|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
2.4.2009 21:58:32   
Anonimen
http://www.matejbrezovsek.com/Galerija/5Stvari/Chili.jpg

jst jih poberem, pa tkole na sukanec obesim - pa pol to uporablja moj za hrano začinit - pa v mlinček jih dam, ko se posušijo

aja, pa na drugi fotki je hren - a ste si ga dobr ogledaleuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.4.2009 22:01:24   
Anonimen
Ne vem kaj je s te....RRjem,Nya te nisem mogla citirat,mi je pravi plakat ven vrglo.

Ves da sem jaz tudi ene cilije kupila,so imeli polno rdecih feferonckov,samo so se mi na zalost osusiliuser posted image .Fino imasuser posted image .
Tista spodnja korenina pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zelo zanimivauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.4.2009 22:02:37   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.4.2009 22:03:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ne vem kaj je s te....RRjem,Nya te nisem mogla citirat,mi je pravi plakat ven vrglo.

Ves da sem jaz tudi ene cilije kupila,so imeli polno rdecih feferonckov,samo so se mi na zalost osusiliuser posted image .Fino imasuser posted image .
Tista spodnja korenina pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zelo zanimivauser posted image .

sem jst tko velike fotke nalimala, sam se pol same pomanjšajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.4.2009 22:04:06   
Anonimen
jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.4.2009 22:05:45   
RMRM
Še moje orhidejceuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hren je pa res nekaj posebnegauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.4.2009 22:07:21   
Anonimen
RMRM - tud tvoje so fuuuuuuuul lepe

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.4.2009 22:08:19   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst jih sama razsejem - sem kupila kalilnik letos, morm čez vikend semenca posadit

a to jih vsako leto na novo posadiš, al so trajnice? Pa še na kakšni legi ti uspevajo, al rabjo sonce zjutraj al popoldne? So mi res zanimiviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
2.4.2009 22:09:38   
Anonimen

ooo pridnauser posted image user posted image ,razsejes,kalilnik...za to moras imet faxuser posted image .
Sem kupila knjigo o sobnih rastlinah.Tut enega imena si nisem zapomnila,prebrala vse o pravilnem presajanju,delam popolnoma drugace,po svoje....a mi kar ratuje.
No,edino vcasih kaksna gre.Npr.bonsaj-zmrznil,je bil na balkonu,ko je blo premrazuser posted image ,eno palmo-od moza lubico,res,jo je tko klical,sonce prevec ozgalo....jih dam poleti veckrat vse na balkon,ko dezuje,pa sem jih malo pozno nazaj odnesla-lenoba pac,samo jih je res veliko,potem sem eno zalila,da se je utopilauser posted image ,ni znala plavat...tko no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
2.4.2009 22:11:18   
RMRM

ooo pridnauser posted image user posted image ,razsejes,kalilnik...za to moras imet faxuser posted image .
Sem kupila knjigo o sobnih rastlinah.Tut enega imena si nisem zapomnila,prebrala vse o pravilnem presajanju,delam popolnoma drugace,po svoje....a mi kar ratuje.
No,edino vcasih kaksna gre.Npr.bonsaj-zmrznil,je bil na balkonu,ko je blo premrazuser posted image ,eno palmo-od moza lubico,res,jo je tko klical,sonce prevec ozgalo....jih dam poleti veckrat vse na balkon,ko dezuje,pa sem jih malo pozno nazaj odnesla-lenoba pac,samo jih je res veliko,potem sem eno zalila,da se je utopilauser posted image ,ni znala plavat...tko no.

sej zato so pa men orhideje fajne, k ni nobenega dela z njimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.4.2009 22:12:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Še moje orhidejceuser posted image preberem,moje orhidejce,mnozina,pa mi tale ena v oko skoci,sem se prav naglas zsmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ti imas tudi zelo lepo,pa take tople barve.Vaav,krasno res,k tebi tudi pridem,ce lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.4.2009 22:14:26   
Anonimen

a to jih vsako leto na novo posadiš, al so trajnice? Pa še na kakšni legi ti uspevajo, al rabjo sonce zjutraj al popoldne? So mi res zanimiviuser posted image

lahko bi jih mela več let, sam jih vsako leto na novo - dam jih pa na sonce, ker rabijo ful toplote - čez poletnje jih mam pa na balkonu

