|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
5.4.2009 19:28:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a to pa verjamem, jz mam pa tuš kabino in je ful naporauser posted image ah bom žeuser posted image

user posted image jaz tud. Ni prostora za banjo, če ni bi bila že montiranauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.4.2009 19:35:13   
Dudica1
FLASKA IN CVEKA stolček pred kabino pa noge v kabini nekam u luft naslont pa bo...user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.4.2009 19:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

a to pa verjamem, jz mam pa tuš kabino in je ful naporauser posted image ah bom žeuser posted image

user posted image jaz tud. Ni prostora za banjo, če ni bi bila že montiranauser posted image

sej jz tud bi jo montirala če bi mela plac, pa ga nimamuser posted image gor na podstrehi pa tud tašča hoče da dava kabino pa je nebom, k hočem met bano s tušemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.4.2009 19:37:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

FLASKA IN CVEKA stolček pred kabino pa noge v kabini nekam u luft naslont pa bo...user posted image

user posted image

ja sej gruntam da bom tako naredila stol pred kabino in enga v kabino pa bo šlo!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.4.2009 19:40:29   
Dudica1

user posted image

ja sej gruntam da bom tako naredila stol pred kabino in enga v kabino pa bo šlo!!!

ma mora da gre...user posted image

jaz pa zdej jem kornet k nimam kruha...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.4.2009 19:42:54   
Anonimen

user posted image

ma mora da gre...user posted image

jaz pa zdej jem kornet k nimam kruha...user posted image

jz bi ga tud, kornet jedlauser posted image sam nimam sladoleda, ah pa drugičuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.4.2009 19:43:10   
zoja10
oj... jst tud že doma....cel dan sedela na soncu...

ko že govoriste o banjah in tuših... mi zdej kopalnico planiramo pa sm se komi prisilila da smo banjo tudi not dali...čeprou je dost placa...smo se odločli za velik zidan tuš plus  zraven še majhna banja (120x70) .... kakšne kopeli in to niso lih moje najljubše...
cveka pa flaska kaj pa vidve  tolk pogrešate? kopeli? al kaj drugega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.4.2009 19:44:43   
Dudica1
jaz mam veliko banjo pa če bi mela možnost bi mela oboje še tuš zraven

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.4.2009 19:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

oj... jst tud že doma....cel dan sedela na soncu...

ko že govoriste o banjah in tuših... mi zdej kopalnico planiramo pa sm se komi prisilila da smo banjo tudi not dali...čeprou je dost placa...smo se odločli za velik zidan tuš plus  zraven še majhna banja (120x70) .... kakšne kopeli in to niso lih moje najljubše...

jz pogrešam banjo čist navadno da bi se lahko not ulegla in se v miru telaksirala, takrat ko pa mi ne bi to pasalo pa bi mela tušuser posted image zato pa bova mela napodstrehi banjo z tušemuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.4.2009 19:51:55   
FLASK_A

Jaaaaaa user posted image user posted image user posted image Men je to zakon! Namakanje, atmosfera, dišavce, user posted image user posted image user posted image ... To je zame prav božanska sprostitev. Moja kopalnica bo imela veliko banjo (no, 190x80- tavelka pač) in posebno razporeditev, lučke... ker mi to fuuul pomeni. Ali pa džakuzi pa velik tuš brez kabine- čimbolj komot in lepouser posted image Pa s ključavnico sevedauser posted image

Joj, koliko idej za ureditev privat kotičkauser posted image Samo še do svoje hiše moram prituser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.4.2009 19:52:01   
Anonimen
no grem si solato narest uživajte

se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.4.2009 19:53:32   
FLASK_A
Itak- starejšim je lažje iti pod tuš kot pa v banjo lezt, zato pa tudi tako delajo. Samo jaz jo bom pa imela... Enkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.4.2009 19:54:59   
Dudica1
flaska pridi k meni jaz mam banjo 140/140 in ko se grem namakat si dam notr kopel pa okrog banje svečke tako da mi ni prav nič hudega...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.4.2009 19:58:36   
FLASK_A

user posted image

user posted image Sej smo res ko ene žabe, ane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.4.2009 20:00:00   
FLASK_A

flaska pridi k meni jaz mam banjo 140/140 in ko se grem namakat si dam notr kopel pa okrog banje svečke tako da mi ni prav nič hudega...user posted image

user posted image user posted image user posted image Mmmmmm! Sem ti foušuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.4.2009 20:01:17   
Dudica1
nč grem se še mal stisnt pol pa spat
se slišmo jutri če ne pa po pregledu ...poročam....user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.4.2009 20:03:40   
elyy
Ojla punce!
Evo da se mau javim že doug časa nism bla nč gor...pa da vam kej napišem!!Kolk ste že napisaleuser posted image  sploh nč nism brala je kr mau preveč strani!
Jst sm bla ceu dan uzuni,dons je blo tok lepo sam je hitr minil!
Jupi sm že v 33 tednuuser posted image  in se zaenkrat kr dober počutm,sam mi tok roke otekajo pa noge d je kr za znort**
Jutr se mi začne MŠ,če bo moj prej doma bo šou zmano,če ne bom pa šla sama!

nočka**

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.4.2009 20:04:39   
mary12
Sporocam vam, da je mary12 v 34. tednu rodila 31.3.09 fantka Kristjana, tezkega 2960g in velikega 50 cm. oba sta trenutno v bolnišnici na opazovanju. ko prideta domov se spet oglasi.

