Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:47:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... haha vem kako to zgleda,poznam enga takega dirkača
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:47:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal! , tudi jaz sem pogorela da boš vedela in to konkretno, mi je soseda, ki je bila dolga leta patronažna rekla, da v vseh te letih ni videla take podobnosti in to z atijem seveda No, ti imaš še eno možnost, jaz pa ne več A te sprovociram, da se boš spet drla? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:48:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto? Sploh ni važno kaj( bosa, ortopedske copate, čevlje), hodi slabše in tud ravnotežje ima slabše a veš sem nekje brala, da tisti ki so višji kasneje shodijo.. Nejc in Alja sta pa kar visoka napram drugim. Čeprav Nejc gre kar lepo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:48:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:49:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem Luškani so Ampak Gaja ti je full podobna. Izrezana mami Le kako ti je ratalo? Jaz sem v obeh poskusih pogorela in to do tal! , tudi jaz sem pogorela da boš vedela in to konkretno, mi je soseda, ki je bila dolga leta patronažna rekla, da v vseh te letih ni videla take podobnosti in to z atijem seveda No, ti imaš še eno možnost, jaz pa ne več A te sprovociram, da se boš spet drla? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:49:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč Nejc pa kr z glavo naprej..iz kavča, po stopnicah, in se mi že meša, ker noče rikverc
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:49:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto? Sploh ni važno kaj( bosa, ortopedske copate, čevlje), hodi slabše in tud ravnotežje ima slabše a veš sem nekje brala, da tisti ki so višji kasneje shodijo.. Nejc in Alja sta pa kar visoka napram drugim. Čeprav Nejc gre kar lepo že. Upam, da ni res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:50:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? sej sarma ni taka OH bomba
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:50:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč Nejc pa kr z glavo naprej..iz kavča, po stopnicah, in se mi že meša, ker noče rikverc Naša tud navali narod in najuriš naprej Se je malo unesla, ampak je še vedno nepredvidliva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:50:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Kaj pa ima obuto? Sploh ni važno kaj( bosa, ortopedske copate, čevlje), hodi slabše in tud ravnotežje ima slabše a veš sem nekje brala, da tisti ki so višji kasneje shodijo.. Nejc in Alja sta pa kar visoka napram drugim. Čeprav Nejc gre kar lepo že. Upam, da ni res Vsi imajo še dovolj časa, da shodijo. Nikamor se jim ne mudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:51:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? sej sarma ni taka OH bomba So pa maščobice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:51:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? sej sarma ni taka OH bomba Če omakco popivnaš s kosom kruha, je Bolje, da grem pod tuš, drugače bom še lačna postala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:51:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč Nejc pa kr z glavo naprej..iz kavča, po stopnicah, in se mi že meša, ker noče rikverc Naša tud navali narod in najuriš naprej Se je malo unesla, ampak je še vedno nepredvidliva jst ga ne morem navadit da gre z ritjo naprej, pa se lahk na trepalnice postavim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:51:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? blagor, no pol pa naj še ene dve zmaže namesto mene . joj raje ne vprašaj ker sploh ne upam na tehtnico , pa še panika me je danes zagrabila, saj veš vsak dan je lepši in se ne bom več mogla skrivat pod debelimi in razvečenimi puloverji, bom res mogla v akcijo z hujšanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:52:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Kako kaj? Sem videla, da do večera ni bilo hude gužve, potem pa ste se kar na 1x razživele Mi smo bili praktično celi dan zunaj , tako da sem šele zdele pospravljala po kuhinji, ki je bila čisto v razsulo, saj ni videla ne krpe ne cunje ne že od včeraj zjutraj Bi pa rada rekla še 1x hvala vsem za lepe in spodbudne besede, ki ste mi jih namenile včeraj zvečer. Zlate ste!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:53:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? sej sarma ni taka OH bomba Če omakco popivnaš s kosom kruha, je Bolje, da grem pod tuš, drugače bom še lačna postala... Jaz sem že in to hudooooo. Raje grem spat, da me ne premamijo kake zadeve v "beli omari" NOČKO!