detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Evo, še jaz se javljam. Mi očitno ni usojeno, da bi imela brezskrbne zadnje tedne nosečnosti . Smo spet pokasirali virus od naših predragih sosedov (zanimivo, v prejšnji nosečnosti so dobili norice in smo imeli celo paniko, ker jih jaz še nisem prebolela). Tako da sva zdaj oba z dragim čisto boga, oba 38 vročine, jaz sem že ponoči letala na skret in nisem vedela, kako naj se obrnem - s katere strani bo usekalo . Na koncu sem kar sedela na wcju z lavorčkom pred sabo, je bilo najbolj "varno". Zdaj ne bruham več (saj nimam česa), mi je pa že cel dan slabo in čisto sem fuč. Dobro, da je mami odpeljala bučkota na vikend. On je zaenkrat še OK, vprašanje pa, do kdaj ... Zdaj pa samo upam, da ne bo kaj narobe z . Sem prejle za vsak slučaj poklicala v P, če bi me moralo kaj skrbeti, pa so mi kar naročili, naj se pridem pokazat. So me priklopili na CTG, pa je z malo vse v redu, je pa pokazal že kar en orenk popadek. Sem imela čez dan že kar nekaj, pa kar boleči so že. Očitno jih je sprožilo tole nenačrtovano "klistiranje" . Zdaj pa samo upam, da se ne bodo stopnjevali, ker trenutno mi RES ni za rodit. Kot prvo sem jaz čisto brez enrgije, pa še mala se lahko okuži. Nič ne vem, ali sem že kaj odprta, ker je rekla babica, da s pregledom lahko kaj sproži in tvega okužbo, mi je pa izmerila PH nožnice in so očitno ovoji še celi, se pravi mala zaščitena. Če bi pa bilo kaj huje, moram pa nazaj prit. ojej, revica...vem kako se počutiš...pred dvema tednoma ko sem postala prehlajena sem se najbolj bala, da bom šla rodit...sploh si nisem mogla predstavljat kako bi to izgledalo...iz nosu je teklo tko, iz oči je teklo...komaj sem dihala...čist sem bila praf...upam, da se boš čimprej pozdravila in da bo malček me mal počakal...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|