Skaana
|
se končno spet oglašam, a žalostna... Zdajle vsa na trnih poslušam Aleksejevo nenormalno kašljanje Dopoldne se mu je pojavila vročina. Na šest ur spet narasla na 38,6. A po Calpolu hb padla. No, je šel spat zdajle, vročina mu narašča, a počasi, ampak izredno kašlja. Prav tako že cel teden kašlja Atena, a pri njej je boljše, pa spet slabše... Ah... skoz neki.K sreči zdaj mojga ni bila 14 dni doma, ju3 iam še službo, potem bo pa čez delavnike doma. In bo spet imel bolna otročka doma . No, pa da ne bomo samo slabe volje, to je naš mesec. Veliko marčevcev je že praznovalo, čestitke sledijo, se želim potrudit . Predvčerajšnjem je Atena nastopala na prireditvi za mamice in je bila (malo je celo imela solo "Kdo me potolaži, če mi je hudo..."). Skratka s solzami v očeh in tresočo roko sem jo posnela na kamero. Kolk so pa bili luštni . Za Alekseja pa smo imeli kar v skupini družinsko srečanje in so tudi vzgojiteljice tako lepo pripravile. Posnele filmček kako poteka dan (med drugim se naš frajer drži z eno punčko za roko medtem ko spita ) in darilca za nas. Res lepo. Se mi zdi, da kar preveč zamujajo otročki, ki ne hodijo v vrtec... Aleži, ti imaš pa res zgodnjo budnico . Pa jaz jamram, ker se zbuja ob pol sedmih (midva sva oba večerna tipa in se skoz čudiva, kako najina otroka tako malo spita, ker sva res oba zaspanca na kvadrat ). Lepo praznujte, pa da vas burja ne odpihne... Pri nas je bilo sinoči kot sodni dan . Katrin, res si lahko ponosna na svoje prvo sonce. Kar tako naprej, mala pikica . Ja, kavice nam pa Mojčca tako dobre kuhaš, da mi vedno lušte nardiš . In vedno pozabim rečit hvala. Se bomo morale enkrat na pravem dobit... In da ste že pri koncu . Glede otroške bi jaz tudi zahtevala dodatni popust. Ker tako se pa ne gre... Te pa popolnoma razumem, da imata že vsega preko glave in na koncu že nimaš več energije za nič... Samo čakaš, da se končno lahko vseliš... Je pa božansko tisti prvi dan . Mala Maja, ubožec mali, jaz sem tudi ko sem brala tvoje besede. Mogoče sem še toliko bolj občutljiva, ker ima ena moja prijateljica s štiriletno punčko tudi takšne težave tako rekoč že od rojstva... Če želiš, ti lahko kaj več napišem preko zasebnega sporočila. Ja, je potrebno tečnarit, oz. kar naprej hodit k zdravniku in vstrajat pri dejstvu, da to NI NORMALNO. Upam, da ste zdaj že boljše... Nič, grem merit vročine, zdaj se je nekoliko umiril kašelj... Bodite zdravi in naj pomlad že enkrat pride in ostaja in ostaja...