|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.4.2009 23:47:34   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Urca je že odbila ja, ampak ne morem spat, sem kavo si skuhala ob osmih ker mi je tolko zadišala zdaj je pa rezultat tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zjutraj bo pa jao jao

EVO ŠE 7 postov pa boš dobila novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
2.4.2009 23:48:19   
iraira
Zdaj pa je trba še tipkat malo, da mi ne boš zdaj ušla gogabojanuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
2.4.2009 23:49:40   
iraira
Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
2.4.2009 23:50:58   
gogabojan

Zdaj pa je trba še tipkat malo, da mi ne boš zdaj ušla gogabojanuser posted image

Jaz bom danes spala za računalnikom. Si nabijam muziko fulll naglas,, da preglasim mojega dragija.

MOJ TAKO SMRČI DA JOKAM ZDRAVEN. Če pa ga zbudim, pa se dere neki name.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
2.4.2009 23:52:24   
iraira
No vidiš v nečem sem pa v plusu ker sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
2.4.2009 23:53:01   
gogabojan

Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobituser posted image user posted image user posted image

Ej z veseljem te sprejmem. Lahko še starej sina vzameš s sabo.

Jaz pa ne vem kaj bom delala čez vikend. Bom morala svojega pustiti mal samega doma, ker je že čist autttt kappuuuttttttt.

Mah ti sam zvrcn, se dobimo kjerkoli in kadarkoli. Jaz sem koj za.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
2.4.2009 23:53:20   
iraira
Drugače pa moj sine tako smrči, da ga slišim, čez hodnik v spalnico....pa so dvoja vrata vmes.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
2.4.2009 23:54:19   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz pa ne vem kaj bom delala čez vikend. Bom morala svojega pustiti mal samega doma, ker je že čist autttt kappuuuttttttt.

Pridi k meni, pa lepo vreme je bomo vozičkale, da se bo kar kadilo za namauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
2.4.2009 23:55:03   
gogabojan

No vidiš v nečem sem pa v plusu ker sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ kje so ti stari dobri časi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa zdaj kar dva prekrasna srčka. Se splača potrpeti, do neke meje. Ga bi zaj tak zabrisala čez okn ej.......

Joj, kje so tisti časiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............

Če misliš da sem nora ali pa ne.

Fulllll pogrešam čas, ko sva bila z bojanom čisto sama. Brez priveska (dragega mislim) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
2.4.2009 23:57:05   
gogabojan

Pridi k meni, pa lepo vreme je bomo vozičkale, da se bo kar kadilo za namauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in se zraven vsa moja maščoba sproti topila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti poklič, jaz priletim. Lahk pa prideš v soboto sem, pa gremo na kremšnite.user posted image user posted image

Ločevalna dieta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
2.4.2009 23:57:44   
iraira
Jaz si sploh ne predstavljam, da bi imela kakšnega zdaj, ker je prav luštno ko smo sami ( po eni strani ) se lahko samo njima posvečam brez slabe vesti ali kakšnega očitanja

Neposredna povezava do sporočila: 4611
2.4.2009 23:58:44   
iraira
Kaj pa če se midve kar fiksno zmeniva, da ti prideš v soboto recimo do 12ih enkrat???

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
2.4.2009 23:59:25   
iraira
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
3.4.2009 0:00:28   
gogabojan

Kaj pa če se midve kar fiksno zmeniva, da ti prideš v soboto recimo do 12ih enkrat???

ja lahko ura je ok.

kaj pa kremšnite tu na vrhniki????? user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ni blema.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
3.4.2009 0:01:12   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
3.4.2009 0:03:00   
iraira
Jaz nisem za sladkarije prav preveč. Ti pa res pridi, pa pusti dragega da si malo spočije od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vsi pridite, tudi Bojan. Našega sicer ne bo doma ima vikend pri očku ampak vseeno...se bo s kužam igraluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4616
3.4.2009 0:08:20   
gogabojan

Jaz nisem za sladkarije prav preveč. Ti pa res pridi, pa pusti dragega da si malo spočije od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image  Vsi pridite, tudi Bojan. Našega sicer ne bo doma ima vikend pri očku ampak vseeno...se bo s kužam igraluser posted image user posted image user posted image user posted image

Bojan je pri babici. Morda pa user posted image user posted image user posted image user posted image ah za prvič bo še preveč če bom jaz tam. Me boš kmalu mela poln kufer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si slučajno že zginila spat, ti želim lahko noč. Če ne pa kr pogumno dalje blablabla
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
3.4.2009 0:11:14   
iraira
Ne bom te imela poven kufer verjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pogrešam družbo. Tukaj nobene ne poznam, ker smo se pred letom šele preselili in niti ne iščem družbe po vasi naokroguser posted image user posted image user posted image user posted image . Če prideš bom vesela fulll res pa Bojana tudi

Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.4.2009 0:13:13   
gogabojan

Ne bom te imela poven kufer verjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pogrešam družbo. Tukaj nobene ne poznam, ker smo se pred letom šele preselili in niti ne iščem družbe po vasi naokroguser posted image user posted image user posted image user posted image . Če prideš bom vesela fulll res pa Bojana tudi

No saj se bove še slišale glede tega. Če ti bo še za.... al pa..... če pride kaj vmes...

Drgač pa zaenkrat drži

Ufff nimam pojma s kje si ti

Kranj okolica user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
3.4.2009 0:13:47   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Gogabojan, kam pa greš v LJ? Če greš v center in če ne bo dež padal, se lahko dobimo na kakšnem kofetu. Sem namreč še vedno brez avta, v center pa lahko pridem peš.

Pravzaprav ne grem v center. Se ga na veliko izogibam, ker je non stop gužva tam.

Grem pa v BC. Sam nevem al bi šla na rudniku (tam bi bila bližje tebi, pa bi lahko dobile se na drinku) al pa v BTC.

Bom pa itak morala vreme počakati kakšno bo.

No, če bo šla na Rudnik javi (najbolje da me zvrcneš ali pa SMS pošlješ - mene ponavadi dopoldne ni na RR), pa če ne bo lih full padalo, pa prideva do Supernove in greva na kofi. 

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 4620
3.4.2009 0:15:22   
iraira
Naklo...prvo selo iz Kranja venuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4621
3.4.2009 0:16:21   
iraira
O Irma78 a ti si tudi tukaj, sem mislila da sva same z gogabojanuser posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
3.4.2009 0:16:56   
irma78

Jaz bom danes spala za računalnikom. Si nabijam muziko fulll naglas,, da preglasim mojega dragija.

MOJ TAKO SMRČI DA JOKAM ZDRAVEN. Če pa ga zbudim, pa se dere neki name.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni je podobno. Potem ga pa brcam in je ves težek in zoprn. Na koncu gre spat ali v dnevno ali si pa da obliže na nos - kar pomagajo.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 4623
3.4.2009 0:18:52   
iraira
Samo je res grozno če ti eden smrči na ušesa....za znoret, bi ga kar user posted image  user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
3.4.2009 0:19:33   
iraira
Prisili ga da si da že prej obliž predno zaspiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?