lonja
|
Madonca dans pa vam jezik teče...se vidi, da dežuje... . Dojenje in sex: jst tudi dojim, pa nima problemov s suho nožnico. Mi je pa zdele že dva dni tko fajn slabo, da sem včeraj prav pomislila, joj, kaj pa če sem spet noseča... . Upam, da ne, bi mi blo tole čist prekmalu. Jst si tudi mleka nič ven ne stiskam po podoju, pustim, pa nadaljujeva, ko si pač zaželi . Faks: men manjka še magistrska na EPF-ju, ampak to mi manjka že zelo dolg. Sem mislila, da imam rok do aprila letos, pa me je razveselilo pismo, da so podaljšali rok za 5 let!!! Ne, ampak s emoram zdej kmal zraven spravt . Telovadba, domači orbitrek je stalno v pripravljenosti in ne boste evrjeli zadnje čase tudi v pogonu. Ker so šlauhi ratal preveč grdi . Vrtec, sem dala prošnjo v dva vrhniška vrtca, pa v dva ljubljanska, zdej pa stiskam pestke, da neki bo. Sicer gre Manca k tej varuški, ki zdej čuva ta veliko princesko, Ajda gre pa itak v vrtec, mislim, da za njeno starostno skupino ne bi smeli imet problemov . Blackcoffee, smotan je tole z mamo, jst imam približno takega tasta, pa se ravnam po načelu, manj ko ga vidim, rajš ga mam . Otika, Nežka pa res uživa na plavanju, vidim. Jst zdele oprezam za termini v Atlantisu, sem se pozanimala bojo razpisalzdele vsak cajt nove, maja pa ne bo več novih terminov . A bo še katera hodila v Atlantis? Zverinca, Jernej je pa že ta prav dedec , ša mal pa boš začela trepetat za njim, ko bo začel punce osvajat . Grem. Mislim, da se nekaj sliši iz sobe.
|