|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
6.4.2009 18:45:49   
mismis
Joj Lana, še dobro da je vse že za tabo. Sedaj tudi približno veš, kako zgleda punkcija.
Drugače pa jaz vedno nosim tudi na UZ-je svoje copate, ker nikoli ne veš, kaj te dodeli.

Z mano na ET je tudi bila ena reva, ki so jo potegnili na punkcijo ciste, pa je bila reva v škornjih. Potem ji je pa sestra prinesla tiste bele copatke, ki jih imajo tudi na UZ-jih.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.4.2009 18:47:32   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 07.04.
BEBIII - UZ

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Petek, 10.04.
Miklarom - UZ

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Listek  greje  user posted image   test 11.04.
Šopka  greje user posted image user posted image   test 14.04.
Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ) 
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, n74, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Čakamo prvo aprilsko nosečko user posted image user posted image user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.4.2009 18:57:04 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 527
    6.4.2009 18:47:54   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Vem vem, malo hecamuser posted image  

mularija, iz mene se boste norca delaluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tole že men diši na nosečniško tečnobo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 528
    6.4.2009 18:48:27   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Vem vem, malo hecamuser posted image  

mularija, iz mene se boste norca delaluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

No, tole že men diši po nosečniški tečnobi user posted image  user posted image  user posted image

no, no ti se kar norca delaj, obljubim da boš dobila vse nazaj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 529
    6.4.2009 19:07:28   
    mismis
    A veste, kaj je sedaj po TV na SLO2???

moj mr. Darcy user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 530
    6.4.2009 19:08:56   
    listek
    No, da se po dolgem času še jaz malo oglasim.

Čestitke obema kokoškama, kako lepi rezultati. Da bi se jih le čim več oplodilouser posted image user posted image user posted image .

Sama pa še čakam, znakov nimam nič, tako da ne vem, ali je to dobro ali ne. Sem prebrala nasvet Bumo Mismisu, da naj jih ne išče, samo kaj, ko čakaš in upaš na najboljše, a se bojiš tistega, slabega. No ja, še nekaj dni, pa bomo vedeli, pri čem smo, a ne user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 531
    6.4.2009 19:10:03   
    zarja1
    Mateja žal mi je. Res mi je še bolj hudo, kot pravi Arneja. Držita se. Študirajta na eskimčke.user posted image

WP super pridelek!!!! Naj se jih čim več oplodi.user posted image user posted image user posted image

Pija pa nekak sem na mehurju čutla kaj te matra.user posted image user posted image user posted image

vidim, da ste ostale fajn, Mismis že čisto nosečniške seka, moja MBT1979 je pridna, Abra nič bat-jaz sem bla tud bolj mišelinast dojenček pa sem se zvekla v gimnastičarko.user posted image

pa moji Gigika in Larči? Kako sta lepotički moji? joj pa na Ajsiko ne smem pozabit!!!!!!! Še malo.user posted image

Poljubčka še moji dragi Shukici in Majčku.

Babe žabe grem vas brat za nazaj!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 532
    6.4.2009 19:10:12   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: listek

Čestitke obema kokoškama, kako lepi rezultati. Da bi se jih le čim več oplodilouser posted image user posted image user posted image .

Sama pa še čakam, znakov nimam nič, tako da ne vem, ali je to dobro ali ne. Sem prebrala nasvet Bumo Mismisu, da naj jih ne išče, samo kaj, ko čakaš in upaš na najboljše, a se bojiš tistega, slabega. No ja, še nekaj dni, pa bomo vedeli, pri čem smo, a ne user posted image .

točno tako Listek, nikar ne išči znakov, nekatere jih sploh niso imele, pa so danes nosečke ali pa celo mamice. Sicer pa ti si že dokaj blizu testa, veš koliko moram še jaz čakati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu listek)
    Neposredna povezava do sporočila: 533
    6.4.2009 19:14:12   
    lana70

Joj Lana, še dobro da je vse že za tabo. Sedaj tudi približno veš, kako zgleda punkcija.
    Drugače pa jaz vedno nosim tudi na UZ-je svoje copate, ker nikoli ne veš, kaj te dodeli.