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:53:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? blagor, no pol pa naj še ene dve zmaže namesto mene . joj raje ne vprašaj ker sploh ne upam na tehtnico , pa še panika me je danes zagrabila, saj veš vsak dan je lepši in se ne bom več mogla skrivat pod debelimi in razvečenimi puloverji, bom res mogla v akcijo z hujšanjem jst imam pa skor isto kil, pa čist drugo postavo.. so me dans zahaklale za soboto, da gremo v en hrib lazit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:53:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč Nejc pa kr z glavo naprej..iz kavča, po stopnicah, in se mi že meša, ker noče rikverc Naša tud navali narod in najuriš naprej Se je malo unesla, ampak je še vedno nepredvidliva jst ga ne morem navadit da gre z ritjo naprej, pa se lahk na trepalnice postavim sej moj je tud rinil naprej kot tele brez strahu pol sem ga pa mal prestrašla pa k en papagaj bovorila ne, ne, ne..... in sem mu pokazala, pa zgleda da je skontu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:54:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tud komaj čakam, da Alja shodi. Je že tako lepo racala, sedaj pa ji gre na slabš Naš pa verjetno še nekaj časa ne bo shodil. Ima en svoj blazno smešen način premikanja in je hiter kot strela Ne gre klasično po vseh 4, ampak po rokah, enem kolenu in enem stopalu, če si lahko predstavljaš Ima na levem kolenu nonstop rahlo modrico, ker tako divja... , Nia pa jo ima (modrico) na buči skoz, ker je ultra radovedna in rine vsepovsod, zraven pa ne razmišlja , drugače pa je še kar previdna. jaz sem Filipa sedaj naučila,da če je na postelji da se obrne z ritko nazaj in varno pristane na tleh , zgleda da mu je ta telovadba všeč Nejc pa kr z glavo naprej..iz kavča, po stopnicah, in se mi že meša, ker noče rikverc Naša tud navali narod in najuriš naprej Se je malo unesla, ampak je še vedno nepredvidliva no naša ni šans, da bi kaj kazalo da bi hodila. gre pa lepo v rikverc z kavča dol. po stopnicah pa tudi ghre lepo gor, nazaj pa ravno tako v rikverc
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:55:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? blagor, no pol pa naj še ene dve zmaže namesto mene . joj raje ne vprašaj ker sploh ne upam na tehtnico , pa še panika me je danes zagrabila, saj veš vsak dan je lepši in se ne bom več mogla skrivat pod debelimi in razvečenimi puloverji, bom res mogla v akcijo z hujšanjem jst imam pa skor isto kil, pa čist drugo postavo.. so me dans zahaklale za soboto, da gremo v en hrib lazit in kaka je odločitev padla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:55:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo, Manca, Gaja, Gal , zdej pa res šibam, mirno nočko vsem o sončki mali, kako so simpatični vsi trije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:55:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uh je gužva ratala, jaz pa se morem poslovit, ker grem sarmo od tašče jest, je bosanka, pol veste kako je dobra , lepo spančkajte in tak tempo naprej Nočko mnjami jaz bi tud nočko mafi ti pa ne Ona je lahkokategornica in si to lahko privošči Kako kilce? sej sarma ni taka OH bomba Če omakco popivnaš s kosom kruha, je Bolje, da grem pod tuš, drugače bom še lačna postala... Jaz sem že in to hudooooo. Raje grem spat, da me ne premamijo kake zadeve v "beli omari" NOČKO!!!!!! , nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 21:57:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za fasado smo se odločili. Po prvomajskih praznikih štartamo. Cena je za ampak kar je treba je treba. Bom slikala stanje zdaj, vmes in potem, da boste videle kakšna packarija bo to. Moja boga travica, ki jo je že tako malo bo uničena. Bo pa drugo leto lepša. da ste se odločili in upam, da strošek le ne bo prehud. Verjamem pa da bo hišica potem zelo, zelo lepa!!!! Tvoja travica bo pa tudi hitro se opomogla in nova zrasla!!!! Maja je danes hodila zunaj po travi in se mi zdi, da po neravnem terenu lepše hodi kot notri. Si je nosila žogo okrog. za Majo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 22:01:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem sama ostala Grem še jaz pod tuš, pa v horizontalo. Danes sem bila v LJ, pa v Medvodah na pijači, pa v Škofja Loki in ko smo hoteli domov, je bila zaprta cesta v Loki zaradi pasjona tako, da smo morali čez Selško dolino, po hudi cesti v Poljansko dolino in domov Sem se kar nafjakala. Hvala ker si se oglasila na kavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 5.4.2009 22:01:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer, kako zatišje. Jest se javim sam na hitrco, grem spat. Smo že doma, ni šlo, sploh večeri so bli hudi, tko da smo obupal in spakiral. Škoda, ker vreme je res super napovedano še naprej. Ah pa drugič , vsaj vemo za naprej, da mormo najprej vidt slikce apartmaja.... Smo bli pa z Anitko na pijači, je prov super simpatična punca, Gal je pa prov cukrček, najprej je bil čist miren pol je pa začel govort k navit, faca mala. Upam, da se še kdaj dobimo. Bom jutr kakšno slikco gor dala, dons ne vem če se mi bo dal. Nočko za super čvek!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?