|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
4.4.2009 11:10:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa že ves čas me  skrbi..če bo mož lahko prisoten pri porodu,saj si to res želim...
pa ma tako službo ,da je veliko na terenu..jutri gre naprimer v Gornjo Radgono..

že prvič je komaj ujel..
pa še v primeru, da ga ne bi bilo doma bi morala klicat rešilca...
no pol pa še varstvo za tamalo..mah sploh nevem kaj mi je..

se opravičujem..sam se moram mal spucat..pa mal iz sebe dat..
saj se mi zadnje dneve že kar mal rola, ker sva s tamalo skoz sami doma..pa še ful je neki tečna, ji zobki rastejo..

Ti se nam kar izpovej.user posted image user posted image user posted image

Na koncu se bo vse dobro izteko, samo obremenjevat se ne, boš videla.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
4.4.2009 11:10:40   
*Junona*
Dobro jutro oz. dober dan.user posted image

Js sem bila že pridna danes, sem cel protfan kremšnit naredila...eno sem že pojedla za zajtrk.user posted image user posted image user posted image Sej veste, sem mogla poskusit, če so užitne.user posted image
Zunaj v kotličku se že kuha bograč, komaj čakam, da bo gotov. Počasi se bo začela peči teletina izpod peke, prav tako svinjina in krompir.user posted image user posted image user posted image

Tako, lepo vas pozdravljam, ker se danes do večera verjetno ne bom več uspela javit.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
4.4.2009 11:12:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

lep pozdrav tudi z moje strani.
Midva z Anžetom sva včeraj prispela iz porodnišnice user posted image user posted image
Sedaj pa se privajava na domače okolje, kjer sva preživela lepo prvo noč, polno spanja in brez joka user posted image user posted image user posted image
Moja porodna zgodba sledi malo kasneje, tu pa je slikica našega sončka...
Dala sej jih v album, ker me zopet nekaj zajebava pri nalaganj slik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, da tako lepo spančkate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj.user posted image

Anže je pa tako cartkan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.4.2009 11:13:08   
*Junona*
Aja, Deteljica, hvala za zajtrk.user posted image

Čao čao.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
4.4.2009 11:19:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sem vedela, da si ti taka mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image  ker vedno, ko ti kateri kaj rečeš kdaj bo šla potem kar z lepa izgine...mene pusti še do pon. lepo lepo prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image  da grem še na pregled pa pol pridem nazaj z veselo novico pa pol mi lahko rečeš, da grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image  aja, v pon. verjetno ne bo zajtrka ker moram ful zgodaj k gin.user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jA TI BOŠ GLIH V PON.TOREK RODILA K JE LEPO VREME IN BO MALČEK PRIJOKAL NA SONČEN DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.4.2009 11:20:19   
sonček85
najprej lep  dan vsem,sem že imela nekaj obiskov danes,z dragim sva ovekovečila najin trebušček,tudi moj dragi  se je prelevil v nosečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.ja smo zalili rožico user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za zajtrk
junona .hvala zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image
mlavla.jaz sem pripravila body,majčko,kompletek,zoknčke,copatki,kapica ,dekica
Vse bo kot bi si želela boš videla ,ne sekiraj se.Moj tudi dela ponoč ta teden če bi me kaj prijelo user posted image pa k mam rok tudi user posted image
jernejav:dobrodošla doma in veselo cartanje user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.danes pa je dan ,ki je namenjen tvoji sestri,lepo praznujte user posted image user posted image user posted image voščim pa jutri user posted image

tko zdaj grem pa v CE h kolegici na kavico in se potem kaj javim ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image lepo soboto vsemmmmmmuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.4.2009 11:20:26   
janja*
Dober dan še od mene.Detelja hvala za obilni zajtrk.
Danes je lepo vreme in gremo lahko že za pol urce ven.Super.
Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke in pa sončke.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.4.2009 11:30:02   
nmag
Dobro jutro še od mene,čeprav smo že kar nekaj časa pokonci.
Tiste jagode so me čist zrajcale,tako,da sem že klicala možeka kdaj pride,da jih greva iskat,a ja pa še smetano zraven,pa adijo dieta.
Lepo se imejte,grem malo pospravit,kuhat in hodit po štengahuser posted image .

