|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
1.4.2009 9:21:44   
smrka
joj... klepetka.....pa sem te....

1. APRIL user posted image

Sam narascaj si pa zelimo, april gor al dol user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.4.2009 9:23:31   
klepetkaa
a pejt se solit, smrka...user posted image saj vem, ja, da si želite naraščaj, zato sem kljub prvemu aprilu mislila da je res. No ja, bo ko bo.

zdaj pa res bežim.. pa ni prvi apriluser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.4.2009 9:23:43   
smrka
CLANARINA???? Jah saj je cist mogoce, dost forumov je takih tle na Svedskem. Sam vseeno prevec se mi zdi. Ce bo do tega prslo, lahko na FB odpremo svoj forum. Ker tole cvekanje pa se nesme utisat.. mi je prov fajn tko mal poklepetat z "domacimi".

No zdaj grem pa naprej.. se koga na 1. april vrct.. mojga sem ze dvakrat, pa se vzgojiteljco v vrtcu... mater sm zleht!! Ej.. tle pa sneg pada.. groza!!!!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.4.2009 9:25:44   
sayuri
smrka hudiča... si tud mene naplahtalauser posted image
klepetka, ti pa zihr tud...s to članarino user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.4.2009 9:33:21   
Anonimen
nogica a je tvoj brat kakšem picopek al kako?

Ne ni picopek. Srednješolsko izobrazbo imam slaščičar, zdej je na faksu. Rad peče, sploh pice pa kruhe, pa kakšne kvašene kifle, tud piškote se spravi če ga je volja, pa narezke naredit ohhoho lepe... Ga mam samo za hvalit, res.

SMRKA ENKRATNA NOVICAuser posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo ne vem če ni tole prvoaprilska šala user posted image user posted image user posted image Če ni, potem velja zgornje.
Sayuri se bom kej domislila. Hm, .... Za oblekico bi jaz naredila tako ,da bi uporabila črno vrečo za smeti (veliko), sej veš, črna je moderna. Pol bi pa plastične flaše narezala na koščke (na tanke in dolge) jih pobarvala na črno-belo in jih gor limala, spodaj na krilo. Za pas bi uporabila ponovno eno vrečo, tokrat belo. Za korzet pa mogoče pokrobčke od kakšnih najhnih stekleničk oz, kar zamaške od plastičnih flaš. Tako, da bi bla črnobela kreacija. Potem še naramnice iz vreč in to je to. Enostavno in hitro. Ja lažje je met v glavi kot pa tole razložit. A ti dam vpogled v moje male možgane user posted image user posted image user posted image
Čak sej se bom še kej spomnila.

Zdej grem v kalio, če katera kej rab kar povejte. Aja mimogrede danes majo popusta toliko kolikor maš dolgo nogo - ti jo zmerijo. Zanimivo a ne?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.4.2009 9:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

joj... klepetka.....pa sem te....

1. APRIL user posted image

Sam narascaj si pa zelimo, april gor al dol user posted image

No smrka sem bla malo pozna z odgovorom, drugače sem te pa kar ugotovila user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.4.2009 9:36:13   
Anonimen
Kaj nej pa mojga nahecam?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.4.2009 9:40:27   
seny
Smrka ma te bom............letim Tijo spat dat, da bom šla hitro pokomentirat tvoje stanje ...in kaj vidim....user posted image user posted image user posted image presnet 1. apriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam to, več ko Tija zaspi...

JAO,SMRKA sam , da prideš , boš že vidla ....bo spomin na prvi apriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.4.2009 9:49:17   
sayuri
nogica ooo, super ideja tale črno/bela kreacija.user posted image Sam jaz Filipa ne bi lih v kiklco oblačila user posted image user posted image user posted image . Bo to pikica uporabila. Ti se pa še kaj fantovskega spomni. user posted image Vidim, da maš dobre ideje. Men možgani še ne laufajo dlje od flaš in plenic user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.4.2009 10:35:27   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

dulči, drug teden baje se bo spalčalo v vaš konec priti na kofe; menda bo od 25 stopinj

Kje si pa to prebrala? Ko bi vsaj. Že pred več kot 3 tedni sem vsejala korenčke, pa je tko mraz, da revčki niti venne pridejo. Solata od tašče je pa že 14 na 4 listkih in nikamor ne napreduje. Bi jo mogli v razvojno poslat user posted image

Sicer pa Primorska je velika in lahko da so mislili pri napovedi obalo. No, saj tukaj zna bit tudi vroče, sploh če ne bo burje. Drugače pap je lahko 25 stopinj, z burjo imaš občutek da je 15 al pa še manj.

