|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.4.2009 11:55:13   
sr
Jaz tudi čestitam mucka!!!!!user posted image user posted image user posted image

Blagor vam, ko ste že tak daleč!!!!!
Verjetno jaz pol sploh še nimam nobene pravice stokat pa jamrat?????
Saj bom čisto tiho!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
3.4.2009 13:07:36   
_anja3_
Pozdravljene,nosečkeuser posted image Kako ste kaj?Jaz bolj slabo,ker sem že tretji dan v bolnici,zaradi krčev v trebuhu....sam hvala bogu se je zdaj malo umirilo in nisem nič krvavela...Me so me prav prestrašili,ko so me poslali v bolnico!Tuki so mi dali za pit tablete buscopan,pa še neke tablete za železo,ker imam anemijouser posted image Hvala bogu je bilo na ultrazvoku vse v redu...je rekla,da sem zaprta in da je materični vrat dolg 3.cm.Da pa bom mogla počivat....Upam,da me ćimprej spustijo domov...***LP***

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
3.4.2009 13:35:44   
buba.miska
lara na levem boku je bolje spati baje za to, ker te hitreje pride hrana do njiju. Zakaj je tak pa ne vem, tak mi je moja g. rekla.

res je jaz bom še malo počakala mucka pa že ziba user posted image .

Zdaj samo še kašlam kot neki dedek ki skadi tri škatle na danuser posted image .

Se čujemo še kajuser posted image

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
3.4.2009 14:03:19   
suncicica
mucka cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
3.4.2009 17:57:30   
amrica
MUCKA 25 CESTITKE CESTITKE ZA DVA MALA ANGLCKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
3.4.2009 18:00:02   
amrica
OJLA bejba upam da si ok sem te klicala pa se mi nisi oglasla verjetno si s ta malim govorila DRZI SE mislim nate.

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
3.4.2009 19:29:40   
pikatara
Pravkar sem prišla z zelo dolgega sprehoda in sem kot prerojena. Me je možek ven nagnal, sem komaj šla ampak je imel prav (a kdaj nima?). Otroka sta pridna, prva noč doma je preživeta. Ob 21 sva previla otroka, oba podojila, dala flaško in spat. To traja 1 uro, če sem sama se zna pa za 1 in pol zavlečt. Dojenje traja, ker mi skoz spita zraven tako da moram po blazino. Vsakega vsaj 20 min. Zbudila sta se ob 1, dojenje flaška in hitro spat do 5.30. Ponovila vajo in sta kar pri nama zaspala, pol pa iz vodne postelje nista hotla, ker je tako mehka in topla. Čez dan pa hranjenje in previjanje na 3 ure.

Slikce se prenašajo v album.

lara slikanje kolkov je nekje 3 dan, traja par minut, oba imata vredu. Dokler jih ne pervijajo na široko, sam povijalno plencico jim dajo, ampak ne tako velike kot smo jih me nabavile za kolke (jaz sem 2 dobila in čakala če bom rabila), je iste oblike sam ful manjša in nič kolkov ne tišči narazen. Larči počivaj, ni še prišel tvoj čas. Ko bodo popadki boš že vedela, mene je skoz skrbelo, da ne bi pa verjemi da sem.

Buba miška ti naredi tako kot jaz. Na predavanja nisem hodila, mi je sošolka poročala, učiš se pa lahko doma, pa še več časa imaš. Mal sem čudna, ampak sem se še v porodnišnici malo učila. Pa strinjam se s tvojim možekom, pripravi oblačilca pa naj ti jih ne prinese zadnji dan. Moja so tam čakala že 2 dni, pa še dobro, da sem pohitela. Tebi zjutraj na viziti rečejo, da lahko greš domov, čimprej če se le da, ker rabijo prostor. Dokler vas pride iskat se ti že oblečeš, oblečeš še otroka in gas ko pride. Sploh v Lj ko nima kam parkitar, pri nas je še lilo in ful pihalo. Je samo vratarja prosil, da skoči po nas. Druge so pa čakale može, potem je pa vse skupaj še eno uro trajalo. Moja dva sta hotela počakat na 40. teden, ker sem bila tako zaprta, ampak v Lj ti ob dopolnjenih 37. tednih sprožijo porod. Ampak je bolje tako, ker se naša v 14 nista nič zredila, ker ni bilo prostora, sedaj pa že pridobivata na teži.

