|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
31.3.2009 10:27:59   
majalina
super! a pol sta si premislila in sta zdaj ze preseljena? full sem vesela zate! zdej nas moras samo se na kavo povabit ;-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 701
31.3.2009 10:59:48   
Izabela_
Mojca, čestitam, potem sva pa kar blizu doma - ene 10 km narazen. user posted image  Uživajta na svojem! user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 702
31.3.2009 15:00:24   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

oj punce imam VESELO NOVIČKO....midva sva najdla flat in se danes vselila...sva šla zdaj raje v najem..mislim, da boljše...manj stresno, avto bova pa še vseen kupila...sva rekla en korak po en korak...da ne bo preveč naenkrat...zdej sva v Domžalah doma....sva oba ful ful happy, da je sonce posvetilo na naju...

mislim, da bova zdej pa še bolj pridna kot prej...user posted image user posted image

JUHUHU...I AM SO HAPPY TU DU LUuser posted image user posted image

Mojca kje v domžalah pa, kokl sobno in kolk hočejo za najmenino. Jaz sem tudi domžalčankauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 703
31.3.2009 15:44:05   
Kliki
mojca345  super novička user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 704
31.3.2009 18:28:22   
majolkica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

mojca345  super novička user posted image user posted image

super!!! user posted image
zdaj bo komaj fanj.... user posted image user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 705
31.3.2009 21:59:41   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

super! a pol sta si premislila in sta zdaj ze preseljena? full sem vesela zate! zdej nas moras samo se na kavo povabit ;-)

ja premislila sva si....cene bodo še padle...življenje bo za moje pojme v naslednjem letu postalo še dražje...iskreno ? se tega kar bojim...sej se vsi...

ja na kavico komot...sicer od naju noben ne pije, jo pa lastnica, tk da jo je nekaj v omarciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 706
31.3.2009 22:10:02   
mojca345
u
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

oj punce imam VESELO NOVIČKO....midva sva najdla flat in se danes vselila...sva šla zdaj raje v najem..mislim, da boljše...manj stresno, avto bova pa še vseen kupila...sva rekla en korak po en korak...da ne bo preveč naenkrat...zdej sva v Domžalah doma....sva oba ful ful happy, da je sonce posvetilo na naju...

mislim, da bova zdej pa še bolj pridna kot prej...user posted image user posted image

JUHUHU...I AM SO HAPPY TU DU LUuser posted image user posted image

Mojca kje v domžalah pa, kokl sobno in kolk hočejo za najmenino. Jaz sem tudi domžalčankauser posted image

kje ? ne vem....user posted image user posted image ...prvič živim v domžalah...očitno bom zdej tle kr ostala nek cajtuser posted image  je pa tuki center Domžal....sva v bloku, ampak imava pa svoj vhod v stanovanje....kaslc imava pr vhodu...tko, da zgleda k da je enota za sebe, se pa drži bloka...v pritličju sva..nimava žal atrijauser posted image  za peseka mojega...

imava eno sobno, manjše....kuhinja in dnevna v enem, splanica posebej, večja kopalnica ( dva sta noter komot inpralni tudiuser posted image  ), pa predsoba...v dnevni je pa kavč, k se da narazen...tak, da lahko kdo še prespi.... postla ima pa da jogija...cool!

vse imava noter : posodo, posteljnino..itd

danes je lastnica prišla, starejša upokojenka...z vnučkom, starim 4 mesece....joj, jest sem se kr topilauser posted image user posted image ...

zmenil smo se za 300 eur pa enkrat varščina....stroški pa okol 80 eur....

Hvala za PODPORO VSEM, k ste se javle...

midva sva tok happy...danes je bilo slončkanje enkratno...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.4.2009 18:34:00   
mojca345
men je pa že 3 dni slabo....pa v trebuhu me krampa kot pred M...danes me glava boli....čudno res...M sem imela pa kak teden nazaj...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.4.2009 20:57:05   
Kliki
Mogoče so pa znaki za user posted image .user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.4.2009 3:24:48   
mojca345

ti se kr zezaj....kaj če pa je res kaj na tem?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.4.2009 7:39:57   
preproga
Ej mojca345. Saj nočem biti nič nesramna in ne vem kaj še vse.......ampak mislim, da se boš pa morala malo sprostiti! Se mi zdi, da te je ta želja po otročičku že čisto preveč napsihirala pa tudi se mi zdi, da v vseh glavobolih in slabostih vidiš nosečniške znake. Saj te razumem vem kako je, ko si želiš pa ni nič.......sem čakala svojo pikico tri leta.......potem pa je kar od nekje prišla, sedaj bo pa ta pikica ravno jutri stara že 15 mesecev, nova pikica pa trenutno raste v meni je še čisto sveža. Ravno danes je en teden od kar vem, da je v meni. Tako, da mojca345 nasmeh na obraz, bodi vesela in zadovoljna pa vseeno si še zeeelllooooo močno želi user posted image ......samo sprosti se!!!!!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.4.2009 10:09:43   
majalina
mojca, jaz vsekakor stiskam pestke zate... kot ti zame za danasnji pregled pri gin!

lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.4.2009 14:25:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: preproga

Ej mojca345. Saj nočem biti nič nesramna in ne vem kaj še vse.......ampak mislim, da se boš pa morala malo sprostiti! Se mi zdi, da te je ta želja po otročičku že čisto preveč napsihirala pa tudi se mi zdi, da v vseh glavobolih in slabostih vidiš nosečniške znake. Saj te razumem vem kako je, ko si želiš pa ni nič.......sem čakala svojo pikico tri leta.......potem pa je kar od nekje prišla, sedaj bo pa ta pikica ravno jutri stara že 15 mesecev, nova pikica pa trenutno raste v meni je še čisto sveža. Ravno danes je en teden od kar vem, da je v meni. Tako, da mojca345 nasmeh na obraz, bodi vesela in zadovoljna pa vseeno si še zeeelllooooo močno želi user posted image ......samo sprosti se!!!!!!!

internet vse prenese.....kot papir

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.4.2009 20:46:23   
majolkica
še tukaj javljam, da vsi moji "znaki" niso bili znaki....

user posted image je prišla!

kdaj boš pokukal(a)...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 714
2.4.2009 22:57:42   
Kliki

Ja super če je kaj na tem, po tem ti pa samo še čestitam ker si postala serčka user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.4.2009 23:18:11   
mojca345

Ja super če je kaj na tem, po tem ti pa samo še čestitam ker si postala serčka user posted image .

očitno je treba napisat : Hecala sem se....tak kot ti....

joj....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.4.2009 15:23:43   
Kliki

joj....
sej jest sem zastopla da si se hecala. Samo bi bilo pa lepo če bi bilo res.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.4.2009 18:25:32   
mojca345

joj....
sej jest sem zastopla da si se hecala. Samo bi bilo pa lepo če bi bilo res.user posted image

user posted image user posted image user posted image ....to pa ne bi blo slabo user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.4.2009 19:02:29   
Anonimen
hm jaz mam tudi en problem tudi meni zamuja user posted image  en teden pa sem danes delala test CB pa je bil rahel + (res rahlel sem morala fejst pogleat) ampak sem šla potem še po enega CB sem mislila sa sem premalo namočil pa se na drugem ni nič videlo zdaj pa ne vem ali se naj veselim ali naj še počakam?!
prvič sem lulala gor drugič v lonček!
LP
Anonimnauser posted image

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
4.4.2009 5:27:50   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hm jaz mam tudi en problem tudi meni zamuja user posted image  en teden pa sem danes delala test CB pa je bil rahel + (res rahlel sem morala fejst pogleat) ampak sem šla potem še po enega CB sem mislila sa sem premalo namočil pa se na drugem ni nič videlo zdaj pa ne vem ali se naj veselim ali naj še počakam?!
prvič sem lulala gor drugič v lonček!
LP
Anonimnauser posted image

zoprna situacija, ki pa bo JASNA takoj ko uporabiš CLEAR BLUE....tle se ne moreš zmotit,,zato pa je tok drag...

tut moje izkušnje so z tem lončkom bolj negativne....lulanje na palčko je bolj ziher....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.4.2009 12:09:27   
Kliki

joj....

user posted image user posted image user posted image ....to pa ne bi blo slabo user posted image  
Kaj novega mogoče že user posted image ?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 721
6.4.2009 1:33:37   
mojca345
ko bo čas za to bom javila...

pa pri tebi ?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.4.2009 2:59:22   
mojca345
hotla sem prilepit fotografijo mojega trebuščka, k zgleda kr večji kot ponavadi...pa ne znam...

je pa fotografija iz računalnika....

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 6.4.2009 3:05:41 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 723
6.4.2009 9:57:36   
majalina
kako vecji kot ponavadi? zakaj?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.4.2009 10:53:07   
tassika
mojca greš na shrani.si naložiš fotko in potem kopiraš tretji link, za forum s predogledom.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?