|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.4.2009 19:33:56   
Snezinka4

[/quote]

ha, ha, ha,ha,ha sem vedela........................zelene površine manjšate v LJ, ccccccccccc
[/quote]

A ne, tako hudo pa ni!!! To se pa moram branituser posted image . Samo namesto peščene bo asfaltna površina. Še hvaležna mi boš, če boš čez eno leto prišla na obisk in se bodo vsi štirje enoletniki lahko v zagrajenem vrtu varno z avtomobilčki vozili po asfaltuuser posted image , ti boš pa lahko v miru kavo pila. Mogoče pa takrat že pivouser posted image . Ta velke fante bo pa že moja hči postrojila, tako da z njimi tudi ne boš imela dosti dela...user posted image . A ste videle tale link (http://www.plasmacar.com/store/customer/index.php). Tole čudo je meni prav všeč, samo dveh pa nebi kupila. Upam, da se bosta punci znali zmenit...user posted image

Lara - nič globine glede asfalta - le tisti, ki smo bolj iz zelenega foha si zdaj betoniramo okrog bajteuser posted image

Buba.miska - sonce!!! Moram pogledat vremensko napoved, ker zdaj ga bi pa tudi v Lj že lahko dobili...
Si rekla, da upaš, da boš "ta dva zadnja meseca" še lahko uživala? A sem prav razumela? A ni to mal dolga? Mene je danes g. prepričevala naj kar na konec maja računam s porodom. Pa imam en mesec za tabo rok. Da 3 tedne prej pa 100%.user posted image  ker ga bodo sprožili, če bodo otroci veliki oz. če bo maternica dosti bolj razširjena kot pri enojčkih...Sem upala na sredino junija, pa zdaj če bo junij, bo kar v redu...Sicer pa, nima smisla kaj dosti planirat, bomo že vidli kako bo. Notri ni še noben ostaluser posted image .

Pikatara - oj super, da ste doma! Zdaj se pa veselje šele prične! Uživajte in se crkljajte in pridno nabirajte težo! No, za očija in mamico to zadnje ravno ne veljauser posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.4.2009 19:45:10   
buba.miska
snežinka rada bi podrla rekord in nosila dvojčka do 40. tednauser posted image
Saj veš da bi rada bla dolgo na prvem mestuuser posted image . Moj je zaj prebral pa je reko da nemo nič do zadnega čakali da bo drugače on doma opravouser posted image .

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
2.4.2009 19:50:32   
lara light
Buba, moj je na momente tvojmu podobenuser posted image , no vse sladko mi itak poje, kot bi bil celo življenje noseč...a tvoj je pa pripravljen na 'home made' porod dvojčkov?? Bravo za pogum, ki se mi zdi čisto moški...kot bo caj, bo bledo-zelen tekal po avto!user posted image

Snežinka, kot praviš, dva do 3t prej, je za dvojček zelo v redu. Junij bo, junij, brez skrbi!user posted image  
Sem pogledala čudouser posted image , super je!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.4.2009 19:53:37   
lara light
Punce, moj user posted image  je eno pogruntal: ker sta moja dva oba medenično, je rekel, da je to zato, ker je mami tako navdušena nad uporabo čebrička in da vadita zanjuser posted image user posted image
Če še niste pogledale videa:http://www.tummytub.co.uk/about.html

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
2.4.2009 21:56:38   
taškica
Ojla punčke!

Pika - super da si doma in da že flankiraš s kužiko naokoli. Pa hvala za številke, mislim, da smo to info kar potrebovale - se vidi da misliš na nas. A si se že naročila za pediatra?

Snežinka - nisem ti še čestitala za uspešen pregled - sem prej na asfalt pomislila. Glede teže - pri mojih dveh sta se tudi po gramih obrnila; prej je bil A močnejši, zdaj je obratno. Ne sekiraj se. Pa glede asfalta in igrišča, se zdaj čist strinjam. Zmenjeno za kavo, pivo in čvek na vašem vrtu. Če nas boste hotli gostiti seveda. user posted image

Lara - Naša Snežinka je eko, bio, natur pur, ekologinja po duši (mal uganila, mal pa 7čut), pa jo mal zafrkavam.....

