|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
2.4.2009 9:53:00   
Anonimen
Kera je odprla temo o faxu, da jo dam čez koleno!!! user posted image No jaz imam še diplomo za napisat in to moram naredit do marca 2010 ... samop jaz sem si postavila cilj, da jo bom naredila e pred novim letom ... upam da bo user posted image .

Vrtec ... smo oddali prošnjo v vse Domžalske vrtce, samo imam malo upanja, da bo kaj letos ... bo najbrž treba kaj privat najdet.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.4.2009 10:02:25   
katja_p
Oblačenje: kolk stopinj imate v sobah, kjer otročki spijo, v kaj jih imate oblečene in s čim pokrite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
2.4.2009 10:05:50   
Detece
Ne prsi si ne pumpam, sem si jih dovolj za celo dojenje že v prvem mesecu.
Faks: No ve ste že tako daleč, jaz sem šele na sredini faksa (EPF) in upam, da bom v jeseni nadaljevala. Samo meni se full nekaj ne mudi, ker imam službo za nedoločen čas. Bi pa seveda bilo super, le bi ga naredila, ker pri plači bi pa se poznalo. No samo si ga itak sama plačujem in preden bom not dobila o kar sem vložila v faks bom itak že skoraj v penzijiuser posted image user posted image user posted image , razen če bomo do 65tega delali.

Vrtec: Joj jaz se nisem dala nobene vloge, pa bi verjetno morala. Jaz srčno upam, da si bom lahko porodniško podaljšala in da mi ne bo treba delat do marca naslednje leto. Ampak v primeru, da ne pa ne vem še kako bomo. Ne bi ga rada dala v vrtec še tako hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.4.2009 10:05:54   
pumpkin23
blackcoffee tud jaz mam podobne tezave z mamo.Z mojim ziviva pri meni doma in sva si postimala stanovanjce, ki nima svojega vhoda. Torej lahko pride kadar se ji zapase in to tudi dela. Najbol me pa moti ko nic vec ne trka, kao da ne bo zbudila malega. Tako da socustvujem s tabo in res pomaga da odklopis vse skupaj. Jaz zvim ze 27 let v takem in znam lepo preslisat dolocene stvari al pa samo kimat in si potem mislit svoje, ker drugace nikamor ne prides.
Ja zverinca se mal bi cakala pa bi blo res takouser posted image

Jz bi se tud mogla ucit ker bi blo fajn da bi sla delat strokovni izpit da bom septembra lazi iskala sluzbo. Tako da bo moj cmrlj su ze s septembrom v varstvo k mojim starsem. Hvala bogu za to da sta oba v penziji, ker vrtca itak ne bom dobila.Drugace bi ga pa takoj dala v vrtec, ker se mi zdi da je ful fajn glede socializacije.

Komi cakam vikend in soncka. Sam upam da ne bom cist zbolelauser posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.4.2009 10:17:05   
pumpkin23
oblacenje: mi mamo v spalnici okol 18-19stopinj (nic ne kurimo) in je nas oblecen v pidzamo (odspodi en dolg bodi), potem ga dam v spalko in ga pokrijem s kovtrckom (unim iz ikeje). To je to. Ko pa ga kopam mu dam pa se kapco na glavo. Sam nimam pojma do katere strarosti nej bi mu dajal kapco gor po kopanju.Ko mu bodo vse premejhne bomo pa to opustiliuser posted image .
Kako pa jih kej oblacte drugace? Se vedno dva dolga rokava? Kdaj nej bi presli sam na en dolg rokav oz. kratek in dolg?
zascita: midva je ne uporabljava, je ze prej nisva. Samo pazimouser posted image . Prej sm bla 6 let na tabletkah in potem sva 2 leti pazila potem je blo pa enkrat "na polno" in zdej mamo Jakatauser posted image . Sem rekla nobene kemije vec. Torej ce bova slabo pazla bo v najslabsem primeru se en Jakauser posted image .

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.4.2009 10:22:15   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

petruscha - kaj se to učiš?   Izpit iz Človeških virov imam, zadnji v tretjem letniku. Mi je še en iz 2. ostalin ga grem delat v maju, pol pa pisat diplomsko nalogo- KONČNO:

jaz bi se tud morala učit.. imam še tri izpite pa diplomo. pa sem zvečer kot cunja. matr..kak ti uspeva še učiti se?

...bom probala sest za knjigo da naštudiram za izpit.. imam 14 dni časa, da se pripravim. mi bo na okoliščine ratalo??!  user posted image

No, jaz moram rečt, da sem naredila ogromno izpitov na faksu, od takrat ko sem izvedela da sem user posted image . In ta zagon imam tudi še sedaj, tako mislim, da mi bo letos vse skupaj uspelo in bom naredila ta faks že enkrat. Namreč en faks sem že zaj..., pa sem ga tudi plačevala, čeprav sem imela status študenta,.... pa se mi ni vse skupaj dalo in sem pustila faks v 2.letniku- EPF.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.4.2009 10:22:40   
Anonimen
Mi imamo podnevi in ponoči 21°C v stanovanju ... tamala je pa oblečena čez noč v bodi z dolgimi rokavi in pajacka, pokrita je pa s kovtrčkom ... bi ji dala bodi s kratkimi gor, samo vedno si rokice izpod koutrčka potegne, tak da je samo do pasu pokrita, pa ima potem mrzle rokice, če nima 2h dolgih rokavov. Čez dan ko je pa ful aktivna in miga kot za stavo, ima pa ponavadi v stanovanju samo en dolg rokav oz. kratek in dolg rokav na sebi ...