Pikica** konec tedna pa jaz pridem v Ribnico verjetno in me prov nč ne briga kakšno bo tukaj. user posted image

Aha. Tukaj piše, da ne bo nič kaj lepo za vikend. Edino v nedeljo mogoče.

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Dulči, se dobimo na kafetku kak dan, povej, kje? Kje bi blo pol poti..ali pa, čaki, sej jst najbrž pridem kaj do Hoferja v A. pa se zmenmo, če boš za in če nhe bom mela prevelike gužveuser posted image

Kdaj si mislila to pridt sem dol? Vreme je ubitačno. Burja, dež...

Sicer pa imam v ponedeljek izpit in se zdaj bolj kot ne učim, od torka naprej sem pa na razpolago kadar želiš.

Nogica, hvala za recepte. Zdaj moram pa to hitro nekam spravit, da ne bom iskala kot butelj, ko bom rabila.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

vrtcu peš. Starega papirja pa mi nič ne zbiramo. user posted image  Tiste reklame romajo v koš, ostalih časopisov pa ne naročamo.

Drugače pa ja....dajmo ideje na plan punce..... s pikico rabiva nasvete - obleka iz odpadne embalaže...kreativno, enostavno, domiselno....user posted image user posted image user posted image  

Mogoče velika vreča za smeti, ki jo obrneš narobe, zarežeš dno za ovratnik, pa levo in desno odprtine za roke. Pol pa gor nalepiš odpadno embalažo. Recimo okrog vrata in rok alhko prilepite pokrovčke od plastenk, pa žepe narediš iz kakšnih ozkih škatlic, ostalo lahko polepite z vrečkami iz trgovin, al pa tudi s plastenkami, samo bo obleka precej okorna. Če želiš še malo drugače, lahko vrečko spodaj odrežeš postrani od enega do drugega boka, ali pa zadaj narediš daljšo, kot nek rep.. kaj še user posted image  Lahko naredite še klobuk iz kakšne širše piksne (za zgornji del) spodaj pa prilepiš reccimo porov od bombonjere za krajce.
Tkole bi jaz naredila. Če se pap še kaj spomnim pa...
Aha,, šele zdaj vidim, da ima nogica podobno idejo.

Zdej grem v kalio, če katera kej rab kar povejte. Aja mimogrede danes majo popusta toliko kolikor maš dolgo nogo - ti jo zmerijo. Zanimivo a ne?

A ta je tudi prvoaprilska? Bojo ful enga folka dobili.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.4.2009 10:47:25   
Anonimen
A ta je tudi prvoaprilska? Bojo ful enga folka dobili.

Ne ta ni prvoaprilska, ker prav piše d anas ne bodo naaprilali user posted image

Sayuri saj res ti rabiš za Filipa user posted image . Za njega pa lahko narediš smoking-obleko user posted image . Zopet črna vreča, potrebuješ dve ali pa tudi ne, če mu bo prav samo ena. Prerežeš na pol. Del z dnom uporabiš za zgornji del. Zarežeš za glavo, narediš lepo odprtino za ovratnik. Prilepiš še roke. Spodaj narediš kot srajčko iz bele vreče, še kravato, mogoče v modi ali roza, kakršne vrečke pač dobiš. Kak črn žepek in pa hlače iz drugega dela vreče. To je to, hitro narejeno pa ni veliko  materiala. Pa gumbe dodaj od plastičnih zamaškov. Sem prehitra s pisanjem. Bi mogla bolj lepo podrobno napisat.
Zdej grem pa k mami, ji nekaj nesem pa do Kalie skupaj skočiva.

dulči jaz mam cele zbirke receptov, če boš kej rabila kar povej user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.4.2009 10:49:14   
seny
oj, velke čveke user posted image user posted image user posted image  ma klofate sto na urouser posted image user posted image

