|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
2.4.2009 20:28:58   
Ploha
zvezdica: ja lahko pridem v Lj, samo mal počak da vsaj 1 porodniško dobim, da bom lah kej nabavla user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.4.2009 21:04:40   
Zvezdica
zvezdica: ja lahko pridem v Lj, samo mal počak da vsaj 1 porodniško dobim, da bom lah kej nabavla user posted image user posted image

a še nisi dobila porodniškeuser posted image jast sem že dveuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.4.2009 21:28:00   
Zvezdica
vidim, da ste mrknle in nikjer nobene.

Pol grem tud jast kavčat pa čakat CSIuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.4.2009 22:15:33   
mimi30
user posted image user posted image jaz tud lahko pridem, sem že dve porodniški dobila in regres.
Ploha na Trojanah pa itak nimaš za kej druga zapravljat kot za kafe in sladkarije, mim Lj boš pa kar švignilauser posted image .
Eno mizo v kotu mormo zrihtat, da jih bomo lahk med čvekom na joškah imeleuser posted image

AQ, bomo mislili na vas in držali pesti, da mine čim prej in čim majn boleče.

V Zari imajo tudi bodyje na preklop.

petra88 in niia: sončka luštna user posted image user posted image ; petra takšno črtasto majico v teh barvah, sam drug kroj sem jaz danes za sebe gledalauser posted image ; niia naša ima čist podobne laske kot vaš

Ribe: jaz jih tudi jem enkrat na teden, vsi jih imamo zelo radi...največkrat v pečici spečem orade...kiara bomo poskusli vitkega soma...a to si ga kar kupla že paniranega s kurozno moko al ga sam povaljam v koruzni moki in dam pečt?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.4.2009 22:28:38   
kiara24
mimi- jaz ga sama pripravim malo posolim pol pa v koruzno moko, za prste obliznituser posted image user posted image user posted image user posted image

niia- ja možiček je malico v službi, zatrkovati pa noče, potem ko pa pride domov pa imava skupaj kosilo, on ima obvezno še večerjo in pa na koncu za zaključek čokolado, čips ali pa pudinguser posted image in klara je direk po nejm jedla pa jedlauser posted image user posted image .

mi smo se prej kopali, sedaj se pa lepo smeji pri očku namesto da bi spalauser posted image

ali je katera gledala trenje?

grem gledat CSI!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 22:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.4.2009 22:51:36   
VRTNICA84
Zdravo

Mi pa smo bili v torek na drugi posvetovalnici in je naša čebelica zrasla za 5,5 cm v enem mesecu. tak da je že velika 58 cm in težka 4370 g. Jutri pa ima dva meseca. sploh ne morem verjet, da je že toliko minlo.

kaj ste vse široko povijale in kak dolgo? ker mi smo imeli kolke skoz vredu in sem do prve posvetovalnice povijala na široko. Pol pa mi je zdravnica rekla, da ne rabim več. Zdaj pa mi govorijo, da se lahko zgodi da bo kaj z kolkami narobe. Kaj mislite o tem?
Upam, da vas ne moti da pišem sem. Čeprav spadam k februarčucam.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.4.2009 23:32:39   
spetko
dober večer..

uhhh ste napisale dosti ...no odgovorim kolkor sem prebrala in zapomnila..:)))

AQ srečno...držim pesti da bo vse ok..
zelo pa lepo slišat da pomagate punci...user posted image

zvezdica..heheh nisem dvomila da neveš kje je semedela..:)))...
ja seveda...ko si dol na obali samo povej pa bova šle na sprehod...
ja ja verjamem...cene so katastrofa tukaj...vem ki smo kupli stanovanje v ankaranu...in še to smo dobili dokaj ugodno...

vrtnica84 mi na obali imamo obvezno široko povijanje do 3.meseca...in pol greš na kontrolo kolkov..in če je vse ok ne rabiš več..
se mi zdi da v LJ pa če so kolko v redu že pri izhodu iz porodnišnice pol ni potrebno imet širokega povijanja...tko da če ste imeli skozi v redu kolke pol mislim da ni nobenega problema da bi lahko kasneje bilo kaj narobe...

petra88 in nia zelo lepe sončke imate.

jaz sem tudi že dobila 2.porodniški...ampak od njih ni kaj preveč ostalo..:)))

lep večer še naprej..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.4.2009 7:54:27   
PAJO
dobro jutro drage čvekice

ena user posted image da boste lažje vstale.jz sm bla že pridna sm cunje
obesla pa glavo umila,mal pospravla,žana spi,dons smo spet dobr
spali od 20-6,30.kr paše.jz se čist dost naspim,pol pa itak tamavga zrihtam
za vrtec in ponavad kr vstanem ker ne morem več spat.

kaj vi kej?danes se mal sonček kaže ampak nekej piha,bomo vidl kaj bo.
moram še mal v nabavo dons za veliko noč....da ne bom zadnje dni lovila vse...

