|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
4.4.2009 13:54:56   
sonček85
živa_drži se  in sedaj bo vse ok ,boš videla.A BEBI TE JE ZBUDIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
4.4.2009 14:03:20   
Nončika
živa, bravo!!!

res se ne moremo nad vremenom pritoževati. pri meni se bodo pa verjetno zdaj pojavile težave. mam namreč alergijo na cvetni prah. tablet ne smem žret. ma, pri mali nisem mela trohice problemov. zdaj pa bomo vidli. upam na najboljše.

nad mojo glavo pa že celi dan razbijajo. foter in moj štemata in pripravljata vode za elektriko. me že glava boli.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
4.4.2009 16:10:52   
murkica
Živa ravno zaradi tvojih novic sem prišla na RR. Vesela sem, da je vse ok!!!

Ti kar pridno počivaj in pazi nase in na malegauser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
4.4.2009 19:02:14   
ledenka
živa, fino slišat, da si ok user posted image  

nončika, meni je zdravnica rekla, da lahko jemljem claritine in floridan, sprejev pa ne smem. čeprav sem brala, da so spreji čisto ok user posted image  itak pa jemljem kalcij in upam, da bo dovolj...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
4.4.2009 19:41:17   
oktavija
Halo babe žabe!user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja jaz sem danes naročila voziček, ki ga dvignem v ponedeljek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej vem da sem hitra ampak si nisem mogla pomagat...user posted image user posted image user posted image

user posted image

No sej naročila sem si še posteljico, jogi, avtosedež... v glavnem vse kar potrebujem od velikh zadev!!!

Živa hvala bogu da sta ti in mali bebi dobro!!
No tudi mene že občasno moj bejbi brcne!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
4.4.2009 20:05:21   
ledenka
oktavija, super nakup user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
5.4.2009 9:26:33   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Halo babe žabe!user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja jaz sem danes naročila voziček, ki ga dvignem v ponedeljek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej vem da sem hitra ampak si nisem mogla pomagat...user posted image user posted image user posted image

http://www.shrani.si/f/3O/UZ/hn6GvSX/jane-vozicek-slalom-pro-.jpg[/img]

No sej naročila sem si še posteljico, jogi, avtosedež... v glavnem vse kar potrebujem od velikh zadev!!!

Živa hvala bogu da sta ti in mali bebi dobro!!
No tudi mene že občasno moj bejbi brcne!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej!

Meni je super voziček. Tudi sama bi nekaj na to foro, ampak za nas pa je to res še prezgodaj, tako, da še nismo čist padl v to notr... Bomo vseeno še počakaliuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
5.4.2009 9:49:26   
sonček85
oktavija.a si potem vzela tega,super,user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
5.4.2009 10:19:52   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa, fino slišat, da si ok user posted image  

nončika, meni je zdravnica rekla, da lahko jemljem claritine in floridan, sprejev pa ne smem. čeprav sem brala, da so spreji čisto ok user posted image  itak pa jemljem kalcij in upam, da bo dovolj...

meni pa je G izrecno strogo prepovedal. je rekel, da se naj izogibam vsemu. naj bom pol v stanovanju ali pa hodim z masko zunaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
5.4.2009 10:21:02   
Nončika
oktavija, lep voziček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
5.4.2009 12:57:21   
ledenka
murkica, gledat lahko začneš za vozičke, itak je to skor doktorat, predno ga najdeš user posted image  jaz sem jih prvič šla pogledat po NS, se mi zdi, da sem sploh videla, kaj majo

nončika, očitno ma vsak dohtar svoj pogled na zdravila user posted image  še to, moja osebna dr mi je svetovala, naj si nos večkrat na dan splahnem s fiziološko. pa menda je fajn en sprej nasaleze (se mi zdi), ki ti samo ustvari zaščitni film v nosu, da pelod ne gre naprej. si ga moram it kupit... no, pa kalcij je tudi v redu, jaz ga itak jemljem zaradi krčev v nogah.

kaj boste počele? se spravljam na sprehod, tako lepo sonce je zunaj...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.4.2009 7:39:30   
pikicao.
oooo lej k bom prva user posted image user posted image user posted image user posted image

zelim vsem dobro jutro :) jz sicer lezim se v postelji k mam angino (jem konjske tablete ospen 1500) pa se M povrh ampak bo..se ne dam :)) popoldne pa na fax

in kako ste frcafele?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.4.2009 7:46:11   
murkica
O lejga pujska, danes si pa res prvauser posted image

Angino imaš revčka? Pa ne morš it pol na faks, ker bodo imeli še vsi ostali potem angino. Bodi doma in počivaj. Ker le to je pravi recept za ozdravitev, drugače se ti bo kar vleklo in vleklouser posted image .

Jaz sem bila včeraj pri naših na vikendu in je bilo tako krasno, ker smo imeli tak sonček, da bi kar ostala tamuser posted image .

Včeraj sva povedala mojemu stricu, da bomo dobili user posted image  in se je kar dret začel. Tako, da je bil ful vesel za naju!!! Tko, da če je kdo pršu mu je kr lelu povedatuser posted image ... No ampak sej prov, da je tako vesel... Od njega sem ravno to pričakovala....