sayuri user posted image user posted image user posted image  za dobro opravljen pregled v RA.In upam , da s pikico dobita podaljšanje porodniške , men sigurno ne pripadauser posted image no ja , važno da je ok.Čeprav bi blo kar fajn , je pol glih sezona morjauser posted image
LANA še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korake , naj bo malo bušk in veliko raziskovanjauser posted image Klepetka ti boš pa zdaj itak kile zgubljala za stavo , ne rabiš nobene dieteuser posted image Men tud moj nikoli nič ne reče zarad kil, pa bi včasih lahko , bi mu bila prov hvaležnauser posted image user posted image Rabim nekaj , da me mal zakur , da pol bolj vztrajamuser posted image user posted image user posted image No , se je pa ta dieta super začela, sem se kar fajn spucalauser posted image user posted image user posted image klepetka , ma kakšne motike , smrka naj nam enga pošlje , ko jo že ima user posted image user posted image user posted image zakaj bi se matraleuser posted image user posted image
pikica je sem tud za, da gremo drug teden , bomo lahko na sončku kafetkale , al pa če nas kar dulci v tople kraje povabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vdih - vzdih ,orkala pinčič , a ni vdih pol pa izdih user posted image user posted image user posted image user posted image
Z Alenom greva v ponedeljek , sem pa danes klicala na zzv , ker sem dobila po pošti , da naj pokličem...in ima neko bakterijo , ki se dobi z mlekom , mesom , sirom ali pa v bolnišnicah , me pa čudi , ker vsi jemu isto , pa nimamo takšnih težavuser posted image no v glavnem čez tri tedne , še enkrat odvzem blata.Važno je pa to , da ni nič hudegauser posted image
No in slika hiške bo????Tvoje pikice male sta pa res cukrčkauser posted image krasne fotke.
Nasy upam , da bo vse ok z M.user posted image A še nič točnega ne veš , a sumijo na še na kaj druzga razen arašidov?
nogica super recepti in user posted image user posted image  za zlikano perilo.Ti pa nehaj s temi kilogrami , ker si čist superuser posted image ko boš imela tam 12 kg preveč , pol pa ne rečemuser posted image user posted image
Ja, v vašo kavarno sem se pa že včeraj najavlauser posted image user posted image tko , da me kar pričakujteuser posted image user posted image
menčy , kako je danes , si kaj boljš?
dulci bogi tvoji korenčki , ah saj boste imel paradajza dostuser posted image user posted image user posted image A tam pri vas pol nič po morju ne diši?user posted image  

No tolk zaenkrat ...
klepetka in smrka ...ti, ti poredniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.4.2009 11:20:00   
Nasy
Ja, bili smo na tistem, ko špikajo, mala je takoooo jokala..ma meni je bilo to ena grozna izkušnjauser posted image mala ni pri miru niti sekundo, klepetka, ti veš to, a neuser posted image in je bilo grozno, ker je mogla rokice imet stegnjene, una jo je vlekla za roko, pa še špikala s tistim..pol pa še 10 min nismo smeli rokic nikamor drgnit ali karkoli sploh se dotikat..pa smo hodili gor id dol po hodniku, da sva jo dobesedno vlekla za rokeuser posted image ampak ni palilo več..je mogla potem mami špilat aviona pa ptičke pa pokat frise..sej veste mamice, kako to greuser posted image No, potem se je pri arašidih malo nardil mehurček in je rekla, da če hočemo, lahko za vsak slučaj nardimo še krvni test, da ona svetuje, ni pa nujno. Ma smo dali še to čez, čeprav o tem, kako je šele to izgledalo, raje nebi..ta , ki jo je špikala, naj bi bila maherca v tem..pa jadeuser posted image v glavnem, tako, kot se je včeraj jokala, je še nisem videl..punce, meni je bilo tako hudo..pa sej vem, sem občutljiva preveč na te reči..mah bo že. Zaenkrat še ne vemo nič, krvni izvid pošljejo po pošti. Držte pestke, da bo negativen.

Dulči, tudi prav..Jst bom najbrž kak teden dol, zdejle, po kosilu štartava, potem bom pa vidla, kakšna bojo dol vremena, pri naših domauser posted image

Klepetka, a misliš, da ni ni tole s članarino spet 1. april?
Smrka, jst že naglas mojmu berem, lej, smrka je noseča..sam, a bi tko napisala..pol pa moj, buča, prvi april jeuser posted image
Lepo se imejte, punce!!!user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.4.2009 12:11:16   
dulcinea

al pa če nas kar dulci v tople kraje povabi

Komot pridete.

dulci bogi tvoji korenčki , ah saj boste imel paradajza dostuser posted image user posted image user posted image A tam pri vas pol nič po morju ne diši?user posted image   

Ja, paradajza pa bo.

Po morju? Prov nč. Edin poleti me škržat spominja na morje, pa suha trava, pa galebi včasih priletijo, ker je baje samo 20 km do najbližje morske točke. Sam kaj k je en veliiik hrib vmes pa mormo it čist naokol do tja.

