|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.4.2009 21:56:17   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Ja Taški a ne veš da sem s Koroške in da sem dober dostavljalec kapljic. Mi jih lahko moja mama prinese. Glih danes sem jih dobila zase in še za eno v porodnišnici. Tako da punce povejte, tudi tja dost hodim in jih lahko prinesem.

Ej srce si Pika, ampak saj sem pisala, da je poštar prov fejst, pa še nasmeji se ti za tistih par evrčkov več. user posted image  Naj kar on prinese, je res prijazennnn.

Če bo kriza, boš pa zalogo prinesla, a prov.

Pikica ti kar lepo rihtaj tamaldva v P - še prehitro boš doma - boš videla.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
1.4.2009 22:00:42   
blanč
Pikatara sem te že na dojenčkih iskala.Mi je blo fejst čudno, da se cel dan nisi nič javila.Tale dolgi postanek v bolnici je pa dober zato, da boste pol bolj znali domek cenituser posted image
Kako si šele ati želi, da mu pride šta korošica z deco domovuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.4.2009 9:33:55   
sr
Joj jaz mam tud eno vprašanje glede blazin za dojenje??? Ali boste uporabljale navadne blazine za dojenje ali prav za dojenje dvojčkov???? Kolikor sem jaz zasledila obstajajo samo od rike al kak že-pa na nekem forumu sem zasledila, da pridejo precej širše kot za dojenje enega otroka (čeprav jaz na slikah ne vidim razlike).

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.4.2009 9:47:27   
Snezinka4
Dobro jutro zaspanke!
Ste včeraj ponočevale kaj, zdaj pa nobene nikjer.user posted image  Jaz pa že pred sedmo pokonci inčist na spidu. Najprej otroke v šolo, pol sem se (spet) z asfalterji ukvarjala in zdaj čakamo..., če ne bo ravno lilo bomo imeli danes že dvorišče pokrito.user posted image juhuhu.  Komaj čakam, da mi ne bo več treba skakati čez ovire (granitne kocke) in da bomo končno postavili koš za malega, da se bom učila potrpežljivosti, ko bo cele dneve nabijal žogouser posted image . Še pol urce pa pregled, in potem nabava blazine čarodejke.user posted image  Potem pa ležat do kosila, ker kar je pa preveč je pa prevečuser posted image . Emšo vseeno zahteva svoje. Aha, popoldan gremo pa še v šolo jajca barvat. Se že veselim sedenja na majhnih stolčkih. Saj rit bom že še gor spravla, ampak kako bom vstala je pa drugauser posted image . Dragega namreč ne bo z nami (službena odsotnost) tako da bom morala kakšnega drugega očka za oporo prosituser posted image .

Lara upam, da imate še vedno sonce, ker pri nas je pa samo še slabše.user posted image

Pika kot te berem, vidim da vam super gre. Le tako naprej. user posted image  Da se pa 8 dni stara dvojčka gledata in se drug drugemu režita - joj so zlati, pa tudi če je to sredi noči. Upam, da se mi bo tudi pri mojih to ponoči fino zdelouser posted image
"ne splača se mi še počivat, ker je čez eno uro previjanje in hranjenje" - Pika, VEDNO se splača počivat. user posted image

Lep pozdrav vsem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.4.2009 10:02:34   
suncicica
prijateljica mi je pravkar poslala sms, za neki brezplacni paketek za dojencka. ce katero zanima naj izpolni formular in poslje.
http://www.varnaprihodnost.org/index.html

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.4.2009 10:35:21   
taškica
Ojla bejbike,

no moj pošter je spodaj, moje pošiljke pa od nikjer :(. Jaz danes spet nisem mogla spati, ob 4rih sem bluzila, pila kakav, surfala internet, potem je prišlo jutro itd. Zdaj je za mano dve uri spanja in je bolje, kljub vremenu zunaj.

Snežinka - madona a asfalt, pa ti ki si varovalka vsega zelenja???user posted image  Tudi jaz bila včeraj v vrtcu, kjer je ta mali zrecitiral pesmico, so imeli predstavo in meni so šle kar solze na oči. Pa da vam ne povem kakšna atrakcija sem bila po končani predstavi, sem se kar skrivala za možičkom, vsi so hoteli videti ali dvojna nosečnica dejansko lahko živi, se premiha, diha in kako zgleda (pa ne otroci - starši!!!).

