|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
4.4.2009 20:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene.user posted image

Nisem vas brala za nazaj, sem tako utrujena, da komaj gledam.user posted image

Detelja, kaj ti imaš tudi streptokoka?

Poročilo iz pregleda: CTG ok, UZ ok, plodovnice dovoj, posteljica lepa. Sem zaprta. Urin bp, dobila sem še eno Canesten svečko. Imam pa tako vrsto streptokoka B, ki je odporen na penicilin, tako da pri porodu dobim nek drug ab. Naslednja dva pregleda: 14.4. in 24.4..

Zdaj pa grem malo zalegnat.user posted image

Junona, čestitke za pregled. user posted image user posted image user posted image Ta presneti streptokok pa boš premagala, boš videla user posted image . Jaz sploh ne vem, če sem imela to preiskavo. Potem očitno že ni bilo potrebno. Se tolažim ... user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
4.4.2009 20:24:13   
Anonimen

Punce, a ste ve tut tak utrujene? Js sem taka ko da bi pomirjevalo vzela.user posted image

Oh, Junona niti ne govori. Jaz sem zadnje dni takšna kot bi me povozil avtobus user posted image . Se moram kar brcnit v rit, da je kaj od mene user posted image user posted image user posted image . Včasih pomislim, če malo kompliciram, saj so ene tudi do konca aktivne in celo v službi, toda meni se zdi, da jaz komaj hodim in si kaj skuham, kaj šele, da bi kam šla. A ste čist' zmešani? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
4.4.2009 20:26:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

punce na pomoč

kaj mislite da bi lahko bilo to, da me boli cel trebuhuser posted image user posted image user posted image ...pa tudi bolj trd jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahk da se pripravlja počasi. mene prvič nič ni matralo prej. zdaj sm pa že ene 3krat mela kr oreng popadek-vsaj zdi se mi-no minlo je in ni se nadaljevalo v kaj več

jah nisem neki počivala danesuser posted image ....sej bom vidla sem se lepo stuširala zdej s toplo vodo, pa mal zmasirala bušija...zdej bom pa počivala in če ne bo boljš grem v Puser posted image ..Hvala ti

pa misliš da je možno da me cel trebuh boliuser posted image user posted image user posted image .....joj sem jst en panik, sam mene sam za bebija skrbi pa prvorodka semuser posted image

sej js sm prvič tut bla ful panična. no se mi zdi, da sem zdaj še boljuser posted image user posted image . kaj pa če si preveč delala danes? probaj zdaj počivat, če pa ne bo boljši pa se greš mogoče pokazat v B? verjetno te skoz ne more boleti, če pa te, pa so lahk tut popadki-moje mnenje

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
4.4.2009 20:28:48   
brigita23

men je bil porod prvič res tk na izi-zdaj se sploh ne spomnem kk je bolelo. sm pa brala, da mreš med popadki bit sproščen. no prvič js nisem bla in ko je prišel popadek sm se čist skup potegnala-avtomatsko ko te neki boli-upam, da bom zdaj lahk mal kontrolirala bolečino. no prvič sploh nisem dihala kaj-tisto pravilno-zdaj bom pa probala. čeprav mi je setra rekla, da ko je ona rojevala in ji je njen mož govoru, pravilno dihaj, je rekla, da je ona kr brez zraka ostajala-no bo videli kk bo

ja jst tudi zdej ko začutim bolečino kr dihat neham...pa vem da to ni vredu...sam kok naj bom sproščena ko pa nekaj boliuser posted image ....eh bomo že prestale.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.4.2009 20:30:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

punce na pomoč

kaj mislite da bi lahko bilo to, da me boli cel trebuhuser posted image user posted image user posted image ...pa tudi bolj trd jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa te boli zaradi otrdelosti...mene tu pa tam tudi cel trebuh boli posebj ko mi otrdi...mogoče je kak čuden krč...ali pa otrok kako čudno pristiska...mene je zadnjič cel dan samo desna stran trebuha bolela...komaj sm hodila...edino sedenje in ležanje je pomagalo...