Buba.miska - tebe je pa tko luštno brat. Tko fajn zapišeš, si kar predstavljam zvočni zapis user posted image  še kaj...... me veseli, da je še ena ki jo stopnice utrudijo.

Jaz sem danes na eni delavnici sedela 2 uri pa sme mislila, da me bo pobralo. Vse me je bolelo, pa lačna sem bila, sem zbežala ven na sveži zrak. me full moti zatohlost prostorov....Jaz sem res sam še za penzijo.

Snežinka - a veš, da meni vsi polagajo na dušo, da bom prej rodila.  G. je že kar sugerirala naj naslednji teden (pa imam komaj 34t zaključenih) že poskušava, da bi šlo po naravni potiuser posted image . Prisežem - za njih je 36, 37teden že totalni maksimum, in res je to kar pišeš tole z maternico itd....

joj Mucka, javi se , da slišimo kako si...

Dobrovoljčica - pa tvoje vzdušje, počutje, kako je?

A Blanč se je danes se že kaj oglasila?

Pa veste kere že stoletja ni bilo - Mlinčke....meni prav njena kavica najbolj diši....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 2680
2.4.2009 21:59:03   
taškica
Lara, fulll lep bušiiiiiiiiiii, kateri teden si zdaj?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
2.4.2009 22:49:07   
Snezinka4
buba.miska - ti ambiciozna, tvoj te pa takole dol tlačiuser posted image user posted image  Take ambicije so kar v redu.user posted image

Lara - mi bomo tudi dedovali čebriček. Baje je super. Tvoj ga pa tud pihneuser posted image user posted image
Pa moj tudi vsako nosečnost kile z mano gor nabira. Ampka žal ne doji, tako da mu ostanejouser posted image

Taškica - ma pust ti polagalceuser posted image . Do 37 tednov je pa vseen treba zdržat. Ker če so otroc kao "zreli" že pri 37 tednih, zakaj pa pol vsi na 40 tednov čakajo? Saj do 37 tednov maš še čist malouser posted image . Ej, punce kako grejo hitro tile tedni! Meni bo kar žal mojega trebuha, kljub vsej okornosti in težavam.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.4.2009 23:05:28   
taškica
http://www.llli.org/NB/NBSepOct94p147.html

Tale članek se mi zdi super. Če se vam da brat.

Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.4.2009 23:36:44   
mucka25
Pozdravljene punce!sporočam vam,da je moja punca rodila hčerki.Tino in Nino in sicer ima Tina 1530g in pa Nina1970g.Zaenkrat sta v topli posteljici na intenzivni imata že sesalni čut tako,da bosta najverjetneje kmalu v sobi.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
2.4.2009 23:39:36   
mucka25
Ura rojstva pa je 14:45.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.4.2009 7:55:55   
blanč
user posted image

Dobro jutrouser posted image
Muca čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprejpridete v svojo sobico potempa domovuser posted image
Jaz grem pa danes moji ginekologinji, imam morfologijo (za Pušenjaka bom kar tiho)user posted image  bom spet moja dva bombončka vidlauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.4.2009 7:56:27   
Dudica1
mucka čestitke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
3.4.2009 8:01:12   
Anonimen
mucka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
3.4.2009 8:46:38   
taškica
Vauuuu, lepe jutranje novičke. Čestitke Mucka25!!!!!

Blanč - tnx za kavico!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.4.2009 9:47:07   
Kalina
Punce mam eno vprasanje? A vi tud kdaj cutite brce pa premike fuuul nizko, kakor da bi se v noznici kej premikal, tak no cudn, smotan filing je?user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.4.2009 10:00:57   
buba.miska
kalina tudi jaz čutim te brce, mislim da takrat navpično leži in ma noge dol potem pa brca.