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.4.2009 11:37:28   
Miška2006
Vprašanje: Dajte mi prosim pomagat. Vem, da to vprašanje nima kaj veze s to temo, ampak vseeno.... Moja tašča ima 8.4. rojstni dan, pa si je zaželela testomat (vsaj mislim, da se tako kliče ta napravica). S to napravico lahko naredimo razne oblike piškotov, ker ima na koncu razne nastavke. Lahko pa tudi damo not kakšen nadev (marmelado,..) za filanje krofov ali kakšnega drugega peciva. Lahko pa tudi dekoriramo razne torte. Upam, da sem dokaj dobro napisalauser posted image .
Vem, da obstajajo razno razni, a tiste, ki jih je do zdaj mela so bili bolj hobby program. Rada bi ji kupila kakšen testomat, da ji bo več časa zdržal (proffiuser posted image user posted image user posted image ). Zelo rada peče in tudi jst sem teh dobrot deležna, zato se ji moram še bolj prikupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajte mi svetovat kakšno vredu zadevco, da se ne bo čez par dni pokvarla, zlomila,....user posted image

Kakšne imate vi? Da ne bi glih smetili teme o user posted image , mi lahko napišete tudi ZS. Hvala za pomoč!

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
4.4.2009 11:48:43   
Blueeyes
da se malo javim.. včeraj me niso hotl pol zadržat v porodnišnici... kljub temu da je rekla da je premalo plodovnice in da imam zelo načeto posteljico user posted image  user posted image  vaginalno me niso hotl niti pregledat.... ctg je bil uredu.. pa sem le doživela svoj prvi ctg - čeprov bom mela slabe spomine nanj, k ta sestra k mi ga je delala ... stepla bi jo najraj... nesramna je bla, arogantna,... malo je manjkalo da ji nisem neki rekla .. naslednji pregled imam spet v torek 7.4., ponovno v porodnišnici... spet UZ zarad plodovnice... če bi blo kej narobe grem pa že prej notr... dons je Gaja sicer že zelo aktivna user posted image  user posted image  user posted image  to me full veseli... je že dosegla svojo normo 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit brcike, da ji pol v torek nesem pokazat...

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.4.2009 11:49:15 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.4.2009 11:50:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro oz. dober dan.user posted image

Js sem bila že pridna danes, sem cel protfan kremšnit naredila...eno sem že pojedla za zajtrk.user posted image user posted image user posted image Sej veste, sem mogla poskusit, če so užitne.user posted image
Zunaj v kotličku se že kuha bograč, komaj čakam, da bo gotov. Počasi se bo začela peči teletina izpod peke, prav tako svinjina in krompir.user posted image user posted image user posted image

Tako, lepo vas pozdravljam, ker se danes do večera verjetno ne bom več uspela javit.

a veš, da me je moj glih zdaj preden je šel delat vpr., če je oni punci, kateri sem dala recept, uspel bogračuser posted image user posted image user posted image  sem rekla, kolk vem komaj danes kuhajo...pa je rekel, no me zanima kaj bo rekla...a kuhaš zdaj po najinem receptu???

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.4.2009 11:52:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem vedela, da si ti taka mala čarovnicauser posted image user posted image user posted image  ker vedno, ko ti kateri kaj rečeš kdaj bo šla potem kar z lepa izgine...mene pusti še do pon. lepo lepo prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image  da grem še na pregled pa pol pridem nazaj z veselo novico pa pol mi lahko rečeš, da grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image  aja, v pon. verjetno ne bo zajtrka ker moram ful zgodaj k gin.user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jA TI BOŠ GLIH V PON.TOREK RODILA K JE LEPO VREME IN BO MALČEK PRIJOKAL NA SONČEN DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav te že tolk poznam sem vseeno mislila, da si mi zamerila zaradi te slikice, ker nisi nič odpisala sem pa vidla,da si bila na rruser posted image  zdaj pa mi je odleglo...ja, super...v pon. grem še k gin. pol pridem domov bova z dragim mal rožico zalila pol se najemo spočijemo in pol gremo zvečer v rimuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
4.4.2009 11:54:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vprašanje: Dajte mi prosim pomagat. Vem, da to vprašanje nima kaj veze s to temo, ampak vseeno.... Moja tašča ima 8.4. rojstni dan, pa si je zaželela testomat (vsaj mislim, da se tako kliče ta napravica). S to napravico lahko naredimo razne oblike piškotov, ker ima na koncu razne nastavke. Lahko pa tudi damo not kakšen nadev (marmelado,..) za filanje krofov ali kakšnega drugega peciva. Lahko pa tudi dekoriramo razne torte. Upam, da sem dokaj dobro napisalauser posted image .
Vem, da obstajajo razno razni, a tiste, ki jih je do zdaj mela so bili bolj hobby program. Rada bi ji kupila kakšen testomat, da ji bo več časa zdržal (proffiuser posted image user posted image user posted image ). Zelo rada peče in tudi jst sem teh dobrot deležna, zato se ji moram še bolj prikupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajte mi svetovat kakšno vredu zadevco, da se ne bo čez par dni pokvarla, zlomila,....user posted image