JA MOŽNO...pa še user posted image  se noče nekak drugače obrnit...me pa vsake toliko ornk brcneuser posted image ....eh bo že, pomočnikov ni nič več na rr...zato pa sem čist adijouser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.4.2009 20:38:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

lep pozdrav tudi z moje strani.
Midva z Anžetom sva včeraj prispela iz porodnišnice user posted image user posted image
Sedaj pa se privajava na domače okolje, kjer sva preživela lepo prvo noč, polno spanja in brez joka user posted image user posted image user posted image
Moja porodna zgodba sledi malo kasneje, tu pa je slikica našega sončka...
Dala sej jih v album, ker me zopet nekaj zajebava pri nalaganj slik user posted image

Jernejav super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.4.2009 20:41:31   
brigita23
NenaLena- halo punca, naj ti povem da sem danes prebrala tvoj porodni načrt in je res u nulo dodelanuser posted image user posted image user posted image user posted image ....vidim da se kar na veliko stvari spoznaš, na katere jst npr. prej sploh ne bi bila pozorna, zdej bom pa zagotovo o njih izbrskala še kaj več. Res super porodni načrt in upam da ga bodo upoštevali in da bo tvoja porodna izkušnja kot sta si jo s partnerjem zamislilauser posted image ....Za Elo pa bo itak the bestuser posted image .

Veš kaj me samo zanima, če lahko no...lahko pa mi odpišeš tudi na ZS...zakaj mora popkovina prenehat utripat preden jo prerežejo?

Jah kar pa se barev za lase tiče, te brez amoniaka...jst sem uporabljala temno oz. rjavo, mi je pa naredila vmes pramene svetle in moram priznati da so mi zelo lepo prijeliuser posted image  Ne vem no kako je pa s blont-blont? So pa drugače te barve super, pa tudi šmpon pa balzam je fino uporabljati naravne..npr. od Dr. Houschka.user posted image

Pižame še nisem uspela poslikat, jo bom obljubim... kar se pa lenarjenja tiče...mmmmm..jah noseče smouser posted image , pa očitno mi je zopet železa primanjkovalouser posted image .
Hvala še enkrat za PN.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.4.2009 20:48:35   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

lep pozdrav tudi z moje strani.
Midva z Anžetom sva včeraj prispela iz porodnišnice user posted image user posted image
Sedaj pa se privajava na domače okolje, kjer sva preživela lepo prvo noč, polno spanja in brez joka user posted image user posted image user posted image
Moja porodna zgodba sledi malo kasneje, tu pa je slikica našega sončka...
Dala sej jih v album, ker me zopet nekaj zajebava pri nalaganj slik user posted image

Jernejav super! user posted image user posted image user posted image

Dober večer,
dnevi od mali štručki kar bežijo.... Anže je zelo priden dečko, vedno dobrovoljen user posted image user posted image

user posted image  to pa je prva slkica našega srčka...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.4.2009 20:48:47   
Anonimen

Dobro jutro oz. dober dan.user posted image

Js sem bila že pridna danes, sem cel protfan kremšnit naredila...eno sem že pojedla za zajtrk.user posted image user posted image user posted image Sej veste, sem mogla poskusit, če so užitne.user posted image
Zunaj v kotličku se že kuha bograč, komaj čakam, da bo gotov. Počasi se bo začela peči teletina izpod peke, prav tako svinjina in krompir.user posted image user posted image user posted image

Tako, lepo vas pozdravljam, ker se danes do večera verjetno ne bom več uspela javit.

Marička, tako pridna in aktivna, pa praviš, da nič ne moreš? user posted image Ti ti ti, lisička ti ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.4.2009 20:52:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

da se malo javim.. včeraj me niso hotl pol zadržat v porodnišnici... kljub temu da je rekla da je premalo plodovnice in da imam zelo načeto posteljico user posted image  user posted image  vaginalno me niso hotl niti pregledat.... ctg je bil uredu.. pa sem le doživela svoj prvi ctg - čeprov bom mela slabe spomine nanj, k ta sestra k mi ga je delala ... stepla bi jo najraj... nesramna je bla, arogantna,... malo je manjkalo da ji nisem neki rekla .. naslednji pregled imam spet v torek 7.4., ponovno v porodnišnici... spet UZ zarad plodovnice... če bi blo kej narobe grem pa že prej notr... dons je Gaja sicer že zelo aktivna user posted image  user posted image  user posted image  to me full veseli... je že dosegla svojo normo 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit brcike, da ji pol v torek nesem pokazat...