Njen mož

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.4.2009 20:15:23   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: mary12

Sporocam vam, da je mary12 v 34. tednu rodila 31.3.09 fantka Kristjana, tezkega 2960g in velikega 50 cm. oba sta trenutno v bolnišnici na opazovanju. ko prideta domov se spet oglasi.

Njen mož

Bravo mary12 in očka! user posted image Pa seveda dobrodošel Kristjan! user posted image user posted image

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.4.2009 20:16:00   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: mary12

Njen mož

Super!! Cestitke!!user posted image user posted image

In hvala ocku za sporocilouser posted image

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.4.2009 20:17:42   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaaaaaa user posted image user posted image user posted image Men je to zakon! Namakanje, atmosfera, dišavce, user posted image user posted image user posted image ... To je zame prav božanska sprostitev. Moja kopalnica bo imela veliko banjo (no, 190x80- tavelka pač) in posebno razporeditev, lučke... ker mi to fuuul pomeni. Ali pa džakuzi pa velik tuš brez kabine- čimbolj komot in lepouser posted image Pa s ključavnico sevedauser posted image

Joj, koliko idej za ureditev privat kotičkauser posted image Samo še do svoje hiše moram prituser posted image

Ah, meni tud kopeli in razvajanja ogromno pomenijo! V najini hiški (nekje nekoč) bova imela tuš in banjo, sigurno. Po moje imava od vseh prostorov kopalnico še najbolj naštudirano. user posted image
Drugače je pa fajn feeling, da je dans nedelja, meni pa jutri ni treba na šiht! Sem res vesela, da je za eno leto konec s tem in da sem doma!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.4.2009 20:21:05   
Leela
čestitke user posted image  mary 12, ima pa Kristjan prav lepo kilažo za 34. teden.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.4.2009 20:23:08   
lananai
user posted image

NICK            PDP         RODILA   SPOL   IME    VEL.   TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.09   20.03.09    user posted image      Bor                1700 g
                                                               user posted image      Vid                 1340 g
2. mary12           12.05.09   31.03.09    user posted image   Kristjan  50 cm   2960 g

2. mucka25         08.05.09   02.04.09    user posted image      Tina               1530 g
                                                               user posted image      Nina               1970 g

3. dobrovoljčica  07.05.09   04.04.09    user posted image      Eva    44 cm   1740 g
                                                               user posted image      Maj    46 cm    2100 g

user posted image                       user posted image

fantki   user posted image ---> 4
punčke user posted image ---> 3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.4.2009 20:28:07   
copka
otrdevanje - meni tudi otrdeva zraven me pa se ful lulat prime. Tako da takoj vem- čim me lulat imam trd trebuhuser posted image

Otekanje- danes na sprehodu sem imela zatecene roke in na koncu sigurno tudi noge, ker so me podplati ze fajn boleli. Kot vceraj na RDuser posted image

Flaska- teli smrcki bodo pa tudi pri meni v naslednjih dneh. Me je picilo delat take lahke cokoladne recepteuser posted image

Midva imava tus 120x80. Vcasih pogresam banjo, samo vem, da se ne bi veliko namakala, zato sva raje dala tus. Pa se iz izkusenj vem, da je invalidno osebo tezko spravit v banjo, lazje jo das sedet na stolcek v tusu. Moj je pa imel vedno kaj polomljeno- enkrat tetivo strgano, drugic krizne vezi.

Barby- upam, da bo z mozekom vse ok. Predno sem spoznala mojega nisem imela pojma, kje je urgenca v LJ, sedaj poznam ze bliznjiceuser posted image

Blueeyes- moj se je danes kobacal se za vceraj. Vceraj sem bila res tako zaskrbljena kot se nikoli- cisto tak poseben obcutek, ki ga se nisem zacutila.
A posteljica je bila prej bela? Ker ponavadi bela pa rdeca naredita tako rozasto barvo. Ko sva midva dala belo steno prebarvat v rdeco, me je po prvem nanosu tudi srat. Pa se strah me je bilo, kaj bo moj reku- itak je zavijal z ocmi. Po drugem nanosu je bila pa ze prava brava. Smo pa na steno dali se eno nerazdredceno barvo, da ne bi prisla roza (se ne spomnim kako se tistemu rece)

Britje- huh, zadnjic ko smo sli v Cateske sem se doma eno uro mucila. Mojemu pa ne bi rekla, ker bi sigurno kaj komentiral al pa kot pravi Dudica: kaj odbriluser posted image user posted image  na koncu samo se z ogledalcem precekiram pa si recem- carica si, skoraj perfektnouser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.4.2009 20:30:04   
lara light
Lepotičke, sem prišla malo preverit al že veste za vse naše dvojne z-majčice, ki so zelo pohitele, pa vidim, da ste z vsem na tekočem! Pridne!user posted image

Še Taškica in potem sem že jaz! Hitro gre vse skupaj; bom kar pogrešala moj ogromen trebuh in vse nosečniške težavice, a kaj ko prideta dva škratka in bo prelepo!!user posted image user posted image
Pregled imam 29.4.. A pred majem pa moja dva nimata izhoda, torej boste name še malo počakale.
Navijam za vse vas!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?