|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
5.4.2009 19:37:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

user posted image user posted image user posted image dobro opravite!!!!!user posted image user posted image user posted image

tudi jaz navijam, dajmo dajmo bejbe user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.4.2009 20:10:21   
lana70
no, se oglašam po dolgem času...ena družinska žurka je za mano, neprespana noč,....pa cel dan navijala za tamalga, k je na obali igral.......tako da sem šele sedaj prišla do RR-ja in sem samo preletela ....WP in diana, jutri se vidimo....grem spat, lep začetek tedna punce......in fanti, seveda. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.4.2009 20:28:38   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

no, se oglašam po dolgem času...ena družinska žurka je za mano, neprespana noč,....pa cel dan navijala za tamalga, k je na obali igral.......tako da sem šele sedaj prišla do RR-ja in sem samo preletela ....WP in diana, jutri se vidimo....grem spat, lep začetek tedna punce......in fanti, seveda. 

fajn zrihtaj jutr na UZ.. upam,da dobiš Menopur... Navijam, navijam, navijam user posted image user posted image user posted image (pa kr poišč me tam.. če ne bom na hodniku, pa v tisti čakalnici... saj veš...) nočko...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.4.2009 20:28:46   
womanpolice

Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

user posted image user posted image user posted image dobro opravite!!!!!user posted image user posted image user posted image

Hvala ti... včer sem podaljšala veš... pa ko sm se peljala domov sem hotla mal poklepetat user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 454
5.4.2009 20:28:51   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mateja_Goljev, žal mi je, ker ti ni uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na vprašanje, pa ti bodo znale druge odgovorit!
Diana in WP, želim vama lepo in nebolečo punkcijo. Pridelajte dosti dosti jajčk, saj je kmalu Velika nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70, lepo opravi UZ!
Ostale pupce moje, kako ste??? Jaz sem tako zaspana, ma se zadržujem da ne zaspim, ker če ne, nebom mogla ponoči spatuser posted image

Hvala ti... ja, pa res... Velika noč... mi pa jajčka valimo.... user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.4.2009 20:28:58   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro dan vsam skupaj

kako ste kaj danes..

mateja, user posted image user posted image  pa ne že spet. Sedaj si vzami čas, da premelješ vse skupaj in ko bo čas, da gresta v nov postopek

Wp in Diana, super za stopko, jutri pa punkcija...

Oh Arnejča, jaz tudi upam, da pa to pomeni, da bo tokrat uspelo. Kako si ti? Če še nisi pripravljena na postopek v mesecu maju, pa prestavita za en mesec.

Reby, ti si pa vedno tako pridna, nam vsako jutro postrežeš kavico. Evo, jaz ravnokar pijem brezkofeinsko kavo, ki si mi jo prinesla.

Gloria, torej drugo leto v nov boj za bratca ali sestrico. Super, kaj pa malo fotostimulacije našega lepotca

me je že kr mal strah punkcije... saj je bila prva tako boleča pri meni, da sm mislila, da bom od bolečine v šok padla (tud Bokalova se je mal ustrašla); v drugem so mi odobrili analgezijo, zdaj pa so rekli, da so poostrili, in da ne vedo ali jo bom dobila. Jst res upam, da mi jo bodo odobrili, saj drgač ne vem kak bom zdržala sploh pri takšnem številu (men ketonal ne zagrabi; ketonale jst jem za glavobol; včasih morm celo dva, da je učinek... valda če sm bla po prometni na tramalih in tadolih...)
aja, pa hvala za navijanje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.4.2009 20:29:04   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Dobro jutro user posted image .

Pri nas posla za sto osla, tako, da se nimam časa preveč oglašati. Se mi pa zdi maja iti v postopek kar malo kmalu user posted image . No, bomo videli. Moj pravi, naj ne pretiravam, da se telo še ni spočilo, pa tudi jaz se počutim čisto izmečeno.

Mateja
, žal mi je. Najhuje je, ko kateri od nas, "ta starih", ne uspe. Ampak enkrat bo, sigurno user posted image .

WP in Diana, vedve pa že punkcijo v ponedeljek user posted image user posted image ? Pa vidim, da bi lahko na javnem razpisu za kokoške nesnice kandidirali user posted image . Bravo, punci, bravo user posted image .