Blueeyes čestitke za brcike user posted image user posted image user posted image . Važno, da je Gaja ok, za tisto tečno sestro se pa sploh ne sekiraj. Te pa razumem, da si jezna user posted image . Ni kaj, eni očitno orng zgrešijo poklic. user posted image Pol pa nas nosečke, ki smo že itak bolj občutljive, matrajo. Svašta!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.4.2009 20:54:53   
Anonimen

evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se pa kar fajn opazi, da se je spustil...

Detelja, jaz ne znam tako napovedovat kot Sonček85 user posted image , toda res se fajn vidi, da se je bebica spustila v "bojni položaj". Tako da: kmalu bo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.4.2009 20:58:41   
Anonimen

hej,
kako ste na ta prelep dan? js sm obupno. me boli zob že tri dni, pa sm danes šla dežurnemu zobozdravniku, pa mi je zob popravil, sm bolelo je pa ko sto user posted image user posted image user posted image . no in že v amb. sem rekla, a je prav, da me boli bolj kot prej, pa je rekla, da če čez 1 uro ne bo boljš da naj pridem nazaj. no in ko sm prišla domov, me je bolelo tk, da sm mogla vzet lekadol-in po 30 min je bolečina zginila. sm ka pa pol. zobarca je delala do 11 in mi je rekla, da če ne bo boljš do pol enajstih nazaj. mene pa ob 11 začne spet boleti zob. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tk da sm mal prej vzela še en lekadol in ne preostane mi kaj drugega kot da čakam na jutri, ko spet dela dežurni. za popuser posted image zdaj na koncu nosečnosti se bom pa filala z lakdoli al kaj?!? groza

Joj user posted image , držim pesti, da čim prej mine. user posted image

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
4.4.2009 21:02:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja......kak lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......me res zanima kaj se skriva v njem...sicer pa ti ne boš imela težkega poroda ko tako lepo spredaj nosišuser posted image

joj, da bi se tvoje besede uresničile...sam veš kaj se bojim, da me bo sramna kost ful bolela ko bo pritisk navzdol...ker me že zdaj ful boli kaj pa bo še pri porodu...gin. mi je tudi rekla, da imam ful elastično tkivo tako, da bo porod hitr stekel...sam kaj pa veš...
deržimo pesti in navijamo ,da bo vse steklo gladko in da te ne bo nič bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuu to pa bi bilo, da ne bi nič bolelo...me je glih dopoldan moja botra klicala pa rekla, da je njihova snaha rodila v 15 min...da baje cela familija po njeni mami opravi porod brez težav in v ful kratkem času...baje, da ko jih začne šraufat je že skoraj prepozno, da grejo do P, ker vedno rodijo nekje na poti ali pa celo doma...se pravi te ženske sploh ne vejo kaj je pravi poroduser posted image

Upam, da ne bo tako pri meni, ker pol bom rodila kar v avtu na poti iz Lj na Ptuj user posted image user posted image user posted image . Ja nič, pol se bomo pa pač na kakšnem počivališču ustavili, rodili in peljali naprej user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
4.4.2009 21:03:26   
*Junona*
Evo mene.user posted image

Za nazaj vas nisem uspela prebrat, ker sem tak sita, da komaj diham. Še rignat ne upam, ker bi bla ko mali bebi ko kupčka podre in mu ven vrže.user posted image

Piknik uspel, vreme nam je tudi bilo naklonjeno.user posted image Je bil tak lep dan, da sem razmišljala, da če bi že bila mamica, kako bi se sprehajala z bebijem.user posted image

Detelja, bograč smo delali po vajinem receptu in je booooožanski. Res, za prste obliznit. Tvoj obvlada situacijo.user posted image user posted image user posted image

Kaj danes pa ni še nobena rodila?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
4.4.2009 21:04:30   
*Junona*

Punce, a ste ve tut tak utrujene? Js sem taka ko da bi pomirjevalo vzela.user posted image

Oh, Junona niti ne govori. Jaz sem zadnje dni takšna kot bi me povozil avtobus user posted image . Se moram kar brcnit v rit, da je kaj od mene user posted image user posted image user posted image . Včasih pomislim, če malo kompliciram, saj so ene tudi do konca aktivne in celo v službi, toda meni se zdi, da jaz komaj hodim in si kaj skuham, kaj šele, da bi kam šla. A ste čist' zmešani? user posted image user posted image user posted image

