|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
6.4.2009 10:41:56   
Blueeyes
 kje pa ste vse... tok vas je prijavljeni, pa nobena nič ne napiše... a vse samo čitate za nazaj???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.4.2009 10:43:15   
Anonimen
tale RR ga pa res neki sračkauser posted image upam da bojo kej zrihtal in pol dajo še reklame gor od nlb, mislim mene to čist nč ne zanimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.4.2009 10:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kje pa ste vse... tok vas je prijavljeni, pa nobena nič ne napiše... a vse samo čitate za nazaj???

jz sem skojz tukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.4.2009 10:45:16   
Anonimen
kuku tleleleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
6.4.2009 10:46:01   
girly
čestitke mary12,očku in seveda kristjanu! user posted image user posted image user posted image user posted image

tuki ste pa res pridne čvekice,sploh ne morem vsega prebratuser posted image . no, v glavnwm, me veseli,da si doma modrooka.

leela, ja res čudno,da ma sistematski šele pri 3,5 letihuser posted image , bi mogu met pri 3 letih +/- 1 teden...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
6.4.2009 10:46:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

tale RR ga pa res neki sračkauser posted image upam da bojo kej zrihtal in pol dajo še reklame gor od nlb, mislim mene to čist nč ne zanimauser posted image

sem mislila da jih mam sam jz... k mi je katmat rekla da ona tega nima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
6.4.2009 10:47:43   
girly

če ste se pa tok naklepetale...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
6.4.2009 10:47:54   
elyy
Bravo in čestitke za Mary12user posted image user posted image user posted image !
Evo jst sm pa zdej pržgala računalnik in mau brskam...mi je vse zamoril k mi je moj reku,da more dons ostat dalj v službi....prtožvat se pa nesme!!!Men je pa tok bedddddd k mi je obljubu, da bo šou zmano v MŠ!!
Kako je z MŠ:(če je nujn it,kok časa približn traje,take informativne stvari....),če mi lohka kera mau opiše,da nebom zgledala k butelj tmuser posted image !!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
6.4.2009 10:52:09   
girly
ni nujno it v MŠ, razen na del o porodu, kjer dobiš potrdilo (tja mora it tud partner, ker ene porodnišnice zahtevajo to potrdilo,da je partner lahko pri porodu).traja 2-3 ure skupaj (vsaj pri nas).izveš pa ne ne vem kaj novega,jaz sem vse že prej vedela, prebrala na internetu,raznih revijah,itd.je pa odvisno od kraja do kraja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
6.4.2009 10:55:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Bravo in čestitke za Mary12user posted image user posted image user posted image !
Evo jst sm pa zdej pržgala računalnik in mau brskam...mi je vse zamoril k mi je moj reku,da more dons ostat dalj v službi....prtožvat se pa nesme!!!Men je pa tok bedddddd k mi je obljubu, da bo šou zmano v MŠ!!
Kako je z MŠ:(če je nujn it,kok časa približn traje,take informativne stvari....),če mi lohka kera mau opiše,da nebom zgledala k butelj tmuser posted image !!

prvo kot prvo v MŠ ti ni potrebe nujno hodit, noben te ne bo obglavu če ne boš mela MŠ, jz je nimam in je tud ne bom šla delat, pr prvemu mi niso nč kompliciral in zdej tud ne, to je tvoja odločitev ali boš šla ali ne!!! no ostalu ti bojo pa une povedale k so ble v MŠ!

pa še to kar se tiče moškega pr rojstvu če ima narejeno MŠ bo plačal cc15€ če pa je nima pa bo plačal cc25€ za prisotnost pri porodu, kar se mene tiče sploh k sem iz logatca se mojmu ne splača hodit v LJ. v MŠ ker bo več dal za prevoz kot pa za prisotnost pri porodu!user posted image

aja še to tako je v LJ.P. za drugod ne vemuser posted image

to je moje mneje, odločitev je pa tvoja

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 6.4.2009 10:56:40 >

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.4.2009 11:02:00   
lananai

Seveda moramo prebrat za nazaj... user posted image
Pozdravljene, jst se vam tudi malo oglašam, preden grem spet malo na sončka... Zdej sem končno doma in bom manj za računalnikom.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.4.2009 11:03:10   
elyy
Men se pa tko zdi;da praksa pol svoje nardi,sej js sm tud že tok stvari prebrala.....sam se pa naučiš iz prakseuser posted image !!!
Za potrdila to vem...itak ma moj tako službo,da sploh nevem,če bo lohka vsakič šou zmano,če je treba kej podaljšvat slučajn!
No....zdej k je ta recesija se raj neupa nč kregat pa prtožvatuser posted image !
A ti si pol hodila redno v MŠ....????