Nasy, velja. Ti kar poklič.
Glede alergije se pa ne tolk sekirat. Če se je čist mali mehurček naredu, pol ni panike. Se izogibaš, da bi jedla arašide, ma druge jedi ki vsebujejo sledi pa po moje ni panika. Jaz sem tud alergična na pršice, pa sem ugotovila, da čist komot brez tablet živim. Mal več zračim, pa je. Še kovter in povšter mam s perjem polnjena, kar najbolj odsvetujejo, pa mi ni nič.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.4.2009 12:57:58   
Anonimen
Jaz sem se nakofetkala in načvekala, sem imela dopoldan svakinjo in njenega malega na obisku. Zdaj sem šla en krog naokoli, Zoja je zaspala v vozičku. Jaz pa švrc sem, itak user posted image

Nasy- se strinjam s tabo glede meetinga pri nogici, meni bi tud pasalo, sploh če je okus čemaža res podoben česnu, tega pa obožujem user posted image
nogica- pa ti si res prava kuharica. super za recepte, mi bodo mogoče prišli kdaj prav. mogoče bi pa res malo čemaža od tebe vzela za pokušino user posted image
user posted image  za ideje za kreacije. SUPER si, si moram tole sprintat al pa prepisat.
sayuri- Ja, Zoja se sama gor potegne, bom priložila slike. Ko mama dobi fotoaparat v roke, je dokumentiran vsak gib user posted image user posted image user posted image  Skoz hoče bit na nogah, sam išče kam se bo lahko prijela in dvignila. Pri telovadbi (po tanovem) nimam več miru user posted image , kako se je včeraj ob ogledalo postavljala. A misliš da kljub temu da se sama hoče na noge postavljat to ni ok? user posted image
Včeraj me ni dež ujel, za las user posted image . Sem šibala, res šibala en ta hiter krog (Lazi-Grič), nisem nameravala tako daleč, potem sem pa kar gurala naprej user posted image
smrka- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   dobra 1.aprilska šala.
seny- a bakterijo ima Alen? user posted image  Samo da ni nič hudega, to boste že uštimali user posted image
vdih-vzdih? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja me kliče že...

Članarina?? user posted image  Ma ne no, glih dobro sem se navadila na tole RR. Sam 50 eur je pa res too much.
klepetkaaa- je to res? user posted image

Dobite, dobite slikice hiške. Samo zavlečena tam nekje v enem prostoru, ne vem kakšne bodo fotke. Al pa če prosim moža da jo ven privleče, samo za vas user posted image  Itak pa vas vse nameravam povabit na kavico enkrat ko bo sonček, da bomo lahko zunaj srkale kavico? Verjetno že drug teden, prav?

izlet? Hmm, v torek imamo telovadbo.. bo zneslo vse skupaj?

< Sporočilo je popravil pikica** -- 1.4.2009 13:01:52 >

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.4.2009 12:59:38   
Anonimen
Takole gre to pri nas user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.4.2009 13:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Pikica** konec tedna pa jaz pridem v Ribnico verjetno in me prov nč ne briga kakšno bo tukaj. user posted image
user posted image user posted image

Aha. Tukaj piše, da ne bo nič kaj lepo za vikend. Edino v nedeljo mogoče.

No, do nedelje pa tud ne bom čakala na sonček, bom kar v naši prelepi dolini ostala user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.4.2009 13:34:50   
sayuri
pikica Zoja je prava plezalka. user posted image  Oz. zdaj že "stojačica" user posted image Mi je rekla Goluhova, če ima otrok interes postavljanja na nogice, potem je ok. VAžno je, da stoji na celem stopalu in ne na prstkih. Če pa nima interesa, ga pa ne smemo postavljat sami v smislu "Daj no bodi malo na nogicah". Je lih v nedeljo moj oči Lovra tko "učil". user posted image  Sem mu hitro dopovedala, naj tega ne dela. Je pa Lovro danes pokapiral, kako se pleza. Sem bla v Lazih in ga gledam , on pa kar na kolena, pa roke naprej, pa kolena naprej...kakšen meter je preplezal in dol padel. user posted image  VAljda jaz takoj mobi v roke in snemat (to je pomemben trenutek)user posted image . Tko, kot ti pikica...vse dokumentirat. In je spet plezal za kak meter. Mu je blo ful všeč. Joj štrukelj moj, kako gre vse to prehitro user posted image  Saj sem komaj rodila. user posted image

dulči in nogica,hvala za ideji. Vrečke bojo uporabne zadeve. Sem si nekaj tud v glavi zamislila, sam bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo...če bomo dovolj Fruchtwergov pojedli do torka user posted image user posted image user posted image