pri nam pa ni treba nič široko povijat,ker že v p pregledajo kolke in ti povejo,tako da
mi že od samega začetka uporabljamo plenice za enkratno uporabo.je enostavno.

kdaj pa vi dobite porodniško??kaj pa otroški dodatek?
jz porodniško 13,otroški dod. pa mislim da 12,ta mesec je še regres,jupi user posted image user posted image
pa še na morje gremo user posted image user posted image

komej čakam

lp vsem

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.4.2009 8:34:31   
Anonimen
jutrouser posted image user posted image user posted image

včer se nism nič javla, sem itak cel dan okol laufala, zvečer pa  sam dol padla, smo bli namreč od treh zjutri pokoncuser posted image ula se je zbudila in pol če si jo za roko deržal, je spala, takoj k si hotu it stran, je bla ko risuser posted image user posted image ob petih smo pol dokončno vstali, sem ji zajtrk nardila, jo zrihtala in je šla pred šesto v vrtecuser posted image no, pol smo šli v posvetovalnco, neo je velik 60 in tehta 6040guser posted image in čist so ble navdušene nad njim, kak super fant je in kolk se zaveda sebe in vsega okoli, pa skoz se je na vsa usta smejal, da sta se kr topileuser posted image in pol je še zdravnico polulaluser posted image mislim, men se to še nikdar ni zgodilo, pa ga lohk mam ful dolgo nagega, pa nič, patronažno je pa vsakič polulal, ko je pršlauser posted image pa na prvi posvetovalnci tud, no, zdej je pa zdravnicouser posted image
pa mojco in medeo smo srečal, sta tud mele....kaka fletna pupa je, pa fuuuuul se pozna mesec razlike v starostiuser posted image
pol smo šli v celje, smo se dobile z mimi, mi je mašino prpeljala (miljavžnkrat hvalauser posted image user posted image user posted image ), sma šle na tortico in mal počvekale, tamaladva sta bla pridna, no, jst sem mela neota na rokahuser posted image ker v vozu frajer ni bil lih zadovoljen...pol pa vsaka v svoj avto in mulčke na joškouser posted image

ko smo pršli domov, smo na brzino neki skuhal, šli v dvorano na nastopuser posted image je blo super....tamali so itak zmrznliuser posted image sam so bli ful posrečeni...sp pršli na špagci na oderuser posted image mogl bi uno odplesat medo dela copa copa, zajček dela hop hop hop, mala miška tik tik tik tikuser posted image p'a so sam stali, ula copa copa je še nardila, pol pa konc....so pa seveda najmočnejši aplavz pokasiraliuser posted image pol smo še ostale pogledli, ula je skoz ploskala, pa se drla še, še, še lalalauser posted image pa plesala tam na tleh, faca mala, neo je pa spal v slinguuser posted image

u glavnem pester dan, dons ponoč sem pa tud dvakrat šla k uli, pa neotu trikrat nos sesalauser posted image tko da sm dons kot bi me pretepli, vrgli iz 38ga štuka, pol bi šr pa valer čez mene peljaluser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.4.2009 8:37:35   
Anonimen
aja, kar se rib tiče....ne vem da bi ble prpovedane ob dojenjuuser posted image niso fajn v nosečnosti, zarad vsebnosti živga srebra in ne vem česa vsega še, isto jih naj neb otroci do enega leta, oz. belo ribo prej kot modro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.4.2009 9:11:41   
Ploha
mimi: ja sej za Lj sm mislna da rabm dnar user posted image user posted image , za krof pa še mam user posted image user posted image user posted image ja v kotu ja user posted image user posted image user posted image

zvezdica in mimi: ne še nism dobila nič user posted image je komaj zadnjič odločba pršla user posted image

In kdaj bo zdaj srečanje???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.4.2009 9:12:43   
Ploha
ulla: sam tebe pa ne morm pozabt kaj si mi skliznla ko si šla predčasno rodit, takrat sm bla prou jezna nate user posted image user posted image user posted image še dobr da sm imela mimi 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.4.2009 9:15:26   
Soncnica
Hojla punce, kako ste?

Midve sva se ponoči zbudile 2x (ob 1h in ob 4h), zdej pa spančka. kdaj vaši sončki zvečer zaspijo, naša je bila včeraj do 23h kot sokol user posted image , je pa res, da mi dopoldne veliko spi

Pajo hvala za kavico, rabim dvojno user posted image
ja Ulla včeraj sem te kar malo pogrešala user posted image , lepo da si nazaj

Niia
jaz imam tudi blazino za dojenje, kako pa daš otročka noter (a ima samo glavo na blazini, a je cel na blazini)? Zanima me zato, ker se mi ta blazina zdi ful fajn, sam a ni tako, da naj bi tamalčki pri tej starosti ležali na ravni podlagi brez povštra user posted image Drugač se mi zdi fino, ker ga tako lepo objame

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.4.2009 9:22:01   
Soncnica
Hoj!