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.4.2009 11:09:33   
petra a
živjo,

sam tok da se javim, pol se moram pa učituser posted image

moram pohvalt, ne vem kero, modrooko? za seznam, mi je všeč ko je dodano že rodila al neki tazga, tist dojenček k se kobacauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.4.2009 11:13:56   
zoja10
oojjj.... dobro jutro...
sam tok da se tud jaz pofočkam prej k grem na kavo,...
učeri sm pršla ob 2...sva se z enim butlom kregala, in je pol na konc sam sebe že obraču ker sm/smo ženske pač dobre govorke user posted image  tko da jaz sm z njim zaključla..
kolegica me je klicala da je sanjala da sm rodilauser posted image user posted image  o-jej user posted image  pa je res že blizu... jaz sm že 36/1 danes...

K.tja banja 100x70 je od kolpa-san http://www.supercena.com/I-Kopalna_kad__KOLPA_SAN__Mini_100_B , mi smo se tudi samo zarad otrok za banjo odločli....

Modra a danes so greznice na sporedu? jaz sm trenutno pr toplotnih črpalkah in vodovodni napeljavi.... he he.... majo naši dedci srečo

SONČEK JE...IN JAZ SEM  SKUŠTRANA....user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.4.2009 11:15:55   
Anonimen
Hejla

ste tako pridne...pa vidim, da smo resno majčice že počasi na vrsti za akcijo...ojojuser posted image . Čestitke novim mamicam.
Midva z mojim hodiva na MŠ, čeprav je zelo različno...šla sva v porodnišnico, da sva si pogledala še kako tam zgledajo prostori (da se pol v panki ne zgubivauser posted image ). Samo predavanje pa bo bolj podrobno o rojevanju. V ZD pa imajo še ruge teme, npr dojenje, nego zob, nego otročka in podobno. Vsekakor je fajn pogledat teme predavanj, ki te zanimajo in se potem odločit kaj pa kako. Če imaš dovolj prakse, mogoče sploh ne rabiš it. Je pa res, da za možeke radi kje zakomplicirajo, če nima listka. Enga so zadnjič hecal, da je morala bit njegova 11 mescev noseča, ker ni izpitov v MŠ naredu.user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.4.2009 11:38:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Men se pa tko zdi;da praksa pol svoje nardi,sej js sm tud že tok stvari prebrala.....sam se pa naučiš iz prakseuser posted image !!!
Za potrdila to vem...itak ma moj tako službo,da sploh nevem,če bo lohka vsakič šou zmano,če je treba kej podaljšvat slučajn!
No....zdej k je ta recesija se raj neupa nč kregat pa prtožvatuser posted image !
A ti si pol hodila redno v MŠ....????

sej men tud teorija je teorija praksa pa praksa, in v praksi je vedno drugače kot v teoriji

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.4.2009 11:42:09   
Anonimen
jz sem pa zdele jezna k hudič, sem spet z trebuhom cel pult pobrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.4.2009 12:21:49   
Dudica1
evo mene iz pregleda...vse SUPER...user posted image user posted image user posted image dočakala UZ ...glavica spodaj lepo ustavljena v medenico in čaka na prihod...posteljica zadaj in plodovnica primerna...ima približno 2900 g...user posted image ...CTG reaktiven,vse OK...user posted image

naslednji pregled 20.04...kilogrami : +9kg...

aja če ma katera uz narejen v 36 t naj mi prosim če hoče da par teh podatkov...številk iz materinske da si mal primerjam te mere k čist nč ne razumem teh številk...user posted image

Glede dojenčkov ponoči vam jih v Postojni lahko vzamejo...prvega so mi in sem spala celo noč tako da sem se spočila res fajn ... upam da mi rata do Postojne pridet ker ne bi šla rada v LJ.

PUNCE DANES JE V LJUBLJANSKI PORODNIŠNICI ZMANKAL POSTELJ IN SO VSE POŠILJAL DOMOV...NEKAJ NAJNUJNEJŠIH SO ZAPELALI KAR PO SREDINI PORODNIH SOB...
sej ne rečem da bo dolgo tko amapk si res ne želim rodit še z 5 v sobi...in po čakalnicah gužva za ****...user posted image ...zmešnjava je bila na celi črti...