Kakšne imate vi? Da ne bi glih smetili teme o user posted image , mi lahko napišete tudi ZS. Hvala za pomoč!

user posted image user posted image user posted image  a veš, da me je zadnjič klicala sestra, da ji ga naj kupim nekje, ker je kupila že par v avstriji pa so bili takoj za vstran vrčt...jaz sem šla kar v merkur pa sem kupila...sicer je plastičen...ampak upam, da bo vzdržal...drugače pa poglej v trgovinah kjer imajo kuhinjske pripomočke...jaz sem tudi hotela kupit kovinskega sam ga nikjer nisem našlauser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
4.4.2009 11:57:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

da se malo javim.. včeraj me niso hotl pol zadržat v porodnišnici... kljub temu da je rekla da je premalo plodovnice in da imam zelo načeto posteljico user posted image  user posted image  vaginalno me niso hotl niti pregledat.... ctg je bil uredu.. pa sem le doživela svoj prvi ctg - čeprov bom mela slabe spomine nanj, k ta sestra k mi ga je delala ... stepla bi jo najraj... nesramna je bla, arogantna,... malo je manjkalo da ji nisem neki rekla .. naslednji pregled imam spet v torek 7.4., ponovno v porodnišnici... spet UZ zarad plodovnice... če bi blo kej narobe grem pa že prej notr... dons je Gaja sicer že zelo aktivna user posted image  user posted image  user posted image  to me full veseli... je že dosegla svojo normo 10 brcik na dan... zdej si morm pridno beležit brcike, da ji pol v torek nesem pokazat...

držim pesti...pošiljam ti velik user posted image ....veš jaz bi pa kar rekla tej sestri par lepih besed...vem, da ne more ona zaradi vsake nosečke jokat itd...ampak eno normalno obnašanje pa je itak potrebno...meni je že tudi ful slabo, ko bom šla rodit...baje se v naši ms porodnišnici tako grdo obnašajo, da te glava boli...baje, da če kaj vpr. da ti naj pokažejo ti pokažejo tako hitr, da še sledit ne moreš...živim samo zato, da grem rodit pa da pridem čimprej domov...ampak takim arogantnim osebam pa ne bom dopustila, da me ponižujejo, žalijo itd...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
4.4.2009 12:03:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

še to sem ti našla...

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8721

http://www.ideo.si/?kat=61&trg=DR.%20OETKER&cenasort=gor

http://plus.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2277&offset=0

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
4.4.2009 12:12:10   
detelja
evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

se pa kar fajn opazi, da se je spustil...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
4.4.2009 12:13:33   
Blueeyes

držim pesti...pošiljam ti velik user posted image ....veš jaz bi pa kar rekla tej sestri par lepih besed...vem, da ne more ona zaradi vsake nosečke jokat itd...ampak eno normalno obnašanje pa je itak potrebno...meni je že tudi ful slabo, ko bom šla rodit...baje se v naši ms porodnišnici tako grdo obnašajo, da te glava boli...baje, da če kaj vpr. da ti naj pokažejo ti pokažejo tako hitr, da še sledit ne moreš...živim samo zato, da grem rodit pa da pridem čimprej domov...ampak takim arogantnim osebam pa ne bom dopustila, da me ponižujejo, žalijo itd...

to je bil moj prvi tak pregled... tko da me je čist šokirala... za torek sem se že pripravla... boljš za njih da se kaj tazga ne ponovi.. že tko sem z živci na koncu k morm na unih grdih hodnikih čakat, pol se pa še do tebe vedejo k da si smet... user posted image  user posted image  še snežilka me je čudn pogledla k sem pršla na wc scat... sem mogla na en listek lulat, da sem ji ga pol nazaj v ordinacijo prnesla... pogledala me je kao kva delaš na skretu, a ne vidš da čistim user posted image  user posted image  adijo pamet ta lj porodnišnica... imajo pa vsaj eno dobro zdravnico... ta k me je na UZ dala... edina prjazna...