Sunči a se ti je katera že javila za oblačilca. Če ni bi se mogle hitro kaj zmenit preden zrasteta. Sem glih mojmu danes rekla, da moram nakupovat, ker jima je vse preveliko, večino stvari sva dobila 62, pa še to poletne, kar bo glih prav prišlo. Se je pa takoj znašel, ga je klical nek znanec, ker ima sam 1 leto stari dvojčici, da bi mu čestital in se je takoj zmenil za posodo majnih oblekc.

Taškica projekt pediater sem si pustila za ponedeljek. Imam številke od 4 ki bi naj bi bili med boljšimi in jemljejo, to sem že preverila in so rekli naj pokličem ko pridem domov. Ne vem kateri je boljši, ker naj bi bili vsi top, zato bom za vse preverila kakšno parkirišče imajo. Ne veva še kje bova kasneje stanovala zato mi je vseeno, le da imam kje parkirat. Sem pa patronažo poklicala in pride v ponedeljek.

Snežinka mi smo čakali do 37. polnih tednov pa sta bila po njihovih merilih nekje 35., 36. teden, tako da so me spraševali če sem imela redne menstruacije. Ampak ti tako ali tako skoz gledajo otroke in če se nehata redit sprožijo.

Mucka čestitke!!! Sem prehitro ušla, da bi vas prišla pogledat. Pozabila sem napisat, da vas Maja in Šmarnogorka lepo pozdravljata, težko prideta do neta, ker v porodnišnici slabo wierless slabo lovi. Meni je v 4. nadstropju delal v tretjem, kjer sta tudi oni dve pa ne. Ampak k sreči ima možek služben modem. Sta rekli, da bosta še majčice počakali in da ju poiščite. Maja je bila nazadnje v sobi 6, Petra pa v 5. Bosta veseli obiskov.

Kalina navadi se vedno bolj boš.

Slikce imate, moja malenkost se pa počasi prestavlja na kavč tenis gledat do 22 ko imamo umivanje, previjanje in hranjenje. V porodnišnici umivaš otroke zjutraj, je pa bolje zvečer ker pol dul pridno spita. Danes se bomo malo pozno lotili ampak če sedaj spita ko angelčka.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
3.4.2009 20:46:47   
taškica
Ojla punca,

vse fotke sem si pogledala - popolna sta! Barvisssimo, lepo se rihtate! Še takih noči in veliko moči za dojenje.

AMPAK KAJ JAZ TO VIDIM NA FOTKAH? Imaš že svoje normalne kavbojke Pika? je to možno?

Folš, folš, folš, folš ................................

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
3.4.2009 22:08:16   
Rubin.
Dober večer drage moje. Ste pridne, skoraj ne sledim več user posted image .
Najprej seveda Mucka: ČESTITKE!!!!!
user posted image

Jaz trenutno delam na enem projektu, ki mi vzame ves prosti čas (beri: takrat ko nisem z Malo miss), upam, da ga bom končala do drugega tedna, potem pa bom imela več časa, tudi za net user posted image .

Pikatara, pa ti izgledaš kot prava rožica, prava reklama za porod z dvojčki. In kg? Koliko jih je ostalo? So hitro šli, a ne?

Vsem ostalim pošiljam veliko sončka in vedite da mislim na vsako od vas. Sedaj pa še malce delat, potem pa v mižule.

Lahko noč.

user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
3.4.2009 22:22:22   
Rubin.
Joj, sem skoraj pozabila povedat: jaz čutim user posted image . user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
3.4.2009 22:36:26   
mucka25
Hvala punce za čestitke!Vam tudi želim,vse dobro z najboljšimi željami,da bi rodile zdrave in srečne otroke!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
4.4.2009 8:07:12   
buba.miska
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://o2z2.com/files/images/kava.jpg&imgrefurl=http://o2z2.com/node/1726&usg=__B1MnB6zilgWT55IlaaUXB-J-DdA=&h=278&w=372&sz=16&hl=sl&start=3&tbnid=vO9zt5zTSfMbeM:&tbnh=91&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

Dobro jutro!

