Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:39:53
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz,po eni strani,tudi že komaj čakam it rodit.Sam še ene tri tedne moram zdržat,da grem lepo v Postojno-upam,da pridem do tja. Ker v Lj.mi nekako ni za it.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:40:50
|
|
|
|
KatMat
|
pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kje so pa dans ostale, kaj še spijo, sam me tri smo pokonc, ok dudica ma pregled, kaj pa ostale zbudite se zaspanke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:41:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
petrazg bog ne daj,da se kaj pospeši..ne še..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:41:16
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sam še mesec in pol pa sem na konju Sej bo, če ste tolko dolgo zdržali bosta pa še ta mesec in pol. Potem se ga pa znebit ne boš mogla... Al pa še bolj verjetno, boš sama tolk nenasitna, da bogi revež ne bo imel za dihat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:42:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Spet nekaj RR nagaja.. kati hvala za popravek... Ja mi nismo smeli ,pa smo lahko,pa spet nismo smeli...zdaj pa končno spet lahko.. A bi vi radi kaj pospešili? o petra!!!kako kaj vasa strucka?!?!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:42:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam Saj bo tudi moja,sam imam vseeno raje orng štruco kot štručko.. Za prvega maja gremo v Postojno pa je.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:43:23
|
|
|
|
KatMat
|
modrookica ma tud danes pregled a ne??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:44:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
a nima 7.pregled,ne vem..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:44:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam Saj bo tudi moja,sam imam vseeno raje orng štruco kot štručko.. Za prvega maja gremo v Postojno pa je. ja jaz se bom prvega maja kar preselila...ceprav ne vem kako mi bo uspelo zdrzati brez mojega srcka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:44:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl a nima 7.pregled,ne vem.. 7. ja.... sem mislila da smo dons ze 7.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:45:46
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam Saj bo tudi moja,sam imam vseeno raje orng štruco kot štručko.. Za prvega maja gremo v Postojno pa je. ja jaz se bom prvega maja kar preselila...ceprav ne vem kako mi bo uspelo zdrzati brez mojega srcka Prideš v Cerknico?Ma saj bo skoz pri tebi,boš videla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sam še mesec in pol pa sem na konju Sej bo, če ste tolko dolgo zdržali bosta pa še ta mesec in pol. Potem se ga pa znebit ne boš mogla... Al pa še bolj verjetno, boš sama tolk nenasitna, da bogi revež ne bo imel za dihat... ma pol bo pa hujševalna, in bom vse delala kar pospešuje hujšanje, sam stradala ne bom mam v dnevni že od septembra elipter, tako da bom kr tistu gonila, pa sprehodi mi ne bojo ušli, kuker bo lep vreme bom jz zun, nič več v bajti k mi že presedajo te stene k nikamer ne morem it, k moram sam ležat, če pa že grem na sprehod, al pa kam sem pa pol k živ mrtvak mi začne ful trebuh otrdavat pa vse me boli tako da bom kr zun z malim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
a viš oliva kojk smo različni, men pa postojna ni, grem raje v LJ. P. tako da bom kr tam prkerala maja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:48:54
|
|
|
|
petrazg
|
KatMat... naš malček je bil pa ta vikend priden. Nič krčov, nič popadkov... zgleda, da je ugotovil, da se mu mami ne bo pustila in nima prava na glasanju... OliveOly... zakaj boš pa šla v Postojno in ne v LJ? Jst sem se tudi skoz branila Lj, zdej se pa niti ne sekiram, če bi mogla tja... ali pač... Pa za tvojega malega , da pikice čimprej zginejo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:48:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
Grem jaz,bi Sebi rad nekaj barval tle gor.Lepo bod'te.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:49:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pr men lahko strucka pride ze cez dva tedna...bo ze cist razvita in lahko kr skoc vn...jo komaj cakam Saj bo tudi moja,sam imam vseeno raje orng štruco kot štručko.. Za prvega maja gremo v Postojno pa je. ja jaz se bom prvega maja kar preselila...ceprav ne vem kako mi bo uspelo zdrzati brez mojega srcka Prideš v Cerknico?Ma saj bo skoz pri tebi,boš videla. jp grem na notranjsko da bom cim bljizje p....kolikor poslusam kaksne guzve so pr raubrkomandi zadnje case in pri kolikrsnji sreci ki jo imam bom glih tist dan k ne bo treba stala u koloni k buda**
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:50:34
|
|
|
|
KatMat
|
olivica lepo se imej!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:52:25
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma 2x sem bila v Po.,saj bi šla tudi v Lj.če bo treba.Tako sem si zamislila,menda... V Lj. sem imela praks, pa pri zaključnih strokovni izpit.Dobila sem nego+široko povijanje novorojenčka,kako se je drl.. ma sem vseeno 4 dobila. Kaj v Lj.ga imaš celo noč pri sebi?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:53:11
|
|
|
|
maja1488
|
Dobro jutro čvekice! MAry čestitke za fantka. Jaz sem pa skoraj na koncu z likanjem cunjic za dojenčka, potem imam sam še brisače, pa krpice. Trebuh me ne boli več tolko, me pa vsake tok zagrabi popadek in ne popusti. Pušenjak ni napisal nič kaj konkretnega. Če me bo fejst stiskalo, bom šla pokazat v P. Se moram h kozmetičarki na depilacijo naročit, pa ne vem kdaj naj se. Rada bi šla čim pozneje, da bo dlje časa zdržalo, po eni strani pa me skrbi, da me porod ne prehiti. Imam tud jaz že pošteno 'šumo' tam spodaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:53:24
|
|
|
|
KatMat
|
a ti bos mela skoz strucko pr sebi??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:54:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a ti bos mela skoz strucko pr sebi?? [/quote Ponoči jo ne bi.., da se mal odpočijem.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 8:55:18
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zdaj pa res grem pa pa..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 9:00:07
|
|
|
|
petrazg
|
Mislim, da so v Lj dojenčki tudi ponoči pri mamicah... Razen pri carskih rezih, prve 3 dni, ko so mamice na intenzivni so ločeni... V Celju je pa malček tudi po carskem skoz s tabo.... Zdej, grem pa malo pospravljat...papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 6.4.2009 9:04:37
|
|
|
|
KatMat
|
no pa so vse sle!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?