Aja, sem pa danes v drugem delu spanja sanjala spet ta maldva. V živo sem videla njune prste, pa cela roka je pokukala iz trebuha - grozno....Pa čez trebuh sta mi govorila, da bi rada ven prišla k meni user posted image , jaz pa sem rekla, neeee, to pa ne, kar še malo počakat, pa bomo user posted image . Nore sanje vam povem, čist nore.

Pa kje pa ste vse danes?

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.4.2009 10:54:38   
lara light
Jutro lepotičke!

Pika, kako lepo te je brat...Patrik pod lučko, Karolina bo tudiuser posted image , bogica, pa se bo podaljšalo tvoje bivanje za kak dan, a ne skrbi, to hitro mine in ko boš doma, bo vse pozabljeno.user posted image  Verjmem pa, da je hudo bit z dvemi, ko ju moraš potolažit  in si ne prestavljam...pa a ni osebja dovolj, al preden se odzovejo že nehata jokat?
Pika, slikanje kolkov je danes prvič? Al kako poteka? Si ju do danes na široko povijala? Vem, da sem tečna...ko in če imaš čas...hvala ti.
Tudi slikice čakamo v albumčku, saj veš, če se le dolgočasih, drugače pa skušaj več počivat in hranit moči za naprej.

Tko sem se hvalila včeraj z vremenom, pa ga imam danes. user posted image  Ja, spet turobno...

Mucka, držim pesti za vas!

Taškica, Pika, hvala. Bom tud jaz po tel naročila kapljice, Pika, da te ne bom morila še s tem.
Taški, hvala za tel, a bo u ta lep poštar prnesu, da vem, ker bom naročala vsak teden po enouser posted image

Snežinka kje, dež imamo! Konc veselja! Bravo za spidi razpoloženjeuser posted image  Poročaj s pregleda.user posted image

Sunči, hvala, bom pogledala, kako se rihtate punce?user posted image

Taški, tudi ti slabo spalauser posted image  Jaz...da ti ne govorim. Bravo za predstavouser posted image ...sanje so ble pa kar hude...ma pride kak tak dan.

Pridem nazaj!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.4.2009 11:10:00   
lara light
Sunči, paket je le za tiste, ki ste rodile v MB in na Ptuju.

Taškica in ostale, k mate že izkušnje: meni se je včeraj zvečer lotil otrdevati trebuh in zraven ga je spremljalo ne prehudo špikanje...pogosto ja, zelo pogosto, kar na 3 min sem si merila. Upam, da to niso kaki rahli popadki, ker tko hudo bolelo že ni, imam pa kar visok prag bolečine...user posted image
Potem sem se že ob 22h spravila v posteljo in tam ostala s prekinitvami do 10h. Otrdevanje je trajalo celo noč, vsakokrat, ko sem vstala še malo bolj...
Saj pravim, ne vem, kako to zgleda, zame je novo, tko da...hvala za kak nasvet.... sedaj zjutraj ene 4-5 x vsega skupaj, brez špikanja.

Morda je bilo včeraj preveč skakanja, pa 3h vožnje, pa 2x Uz v treh dneh, ne vem. Sedaj sem ok. Upam, da se do maja ne ponovi večuser posted image

Kaj bom danes počela?? Nič se mi ne da...lenoritis zajel vse organe, stanje je alarmantnouser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.4.2009 11:31:07   
buba.miska
Pozdravljene

Se nič nisem oglasla, me je študij v torek čist zmantral.
Saj nemre bit drugače. če si od pol 8 pa do pol 6 na faksu.user posted image
HB sem se do končno odločla da samo še ta torek potem pa še samo kolokviji in izpiti, ostalo pa doma na postli.
Sem še danes cela povožena, nimam naobene vole, pa bi mogla samo prek ceste it k doktoru za mojegauser posted image pa se mi ne da user posted image . Nič treba se nekam spravit.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2659
2.4.2009 11:53:41   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Taškica in ostale, k mate že izkušnje: meni se je včeraj zvečer lotil otrdevati trebuh in zraven ga je spremljalo ne prehudo špikanje...pogosto ja, zelo pogosto, kar na 3 min sem si merila. Upam, da to niso kaki rahli popadki, ker tko hudo bolelo že ni, imam pa kar visok prag bolečine...user posted image

Skorajda ne verjamem da je to to. Popadki npr. na 5, 3 minute so menstruacii podobni krči. In ne špikanje..... Pa tudi ni otrdevanje trebuha sindrom poroda - to je pričelo tudi mene dajati....

Počivaj danes, včeraj si imela velik aktivnosti. Boš videla da bo bolje....

Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.4.2009 12:20:21   
lara light
Buba, ne bodi preveč pridna...

Taškica, hvala sončicauser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.4.2009 13:33:30   
Snezinka4
Evo mene s pregleda, vse okuser posted image . Hemoglobina imam še več kot pred enim mesecem, urin, pritisk ok, mv enake dolžine kot pred enim mesecem, zaprt, velikost dojenčic v normali (glede na krivuljo v materinski knjižici). Edina stvar, ki me je malce zmotila, pa naj me ne bi skrbelo je rekla g., je pa ta, da je desna dečva zdaj manjša od leve, prej je bilo pa skoz obratno. Ampak to me bo skrbelo takrat ko bom utrujena, zaspana, lačna in tečnauser posted image . Aja, pa desna princeska se je navzgor obrnila. Mogoče je pa več energije pokurla za ta veliki obrat user posted image  in je zato zdaj malo manjša od leve, ki že ves čas čaka v nizkem štartuuser posted image .
Moj današnji spid se je končal pri obisku 93 letnega dedka, tako da bo blazina čarodejka še malo počakala na polici. Me je že kavč močno pogrešal, tako da se zdaj njemu posvetim, malce kasneje pa še otrokom...

Taškica - hvala za številko. Pika - bomo raje pošti biznis delale, tvoja mama bo imela še dovolj dela...user posted image  Pa vseeno hvala za ponudbo! Glede asfata Taškica pa - ne drezaj v odprto rano user posted image  oz. kovačeva kobila itd...

Lara, če se ti je zadeva danes umirila, potem ni to to. Kar si najbrž že ugotovilauser posted image .  Jaz se začetnih popadkov bolj kot črvičenja po želodcu spomnim, potem ko sem pa vedla da je to to me je pa med popadki stiskalo v spodnem delu trebuha. Kar se pa vremena tiče - pa naj še malo dežuje, ker potem bo pa v enem tednu vse ozelenelo in sonček bo sijal in bo spet takoooo lepouser posted image

Mucka - dihaj, dihaj! In me smo s tabo!!!!

Buba.miska - če ne gre, ne gre, in je treba počivat!

Kako kaj ostale? A gre? A bo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
2.4.2009 14:03:15   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Glede asfata Taškica pa - ne drezaj v odprto rano user posted image  oz. kovačeva kobila itd...

ha, ha, ha,ha,ha sem vedela........................zelene površine manjšate v LJ, ccccccccccc

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
2.4.2009 16:14:53   
lara light
Snežinka, bravo za pregled!user posted image
Pri meni je bilo isto, A ves čas večji kot B, po zadnjih meritvah B za 20% večji od A?? Ne vem, dokler ju ne vidim, ne verjamem kaj preveč. Samo, da so ok, teže bodo hitro nadoknadene, ko nam jih dajo v naročje.

Punce, hvala vam! Sedaj, ko več počivam, je res bolje.  Ne občutim več tistega močnega pritiska navzdol, špikanje v spodnjem delu je le še občasno, otrdevanje trebuha (moram poudarit, ker me Pika hecauser posted image ) je zmanjšano in bolj redko. Zgleda, da jima vožnja ni pasala.

Taškica, kaj mate vedve tole z asfaltom? Sem radovedna ja, nič novega.user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
2.4.2009 16:37:17   
buba.miska
snežinka res je ko ne gre ne gre si bomo pač vzeli podaljšane počitnice user posted image

Ne vem kak bom s tem trebuhom zdržala do konca, boli me že vse od trebuha, križa pa v kolku me nekaj tišči...
upam da bo minlo in da bom ta zadna mesca lahko uživala v user posted image .
Kako pa ste ve?
Pri nas je danes sončekuser posted image jaz pa sedim notri pa ven gledam, ker me stopnice preveč zdelajo.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2665
2.4.2009 17:15:16   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo majčice!user posted image user posted image
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Navijamo, navijamo!!user posted image user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (?user posted image  ; ?user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.4.2009 17:34:57   
Dudica1
oprostite ker se vmešavam v pogovor...ampak zanima nas če je naša majčica  mucka že rodila...user posted image
al pa kakšne so druge novice??

majčica 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.4.2009 17:46:04   
lananai
Smo radovedne, ker čakamo naše prve z-majčke 2009! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.4.2009 18:01:38   
lara light
Ojla, z-majčiceuser posted image

Kar vemo glede Mucke je, da naj bi ji danes sprožili porod, več info nimamo. Navijamo!!user posted image user posted image

Ostale majčice pa še čakamo na Rim in nimamo nobene sile! user posted image

Hvala, ker skrbiteuser posted image ....saj bomo pročale tudi pri vas!