Z mano na ET je tudi bila ena reva, ki so jo potegnili na punkcijo ciste, pa je bila reva v škornjih. Potem ji je pa sestra prinesla tiste bele copatke, ki jih imajo tudi na UZ-jih.

se bojim, da je taprava punkcija malce bolj resna zadevšč'na .....sva se pa dajala z dr. Voglerjem, ker me je spraševal neumnosti in sicer v stilu, kaj pa tukaj iščete, ph, ta cista, ph, jaz je nebi dal punktirati....mislm!!! Če pa oni ne vedo, kaj delam na tisti mizi...sorry no.
    Joop, mismis, rucah s sabo, noter copatke, haljo, pidžamco in en velik sendvič - vsaj kar se današnje izkušnje tiče, bi nahitro razdelila eno štruco kruha....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 534
    6.4.2009 19:15:51   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

se bojim, da je taprava punkcija malce bolj resna zadevšč'na .....sva se pa dajala z dr. Voglerjem, ker me je spraševal neumnosti in sicer v stilu, kaj pa tukaj iščete, ph, ta cista, ph, jaz je nebi dal punktirati....mislm!!! Če pa oni ne vedo, kaj delam na tisti mizi...sorry no.
    Joop, mismis, rucah s sabo, noter copatke, haljo, pidžamco in en velik sendvič - vsaj kar se današnje izkušnje tiče, bi nahitro razdelila eno štruco kruha....

jap poznam to, tudi jaz sem že čakal od 7.ure zjutraj za ET (pa pustimo to, zakaj), do 11. ure, ko sem bila na vrsti, sem bila sestradana, pa še spalo se mi je na full, ker zjutraj nisem kave pila... Groza.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 535
    6.4.2009 19:17:57   
    lana70
    sva z WP tako zehale na široko....pa da bi vedele, da se bova ključile na tistih stolih tri ure, bi šle malce zalečt tja čez v tisto sobico-...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 536
    6.4.2009 19:18:46   
    listek

točno tako Listek, nikar ne išči znakov, nekatere jih sploh niso imele, pa so danes nosečke ali pa celo mamice. Sicer pa ti si že dokaj blizu testa, veš koliko moram še jaz čakati user posted image

Ja, tvoja bo še dolga. Ampak saj gre. Sem že danes hotela kupiti test, da bi ga imela doma 'za vsak slučaj', pa si ga ne upam. Malo vraževerja user posted image .
    Mismis, držim pesti, da se imata tvoji user posted image user posted image  pri tebi super ina da bosta tam ostali tja do konca leta - za najlepše novoletno darilo.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 537
    6.4.2009 19:18:56   
    mismis

sva z WP tako zehale na široko....pa da bi vedele, da se bova ključile na tistih stolih tri ure, bi šle malce zalečt tja čez v tisto sobico-...

zakaj pa nisi user posted image user posted image user posted image
    koliko vas ja pa danes bilo na punkciji?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 538
    6.4.2009 19:20:40   
    mismis

Ja, tvoja bo še dolga. Ampak saj gre. Sem že danes hotela kupiti test, da bi ga imela doma 'za vsak slučaj', pa si ga ne upam. Malo vraževerja user posted image .
    Mismis, držim pesti, da se imata tvoji user posted image user posted image  pri tebi super ina da bosta tam ostali tja do konca leta - za najlepše novoletno darilo.

ja pa še rojstnodnevno, ker imama oba z mojim ravno decembra rojstni dan user posted image
    Sicer pa ti lahko test delaš že v četrtek, to pa pomeni, da greš samo še 2x spatiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu listek)
    Neposredna povezava do sporočila: 539
    6.4.2009 19:21:49   
    lana70

enih šest punc je bilo tam, pa vmes so se transferke pomešale (+4), pa moja malenkost...šlo je pa tako počasi, da smo samo prvo uro sedele lepo na tistih stolih, pol je bilo že vse eno čez drugo, so roke in noge visele na vse strani...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 540
    6.4.2009 19:23:03   
    mismis

enih šest punc je bilo tam, pa vmes so se transferke pomešale (+4), pa moja malenkost...šlo je pa tako počasi, da smo samo prvo uro sedele lepo na tistih stolih, pol je bilo že vse eno čez drugo, so roke in noge visele na vse strani...

