Bethany
|
Dobro jutro! Še ena fajna noč je za nami, z enim bujenjem ob pol štirih, potem pa do sedmih mir. Mmmmm. obeta se še en krasen dan!! Katja, seveda, sprehod pade, smer mesto - ok! Js bi šla okoli enajstih od doma, najkasneje. Senčniki v avtu: ja, to bo pa zdej potrebno nabavit. V novem avtu sma se že zmenla, da bojo zatemnjene šipe. Drugače pa pojma nimam, kje bi to imeli... kaj pa otroške trgovine med opremo?? Moram vprašat eno kolegico, ima takega ki se zrola, kje ga je našla. Mi smo tudi v petek sprobali športni sedež, sicer kr doma v dnevni... pa ji je bil ful zanimiv, sam je še mal premajhna za not. Ji tisti pasovi, ki jo držijo not, ful visok stojijo, namesto na ramah, jih ima skor pri glavici. Bomo še počakali en mesec. No, košara je pa že kr majhna, jo moram visok gor položit, sicer ima čist zvite nogice spodaj... Pa precej topla je že, jo moram ful manj oblačit... Tole toplo vreme je sicer kul, sam sem pa malo zmedena glede oblačenja Eline. Vedno je ful topla, se mi zdi, da ne smem pretiravat z oblačenjem. Pa včeraj, ko smo bli skor cel dan zunaj, jo je ful sonček motil, je kr mežikala, pa obračala glavico stran, pa veter ji je tud nagajal... bi skor rabila sončna očala, ali pa vsaj kapico s šiltom... Danes ji bom dala trakec čez ušesa, kapica se mi zdi že ful topla, sploh ko ima jaknica še kapuco. Kolki: joooj, tole pa ni dobra novica!!! Da ima zdaj punčka probleme s pravilnim razvojem nogic? Ja, bemti, no... še zdravnikom ne morš verjet, noooo! Naša se na srečo že ful lepo obrača, tak da mislim, da ne bo problemov... sam kak bi bla jezna, e bi se znašla v taki situaciji, kot starši one punčke... Grrr!
|