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.4.2009 22:15:11   
RMRM

Še moje orhidejceuser posted image preberem,moje orhidejce,mnozina,pa mi tale ena v oko skoci,sem se prav naglas zsmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ti imas tudi zelo lepo,pa take tople barve.Vaav,krasno res,k tebi tudi pridem,ce lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  ja, jaz jih res nimam tolk, so pa lepe, se strinjam., pa seveda si dobrodošlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.4.2009 22:15:28   
Anonimen
Daj povej RMRM,kako jih zalivasjih tudi spricas...ker una moja edinka,mal boga zgledauser posted image .Grem jo hit zalit,sicer jutri spet pozabim.Ne bo spala,naj malo miga ponociuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
2.4.2009 22:16:49   
RMRM

lahko bi jih mela več let, sam jih vsako leto na novo - dam jih pa na sonce, ker rabijo ful toplote - čez poletnje jih mam pa na balkonu

o super. Bom ziher probala vsaj kakšno sadiko, da vidim kako bo. Kolk pa vode rabjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
2.4.2009 22:18:59   
Anonimen
vode pa po potrebi - sej se vid, ko mal listi ratajo oveli

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
2.4.2009 22:19:01   
RMRM

Daj povej RMRM,kako jih zalivasjih tudi spricas...ker una moja edinka,mal boga zgledauser posted image .Grem jo hit zalit,sicer jutri spet pozabim.Ne bo spala,naj malo miga ponociuser posted image

jaz vedno kar pozabim na njih, tko približno na 14 dni, včasih tud več, dam vodo v lončke za par ur, da same posrkajo vodo, ostanek pa zlijem iz lončkov. Sem jih pa letos prvič po 3,5 letih gnojila. Presajala še nikol. Škropim jih tud ne, samo liste na svete kvatre mal obrišem, po navadi kar s tistim psom od prontouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
2.4.2009 22:20:00   
Anonimen
Evo,se mal mojih.te sem dala visje,zaradi Meri.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.4.2009 22:20:21   
Anonimen
jaz za danes zakjučujem z vrtnarskimi nasvetiuser posted image user posted image user posted image , grem mal k palčkom povrtnarit

lahko noč

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.4.2009 22:21:04   
Anonimen
kleo - men so zelene rože zakon

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.4.2009 22:22:58   
Anonimen

jaz vedno kar pozabim na njih, tko približno na 14 dni, včasih tud več, dam vodo v lončke za par ur, da same posrkajo vodo, ostanek pa zlijem iz lončkov. Sem jih pa letos prvič po 3,5 letih gnojila. Presajala še nikol. Škropim jih tud ne, samo liste na svete kvatre mal obrišem, po navadi kar s tistim psom od prontouser posted image

user posted image user posted image user posted image
Jaz pa vsako pomlad VSE presadim,edino lani nisem vseh,zaradi nosecnosti,sploh nisem mogla cepetuser posted image ,tako,da sem tavelikim samo malo zemlje pri vrhu zamenjala.

Bom tudi jaz tko orhidejo zalivala,par ur kopanja,pa vodo stran.Hvala,bom se kaksno kupila.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.4.2009 22:24:42   
Anonimen

jaz za danes zakjučujem z vrtnarskimi nasvetiuser posted image user posted image user posted image , grem mal k palčkom povrtnarit

lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko nocuser posted image .

Didliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kjeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????????????????????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.4.2009 22:26:27   
RMRM

Evo,se mal mojih.te sem dala visje,zaradi Meri.

user posted image

kleo, lepo user posted image user posted image user posted image user posted image bolj v tropskem stilu. Mi je všeč.

Nya, lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.4.2009 22:33:55   
Anonimen
Kukuc, tuki sem.

Lepe rože mate vse, ampak Alea ima še posebej lepe orhideje.user posted image user posted image user posted image user posted image Se sppomnim še iz user posted image , ko je pripopala enkrat eno sliko in že takrat se mi je kar zdelo, da jih zbira.user posted image

Jaz bom vrtnarila po 1 maju. Mogoče na sredini aprila, če bo bolj toplo.user posted image Moram prekosat letos sosedo, ker ima soseda vizavi balkon vedno najlepši v bloku. Pa je že moj reku, da letos pa gospa ne bo imela najlepših rož.user posted image Bom nabavu najtabulšo zemljo, gnojilo...kahle smo pa itak že zadnjič, kar mal več denarja sva dala. Sva vzela one, ki imajo rezervoar z vodo in merilec, ki ti pove, kolk vode je še v koritu. Vam povem, moj je ta plan zagrabu kot bi se šlo za milijon evrov.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.4.2009 22:40:32   
RMRM
Didlina, ti pa si facauser posted image user posted image user posted image . Bom držala pesti, da bodo vajine rože lepšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.