Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:25:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za fasado smo se odločili. Po prvomajskih praznikih štartamo. Cena je za ampak kar je treba je treba. Bom slikala stanje zdaj, vmes in potem, da boste videle kakšna packarija bo to. Moja boga travica, ki jo je že tako malo bo uničena. Bo pa drugo leto lepša. Maja je danes hodila zunaj po travi in se mi zdi, da po neravnem terenu lepše hodi kot notri. Si je nosila žogo okrog. važno da boste hiško lepo poštimali, travca si bo pa hitro opomogla ob tem vremenu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:25:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kompliciraš Vzemi oblekico brez rokavov oz. tako s kr. rokavi, ker komot daš spodaj dolge rokave, če bo mraz. Lepe so vse, Maja bo v katerikoli od naštetih srčkana. Jaz še vedno navijam za belo z zelenimi rožicami Bi mi bilo dolgčas, če ne bi komplicirala. Vedno kompliciram pri "pomembnih" zadevah, ker vsi nekaj pričakujejo od mene. Šteje samo to, kar ti sama pričakuješ od sebe. Drugi ne štejejo, njihova pričakovanja naj bodo omejena kar na njih same, verjemi Ne vem zakaj sem tako neumna. Ni me še pamet srečala. Najbolj me jezi, ker bi vsi nekaj radi od mene, pa to ne gre tako. Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:25:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:26:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko Ej, koliko časa ste pa bili tam? Kaj je bilo narobe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:27:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super ja pri nas tudi..Nejc si je pa tud danes cel čas vlekel kapo iz glave, prej si je ni nikoli, kakor da mi hoče povedat da mu jo pa že lahko dam dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:28:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko Ej, koliko časa ste pa bili tam? Kaj je bilo narobe? mislim da je bila spalnica pregrajena samo z predelno steno, in sta se zbujala ponoči ...nisem pa ziher
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:28:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes se pa res dogaja. Komaj dohajam. K'nede? saj parvim, da je več al manj pogrebšna na majčicah Ampak res
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:29:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica ) Ni moja denarnica, to me najbolj muči. Če bi bila moja na izbiro bi šla in kupila, tako pa moram nekoga zraven vlečt. Debele kože res še nimam. Za ene stvari ja, za druge pa ........ Najbolj me prizadane foušija zelo bližnjega sorodstva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:29:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super Tudi pri nas je bilo prekrasno vreme Vsi smo bili samo v majčkah, mali je imel najprej na glavi trak, ker je sprva nekaj pihljalo, potem pa je veter izginil in je bil lahko tudi on svoboden z "golo" glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:29:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nas pa smo doma, cel dan od kosila naprej smo se potepali..Nejc je bil že tak zaspan, da ga še skopala niosva, je spil 60ml AM in zaspal. ..je pa res prej pojedel ful pice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:30:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem sama ostala Grem še jaz pod tuš, pa v horizontalo. Danes sem bila v LJ, pa v Medvodah na pijači, pa v Škofja Loki in ko smo hoteli domov, je bila zaprta cesta v Loki zaradi pasjona tako, da smo morali čez Selško dolino, po hudi cesti v Poljansko dolino in domov Sem se kar nafjakala. A je bilo to okrog riti v žep? Kaj čmo Je bilo pa faj, samo, da nisem bila doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:30:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super Tudi pri nas je bilo prekrasno vreme Vsi smo bili samo v majčkah, mali je imel najprej na glavi trak, ker je sprva nekaj pihljalo, potem pa je veter izginil in je bil lahko tudi on svoboden z "golo" glavo kje si kupila trak za take male? jst ga nikjer ne najdem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:31:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica ) Ni moja denarnica, to me najbolj muči. Če bi bila moja na izbiro bi šla in kupila, tako pa moram nekoga zraven vlečt. Debele kože res še nimam. Za ene stvari ja, za druge pa ........ Najbolj me prizadane foušija zelo bližnjega sorodstva. Mislim, da imamo kar večina tak problem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko Ej, koliko časa ste pa bili tam? Kaj je bilo narobe? 