womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dobro jutro . Pri nas posla za sto osla, tako, da se nimam časa preveč oglašati. Se mi pa zdi maja iti v postopek kar malo kmalu . No, bomo videli. Moj pravi, naj ne pretiravam, da se telo še ni spočilo, pa tudi jaz se počutim čisto izmečeno. Mateja, žal mi je. Najhuje je, ko kateri od nas, "ta starih", ne uspe. Ampak enkrat bo, sigurno . WP in Diana, vedve pa že punkcijo v ponedeljek ? Pa vidim, da bi lahko na javnem razpisu za kokoške nesnice kandidirali . Bravo, punci, bravo . Mismis, kako kaj tvoja pikeca ? Tokrat je šlo vse drugače kot navadno, tako da, kot praviš, bo plusek tokrat padel, kar bo obratno od siceršnjega minuska. Navijam, navijam . Pikovit, kdaj boš šla po eksimčka? N74, a si čisto na nosečke pobegnila? Ti je kaj slabo? Bbpikica, koliko Klomifena pa ti ješ, po polovičko? Jaz bom verjetno tudi naslednjič samo z Klomifenom poskusila. Zarja, počasi boš tudi ti spet v igri . Kajsica, tebe pa res vse skupaj zafrkava, še bolj kot mene . Držim pesti, da ti maca ciklus uredi. Poseben pozdravček naši Šukici in njenemu Maju . Dajčimajči, kako ste, previdevam, da ste spet 3-je v enem ? Pozdravčke tudi vsem ostalim . Soooček je zunaj . Ja, tokrat je pa tud mene kr malce presentilo, da jih je toliko, saj sem jih imela v prejšnjih dveh postopkih bistveno manj... Ma, sej nima veze kolk jih je.. glavno, da tiste, ko bodo, da bodo prave...
|