da niti ne omenim, da tako k sem pršla tja dam napotnico, pa mi reče sestra kaj pa vi tuki delate?? pa rečem da user posted image  cel dan ni brcala in sem se pršla pokazat...pa reče, na napotnici mate datum 7.4. pridte takrat.... pa najprej sem mislila da mam prisluhe.. pa ji še enkrat rečm da je moja G rekla da če ne brca cel dan, da se pridm pokazat... in mi spet reče, da sem čist brezveze pršla, da mam naročen datum 7.4. in pol se sploh ni hotla ubadat z mano, ampak me je poslala k eni čist tretji sestri, čist nekam na drug hodnik user posted image  user posted image  sem mislila da bojo tm kej bolj prjazne.... ja ja, to bo to... ne vek je so hujš... še dobr da je bla pol vsaj una za UZ tok cool... upam da jo bom tud zdej v torek mela... da ne bo kakšna druga

pol pa na koncu k sem končala, tm na info točki vprašam za obiske, k sm hotla pogledat BrinoBA pa še eno mojo prjateljico k je 30.3. rodila.. im me una odjebe kao da so prepovedani obiski, zarad viroz (pol mi je kolegica rekla da to sploh ni res da ma ona skoz obiske)... pa da itak so obiski kao šele ob 15h če bi že bli... mislim, ura je bla pa 14.50 k sem jo jz spraševala user posted image  user posted image  me kr mine da bi kle v LJ rodila

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
4.4.2009 12:14:40   
Blueeyes

evo, še slikici mojega buščija....mogoče pa sta to zadnji....39t 1d...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  juhej, luštn buši... mogoče pa so res to zadnje slikce... je buši že res zelo nizko

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
4.4.2009 12:28:27   
detelja

to je bil moj prvi tak pregled... tko da me je čist šokirala... za torek sem se že pripravla... boljš za njih da se kaj tazga ne ponovi.. že tko sem z živci na koncu k morm na unih grdih hodnikih čakat, pol se pa še do tebe vedejo k da si smet... user posted image  user posted image  še snežilka me je čudn pogledla k sem pršla na wc scat... sem mogla na en listek lulat, da sem ji ga pol nazaj v ordinacijo prnesla... pogledala me je kao kva delaš na skretu, a ne vidš da čistim user posted image  user posted image  adijo pamet ta lj porodnišnica... imajo pa vsaj eno dobro zdravnico... ta k me je na UZ dala... edina prjazna...

da niti ne omenim, da tako k sem pršla tja dam napotnico, pa mi reče sestra kaj pa vi tuki delate?? pa rečem da user posted image  cel dan ni brcala in sem se pršla pokazat...pa reče, na napotnici mate datum 7.4. pridte takrat.... pa najprej sem mislila da mam prisluhe.. pa ji še enkrat rečm da je moja G rekla da če ne brca cel dan, da se pridm pokazat... in mi spet reče, da sem čist brezveze pršla, da mam naročen datum 7.4. in pol se sploh ni hotla ubadat z mano, ampak me je poslala k eni čist tretji sestri, čist nekam na drug hodnik user posted image  user posted image  sem mislila da bojo tm kej bolj prjazne.... ja ja, to bo to... ne vek je so hujš... še dobr da je bla pol vsaj una za UZ tok cool... upam da jo bom tud zdej v torek mela... da ne bo kakšna druga

pol pa na koncu k sem končala, tm na info točki vprašam za obiske, k sm hotla pogledat BrinoBA pa še eno mojo prjateljico k je 30.3. rodila.. im me una odjebe kao da so prepovedani obiski, zarad viroz (pol mi je kolegica rekla da to sploh ni res da ma ona skoz obiske)... pa da itak so obiski kao šele ob 15h če bi že bli... mislim, ura je bla pa 14.50 k sem jo jz spraševala user posted image  user posted image  me kr mine da bi kle v LJ rodila

joj, ej majke mi kake majo, da te sra... stisne...pa zdaj smo itak občutljive tako, da eksplodiramo za vsako stvar pol pa naletiš še natake kretene pa te res vse mine pa si še bolj v krizi...zame je to slo. zdravstvo itak v k...meni gre to tako na živce povsod nam perejo možgane, da če kaj ni v redu se prite takoj pokazat ne čakat pol pa prideš pa te vpr. kaj delaš tuki pol pa še da naj greš domov pa prideš za par dni...ta baba je res za na cesto ne pa za v bolnico...sploh ni čudno, da tako umirajo ljudje...če se vsem žvižga za vse...mene je najbolj strah, ker imam rok 10.4. in me je že gin. pripravila, da je manj osebja itd...pa mi je kar jasno kako izgledajo vikendi po bolnišnicah (nobenemu se nič ne da) čez praznike pa bo tolk hujše...ko greš po hodniku itak vohaš sam kavo in slišiš smeh iz tistih sestrsih sob...in pol da ni dnarja za zdravstvo...saj ne more bit...če te pa zdravijo 10 let pa vsak neki po svoje...