Nasy ojej, boga Maša. Že samo, ko sem brala, mi je šla kurja polt. Verjetno mora bit tkole res grozno. JAz moram pa danes tud reč Mroltovi, naj Lovra pogleda... Na vratu ima kar neke mozoljčke. NAjprej sem mislila, da se mu je kakšno vnetje pojavilo....sam zdaj so ti mozoljčki kar takšni...suhi postali user posted image  
pikica, kaj pa tista bulica pri Lani? Je izginila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
1.4.2009 15:01:51   
smrka
Dannnn!
Kako ste kaj? So vas kej nategnil user posted image user posted image ? Jest sem neki zalostna, al razocarana, nevem kaj bi bl pasal... sej vem da me bo minil, ampak sekirat se pa moram vseeno, cetudi se mi nebi blo treba.
Sem bla mal po trgovinah kupla sem si par stvari za oblect, pa pelargonije 2 za na balkon, zdej pa cakam da bo ura 4 da grem po svojo lumpo v vrtec.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.4.2009 15:06:07   
smrka
Pikica, dobra je ta tvoja mala pikica.. pr tej zadnji sliki je supr, ko pokaze se mal jezicka, zihr si misli: no pa mi je ratal na noge se postavt!
Seny sem se dodbr zmisnla jest tole :) Sej ko bom pa res noseca upam da bom kmal, pa boste mislile da je to spomin na prvi april :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.4.2009 16:53:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  spet je vse izginilo. user posted image user posted image user posted image
Pa še enkrat od začetka.

Smrka- zakaj si žalostna? user posted image

klepetka- pridi že nazaj in nam napiši da je zadeva o članarini le prvoaprilska šala user posted image

seny- se vidimo danes?

nogica- pridno nakupuje user posted image

sayuri- Ja, res gre vse prehitro. Jaz vedno jamram glede tega. Saj verjetno že vse veste user posted image
Drugač pa glede modne revije ne vem nič oprijemljivega- kdaj je treba dat idejo, v kakšni obliki, bomo v torek prisotni tudi starši, mormo met material za izdelavo oblek sabo...??!! Moški pač! Sem ga vprašala, če si moram koga poiskat, s katerim bom kontaktirala o dogajanjih v vrtcu, sem ga kregala. Pa saj se trudi, samo trudi po moško user posted image
Sicer pa so naši otročki danes ostali brez obrokov v vrtcu, in so reveži mogli jest samo sladkarije, a ne?user posted image
Se vidimo danes?

Moji otroci so se nekak porazgubili po hiši user posted image  Vsak je v svojem štuku. Mož v delavnici spet, Lana ima sestrično na obisku in imata plesni žur, Zoja pa spi. user posted image  

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.4.2009 16:56:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

ja ja, we are sorry......  ctrl+a, potem ctrl+c in ctrl+v... tako naj bi ratalo.
HVALA, HVALA user posted image  tole mi je zdaj ene 4x pri istem postu prav prišlo. user posted image

Drugače pa baje, če že napisano zgine, da se vrne nazaj , če klikneš desno tipko na miški in potem klikneš nazaj(samo ne vem, če pride res nazaj, ker nisem še sprobalauser posted image .To je ena od mojih sotrpink povedala)
Tole pa meni ne deluje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.4.2009 17:15:32   
sayuri
Ja pikica, samo sladkarije so jedli danes. user posted image user posted image user posted image  Mi je bil Filip tko prisrčn, ko me je naprvoaprilil user posted image . No, da ti jaz zdaj povem kaj je s temi oblekami. V torek, 7.4. imamo ob 17.30 srečanje v skupini račke (otročki in starši), kjer bomo izdelovali obleke iz odpadne embalaže. Embalažo otroci lahko prinesejo v vrtec ali pa jo zbirajo doma in jo prinesejo na to srečanje s seboj. Starši mormo razmislt o kreacijah user posted image , saj bojo te obleke prikazane na modni reviji, ki bo pa mislim da 17.4. v ŠCju na neki dobrodelni prireditvi user posted image  Eto ...tolk sem jaz razumela. Sem šla včeraj nalašč po Filipa v vrtec, da sem to prebrala na oglasni deski. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
1.4.2009 17:38:31   
seny
Bravo Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma zgleda , da bi bilo dobro , da bi šla tud jaz mal v razvojno pogledatuser posted image pikica naslednjič grem s tabo , da vidim kaj tam počnete , ker ti vaši otroci so fenomeni, naša sam sedi , pa po ritki se premika in to je to user posted image

Sayuri in pikica ...bo zvečer iz kota v kot ..user posted image user posted image user posted image user posted image
Smrka ne bit žalostna user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
1.4.2009 17:40:41   
Anonimen
O Sayuri hvala za info, da si me razsvetlila, ker sem vse vedla bolj na "hojladri" user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa moram po prstih, da grem iz tele sobe. Me čaka gora perila za zložit, pa pripravit za jutrjišnjo akcijo v Ljubljani, pa aerobiko.. Potem ko se bo Zoja zbudila mi bo pa spet žal.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.