Mismis, kako kaj tvoja pikeca user posted image ? Tokrat je šlo vse drugače kot navadno, tako da, kot praviš, bo plusek tokrat padel, kar bo obratno od siceršnjega minuska. Navijam, navijam user posted image .

Pikovit
, kdaj boš šla po eksimčka?

N74, a si čisto na nosečke pobegnila? Ti je kaj slabo?

Bbpikica, koliko Klomifena pa ti ješ, po polovičko? Jaz bom verjetno tudi naslednjič samo z Klomifenom poskusila.

Zarja, počasi boš tudi ti spet v igri user posted image .

Kajsica
, tebe pa res vse skupaj zafrkava, še bolj kot mene user posted image . Držim pesti, da ti maca ciklus uredi.

Poseben pozdravček naši Šukici in njenemu Maju user posted image .

Dajčimajči
, kako ste, previdevam, da ste spet 3-je v enem user posted image ?

Pozdravčke tudi vsem ostalim user posted image . Soooček je zunaj user posted image .

Ja, tokrat je pa tud mene kr malce presentilo, da jih je toliko, saj sem jih imela v prejšnjih dveh postopkih bistveno manj... Ma, sej nima veze kolk jih je.. glavno, da tiste, ko bodo, da bodo prave... user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.4.2009 20:29:09   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce, se javljam po dolgem času.

Nič kaj prijetno se ni javiti s slabo novico. user posted image user posted image user posted image user posted image je prišla......
tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ne vem zakaj nama ni dano, upam da nekoč nekje, mogoče pa........

se poslavlam za nekaj časa....

Pa ne no..... Mateja, ZELO mi je žal. Ampak jst nism vrgla puške v koruzo.. vem, da vama bo slej kot prej uspelo. Držim pesti tud za v naprej. Nočko...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.4.2009 20:33:25   
womanpolice
dan je bil full lep... srali smo kot vidra.. pa še me nekaj šravfa... sm bla tolk lačna, da nism mogla sam juhe jest...
ja, pa mal smo se z mojmu pokregali... zato, ker mu nism dovolila, da bi pr nam doma spil pivo.... in je bla cela štala... celo pot do doma ni govoril z menoj... Češ, da eno pivo ne škoduje, itd...... jst sm mu pa rekla, da je jutr punkcija in HALO, da želim narediti vse, da bi prišla do blastocist in do končnega uspeha... potem sem mu tud rekla, kak nekateri tri mesece zdržijo brez alkohola sam zarad tega, on pa je rekel, da on že neb... jst sm mu pa rekla... ja, očitno si tisti resnično želijo otroka, da so pripravljeni narediti vse... se pripeljeva domov, se še bolj skregamo... potem pa sm šla jst sesat tla (ker sta mačka nardila pravi kaos čez dan ko naju ni blo), on pa je šel spat.. ne vem zakaj...

včasih se pa res vprašam čemu se sploh trudim....

p.s. sm še mu rekla, da lepo, da se kregava pred punkcijo.... upam,da se ne misli z menoj kregat po transferju kot nazadnje...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 459
5.4.2009 20:34:39   
womanpolice
Nič, punce... lepo se imejte.. jutr pa vam javim rezultat... Nočko vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 460
5.4.2009 20:49:14   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

tudi jaz navijam, dajmo dajmo bejbe user posted image user posted image user posted image

...jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 461
5.4.2009 20:57:00   
Rakica_80
WP, tudi jaz sem ful, maaa fulll občutljiva zadnje dni, samo nismo mi krive temu, ampak res ti prekleti hormoni, ki jih, žal moramo jemat!!!
Vsaka stvar nas spravi s tira.....da te potolažim, sem z mojim dragim vsak dan skregava in vedno za tem začnemuser posted image  in mu govorim, zakaj je tak, namesto da bi me razumel v tem obdobjuuser posted image user posted image user posted image Jaz se sedaj smejem, ampak res včasih imam občutek da me bo razneslo od občutljivosti!!!user posted image
Sej bo šlo mimo!!!!
Drži se, pa srečno jutriuser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 462
5.4.2009 21:02:14   
diana79
evo mene!stuširana,noga obrita,grmiček obrezana tako da sem zrihtana!
WP!MENE TUDI ŽE FULL STRAH PUNKCIJE!bova jutri skupaj obvladale strah,ne skrbi!
punce hvala za navijanje!po stop injekciji se mi nič ne boli,upam da je to dober zrak!če ne bo prehudo vam jutri javim rezultate!sem že kar malo panična zaradi strahu!slabo prenašam bolečine!nočka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 463
5.4.2009 21:05:07   
Rakica_80
Diana držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej bo šlo, boš videla, kako bo hitro mimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srečno user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 464
5.4.2009 21:35:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