no upam da se do takrat ko bomo me začele hodit po P. že kaj spraznilo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.4.2009 12:42:50   
Hanaja
Še moje izkušnje z MŠ...sem hodila v marcu, v stari porodnišnici v Lj. in mi ni žal. Ful sem težko sedela, ker sem vajena ležat zadnje mesece, ampak mi ni bilo žal...se mi zdi, da sem vseen izvedela veliko novega. Ne vem, kam nameravaš it danes elyy? Ta moja je trajala cel mesec, če bi šla na vsa predavanja, mislim, da pride 3x na teden, po cca. 1,5h. Ena so tudi krajša. Prvi dan je samo informativni sestanek- manj kot 1h in dobiš urnik predavanj za cel mesec. Očetje oz. spremljevalci pa morajo nujno iti na 2 predavanji, ker kličejo in drugače ne dobijo potrdila. Pri nas niso omenili možnosti, da mal več plačaš in si vseeno lahko zraven, jaz sem razumela, da v Lj. ne moreš bit zraven, če nisi bil v MŠ. Ampak lahko gredo očetje tudi na nek "šnelkurs" ob drugih dnevih. Pozanimaj se! Midva sva šla skupaj na večino in se mu je zdelo zanimivo in mi je začel verjeti, da res ni kratek spisek stvari za prvega user posted image . user posted image user posted image

Dudica čestitke za pregled!user posted image user posted image

Pa še glede gužve v Lj. Zadnjič sem govorila z eno babico in kaj je rekla....da smo bili pari pač pridni user posted image v poletnih mesecih...zdej pa mamo gužvouser posted image user posted image in da je vsako leto podobno user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.4.2009 12:43:01   
copka
Evo- jaz cistim okna. Samo nekaj upam- da ne pride sedaj tasca in rece ce rabis pomoc pri pucanju oken. user posted image  Se komaj stegujem in prepogibam, sam to hocem sama naredit, ker je to moje stanovanje.

blueeyes- ne, katera je bila priljubljena???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se ravno zadnjic nanjo spomnila, ce je ze sla rodit. Jao je bla tecna, pol pa pri vsej nacitanosti vprasa nekaj kar bi od nje pricakoval da itak ve.

U_SURDI-user posted image  koncno si se malo javila. Moj mali se tudi manj premika in mi dela same skrbi. No, sedaj po soboti, ko sem ze bila skoraj ob zivce in na poti v P, ker ni migal, se non stop nekaj premika.

dudica- a je res pokalo po sivih v LJ. Joj no!! Po petkovi izkusnji blueeyes v LJ P, pa sedaj tvojem porocanju, me mineva it v LJ.

Grem zdej koncat se zadnje okno, pol nekaj pojest, pol pa mal na vrt brat knjigo. Dan je pa SUPER. Pucam v kratkih rokavihuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.4.2009 12:43:29   
elyy
Evo js še kej napišem pol grem pa pucat generalko kuhinjo in pečico(najbolj sovražm,sam mojmu pa res nemorm težit k dela skor po cele dneve)tko da bom kr sama!!user posted image

Cveka;kar se tiče te MŠ maš prv teorija je drugo kokr pa praksa,pr praksi je vse drugač!sam sej bo....se sploh nesekeram...tok sm se veselila MŠ,zdj mi je kr neki...k sm hotla da greva z mojmu skupi,on pa more lih dons podaljšat in nebo uspeu pridt...tko da nevem in to zvem dons zjutri (te šefi)user posted image ,rabm pa avto da pridm do ZD,pa že tko komi vozm,se kr cela zadiham dokler se obračam v avtuuser posted image  **  
dudi: a kr postelj je zmankaluser posted image kva še po sredini sob so jih kr zapeljaluser posted image ooooo fakkkk nooo,boge punce k so dons tm pa morjo vse to prenašat!!kera zmeda...
jst tud upam,da nebo takrat tko k bomo me odhajale v P!Jst bom pomoje kr v LJ. P šla,nebom tok komplicerala,tko kokr bo pa pač bo!Sam sm pa dost slišala o POSTOJNI P. da je fulll boljš...pa tko..

se pol slišmo grem pospravljat,da pol nebom mela preveč k bomo belil stanovanje in tamaumu sobico tko da nebo tok hausa pa preveč pospravljanja drug tedn!! 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.4.2009 12:44:09   
KatMat
super za pregled!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.4.2009 12:44:18   
pokica_
halo!

ej da vidte, kk dolg post sem zdaj napisala, pa mi ga k....ni objavlouser posted image . Sem jezna kot hudič. Čist čist vsaki punce sem nekaj napisala, zdj pa to.
Ne bom več pisala, grem raje cunje vesit! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.4.2009 12:49:58   
KatMat
poki ti sam napis da na vse mislis pa bo...ne bomo nc jezne ker kere ne bos omenila...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.4.2009 12:53:18   
KatMat
kaj ni nobene??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?