martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Martka, sej js nimam nič proti uspavanju na zizi. Če je uspešno, "hvalabogu", bi js tud samo to prakticirala, ampak pri Elini ne pali vedno... Se priklopi, parkrat pocuza, zaspi, jo odstavim, se predrami, spet išče zizo, se spet priklopima, spet zadrema in postopek se ponovi. Če imam srečo, zadovoljno zadrema naslonjena na zizo, ampak prestavljanje v posteljico jo ponavadi predrami in potem ne zaspi nazaj... Pol jo pa imam takrat, ko vem, da rabi samo pol urce ali slabo urco dremanja, rajš kr skoz v naročju, da se vsaj malo odpočije, pa se potem res sama predrami in papca naprej. Sam tri urce pa je res ne morem držat v naročju, postane ful težka, ko zaspi. enako! popoldansko spanje izgleda takole...priklop na zizo, 5-10minut papcanja, potem spanje naslonjena na zizo nekje pol ure. samo jaz si jo dam v blazino za dojenje, naslonim gor roko in gajo in sem v naslonjaču in obe dremava. ali pa na postelji. sicer redko, a tudi kdaj. zvečer pa... ja , zaspi in potem zadremam še jaz, se okoli 21h zbudim in jo odložim v zibelko, takrat pa že trdno spi. če se predrami, jo še malo pozibam v naročju in spi dalje.