Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:47:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Urca je že odbila ja, ampak ne morem spat, sem kavo si skuhala ob osmih ker mi je tolko zadišala zdaj je pa rezultat tukaj , zjutraj bo pa jao jao EVO ŠE 7 postov pa boš dobila novo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:48:19
|
|
|
|
iraira
|
Zdaj pa je trba še tipkat malo, da mi ne boš zdaj ušla gogabojan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:49:40
|
|
|
|
iraira
|
Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:50:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Zdaj pa je trba še tipkat malo, da mi ne boš zdaj ušla gogabojan Jaz bom danes spala za računalnikom. Si nabijam muziko fulll naglas,, da preglasim mojega dragija. MOJ TAKO SMRČI DA JOKAM ZDRAVEN. Če pa ga zbudim, pa se dere neki name.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:52:24
|
|
|
|
iraira
|
No vidiš v nečem sem pa v plusu ker sem sama
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:53:01
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobit Ej z veseljem te sprejmem. Lahko še starej sina vzameš s sabo. Jaz pa ne vem kaj bom delala čez vikend. Bom morala svojega pustiti mal samega doma, ker je že čist autttt kappuuuttttttt. Mah ti sam zvrcn, se dobimo kjerkoli in kadarkoli. Jaz sem koj za.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:53:20
|
|
|
|
iraira
|
Drugače pa moj sine tako smrči, da ga slišim, čez hodnik v spalnico....pa so dvoja vrata vmes.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:54:19
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobit Ej z veseljem te sprejmem. Lahko še starej sina vzameš s sabo. Jaz pa ne vem kaj bom delala čez vikend. Bom morala svojega pustiti mal samega doma, ker je že čist autttt kappuuuttttttt. Mah ti sam zvrcn, se dobimo kjerkoli in kadarkoli. Jaz sem koj za. Pridi k meni, pa lepo vreme je bomo vozičkale, da se bo kar kadilo za nama
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:55:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira No vidiš v nečem sem pa v plusu ker sem sama JOJ kje so ti stari dobri časi. Imam pa zdaj kar dva prekrasna srčka. Se splača potrpeti, do neke meje. Ga bi zaj tak zabrisala čez okn ej....... Joj, kje so tisti časiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............... Če misliš da sem nora ali pa ne. Fulllll pogrešam čas, ko sva bila z bojanom čisto sama. Brez priveska (dragega mislim)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:57:05
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ej sem študirala da drug teden, če bo lepo vreme ( je napovedano ) pridem na Vrhniko na vozičkanje. Moram avto še usposobit Ej z veseljem te sprejmem. Lahko še starej sina vzameš s sabo. Jaz pa ne vem kaj bom delala čez vikend. Bom morala svojega pustiti mal samega doma, ker je že čist autttt kappuuuttttttt. Mah ti sam zvrcn, se dobimo kjerkoli in kadarkoli. Jaz sem koj za. Pridi k meni, pa lepo vreme je bomo vozičkale, da se bo kar kadilo za nama in se zraven vsa moja maščoba sproti topila. Ti poklič, jaz priletim. Lahk pa prideš v soboto sem, pa gremo na kremšnite. Ločevalna dieta
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:57:44
|
|
|
|
iraira
|
Jaz si sploh ne predstavljam, da bi imela kakšnega zdaj, ker je prav luštno ko smo sami ( po eni strani ) se lahko samo njima posvečam brez slabe vesti ali kakšnega očitanja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:58:44
|
|
|
|
iraira
|
Kaj pa če se midve kar fiksno zmeniva, da ti prideš v soboto recimo do 12ih enkrat???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 2.4.2009 23:59:25
|
|
|
|
iraira
|
zame
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:00:28
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Kaj pa če se midve kar fiksno zmeniva, da ti prideš v soboto recimo do 12ih enkrat??? ja lahko ura je ok. kaj pa kremšnite tu na vrhniki????? Drgač pa ni blema.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:01:12
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira zame
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:03:00
|
|
|
|
iraira
|
Jaz nisem za sladkarije prav preveč. Ti pa res pridi, pa pusti dragega da si malo spočije od vas Vsi pridite, tudi Bojan. Našega sicer ne bo doma ima vikend pri očku ampak vseeno...se bo s kužam igral
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:08:20
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz nisem za sladkarije prav preveč. Ti pa res pridi, pa pusti dragega da si malo spočije od vas Vsi pridite, tudi Bojan. Našega sicer ne bo doma ima vikend pri očku ampak vseeno...se bo s kužam igral Bojan je pri babici. Morda pa ah za prvič bo še preveč če bom jaz tam. Me boš kmalu mela poln kufer Če si slučajno že zginila spat, ti želim lahko noč. Če ne pa kr pogumno dalje blablabla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:11:14
|
|
|
|
iraira
|
Ne bom te imela poven kufer verjami pogrešam družbo. Tukaj nobene ne poznam, ker smo se pred letom šele preselili in niti ne iščem družbe po vasi naokrog . Če prideš bom vesela fulll res pa Bojana tudi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:13:13
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ne bom te imela poven kufer verjami pogrešam družbo. Tukaj nobene ne poznam, ker smo se pred letom šele preselili in niti ne iščem družbe po vasi naokrog . Če prideš bom vesela fulll res pa Bojana tudi No saj se bove še slišale glede tega. Če ti bo še za.... al pa..... če pride kaj vmes... Drgač pa zaenkrat drži Ufff nimam pojma s kje si ti Kranj okolica
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:13:47
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan, kam pa greš v LJ? Če greš v center in če ne bo dež padal, se lahko dobimo na kakšnem kofetu. Sem namreč še vedno brez avta, v center pa lahko pridem peš. Pravzaprav ne grem v center. Se ga na veliko izogibam, ker je non stop gužva tam. Grem pa v BC. Sam nevem al bi šla na rudniku (tam bi bila bližje tebi, pa bi lahko dobile se na drinku) al pa v BTC. Bom pa itak morala vreme počakati kakšno bo. No, če bo šla na Rudnik javi (najbolje da me zvrcneš ali pa SMS pošlješ - mene ponavadi dopoldne ni na RR), pa če ne bo lih full padalo, pa prideva do Supernove in greva na kofi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:15:22
|
|
|
|
iraira
|
Naklo...prvo selo iz Kranja ven .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:16:21
|
|
|
|
iraira
|
O Irma78 a ti si tudi tukaj, sem mislila da sva same z gogabojan .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:16:56
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Zdaj pa je trba še tipkat malo, da mi ne boš zdaj ušla gogabojan Jaz bom danes spala za računalnikom. Si nabijam muziko fulll naglas,, da preglasim mojega dragija. MOJ TAKO SMRČI DA JOKAM ZDRAVEN. Če pa ga zbudim, pa se dere neki name. Pri meni je podobno. Potem ga pa brcam in je ves težek in zoprn. Na koncu gre spat ali v dnevno ali si pa da obliže na nos - kar pomagajo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:18:52
|
|
|
|
iraira
|
Samo je res grozno če ti eden smrči na ušesa....za znoret, bi ga kar
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 3.4.2009 0:19:33
|
|
|
|
iraira
|
Prisili ga da si da že prej obliž predno zaspi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?