si te kar predstavljam user posted image user posted image , kaj so pa rekli, zakaj so ti podaljšali terapijo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 541
    6.4.2009 19:24:19   
    listek

ja pa še rojstnodnevno, ker imama oba z mojim ravno decembra rojstni dan user posted image
    Sicer pa ti lahko test delaš že v četrtek, to pa pomeni, da greš samo še 2x spatiuser posted image

A ti si tudi decemberska, jaz tudi - tako da če mi uspe, bo tudi pri nas rojstnodnevnouser posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 542
    6.4.2009 19:24:38   
    womanpolice
    Punce, oprostite, ker ne bom vsake posameznice poimenovala, saj sem zelo slaba... Prav vsaki izmed vas se zahvaljujem za navijanje in za čestitke.

DOmov sm lahk šla šele okrog dveh; pa še to sm šla uro prej, kot bi smela.. do doma sem komaj zdržala. Aja, pa tko lačna sva bila oba, da sva šla v CItyja in mi je žal da sva šla, saj takoj ko sem pojedla mi je bilo takoooooooo slabooooooo, da sem komaj zdržala do doma. Ko sem pa prišla domov je pa bla kriza, vse je lilo iz mene. pa boli me tko vse, da bom zdajle kr ketonal vzela oz. bo treba dva, saj en ne grabi pr men.

Res hvala vam. FARGESIA hvala ker si sporočila v mojem imenu, saj sploh nism bla sposobna sedet; zdaj je mal boljše, ampak še vseeno me full boli, tko da grem nazaj v vodoravnega...

nočko.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 543
    6.4.2009 19:26:11   
    mismis

A ti si tudi decemberska, jaz tudi - tako da če mi uspe, bo tudi pri nas rojstnodnevnouser posted image .

jap, tudi decemberskauser posted image user posted image user posted image  to smo ta najboljš ljudje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu listek)
    Neposredna povezava do sporočila: 544
    6.4.2009 19:26:53   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Punce, oprostite, ker ne bom vsake posameznice poimenovala, saj sem zelo slaba... Prav vsaki izmed vas se zahvaljujem za navijanje in za čestitke.

Wp, ti kar počivaj, še dobro da nam je Fargi sporočila, da nas ne bi skrbelo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 545
    6.4.2009 19:30:30   
    lana70

si te kar predstavljam user posted image user posted image , kaj so pa rekli, zakaj so ti podaljšali terapijo?

terapijo so podaljšali, ker baje endometrij?? (mislim, da sem prav napisala), ni še dovolj tanek.... in je začel Zorn: "Ja kaj pa je to, to mora proč, pa to ni nč, pa kr podaljšat, pa kaj mamo kle, pa cisto, to mora proč, pa ni čudno, da ne gre nikamor, pa!!!!! v tem stilu naprej......

Ej, WP, spravi se v posteljo, pa kaj proti bolečinam pojej, da se ti malo umiri vse skupaj.....si pa rekla, da že vohaš hiperco....in glede na to, da te je vse bolelo že pred punkcijo......sedaj se ti je pa razbolelo vse skupaj....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 546
    6.4.2009 19:34:50   
    mismis
    Lana, aha to je to, si pa kar predstavljam Zorna, kako pizdi tam. A ti je dal povšterček pod rito na UZ-ju?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 547
    6.4.2009 19:36:46   
    lana70

Lana, aha to je to, si pa kar predstavljam Zorna, kako pizdi tam. A ti je dal povšterček pod rito na UZ-ju?

naka, user posted image user posted image , a pripada???

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 548
    6.4.2009 19:38:07   
    mismis

ne, ne pripada, vem pa da je imel včasih navado dajati povšterček pod rito na UZ-jih

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 549
    6.4.2009 19:48:33   
    lana70

ne, ne pripada, vem pa da je imel včasih navado dajati povšterček pod rito na UZ-jih

ma svašta user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?