Kako ste kaj?
Jaz danes samo kašlam pa še grlo me boliuser posted image .  Že pijem čaj z limono upam da mi bo pomagalouser posted image

Lp

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
3.4.2009 10:12:00   
taškica
Kalina, tudi jaz spodnjega (A) čutim precej v nožnici (pa sploh se mi ni še trebuh spustil nizko...), mislim, da je to kar normalno.

Mah jaz sem danes ok, tole vreme me ubija, spim pa ne več dobro. Tako težko se obrnem in blazno željo imam po spanju na hrbtu, kar pa je mission impossible.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
3.4.2009 10:21:07   
buba.miska
miška čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hitro naj jejo da bote šli čim prej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
3.4.2009 10:36:27   
lara light
Draga Mucka, iskrene čestitke tudi od mene...bravo mami! Bravo oči! Lepo se rihtajte in čimprej v topli domek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.4.2009 10:43:26   
dobrovoljčica
Mucka jeeeeeeeeeeeeeeeeej čestitke.
Bravo mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ja pa oči tut, a ne?)

Pri nas počutje sledeče.

Full me dol tiši, pa medenične kosti mi steguje kot barbapapa.
Joj joj otročki moji me matrajo, pa kar nekam ven že silita.
Jok brate odpade. Jaz pravim, da je še prezgodaj, pa se moj samo smeji, da bom pa jaz res zelo uplivala kdaj bosta prišla na ta svet.(deževenuser posted image user posted image )

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.4.2009 10:52:05   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lara, fulll lep bušiiiiiiiiiii, kateri teden si zdaj?

Lepotička moja, ja kakšne konkretne pohvale so to??user posted image user posted image  Čakaj da pogledam tickeruser posted image , v 33t, točneje 32t 3/7...si grem kar frizuro zrihtat in takoj v center se pokazat user posted image
Lepa si, Taškica, super lepauser posted image ...pa v hartanu vidim tople ovčke, lušno, kje si to našla?

Blanč hvala in dobro opravi!user posted image

Buba, čim več tekočine, če je grlo boleče je bolje brez limone in meda

Kalina, moja dva sta na ritki in z nogami šopata v mehur in ne vem kam še vse...zelo nizko ju čutim

Taškica, jaz sem pa nocoj zaspala pol na hrbtu, si predstavljaš malo na stran zamaknjena. Vem, da ni prav, a kaj čem? Menda ni dobro, ker pritiskata na organe...spanje bo z vsakim dnem težje, to je jasnouser posted image  A katera ve zakaj je boljši levi kot desni bok?

Buba, miška bo na rojstvo ša malo počakalauser posted image , mucka je pa tista ki že cartauser posted image

Pri nas se malo svetlika, sončka še ni, vsaj pada ne...grem počasi se zrihtat, ker moram po bolniški list pa k računovodkinji.
Lep dan vsem in super vikend!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.4.2009 10:53:59   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Pri nas počutje sledeče.

Full me dol tiši, pa medenične kosti mi steguje kot barbapapa.
Joj joj otročki moji me matrajo, pa kar nekam ven že silita.
Jok brate odpade. Jaz pravim, da je še prezgodaj, pa se moj samo smeji, da bom pa jaz res zelo uplivala kdaj bosta prišla na ta svet.(deževenuser posted image user posted image )

Pa pa

Ojla, dobrovoljčica, lepo da si tuuser posted image ...ni kaj, zdaj smo majčice na vrsti in naše jamranje naj se čuje, a ne z-majčice?user posted image
Saj bo minilo, lepo počivat pa počakat na naslednji pregled, kdaj že imaš? Čez 2 t?

Coelho

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.4.2009 11:04:13   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image  
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (?user posted image  ; ?user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.4.2009 11:40:44   
Snezinka4
Mucka čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.4.2009 11:51:15   
Belen
pozdravljene user posted image  in mamice... wsak dan mal prebiram, pa widim da wsak teden dobimo nowe user posted image
lepo, lepo.... samo da smo wsi zdrawi predwsem pa da so (bodo) naši user posted image  v redu....

čestitke wsem mamicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?