3 dni, ostali naj bi pa do torka. Ah tašča mi je rekla da naj bi ble dve spalnici ( je verjetno pozabila kako točno je), bla je pa sam ena pregrajena z omarami. Mi pa z dvema , veš da to ne gre skupi. Čakam še sušilca da mi posuši pa slikce bom dala gor pol pa res grem. Brez zamere apmak se mi res ne da nč komentirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:32:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica ) Ni moja denarnica, to me najbolj muči. Če bi bila moja na izbiro bi šla in kupila, tako pa moram nekoga zraven vlečt. Debele kože res še nimam. Za ene stvari ja, za druge pa ........ Najbolj me prizadane foušija zelo bližnjega sorodstva. Verjamem in razumem, da te prizadane. Zjokaj se in trmasto naprej! Daj iz sebe, potem pa vrzi čez ramo. A smem zelo grobo napisati? Boli te *****, nihče ti ne bo postavljal spomenika, če se boš uklanjala, trpela in kimala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:32:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica ) Ni moja denarnica, to me najbolj muči. Če bi bila moja na izbiro bi šla in kupila, tako pa moram nekoga zraven vlečt. Debele kože res še nimam. Za ene stvari ja, za druge pa ........ Najbolj me prizadane foušija zelo bližnjega sorodstva. Mislim, da imamo kar večina tak problem. ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:32:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super Tudi pri nas je bilo prekrasno vreme Vsi smo bili samo v majčkah, mali je imel najprej na glavi trak, ker je sprva nekaj pihljalo, potem pa je veter izginil in je bil lahko tudi on svoboden z "golo" glavo kje si kupila trak za take male? jst ga nikjer ne najdem V DM so jih imeli, pa verjetno v vseh otroških trgovinah. Vparšaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:32:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za fasado smo se odločili. Po prvomajskih praznikih štartamo. Cena je za ampak kar je treba je treba. Bom slikala stanje zdaj, vmes in potem, da boste videle kakšna packarija bo to. Moja boga travica, ki jo je že tako malo bo uničena. Bo pa drugo leto lepša. Maja je danes hodila zunaj po travi in se mi zdi, da po neravnem terenu lepše hodi kot notri. Si je nosila žogo okrog. Blagor ti, glih pravi čas je shodila, jaz sem pa Nio imela cel čas v vozičku na terasi , revica pa tako rada rogovili po tleh. Sicer smo teraso spucali danes z vapom, ker je bila vsrana od mačk, ampak smo še mogli dat okrog ograje zaščito, jutri pa če bo tako toplo kot danes, jo bom dala na tla, ker so ploščice bile prav tople.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:33:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko Ej, koliko časa ste pa bili tam? Kaj je bilo narobe? mislim da je bila spalnica pregrajena samo z predelno steno, in sta se zbujala ponoči ...nisem pa ziher Aja, a so bili še s kom tam? Nisem vedela. Potem je bilo verjetno res skrajno moteče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:33:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes se pa res dogaja. Komaj dohajam. K'nede? saj parvim, da je več al manj pogrebšna na majčicah Ampak res Ko sem rit pod tuš odnesla, se je pa gužva naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:34:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super Tudi pri nas je bilo prekrasno vreme Vsi smo bili samo v majčkah, mali je imel najprej na glavi trak, ker je sprva nekaj pihljalo, potem pa je veter izginil in je bil lahko tudi on svoboden z "golo" glavo kje si kupila trak za take male? jst ga nikjer ne najdem Ful poceni sem ga dobila v BC.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:35:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:35:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko Ej, koliko časa ste pa bili tam? Kaj je bilo narobe? 3 dni, ostali naj bi pa do torka. Ah tašča mi je rekla da naj bi ble dve spalnici ( je verjetno pozabila kako točno je), bla je pa sam ena pregrajena z omarami. Mi pa z dvema , veš da to ne gre skupi. Čakam še sušilca da mi posuši pa slikce bom dala gor pol pa res grem. Brez zamere apmak se mi res ne da nč komentirat Auč, tole je res kriza...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:35:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super ja pri nas tudi..Nejc si je pa tud danes cel čas vlekel kapo iz glave, prej si je ni nikoli, kakor da mi hoče povedat da mu jo pa že lahko dam dol To Nia že en čas dela, ampak samo ko ji je dolgčas, ko na miru stojimo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?