ti se samo dobr drži...vedi, da smo z tabo in da mislimo nate...ti stiskamo pesti in močno verjamemo, da bo vse ok...takim babam pa se ne pusti...si človek, kateri je vreden spoštovanja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
4.4.2009 12:29:18   
detelja

user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  juhej, luštn buši... mogoče pa so res to zadnje slikce... je buši že res zelo nizko

hvala...ja, je...popek si že komaj vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa je še samo 6 dni do roka...

kolk si ti noseča?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
4.4.2009 12:39:51   
Blueeyes

user posted image

user posted image

hvala...ja, je...popek si že komaj vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa je še samo 6 dni do roka...

kolk si ti noseča?

jz sem 35t 6/7 dons... sicer mam še 29 dni do PDP-ja, ki ga po vsej vrjetnosti ne bom dočakala...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
4.4.2009 12:42:45   
Blueeyes
joj, ej majke mi kake majo, da te sra... stisne...pa zdaj smo itak občutljive tako, da eksplodiramo za vsako stvar pol pa naletiš še natake kretene pa te res vse mine pa si še bolj v krizi...zame je to slo. zdravstvo itak v k...meni gre to tako na živce povsod nam perejo možgane, da če kaj ni v redu se prite takoj pokazat ne čakat pol pa prideš pa te vpr. kaj delaš tuki pol pa še da naj greš domov pa prideš za par dni...ta baba je res za na cesto ne pa za v bolnico...sploh ni čudno, da tako umirajo ljudje...če se vsem žvižga za vse...mene je najbolj strah, ker imam rok 10.4. in me je že gin. pripravila, da je manj osebja itd...pa mi je kar jasno kako izgledajo vikendi po bolnišnicah (nobenemu se nič ne da) čez praznike pa bo tolk hujše...ko greš po hodniku itak vohaš sam kavo in slišiš smeh iz tistih sestrsih sob...in pol da ni dnarja za zdravstvo...saj ne more bit...če te pa zdravijo 10 let pa vsak neki po svoje...

ti se samo dobr drži...vedi, da smo z tabo in da mislimo nate...ti stiskamo pesti in močno verjamemo, da bo vse ok...takim babam pa se ne pusti...si človek, kateri je vreden spoštovanja...user posted image user posted image user posted image

aha, pol pa še skoz štrajkajo da hočjo večje plače... se mi kr obrne... ma znižala bi jih vsem ki si jih ne zaslužjo... še posebi tem v LJ KC.. ah, sestre pa itak skoz kofetkajo, pa ne glede na to a je čez teden, vikend, prazniki... itak nč ne delajo.. če jo pa pokličeš v sobo da ti kej prnese al pa kej je pa vse narobe k si jo zmotu pri njenem najljubšem opravilu in je pol še bolj žleht... adijo pamet...

grem zdej jz v vodoravno stanje, k mala neki dol prtiska... k da bi že vn hotla jt... se grem spočit, pa se še kej beremo...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
4.4.2009 12:48:02   
detelja

user posted image

user posted image

kolk si ti noseča?

jz sem 35t 6/7 dons... sicer mam še 29 dni do PDP-ja, ki ga po vsej vrjetnosti ne bom dočakala...

pa mal še stistni zobe pa probaj vsaj do 37 t pridet...sicer pa tolaži se s tem, da ni več kritično...meni so tudi skoz govorili, da se ne bom dočakala 37 t itd...zdaj pa smo že čez 39 t...tko, da...sam vem pri tebi je kao plodovnica kriva...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
4.4.2009 13:04:33   
klavdyk
hej,
kako ste na ta prelep dan? js sm obupno. me boli zob že tri dni, pa sm danes šla dežurnemu zobozdravniku, pa mi je zob popravil, sm bolelo je pa ko sto user posted image user posted image user posted image . no in že v amb. sem rekla, a je prav, da me boli bolj kot prej, pa je rekla, da če čez 1 uro ne bo boljš da naj pridem nazaj. no in ko sm prišla domov, me je bolelo tk, da sm mogla vzet lekadol-in po 30 min je bolečina zginila. sm ka pa pol. zobarca je delala do 11 in mi je rekla, da če ne bo boljš do pol enajstih nazaj. mene pa ob 11 začne spet boleti zob. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tk da sm mal prej vzela še en lekadol in ne preostane mi kaj drugega kot da čakam na jutri, ko spet dela dežurni. za popuser posted image zdaj na koncu nosečnosti se bom pa filala z lakdoli al kaj?!? groza

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
4.4.2009 13:05:47   
klavdyk
se mi zdi da Lekadol lahk med nosečnostjo-sm brala pr Pušenjaku. a ga katera še vzame tk občasno?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?