Coelho

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.4.2009 18:12:26   
suncicica
prodajam oblacila za dvojcke  st. 48,skoraj nic rabljena. sem mislila da jih bom potrebovala za moji pikici pa sta se preveliki rodili. ce katero zanima ...
http://www.moj-album.com/album/15363614/

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.4.2009 18:13:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ojla, z-majčiceuser posted image

Kar vemo glede Mucke je, da naj bi ji danes sprožili porod, več info nimamo. Navijamo!!user posted image user posted image

Ostale majčice pa še čakamo na Rim in nimamo nobene sile! user posted image

Hvala, ker skrbiteuser posted image ....saj bomo pročale tudi pri vas!

o hvala..pa le sporočite tudi pri nas ja...mi pa držimo pesti za vse vas...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.4.2009 18:45:08   
pikatara
Punčke moje ne morem verjet doma smo. Hvala bogu. Sam naj kdo reče, da si v porodnišnici spočiješ. Za vse si sam, sicer pridejo, če jih pokličeš, ampak doma imaš mir in vse pri roki. Najhuje je ker so v sobi tri mamice, torej štirje malčki. Non stop je dretje, jok otrok me ne moti, je motilo pa tamaledva in sta se zbujala. Naša zadnja noč je zgledala takole: ob desetih zadnjič previjanje in hranjenje za kar rabim eno uro, ker se oba dojita, vsaj po večini. Torej spanje ob 11. Ob enih sta bila lačna, torej stanje ob 2. Ob 2.30 je ena mamica šla previjat otroka za kar je rabila 20 min, se je drl ko jesihar in seveda naša zbudil, spet sta hotla jest in je bila ura 3.30, ko sem zaspala do 6 ko je bila spet uzbuna. Pol pa cel dopoldne vizite, pregledi,... No saj ni tako hudo, le malo sem nenaspana pa bo jutri bolje.

Patrik je bil včeraj zaradi zlatence pod lučko in bi lahko šli najprej jutri domov, ampak ker mu je bilirubin padel in imajo grozno gužvo, smo smeli domov. Jupi. Sem bila tako iz sebe, da sem bila čist zmedena. Mala dva sta doma še bolj pridna, jima paše mir. Podojila sem ju, oblekla posteljco, ju dala spat in šla na kavč. Vmes jima je oči naredil flaško, sedaj ju pa previja. Mala je podojena in je v ležalniku. Dobila sva dva chicco ležalnika, ki sta ogromna, not imata pa še dodatno blazino za male. Se pa fejst nazaj nagneta.

Blazino za dojenje sem danes v porodnišnici sprobala, imajo sicer bol debelo, je pa super. Oba sem dala gor in naenkrat podojila tako da jo grem te dni kupit.

Glede oblekc.  Mali sem oblekla pajacek št. 50 na dolgi rokov in kratke hlače, pa ima hlačnice do zokenčkov. Bodija št. 50 sta jima velika, zgornji del trenerke iz flisa št. 62 jima je plašč. Več poročam jutri. Pa slikce bom tud jutri gor dala. Sedaj pa germ po 9 dnih za 10 min s Taro na zrak, da malo zadiham.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.4.2009 18:50:14   
miska73
Pikatara super, da ste doma. Spočijte si vsi trije in uživajte.
Potem pa hočmo veliko slikc user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.4.2009 19:23:08   
lara light
Pika, jupi, doma ste! Tara uživa, oči še bolj!user posted image user posted image  Odpočij si, malima pa kup poljubčkov od nas 3!

Miška, kako si ti podganica naša? Daj povej, daj povejuser posted image

Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.4.2009 19:27:43   
buba.miska
pikatara pozdravljena doma. Zdaj se lahko malo spočiješ pa svojega možeka malo zaposlišuser posted image .

Zdaj se moj buni da sem mu vse pojelauser posted image . Mu bo treba eno po ritiuser posted image
Čisto se je po meni vrgo pa bi rad samo jel. Mislim da je noseč.user posted image
Spet me tira naj mu pripravim oblekice za dečiko, da on nebo iskal ko bo moral po nas. Bi me že rad odpelaluser posted image . Vedno ko rečem da me nekaj boli me vpraša če me more pelat, zdaj je reko da bo avto vuni puščal da se bova samo hitro not skočlauser posted image

Vaši user posted image so tuj takšni?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?