Danes je že drugi dan, da sem tak utrujena. Ko crkovina sem. Pol se pa še napokam do konca in mi ne paše ne sedet, ne ležat, kr neki hodim okol hiše.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
4.4.2009 21:05:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo mene..

mene bo danes razneslo od jagod...user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sem si jih res privoščila..

drugače pa Neža zdele pančka, se sploh več ne spomnim kdaj je šla nazadnje popoldne počivat..ampak prov paše..user posted image

BE..ob tvojih besedah sem se prov zamislila nad tem zdr. osebjem...katastrofa..še ena potrditev,da sem se že v prvo odločila prav in odšla v Trboveljsko porodnišnico in ne v Lj (pri nas večina hodi sem) zate pa upam,da bo vse vredu..pa kar postavi se zase in za svojegauser posted image ..imaš vso pravico...

Babuške, očitno smo v vikendu jagod. user posted image Jih očitno kar vse veselo mažemo user posted image user posted image user posted image . Kriva je pa najprej Sonček85, ker nam je naredila lušte, pol pa detelja, ki nam jih pripeljala kar v gajbicah user posted image user posted image user posted image . No, kaj bi me brez njiju??? user posted image Pazita, da ne bo ponoči prišla kakšna od nas iz rr in vama ukradla karto za Rim user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mlavla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
4.4.2009 21:05:55   
*Junona*

evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se pa kar fajn opazi, da se je spustil...

Kaki lepi je.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak se ti je pa vidno spustil.user posted image Saj meni se je tudi malo, ampak js že skos fejst nizko nosim. Ti ne boš več dolgo.... 2 v1 mislim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
4.4.2009 21:06:33   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo mene..

mene bo danes razneslo od jagod...user posted image user posted image user posted image user posted image
ma sem si jih res privoščila..

drugače pa Neža zdele pančka, se sploh več ne spomnim kdaj je šla nazadnje popoldne počivat..ampak prov paše..user posted image

BE..ob tvojih besedah sem se prov zamislila nad tem zdr. osebjem...katastrofa..še ena potrditev,da sem se že v prvo odločila prav in odšla v Trboveljsko porodnišnico in ne v Lj (pri nas večina hodi sem) zate pa upam,da bo vse vredu..pa kar postavi se zase in za svojegauser posted image ..imaš vso pravico...

Babuške, očitno smo v vikendu jagod. user posted image Jih očitno kar vse veselo mažemo user posted image user posted image user posted image . Kriva je pa najprej Sonček85, ker nam je naredila lušte, pol pa detelja, ki nam jih pripeljala kar v gajbicah user posted image user posted image user posted image . No, kaj bi me brez njiju??? user posted image Pazita, da ne bo ponoči prišla kakšna od nas iz rr in vama ukradla karto za Rim user posted image user posted image user posted image .

Js pa jagodni sok pijem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
4.4.2009 21:07:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

da se malo javim.. včeraj me niso hotl pol zadržat v porodnišnici... kljub temu da je rekla da je premalo plodovnice in da imam zelo načeto posteljico user posted image  user posted image  vaginalno me niso hotl niti pregledat.... ctg je bil uredu.. pa sem le doživela svoj prvi ctg - čeprov bom mela slabe spomine nanj, k ta sestra k mi ga je delala ... stepla bi jo najraj... nesramna je bla, arogantna,... malo je manjkalo da ji nisem neki rekla .. naslednji pregled imam spet v torek 7.4., ponovno v porodnišnici... spet UZ zarad plodovnice... če bi blo kej narobe grem pa že prej notr... dons je Gaja sicer že zelo aktivna user posted image  user posted image  user posted image  to me full veseli... je že dosegla svojo normo 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit brcike, da ji pol v torek nesem pokazat...

Blueeyes, držim pestke, da bo vse ok, kar pa itak bo, ker Gaja je prava navihanka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
4.4.2009 21:07:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dober dan še od mene.Detelja hvala za obilni zajtrk.
Danes je lepo vreme in gremo lahko že za pol urce ven.Super.
Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke in pa sončke.

