detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes da se malo javim.. včeraj me niso hotl pol zadržat v porodnišnici... kljub temu da je rekla da je premalo plodovnice in da imam zelo načeto posteljico vaginalno me niso hotl niti pregledat.... ctg je bil uredu.. pa sem le doživela svoj prvi ctg - čeprov bom mela slabe spomine nanj, k ta sestra k mi ga je delala ... stepla bi jo najraj... nesramna je bla, arogantna,... malo je manjkalo da ji nisem neki rekla .. naslednji pregled imam spet v torek 7.4., ponovno v porodnišnici... spet UZ zarad plodovnice... če bi blo kej narobe grem pa že prej notr... dons je Gaja sicer že zelo aktivna to me full veseli... je že dosegla svojo normo 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit brcike, da ji pol v torek nesem pokazat... držim pesti...pošiljam ti velik ....veš jaz bi pa kar rekla tej sestri par lepih besed...vem, da ne more ona zaradi vsake nosečke jokat itd...ampak eno normalno obnašanje pa je itak potrebno...meni je že tudi ful slabo, ko bom šla rodit...baje se v naši ms porodnišnici tako grdo obnašajo, da te glava boli...baje, da če kaj vpr. da ti naj pokažejo ti pokažejo tako hitr, da še sledit ne moreš...živim samo zato, da grem rodit pa da pridem čimprej domov...ampak takim arogantnim osebam pa ne bom dopustila, da me ponižujejo, žalijo itd... to je bil moj prvi tak pregled... tko da me je čist šokirala... za torek sem se že pripravla... boljš za njih da se kaj tazga ne ponovi.. že tko sem z živci na koncu k morm na unih grdih hodnikih čakat, pol se pa še do tebe vedejo k da si smet... še snežilka me je čudn pogledla k sem pršla na wc scat... sem mogla na en listek lulat, da sem ji ga pol nazaj v ordinacijo prnesla... pogledala me je kao kva delaš na skretu, a ne vidš da čistim adijo pamet ta lj porodnišnica... imajo pa vsaj eno dobro zdravnico... ta k me je na UZ dala... edina prjazna... da niti ne omenim, da tako k sem pršla tja dam napotnico, pa mi reče sestra kaj pa vi tuki delate?? pa rečem da cel dan ni brcala in sem se pršla pokazat...pa reče, na napotnici mate datum 7.4. pridte takrat.... pa najprej sem mislila da mam prisluhe.. pa ji še enkrat rečm da je moja G rekla da če ne brca cel dan, da se pridm pokazat... in mi spet reče, da sem čist brezveze pršla, da mam naročen datum 7.4. in pol se sploh ni hotla ubadat z mano, ampak me je poslala k eni čist tretji sestri, čist nekam na drug hodnik sem mislila da bojo tm kej bolj prjazne.... ja ja, to bo to... ne vek je so hujš... še dobr da je bla pol vsaj una za UZ tok cool... upam da jo bom tud zdej v torek mela... da ne bo kakšna druga pol pa na koncu k sem končala, tm na info točki vprašam za obiske, k sm hotla pogledat BrinoBA pa še eno mojo prjateljico k je 30.3. rodila.. im me una odjebe kao da so prepovedani obiski, zarad viroz (pol mi je kolegica rekla da to sploh ni res da ma ona skoz obiske)... pa da itak so obiski kao šele ob 15h če bi že bli... mislim, ura je bla pa 14.50 k sem jo jz spraševala me kr mine da bi kle v LJ rodila joj, ej majke mi kake majo, da te sra... stisne...pa zdaj smo itak občutljive tako, da eksplodiramo za vsako stvar pol pa naletiš še natake kretene pa te res vse mine pa si še bolj v krizi...zame je to slo. zdravstvo itak v k...meni gre to tako na živce povsod nam perejo možgane, da če kaj ni v redu se prite takoj pokazat ne čakat pol pa prideš pa te vpr. kaj delaš tuki pol pa še da naj greš domov pa prideš za par dni...ta baba je res za na cesto ne pa za v bolnico...sploh ni čudno, da tako umirajo ljudje...če se vsem žvižga za vse...mene je najbolj strah, ker imam rok 10.4. in me je že gin. pripravila, da je manj osebja itd...pa mi je kar jasno kako izgledajo vikendi po bolnišnicah (nobenemu se nič ne da) čez praznike pa bo tolk hujše...ko greš po hodniku itak vohaš sam kavo in slišiš smeh iz tistih sestrsih sob...in pol da ni dnarja za zdravstvo...saj ne more bit...če te pa zdravijo 10 let pa vsak neki po svoje... ti se samo dobr drži...vedi, da smo z tabo in da mislimo nate...ti stiskamo pesti in močno verjamemo, da bo vse ok...takim babam pa se ne pusti...si človek, kateri je vreden spoštovanja...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|