Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:37:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Cukrčki Čigava je Manca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:37:04
|
|
|
|
mafi
|
čer evo jaz med živimi sem spet neki zdrmala računalik, ampak zdej deluje sam je vprašanje za kolk časa . Filip mi je mrknil 5min nazaj sem šla prec priliko izkoristit za rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:38:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:38:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo jaz med živimi sem spet neki zdrmala računalik, ampak zdej deluje sam je vprašanje za kolk časa . Filip mi je mrknil 5min nazaj sem šla prec priliko izkoristit za rr bemtiš....kje si bila tako dolgo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:38:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem iiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:39:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Cukrčki Čigava je Manca? Od julijke lindy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:39:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo jaz med živimi sem spet neki zdrmala računalik, ampak zdej deluje sam je vprašanje za kolk časa . Filip mi je mrknil 5min nazaj sem šla prec priliko izkoristit za rr bemtiš....kje si bila tako dolgo to je pa tko če nimaš majsta pri bajti , pol pa čaki da kašen uleti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:39:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:40:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal! , tudi jaz sem pogorela da boš vedela in to konkretno, mi je soseda, ki je bila dolga leta patronažna rekla, da v vseh te letih ni videla take podobnosti in to z atijem seveda
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:41:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči S Tilnom sva bila malo na sončku in je tako vroče,bo vsak čas za kratke rokave,če ne bi pihalo.Prej smo imeli obiske,je sestra prišla malo naokoli,ko sta bila z možem na sejmu v sosednji vasi Jaz sem bila cel dan v kratkih rokavih. Pri nas ni nič pihalo, tako da smo bili cel dan zunaj, Nia je bila celo brez kapice cel dan ker je bilo super ja pri nas tudi..Nejc si je pa tud danes cel čas vlekel kapo iz glave, prej si je ni nikoli, kakor da mi hoče povedat da mu jo pa že lahko dam dol naša je bila brez vsega na glavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:41:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Morala boš sama sebe zdresirati, da ne boš čutila pritiska zaradi želja oz. pričakovanj drugih. Se da, samo vztrajati je treba in biti na trenutke tudi sebična. Bodimo pošteni: najpomembnejša si sama sebi ti, potem so otroci in partner, nato starši in dragoceni prijatelji, šele kasneje vsi ostali. Zase lahko rečem, da sem v večini situacij kar dobro opremljena z debelo kožo, mi pa vseeno kdaj kaj pride do živega. Ampak sem na tak način vseeno srečnejša kot takrat, ko sem zelo "visela" na pričakovanjih drugih. Naredi, kot tebi narekuje srce (in razum in denarnica ) Ni moja denarnica, to me najbolj muči. Če bi bila moja na izbiro bi šla in kupila, tako pa moram nekoga zraven vlečt. Debele kože res še nimam. Za ene stvari ja, za druge pa ........ Najbolj me prizadane foušija zelo bližnjega sorodstva. Verjamem in razumem, da te prizadane. Zjokaj se in trmasto naprej! Daj iz sebe, potem pa vrzi čez ramo. A smem zelo grobo napisati? Boli te *****, nihče ti ne bo postavljal spomenika, če se boš uklanjala, trpela in kimala. Malo je težje, če zraven živijo. Spomenika mi pa itak ne bo noben postavljal čeprav si ga zaslužim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:41:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:41:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Cukrčki Čigava je Manca? Od julijke lindy Aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:41:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... naš je kot kaka kombinacija balerina-pijaček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:42:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... Pusti se presenetiti! O si predstavljam, ker naša frača tako šiba, kot blisk Meni je zoprno zato, ker bomo sedaj bilo veliko zunaj, gospa v vozičku ne zdrži in potem bi ona po tleh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:42:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:43:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo jaz med živimi sem spet neki zdrmala računalik, ampak zdej deluje sam je vprašanje za kolk časa . Filip mi je mrknil 5min nazaj sem šla prec priliko izkoristit za rr To je meni naredil moj , nonstop nekaj prčka in nalaga ene zadeve, samo čakam, da gre vse spet v 3 krasne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:43:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto? Sploh ni važno kaj( bosa, ortopedske copate, čevlje), hodi slabše in tud ravnotežje ima slabše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:44:06
|
|
|
|
nia5
|
Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... Pusti se presenetiti! O si predstavljam, ker naša frača tako šiba, kot blisk Meni je zoprno zato, ker bomo sedaj bilo veliko zunaj, gospa v vozičku ne zdrži in potem bi ona po tleh Naša pa dokler se premika v vozičku ali triciklu ni problema. Drugače pa začne ven plezat in bi ona seveda hodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:45:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal! , tudi jaz sem pogorela da boš vedela in to konkretno, mi je soseda, ki je bila dolga leta patronažna rekla, da v vseh te letih ni videla take podobnosti in to z atijem seveda No, ti imaš še eno možnost, jaz pa ne več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:46:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:46:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal! , tudi jaz sem pogorela da boš vedela in to konkretno, mi je soseda, ki je bila dolga leta patronažna rekla, da v vseh te letih ni videla take podobnosti in to z atijem seveda No, ti imaš še eno možnost, jaz pa ne več A te sprovociram, da se boš spet drla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:46:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto? Sploh ni važno kaj( bosa, ortopedske copate, čevlje), hodi slabše in tud ravnotežje ima slabše
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:47:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?