Jojjj, kak fajn, da grete na sončeka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
4.4.2009 21:08:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

najprej lep  dan vsem,sem že imela nekaj obiskov danes,z dragim sva ovekovečila najin trebušček,tudi moj dragi  se je prelevil v nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.ja smo zalili rožico user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za zajtrk
junona .hvala zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image
mlavla.jaz sem pripravila body,majčko,kompletek,zoknčke,copatki,kapica ,dekica
Vse bo kot bi si želela boš videla ,ne sekiraj se.Moj tudi dela ponoč ta teden če bi me kaj prijelo user posted image pa k mam rok tudi user posted image
jernejav:dobrodošla doma in veselo cartanje user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.danes pa je dan ,ki je namenjen tvoji sestri,lepo praznujte user posted image user posted image user posted image voščim pa jutri user posted image

tko zdaj grem pa v CE h kolegici na kavico in se potem kaj javim ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image lepo soboto vsemmmmmmuser posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
4.4.2009 21:08:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo, še jaz se javljam. Mi očitno ni usojeno, da bi imela brezskrbne zadnje tedne nosečnosti user posted image . Smo spet pokasirali virus od naših predragih sosedov (zanimivo, v prejšnji nosečnosti so dobili norice in smo imeli celo paniko, ker jih jaz še nisem prebolela). Tako da sva zdaj oba z dragim čisto boga, oba 38 vročine, jaz sem že ponoči letala na skret in nisem vedela, kako naj se obrnem - s katere strani bo usekalo user posted image . Na koncu sem kar sedela na wcju z lavorčkom pred sabo, je bilo najbolj "varno". user posted image Zdaj ne bruham več (saj nimam česa), mi je pa že cel dan slabo in čisto sem fuč. Dobro, da je mami odpeljala bučkota na vikend. On je zaenkrat še OK, vprašanje pa, do kdaj ...

Zdaj pa samo upam, da ne bo kaj narobe z user posted image . Sem prejle za vsak slučaj poklicala v P, če bi me moralo kaj skrbeti, pa so mi kar naročili, naj se pridem pokazat. So me priklopili na CTG, pa je z malo vse v redu, je pa pokazal že kar en orenk popadek. Sem imela čez dan že kar nekaj, pa kar boleči so že. Očitno jih je sprožilo tole nenačrtovano "klistiranje" user posted image . Zdaj pa samo upam, da se ne bodo stopnjevali, ker trenutno mi RES ni za rodit. Kot prvo sem jaz čisto brez enrgije, pa še mala se lahko okuži. Nič ne vem, ali sem že kaj odprta, ker je rekla babica, da s pregledom lahko kaj sproži in tvega okužbo, mi je pa izmerila PH nožnice in so očitno ovoji še celi, se pravi mala zaščitena. Če bi pa bilo kaj huje, moram pa nazaj prit.

Madonca, to pa ni fajn user posted image . Samo da je z user posted image ok. Čimveč počivaj, čaje pij (da ne dehidriraš), pa nafilaj se z vitamini. Boš videla, da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
4.4.2009 21:10:38   
*Junona*

se mi zdi da Lekadol lahk med nosečnostjo-sm brala pr Pušenjaku. a ga katera še vzame tk občasno?

jaz sem ga zadnjič vzela, ker sem imela glavobol pa ful sem bila prehlajena..in brez njega nisem mogla niti na nogah stat (to je bilo 37t-38t)...

Ja, Lekadol lahko.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
4.4.2009 21:11:03   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image  
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image  
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG      

LE KATERA BO NASLEDNJA
user posted image

04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image   
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image              
05.04.
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)
ŽE  CARTA user posted image                 
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)
ŽE CARTA user posted image         
28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1) ŽE CARTAuser posted image

30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 

31.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2) ŽE CARTA user posted image                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

05.04.
kpmk
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
Blančica CTG
pikaro
07.04
Pat74
Artičoka
duda1 -CTG
L&L -amnio
klavdyk
Sonček 85 CTG
blueeyes
vud
08.04
mišk
m...tina 
diti
09.04
zupancdam
duda1
Nena Lena
mlavla
10.04
Cveta28
malapikica
Ntaša
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE: 117nosečk

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 4.4.2009 21:17:06 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
4.4.2009 21:11:12   
*Junona*

user posted image pikaro /34t
user posted image detelja /39t1 d
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 36t3d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image kpmk /36t

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?