej v kuhinji?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:33:31
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Sem vas zopet prišla malce stimulirat in povedat, da mislim na vas...močno, močno NAša dva lumpa rasteta. Zdaj sta se začela plazit po sveh štirih in ju je dovolj po celem stanovanju. ponavadi gresta vsak v svojo smer. ČETVERČKI SMejkota NAvihanček Samo še cunjo na trebuh, pa bojo tla čista. Kdo bo prej v kuhinji? Kolk ste pa pri vas fletkani
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. mismis, čestitam za !!! Sedaj pa pridno počivaj in misli pozitivno! Diana, super rezulat je tole!! Danes imaš punkcijo? Upam, da ne bo boleča in da boš dobila čimveč jajčec! T1979, morje?? Joj, sem kar malo fouš. Jaz bi tud ful šla na morje, pa mojega sploh ne spravim, ker je kao še premrzlo. WP, ti imaš tudi danes punkcijo? Cca. 20 foliklov??? Super!!! Držim pesti, da ne bo preveč bolelo. mateja_ goljev, . Pa nikar ne obupaj!!! kruce fiks, kako pa to, da je bilo komaj 10% možnosti? zvezdica, joj, k je luškan!!! barbiG, bajkerca?? Midva sva se tud nekaj pogovarjala, da bi šla, pa na konc ni bilo časa. sayuri, kaj sta dobra!!! Kok sta pa stara?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:55:34
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, en lep morski pozdravček. Zdej vas grem pa malo prebrati. Da vidim, kaj ste kaj načvekale.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:56:47
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Navijam za danes! Ponedeljek, 06.04. Lana70 - UZ Diana79 - punkcija Še jest navijau.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 10:58:59
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 T1979, oj!!! a potem za četrtek velja? Velja, velja. Že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:00:24
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi T1979, morje?? Joj, sem kar malo fouš. Jaz bi tud ful šla na morje, pa mojega sploh ne spravim, ker je kao še premrzlo. Ja Suzi krasno je. Danes sem s sabo pripeljala še sestrico in mojo nečakinjo, tako da bomo uživale 100 na uro. Lepo bodite, pa ne preveč delat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:01:52
|
|
|
|
T1979
|
Mateja_Goljev žal mi je, da ni uspelo. Mismis, kako kaj, še vedno doma in počivaš, ali si že v akciji. Kakšno je počutje? Kaj je zdaj z žurko, kdaj bo?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:02:07
|
|
|
|
Bumo
|
sayuri, kak sta zlata tvoja srčka!!! Se mi prav milo stori ,ko gledam tole dečico na fotkah.....tako že komaj čakam, da pride avgust, ko bom še jaz dobila svojo štručko v roke.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:03:49
|
|
|
|
T1979
|
Sayuri krasna otročička imaš. Verjamem, da je zdaj veselo, ko sta začela puzati, še malo, pa bosta na nogah.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:09:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi T1979, morje?? Joj, sem kar malo fouš. Jaz bi tud ful šla na morje, pa mojega sploh ne spravim, ker je kao še premrzlo. Ja Suzi krasno je. Danes sem s sabo pripeljala še sestrico in mojo nečakinjo, tako da bomo uživale 100 na uro. Lepo bodite, pa ne preveč delat. Joj, super se mate!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:17:40
|
|
|
|
biba007
|
MikiMiškica, pa še naše poročilo za seznamček: 16.4. UZ....gremo spet (milijontič!?!) na ogled endometrija. Mimogrede, kdaj spet štartam s krvomočnico in malinovim čajčkom? Po ? Pa še eni hmeljevi ekstrakti so bili priporočeni.... Kje in kaj lahko nabavim?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:23:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 MikiMiškica, pa še naše poročilo za seznamček: 16.4. UZ....gremo spet (milijontič!?!) na ogled endometrija. Mimogrede, kdaj spet štartam s krvomočnico in malinovim čajčkom? Po ? Pa še eni hmeljevi ekstrakti so bili priporočeni.... Kje in kaj lahko nabavim? Super, upam da bo tokrat vse ok. Čaj malinovih listov in krvomočnico sem pa jaz pila od konca M pa do punkcije. Za tele hmeljeve ekstrakte pa res ne vem, kje jih nabiaviš, jaz sem kar ruknila enega hajnija vsak dan
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 11:26:30
|
|
|
|
mismis
|
Sayuri, mala dva sta prava cukra, človek bi jih kar stisnil k sebi in žgačkal, žgačkal. T1979, ojla torej spet v službi po vikendu. Žurko planiram za 17.4., ker sem ta teden na bolniški in nekako ne zgleda, da ga full žuram, pa še moja sodelavka je full blizu doma in mi ne bi bilo všeč, da se kaj okoli govori.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?