evo mene!stuširana,noga obrita,grmiček obrezana tako da sem zrihtana!
WP!MENE TUDI ŽE FULL STRAH PUNKCIJE!bova jutri skupaj obvladale strah,ne skrbi!
punce hvala za navijanje!po stop injekciji se mi nič ne boli,upam da je to dober zrak!če ne bo prehudo vam jutri javim rezultate!sem že kar malo panična zaradi strahu!slabo prenašam bolečine!nočka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Dianca!
Ti vzemi danes en apavrinček, pa jutri 1 uro pred punkcijo! Pomaga kot pribito! Sprosti mišice, posledica je pa.......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.4.2009 22:08:23   
Zvezdica
nč brala za nazaj...ker naš otrok ni več tko priden, da bi sam spal, zdaj razgraja po ves ljubi danuser posted image user posted image user posted image
pa saj veste, da vam želim veliko jajčk...otročkov, pa da dnevi hitr minejo...pa da vas mam v srčkuuser posted image

Krucwe, sem ujela tvoj tikerček in me je vrglo ...že v 19 tednu vi2? Kako je žena, slabosti...tečnaoba....

In za stimulacijo mojim bejbikam lepim enga frajerja

user posted image

user posted image

nočka punce in fantauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 466
6.4.2009 6:40:17   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

Zvezdi - ti pa res vedno poskrbiš za tapravo stimulacijo s tvojim malim cukrom, se ga kar ne morem nagledati user posted image
Mismis - pridna, ker piješ brezkofeina, morš zdej pazit na deco

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
6.4.2009 6:42:11   
Reby
Navijam za danes!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 468
6.4.2009 7:20:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako ste kaj na tale lep sončen dan?

Mene je moj user posted image  zbudil s pasjo serenado...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 469
6.4.2009 7:22:57   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za danes!
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

jaz tudi!!user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.4.2009 7:23:52   
Bumo
user posted image  Mismis, še kako dobro vem, kako serenado imaš v mislihuser posted image
se nam kar precej pogosto dogajauser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.4.2009 7:49:19   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za danes!
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

Dobro jutro vsem skupaj. Se podpišem še jaz pod tole.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.4.2009 7:51:51   
BarbiG
Punce sem mal prebrala za nazaj, ker me neki časa ni blo gor. Sva si včeri z mojim privoščila motorističen izlet na otok Krk. Je blo tok dobr. Pa morska klima, pa sonce, pa midva - užitek za ponort.

Kokrkol.

WP in Diana super pridelek - to bodo sigurno še eskimčki. Sicer pa vso srečo danes na punkciji.

Mateja user posted image user posted image user posted image . Mislim, da greš lahko kar takoj v nov postopek, glede na to, da si imela minimalno stimulacijo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.4.2009 7:53:08   
BarbiG
Mismis a se že kej ve datum snidenja? Kako pa sicer počutje? user posted image  Upam, da si v redu in da sta se te user posted image user posted image  prijela za dobrih osem mesecev.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 474
6.4.2009 7:56:47   
Pija76
Ojla punce,

če si brez interneta doma si kot nagec user posted image .

Navijam za vse današnje akterka.

Mateja_G žal mi je, bo enkrat tudi za nas sonček, samo obupati ne smemo!

Mismis kako si ti? Jaz navijam za vas3!!!! Močno močno, pa sej poznamo tud primere ko so ko žoge zdele pa z enakim rezultatom.

Zarja kako si vedla da me dohodnina matra user posted image ??? Mater me je skor kap!!!!

Bom jaz mogla mal prebrati da vidim kaj dogaja user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?