|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
6.4.2009 8:39:12   
Rakica_80
Dobro jutroooooouser posted image

Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ste že opravile in da je vse, že za vamiuser posted image
Jajčk pa je še preveč, čujem kako jih prevažajo v Luki Koperuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.4.2009 8:39:21   
sapi
Dobro jutro ...

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za danes!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem ... srečno danes punčkice ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.4.2009 8:43:59   
Rakica_80
Danes pa je zadnji dan Superfacta in upam, da jutri dobim že Menopuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo fuuuul čudno mi je, ker mi mojauser posted image  še ni pritekla, res da se nekaj dogaja, ampak vseeno.........user posted image Skoz me neki špika po jajčnikih, maternica me neki reže, kar je to meni prvič. A se je že komu zgodilo, da ni dobil user posted image  po Superfactuuser posted image
Ful sem v skrbeh zaradi tega!user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.4.2009 8:45:00   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce, se javljam po dolgem času.

Nič kaj prijetno se ni javiti s slabo novico. user posted image user posted image user posted image user posted image je prišla......
tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ne vem zakaj nama ni dano, upam da nekoč nekje, mogoče pa........

se poslavlam za nekaj časa....

Res mi je hudo user posted image user posted image ... tudi za nas bo prišel tisti trenutek sreče, boš videla ....

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.4.2009 8:45:50   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Danes pa je zadnji dan Superfacta in upam, da jutri dobim že Menopuruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo fuuuul čudno mi je, ker mi mojauser posted image  še ni pritekla, res da se nekaj dogaja, ampak vseeno.........user posted image Skoz me neki špika po jajčnikih, maternica me neki reže, kar je to meni prvič. A se je že komu zgodilo, da ni dobil user posted image  po Superfactuuser posted image
Ful sem v skrbeh zaradi tega!user posted image

Nisem ravno spremljala vendar ali si naredila test ...

Neposredna povezava do sporočila: 480
6.4.2009 8:52:55   
Rakica_80
user posted image , sem sem, ma ni bilo nič.......Kaj ni normalno, da ti zna zamujat po Superfactu?user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.4.2009 8:55:13   
sapi

user posted image , sem sem, ma ni bilo nič.......Kaj ni normalno, da ti zna zamujat po Superfactu?user posted image user posted image

Seveda ti lahko zamuja tako, da ni panike ... lahko tudi, da ti bodo suprafact podaljšali ...

Neposredna povezava do sporočila: 482
6.4.2009 8:58:47   
Rakica_80
A res al kajuser posted image user posted image  Ma neeee, upam, da res ne, kdo bo še jemal to zdravilo, kot da nisem že preveč tečnauser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.4.2009 10:01:16   
sayuri
Sem vas zopet prišla malce stimulirat in povedat, da mislim na vas...močno, močno user posted image  NAša dva lumpa rasteta. Zdaj sta se začela plazit po sveh štirih in ju je dovolj po celem stanovanju. ponavadi gresta vsak v svojo smer. user posted image user posted image user posted image

ČETVERČKI user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image

SMejkota
user posted image

NAvihanček
user posted image

Samo še cunjo na trebuh, pa bojo tla čista.
user posted image

Kdo bo prej v kuhinji?
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
6.4.2009 10:18:24   
MBT1979

Dobro jutroooooouser posted image

Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ste že opravile in da je vse, že za vamiuser posted image
Jajčk pa je še preveč, čujem kako jih prevažajo v Luki Koperuser posted image

Uff, danes je pa delaven danuser posted image user posted image . Jaz tudi navijam!!!

Da malo za nazaj pokomentiram.

Julija in suska res mi je žal. user posted image user posted image
mismis, bravo za dve pikiciuser posted image user posted image user posted image
Zarjica naša. Lepo da si nas spet prišla malo pogledatuser posted image

T1979, oj!!! a potem za četrtek velja? 

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 6.4.2009 10:19:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 485
6.4.2009 10:32:38   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Navijam za danes!
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

Jest tud!!!! Pupike drage, zdaj ste pa najbrž že zrihtale, dajte no, čimprej sporočite novičke svojim zvestim navijačicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.4.2009 10:33:31   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sem vas zopet prišla malce stimulirat in povedat, da mislim na vas...močno, močno user posted image  NAša dva lumpa rasteta. Zdaj sta se začela plazit po sveh štirih in ju je dovolj po celem stanovanju. ponavadi gresta vsak v svojo smer. user posted image user posted image user posted image

ČETVERČKI user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image

SMejkota
user posted image

NAvihanček
user posted image

Samo še cunjo na trebuh, pa bojo tla čista.
user posted image

Kdo bo prej v kuhinji?
user posted image

Kolk ste pa pri vas fletkaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.4.2009 10:49:41   
Anonimen
Ojla.

mismis, čestitam za user posted image  user posted image !!! Sedaj pa pridno počivaj in misli pozitivno!