Kot zgleda sem danes zelo zgodnja.
Me grlo boli pa na eno uho nič ne čujem pa še spat nisem moglauser posted image .
Zdaj pa čakam da mi se žajbl ohladi te pa grgljanjeuser posted image .

pikatara bom upoštevala tvoj nasvet in mu še danes vse pripravila

Lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
4.4.2009 8:07:55   
buba.miska
Zakaj ni slikice od kave?

Neposredna povezava do sporočila: 2713
4.4.2009 11:04:21   
suncicica
pikatara vse stvari se imam,tako da se lahko zmenima ce ti odgovarja.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
4.4.2009 11:16:40   
mlinčka
Daaan!

Čeprav se je buba.miska potrudla, bom na hitro eno kavico pripopala. Vsaj tolk si pa lahko časa vzamem za moje dvojne user posted image .

user posted image

Včeri sem imela pregled pri mojem G. Na UZ vse tipi topi, ena pupika okol 820g, druga neki čez 700g (ni mogu natančno obsega glavice zmert). Nosečniške sladkorne nimam, za tokso še ni blo izvida, urin bp, pritisk tud... Edin materničnega vratu mi noče zmert user posted image . Prav, da je to brez veze, da nič pametnega s tem ne izvemo. No ja... Sej po eni strani mi je kul, da se ne obremenjujem po neotrebnem, sploh ko pomislim na blančino izkušnjo, samo vseen... Bom mal Cerarja potipala v zvezi s tem.   

Pika, lušni ste do amena user posted image ! O tvoji postavici itak ne bi zgubljala besed, ker me zavist popade user posted image

Mucka25, čestitke!

Punce, držmo se! Kako že? Lepe smo, krasne smo, noseče smo!!! Neki v tem smislu skratka user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2715
4.4.2009 11:50:47   
pikatara
Taški že nosim svoje kavbojke, sicer tele taelastične in razstegljive. Sem pa ful ponosna nase, teden po porodu imam le 1,5 kg več kot pred nosečnostjo. Je pa res, da bom lahko nosila le te kavbojke, ker so mi ostale že prej bile tesne. Kako kilco sem zgubila od hrane v porodnišnici. Vsega skupi sem se v nosečnosti zredila 14 kg.

Punce nekaj vam pa polagam na dušo. Tudi po porodu si vzemite nekaj časa zase, ker ga res rabite. Včeraj me je moral možek prisilit, da sem šla na sprehod s psom. Pol je bilo pa tako luštno, da sva bili skoraj eno uro zunaj. Spočila sem se in se ful sprostila, on je bil pa ves blažen doma, ker je imel mir pri otrocih. Ženske smo take, da jim skoz gledamo pod prste in popravljamo tako da pol niso sproščeni in je fajn za njih da imajo mir in poskušajo sami naredit po svoje. Tako da tudi sedaj ko ju previja grem stran in se je takoj navadil, prej je bil pa kar malo nervozen ko sem stala zraven.

Mlinčka glede merjenja mv moja ginekologinja isto pravi, tudi v porodnišnici so rekli, da nima smisla skoz not drezat, ker lahko pride do okužbe. Meni je ginekologinja zmerila mv samo enkrat, pa še to ker sem ji jaz rekla, drugače mi ne bi.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
4.4.2009 11:53:28   
taškica
Rubin - čestitke za brcike!

Mlinčka - ne zna vsak G. merit MVja, je pa to lep pokazatelj predčasnega poroda. Imaš pa po zakonu pravico do 1 pregleda v porodnišnici (nekje po 20tednu), kjer ti ga zmerijo. Vprašaj Cerarja, po moje ti ga bo on zmeril brez problema. Drugače pa čestitam za lepi teži! Za 25teden si čist v zlati sredini, bravo!

Jaz sem pa danes čist povožena. ne samo, da mi je kave zmanjkalo (HALO!!!!) ampak se mi zdi da je grozno nizek pritisk zunaj, kljub temu, da sonček nekaj škili zunaj. Se moram k sebi spravit, ni kej. Punce džite se; lepe ste, noseče ste, veselite se!!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
4.4.2009 12:11:13   
suncicica
pikatara sem ti kar malo faus,jaz sem se zredila za 35kg med nosecnostjo,in jih po porodu izgubila 15. tako da se moram resit se vsaj 15-18 da bom na svoji tezi.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
4.4.2009 12:58:18   
lara light
Lepotičke moje, dan!user posted image

Kako ste? Jaz sem se zbudila v prelepo sončno jutro, preden pa sem se zrihtala...se je user posted image že skisalo, zdaj pa dežuje. In sem tu.

