pikatara
|
Pravkar sem prišla z zelo dolgega sprehoda in sem kot prerojena. Me je možek ven nagnal, sem komaj šla ampak je imel prav (a kdaj nima?). Otroka sta pridna, prva noč doma je preživeta. Ob 21 sva previla otroka, oba podojila, dala flaško in spat. To traja 1 uro, če sem sama se zna pa za 1 in pol zavlečt. Dojenje traja, ker mi skoz spita zraven tako da moram po blazino. Vsakega vsaj 20 min. Zbudila sta se ob 1, dojenje flaška in hitro spat do 5.30. Ponovila vajo in sta kar pri nama zaspala, pol pa iz vodne postelje nista hotla, ker je tako mehka in topla. Čez dan pa hranjenje in previjanje na 3 ure. Slikce se prenašajo v album. lara slikanje kolkov je nekje 3 dan, traja par minut, oba imata vredu. Dokler jih ne pervijajo na široko, sam povijalno plencico jim dajo, ampak ne tako velike kot smo jih me nabavile za kolke (jaz sem 2 dobila in čakala če bom rabila), je iste oblike sam ful manjša in nič kolkov ne tišči narazen. Larči počivaj, ni še prišel tvoj čas. Ko bodo popadki boš že vedela, mene je skoz skrbelo, da ne bi pa verjemi da sem. Buba miška ti naredi tako kot jaz. Na predavanja nisem hodila, mi je sošolka poročala, učiš se pa lahko doma, pa še več časa imaš. Mal sem čudna, ampak sem se še v porodnišnici malo učila. Pa strinjam se s tvojim možekom, pripravi oblačilca pa naj ti jih ne prinese zadnji dan. Moja so tam čakala že 2 dni, pa še dobro, da sem pohitela. Tebi zjutraj na viziti rečejo, da lahko greš domov, čimprej če se le da, ker rabijo prostor. Dokler vas pride iskat se ti že oblečeš, oblečeš še otroka in gas ko pride. Sploh v Lj ko nima kam parkitar, pri nas je še lilo in ful pihalo. Je samo vratarja prosil, da skoči po nas. Druge so pa čakale može, potem je pa vse skupaj še eno uro trajalo. Moja dva sta hotela počakat na 40. teden, ker sem bila tako zaprta, ampak v Lj ti ob dopolnjenih 37. tednih sprožijo porod. Ampak je bolje tako, ker se naša v 14 nista nič zredila, ker ni bilo prostora, sedaj pa že pridobivata na teži. Sunči a se ti je katera že javila za oblačilca. Če ni bi se mogle hitro kaj zmenit preden zrasteta. Sem glih mojmu danes rekla, da moram nakupovat, ker jima je vse preveliko, večino stvari sva dobila 62, pa še to poletne, kar bo glih prav prišlo. Se je pa takoj znašel, ga je klical nek znanec, ker ima sam 1 leto stari dvojčici, da bi mu čestital in se je takoj zmenil za posodo majnih oblekc. Taškica projekt pediater sem si pustila za ponedeljek. Imam številke od 4 ki bi naj bi bili med boljšimi in jemljejo, to sem že preverila in so rekli naj pokličem ko pridem domov. Ne vem kateri je boljši, ker naj bi bili vsi top, zato bom za vse preverila kakšno parkirišče imajo. Ne veva še kje bova kasneje stanovala zato mi je vseeno, le da imam kje parkirat. Sem pa patronažo poklicala in pride v ponedeljek. Snežinka mi smo čakali do 37. polnih tednov pa sta bila po njihovih merilih nekje 35., 36. teden, tako da so me spraševali če sem imela redne menstruacije. Ampak ti tako ali tako skoz gledajo otroke in če se nehata redit sprožijo. Mucka čestitke!!! Sem prehitro ušla, da bi vas prišla pogledat. Pozabila sem napisat, da vas Maja in Šmarnogorka lepo pozdravljata, težko prideta do neta, ker v porodnišnici slabo wierless slabo lovi. Meni je v 4. nadstropju delal v tretjem, kjer sta tudi oni dve pa ne. Ampak k sreči ima možek služben modem. Sta rekli, da bosta še majčice počakali in da ju poiščite. Maja je bila nazadnje v sobi 6, Petra pa v 5. Bosta veseli obiskov. Kalina navadi se vedno bolj boš. Slikce imate, moja malenkost se pa počasi prestavlja na kavč tenis gledat do 22 ko imamo umivanje, previjanje in hranjenje. V porodnišnici umivaš otroke zjutraj, je pa bolje zvečer ker pol dul pridno spita. Danes se bomo malo pozno lotili ampak če sedaj spita ko angelčka.
|