Diana, super rezulat je tole!! Danes imaš punkcijo? Upam, da ne bo boleča in da boš dobila čimveč jajčec!

T1979, morje?? Joj, sem kar malo fouš. user posted image  Jaz bi tud ful šla na morje, pa mojega sploh ne spravim, ker je kao še premrzlo. user posted image

WP, ti imaš tudi danes punkcijo? Cca. 20 foliklov??? Super!!! Držim pesti, da ne bo preveč bolelo.

mateja_ goljev, user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa nikar ne obupaj!!!

kruce fiks, kako pa to, da je bilo komaj 10% možnosti?

zvezdica, joj, k je luškan!!! user posted image user posted image user posted image

barbiG, bajkerca?? user posted image   user posted image   user posted image  Midva sva se tud nekaj pogovarjala, da bi šla, pa na konc ni bilo časa.

sayuri, kaj sta dobra!!! user posted image  user posted image  Kok sta pa stara?

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
6.4.2009 10:55:34   
T1979
Jutro, en lep morski pozdravček.

Zdej vas grem pa malo prebrati. Da vidim, kaj ste kaj načvekale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.4.2009 10:56:47   
T1979

Navijam za danes!
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

Še jest navijau.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.4.2009 10:58:59   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

T1979, oj!!! a potem za četrtek velja? 

Velja, velja. Že komaj čakam.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.4.2009 11:00:24   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

T1979, morje?? Joj, sem kar malo fouš. user posted image  Jaz bi tud ful šla na morje, pa mojega sploh ne spravim, ker je kao še premrzlo. user posted image

Ja Suzi krasno je. Danes sem s sabo pripeljala še sestrico in mojo nečakinjo, tako da bomo uživale 100 na uro.

Lepo bodite, pa ne preveč delat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.4.2009 11:01:52   
T1979
user posted image  user posted image  user posted image  Mateja_Goljev žal mi je, da ni uspelo.

Mismis, kako kaj, še vedno doma in počivaš, ali si že v akciji. Kakšno je počutje? Kaj je zdaj z žurko, kdaj bo?

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.4.2009 11:02:07   
Bumo
sayuri, kak sta zlata tvoja srčka!!!
Se mi prav milo stori ,ko gledam tole dečico na fotkah.....tako že komaj čakam,
da pride avgust, ko bom še jaz dobila svojo štručko v roke.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.4.2009 11:03:49   
T1979
Sayuri krasna otročička imaš. Verjamem, da je zdaj veselo, ko sta začela puzati, še malo, pa bosta na nogah. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.4.2009 11:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ja Suzi krasno je. Danes sem s sabo pripeljala še sestrico in mojo nečakinjo, tako da bomo uživale 100 na uro.

Lepo bodite, pa ne preveč delat. user posted image

Joj, super se mate!!! user posted image   user posted image  

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
6.4.2009 11:17:40   
biba007
MikiMiškica, pa še naše poročilo za seznamček: 16.4. UZ....gremo spet (milijontič!?!) na ogled endometrija.

Mimogrede, kdaj spet štartam s krvomočnico in malinovim čajčkom? Po user posted image ? Pa še eni hmeljevi ekstrakti so bili priporočeni.... Kje in kaj lahko nabavim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.4.2009 11:23:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

MikiMiškica, pa še naše poročilo za seznamček: 16.4. UZ....gremo spet (milijontič!?!) na ogled endometrija.

Mimogrede, kdaj spet štartam s krvomočnico in malinovim čajčkom? Po user posted image ? Pa še eni hmeljevi ekstrakti so bili priporočeni.... Kje in kaj lahko nabavim?

Super, upam da bo tokrat vse ok.
Čaj malinovih listov in krvomočnico sem pa jaz pila od konca M pa do punkcije.
Za tele hmeljeve ekstrakte pa res ne vem, kje jih nabiaviš, jaz sem kar ruknila enega hajnija vsak dan user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.4.2009 11:26:30   
mismis
Sayuri, mala dva sta prava cukra, človek bi jih kar stisnil k sebi in žgačkal, žgačkal.

T1979, ojla torej spet v službi po vikendu. Žurko planiram za 17.4., ker sem ta teden na bolniški in nekako ne zgleda, da ga full žuram, pa še moja sodelavka je full blizu doma in mi ne bi bilo všeč, da se kaj okoli govori.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.4.2009 13:04:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Navijam za danes!
Ponedeljek, 06.04.
Lana70 - UZ
Diana79 - punkcija
womanpolice - punkcija

Še jest navijau.

še jst, še jst user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?