Drugače pa sem danes že v službi in sem noro zaspana. Bi res potrebovala eno posteljo tukaj, da bi človek lahko odspal še kakšno kiticouser posted image . Upam, da se boste danes kaj bolj pridno javljale.

LP

Murkica

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.4.2009 7:49:43   
pikicao.
ja murki sj sm ze boljs user posted image user posted image user posted image  no prpricujem se d sm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kok lepo.. vesel stric je bil user posted image user posted image  lepo lepo

drugace pa hahahahaha..lahko plave zacnem spet talati user posted image k ni nobene razn tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.4.2009 7:51:30   
Anonimen
jutro!
sonček je in ve ste skuštraneuser posted image user posted image

evo mali je v vrtcu smo ga mogl še zbudit k je spal k top k ponoč ni,tko da mam zdele tko seksi podočnjake in če hoče ktera recept za njih mi naj le napišeuser posted image

jaz sm kukr tok vredu,dete je čist spodi k da bom šla vsak cajt rodit k je res čist čist tm spodi,boli me itak ampak sem se nekak že navadila in zdej potrpežljivo čakam dans da dobim tisto napotnico da bom dala vodo jutri potem pa v sredo pregleduser posted image mi je včeri pradedi od mojga reku da sta sigurno dva k je buši ogromen,k on ma pa tako željo da bi bila dva pa še s tem mene mal hecauser posted image
Živček no ti le počivi in uživi v taščinem all inclusiveuser posted image
Pikicao ja madona kje si pa zdej angino fasala?pa še teto maš,ja ti bošček,no naj oboje kmalu izgine da se bo začela akcija potem pa bo padel plusekuser posted image
ajsi sej fiziološko si lahk sama nardiš,1 čajno žličko soli v 1 liter vode daš prekuhat počakaš da se ohladi in voila!user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.4.2009 7:52:31   
Anonimen
ti roza pujs kaj sm pa jaz?zrak?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.4.2009 8:23:10   
pikicao.
nisi zrak :)) no sicer te se nism vidla.. mogoce si pa res user posted image user posted image

taksn zrak k zna tipkovnico uporabljat user posted image user posted image user posted image

aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kje siiiiiii   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.4.2009 8:49:31   
murkica
Ja Aquica se pa skriva... Pa sej se tudi ostale borke zelo poredko javljajo. Tale naša borba je res žalostna postala. Včasih smo načvekale 10 strani na dan, zdej pa jih mogoče 10 na teden.

Kr neki no...

Ampak monologe pa še vseeno imam lahko goruser posted image ... Pa kr mal pišem in pišem, da bo zgledal, da se tuki ful dogaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.4.2009 8:53:56   
pikicao.
ja dogaja dogaja user posted image user posted image user posted image
men zrd teh ospenov tud v crevesju dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.4.2009 9:12:33   
jazzz27
Jutro!!

Vidim, da se je dogajal....user posted image

Živa...HB samo da je vse ok in pusti se razvajat....

ajsi...samo še 35 dni....user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz sem mislila isto kot Lunca....ah kaj rodut, saj maš še fore...potem pa ticker pogledam ....šok!!!! Evo in sem že kmal za tabo..... Kdaj gremo na sok? (dokler si še v enem kosu.....lahko pa tud potem, bomo mal povozičkale skupuser posted image )

roza pigi....upam da kmal preženeš angino.... a je bil prepih čez luknjice?user posted image

murki....kdaj imaš NS?

oktavija...a si v tej barvi vzela JANE? Nisi čakala na novo kolekcijo...pride sedaj v začetku aprila.....

žižika...kako si?

larilu...za seksi podočnjake bomo kmal same pogruntale recept, tako da ne hvalauser posted image

še našo polaris pozdravim tu....napiši kaj da ne boš med izbrisanimi...upam, da ti je gužva vsaj malo minila....

Se*..kje je naša tršica? Pa naš sonček33, pa Erin, beyba, Špelka (kako si lubica?), pa naša Trinity...kako kaj mala princeska napreduje? Bomo deležne kakšne slikice?

Sonček85...še mal...komaj čakam na kakšne lepe novičke....a bomo naravno? EA?

super dupe rpodganca...kako je bilo na NS?

Aqua...a ste bli kaj pridni???

Vsem en velik hug!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.4.2009 9:18:57   
aqua77
Aqua se pohlevno javlja in prosi odpuščanja pri plavih.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.4.2009 9:20:14   
aqua77
Kaj jaz to vidim... Moj roza pujsek ma angino!!!!

Bošček!!!! Upam, da ti bo kmalu boljše!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.4.2009 9:21:13   
aqua77
Jazzi, mi smo bili pridni .... user posted image user posted image user posted image user posted image  Čez osem dni bomo pa vidli kako uspešni smo bili.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.4.2009 9:54:57   
murkica
jazzzi- nuhalno imam 20.4.,tako d aže koamj čakamuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.4.2009 10:59:33   
murkica
Da vam prilepim še obljubljeno slikco prvega UZ-ja.

user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?