Ploha pri vas pa CSD ful zamuja. Prvo porodniško bi morala dobiti nekje v času poroda (porodniško nastopiš 28 dni prej) . Jaz sem porodniško nastopila 22. 12 in sem prvič denar od CSDja dobila okoli 15. 1. Bodi pozorna kateri datumi bodo navedeni na odločbi, teoretično od države lahko terjaš zamudne obresti

lp

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.4.2009 9:24:43   
Anonimen
ulla: sam tebe pa ne morm pozabt kaj si mi skliznla ko si šla predčasno rodit, takrat sm bla prou jezna nate

user posted image jl....skoz govorila kok bom tazadnja rodila in da boma z mimi skup v p, pol pa tko zahrbtno nardimuser posted image
ti ti jst user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.4.2009 9:33:57   
Zvezdica
ulla: sam tebe pa ne morm pozabt kaj si mi skliznla ko si šla predčasno rodit, takrat sm bla prou jezna nate user posted image user posted image user posted image še dobr da sm imela mimi

še dobr da si me zignoriralauser posted image , ker sem s tabo do 2.2. čvekala po cele noči user posted image user posted image user posted image user posted image
Plohca, srečanje...pa dejte en datum, pa se zmenmo.

Ulla, danes je bil ta valjar pri meni, mam vrat tako zategnjen, da lastno rit vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa JUTRČKa vsem.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.4.2009 9:35:24   
Anonimen
Ulla, danes je bil ta valjar pri meni, mam vrat tako zategnjen, da lastno rit vidim

user posted image

to sem men dogaja, ko tko zakrčeno, nekak čudno ležim, ko pa mam tega otroka celo noč na joškiuser posted image morm zjutri taprvo poštudirat, kok bom vstala, da si kej ne zlomimuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.4.2009 9:38:06   
Ploha
zvezdica: pa šit no, pa tebe sm pozabila, sm še študirala če je še kera, zdej se spovnem pa še slikce si mi kazala, no da popravm še dobr da sm imela mimi in zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej mimi je pa do 3.2 klepetala pol je pa tud skliznla user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.4.2009 9:40:26   
Ploha
men tistih prvih 28 dni mislim da ne pripada al kako sem zastopila, sem študent, ker ko sem vlagala je blo rečen da imam 77 dni porodniške (in ne 105) pol na prej za nego in varstvo bo pa fnt vzel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.4.2009 9:42:59   
Ploha
no pol pa srečanje 20.4.?????
zvezdica:
ti pa povej kje in kdaj user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.4.2009 9:44:02   
Ploha
aja še neki sm pozabila, katrero flašo ste rekle da imjo radi. Ker naša noče aventove flaše???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.4.2009 10:48:20   
nina166
Ojla!

Da se vam po dolgem času še jaz malo oglasim. Pri nas je prava štala. Kar naenkrat imamo dva dojenčka. Domen se čedalje več joka...včasih imamo pravega user posted image , ko se oba dereta in pol ne veš koga bi prej potolažil. Drugače ima Dašo ful rad, jo boža, lubčka, jo potolaži če se joka...samo se pa zadnje čase dere za vsako figo...Domen, Daša pa tudi user posted image . Zjutraj ko se zbudi se joka, potem se gre igrat in če mu kaj ne gre kot si zamisli, se joka, ko se popoldan zbudi se navadno dere pol ure skupaj, potem se dere ko greta z atijem ven, potem se dere ker mora it not, pa bi bil še zunaj, potem se zvečer pred spanjem spet dere...grozno mamo.

Daša je pridna, lepo raste, pridno papa, 22.4. imamo ortopeda, pol pa upam, da ne bomo rabli več široko povijat. Ponoči tudi lepo spi, samo morema it spat najkasneje ob 8, potem se carta na zizi in kakor grem stran se začne jokat...čeprav spi se takoj zbudi, začne jokat in morem nazaj. Tako da hodim po novem spat že ob 8...televizije že nisem zvečer gledala odkar se je rodila user posted image . Potem spi do 1, ji dam zizo, spi naprej do 4 ali 5, spet ziza in potem se carta na zizi do 6, ko tako mormo vstat, ker začne Domen jokat. Sem pa že zjutraj čist zlomljena, ker nisem navajena, da spi zraven mene in se sploh ne naspim.

No pa da ne bom samo jamrala...saj če izvzamem jok in slabo spanje smo pa super user posted image

Grem zdaj hitro delat. Domen in Daša sta na sprehodu z babico, jaz imam pa urco časa, da kaj naredim.

Lepo se imejte!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.4.2009 10:51:48   
Anonimen
ej nina, pa kje si tiuser posted image

no, to z jokom poznamuser posted image pr nas je ula slabš k neouser posted image kt si napisala - za vsak drek se dereuser posted image no, pa sej sem že imunauser posted image

mejte seuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.4.2009 10:57:01   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ej nina, pa kje si tiuser posted image

no, to z jokom poznamuser posted image pr nas je ula slabš k neouser posted image kt si napisala - za vsak drek se dereuser posted image no, pa sej sem že imunauser posted image

mejte seuser posted image

Samo Ula je mlajša ko Domen...ji še pripada da se več joka user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.