Zdaj pa lepo po vrsti:
anja, čimprej domovuser posted image
buba, hvala za info, pozdravi seuser posted image
pika, hvala za vse info o poteku v P. Čudoviti ste, sem pogledala album, bravo mami-manekenska postava user posted image user posted image par dni po porodu, le kako ti uspeva? Vidim, da je oči že nabavu loparje, upa, da jabolko ne pade daleč od drevesa...čudovita sta mala dva!user posted image user posted image
mucka, kako se počutiš?user posted image user posted image
rubin, bravo za user posted image
mlinčka, čestitke za uspešen pregled, itakuser posted image  Velike otroke imaš, vsaj proti mojim. Jaz sem bila v 33t pri Cerarju in Mv ni nič omenjal ali meril, brez skrbi.user posted image  Kot pravi Pika, rekli tudi meni: čim manj drezat.

taškica, jaz tudi nisem nevemkaj danes....vedno tebi jočem, bom še tokrat:
špika me v spodnejm delu trebuha, kar močno in zoprno, stopnjuje se proti večeru in traja do 6h..potem zaspim do 10huser posted image ...ni fajn.
Pa še nekaj: glede suhe kože in teh zaplak, na stegnih imam zadaj neke srbeče rdeče pikiceuser posted image  vsak teden je kaj novega s to mojo kožo, sploh ne morem pridet na čisto...upam, da po porodu mine.
Saj si govorim: LEPA SI, SEXI SI, NOSEČNA SI!user posted image user posted image
Sunči, s tabo ni nič narobe, pika naša je fenomen, saj bo šlo počasiuser posted image Lubčke za princeske!

Ne pospravljajte prevečuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
4.4.2009 17:48:22   
taškica
Sunci - ne sekiraj se zaradi kg. Vse boš zgubila...jaz sem na dobri poti proti +25 (imam jih +24)

Lara - joj kolk sem vesela k mal pojamraš. Daj ti tole špikanje malo bolje opiši, če te samo špikne ni panike - mene je špikalo ves prejšnji mesec - ker sem se širila. Spodnji del trebuha - hmmmmm edino ta mi je sumljiv. Pa kaj to pomeni dalj časa? Počivaj......

Koža - meni se je ta neznosna srbečica ustavila, ker sem se nehala non stop tuširat. Zdaj se samo 1xna dan (?????) pa še to če je nuja, je bolje. Vroča voda izsuši kožo, vsaj praskam se ne več tako divje. Spanje ponoči je pa itak poglavje zase. Pa tolk sem hvalila samo sebe.

Naša Pika je res posebna, punce. Jaz ji zavidam njeno energijo in poskončnost, jaz zagotovo nisem bila taka niti po prvem niti po drugem porodu. Me je preveč izčrpalo vse skupaj. Porod je naporen, ampak zgleda da je ženska fit. Da o nosečniških hlačah ne govorim, da sem jih nosila še dolgo v poporodno obdobjeuser posted image .

Drugače Pika se pa veselim stabo, da ti gre kot po maslu in to da vključuješ tvojega v nego otroka user posted image user posted image , bravo. Punce kar lepo posnemat!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
4.4.2009 18:26:43   
dobrovoljčica
Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.
lpuser posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
4.4.2009 19:04:42   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Pozdravljene mamice in bodoče mamice. Žena mi je naročila, da vam moram sporočiti, da sta se nama danes ob 9:12 rodila hčerkica Eva in sinček Maj.Težka sta bila 1740 in 2100g, velika pa 44 in 46 cm. Mamica je tudi uredu. Kaj več vam sporoči ko pride iz porodnišnice.
lpuser posted image user posted image

oooo, tole pa je bilo ekspres !!! čestitke mamici in očku za otročka! upam, da ste vsi lepo in zdravi in da kmalu sporočite kaj več! želim vam čimprejšnji odhod domov, da se začnete zares cartat. user posted image user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
4.4.2009 19:57:16   
blanč
DOBROVOLJČICA čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
4.4.2009 19:59:14   
blanč
Taškica in larica a vaju že kaj okrog želodčka stiska???user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
4.4.2009 20:29:18   
Snezinka4
Dobrovoljčica ČESTITAM! Bravo ! Se veselim z vami!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?