Zaščita ... kondom user posted image .

petruscha ... kako res je to ... ko sem zvedela da sem noseča, sem imela še 5 ornk zaj****** izpitov za narest, ki sem jih prej kar odlagala ... no, potem sem pa vseh pet naredila v parih mesecih, ko mi je tamala v bušiju tako motivacijo dala. Upam, da bo z diplomo prav tako.

< Sporočilo je popravil Otika -- 2.4.2009 10:24:41 >

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.4.2009 10:28:56   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... punce, dajte mi en nasvet, kako se zvečer zgodaj spravit v posteljo, da nisem potem zjutraj kot povožen cucek user posted image ... jaz bi takoooo spala, samo zvečer, ko bi šla pa lahko imam pa 1000 in 1 stvar za narest ...

pr meni je isto...ne grem spat nikol pred polnočjo, mali pa ob 5ih hoče jestuser posted image user posted image user posted image
pol pa redkokdaj spi do 8ih...sam sem se že kr nekak navadla na ene 6ur spanja...no če mi rata, grem čez dan kdaj z njim počivatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.4.2009 10:30:42   
petruscha
Oblačenje: še vedno kurimo; sem že omenjala, da kljub temu da imam vse radiatorje zaprte v sobah, se segreje zaradi cevi na 24 stopinj. Oblečen pa je v bodi s kratkimi in puloverček, ter hlače in nogavičke; če je zgornji puloverček tanek, mu dam bodi z dolgimi rokavi. Spat pa ga dajem v plišasto pižamico, ter bodi s kratkimi rokavi, pa še tanke nogavičke mu dam gor. Pokrijem ga s prešito oddejo, vendar se ponoči cel zbrca in zadnje tri dni ima noge na oddeji-facon mali .Vreče za spanje pa ne mara.
Vglavnem: nogice ima vedno tople, zašvical pa mi tudi nikoli ni, tako, da po moje mu tako paše.

Vreme: eno samo sra..., upam da se bo ta megla pri nas dvignila in da bo nehalo deževati.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.4.2009 10:33:23   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

petruscha ... kako res je to ... ko sem zvedela da sem noseča, sem imela še 5 ornk zaj****** izpitov za narest, ki sem jih prej kar odlagala ... no, potem sem pa vseh pet naredila v parih mesecih, ko mi je tamala v bušiju tako motivacijo dala. Upam, da bo z diplomo prav tako.

No, upam da nama bo uspelo naresti to diplomsko do konca letauser posted image user posted image , ker želja je neuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.4.2009 10:34:15   
skorpika
Oblačenje: v svoji sobi ima ponoči 21st in je oblečen v bodi z dolgimi rokavi in žabce, ki se zapnejo na ramenih in čez kovtrček...
Vrtec: smo oddali prošnjo v šest lj vrtcev že v januarju in upamo da bo...v skrajni sili upam da dobim prek vez ampak je na drugem koncu lj...no vseen bolš kot da ga čuva taščauser posted image
Zaščita: pazimo user posted image ...če se pa po(ne)sreči bo pa matic dobil družbo user posted image
Faks: se ga še nisem lotila, ampak imam v službi pogoj, da do 2016 naredim nekej...karkol...ampak jst tolk nimam volje user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.4.2009 10:45:20   
petruscha
Vrtec: malega bo čuvala moja mama,tam nekje do 2,5 leta- potem ga bom dala v vrtec. Z iskanjem ne bo problema, ker je vrtec 150m stran od zdajšnega doma, ko se preselimo, pa bo vrtec oddlajen le še 50muser posted image .  Otrok je sicer zelo veliko v mojem kraju (baby boom), ampak letos začnejo z gradnjo novega vrtcauser posted image . Sedaj rešujejo prostorsko stisko v prostorih osnovne šole (je itak vse skupaj povezano: vrtec, osnovna), ker imajo oni dovolj prostora, saj v prejšnih letih ni bilo toliko otrok in so prostori prazni.

Zaščita: pazimo, vendar čez kakšne 4 mesece ne bomo večuser posted image user posted image .....

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.4.2009 11:03:27   
katja_p
petruscha: a vi pa že kr novga načrtujete? user posted image

Naša čez dan nikol nima več dvojnih dolgih rokavov.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.4.2009 11:21:57   
arupnik3
živjo
en zaj...... dan je dans ta dež ampak čez vikend bo pa voziček manija po cestah ane ?
oblačenje naša nima nikoli več dvoje dolgih rokavov ma samo bodi z dolgimi in žabice ali pa bodi z kratkimi in majčko in hlačke za spat je pa ponavadi bodi z kratkimi in pajacek, vreče nima ima kovtrček pa če je res mrzlo ji dam odcpodi eno tanjšo dekico
zaščita trenutno kondom user posted image

vrtec čakam odločbi ki bo pršla ta mesec
faks jah o faksu pa nebi lih zdejle govorla.....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.4.2009 11:24:45   
pike
Ojla,

oblačenje - tudi naša je oblečena v bodi in ene tanke dolge rokave čez. ponoči prav tako bodi in pajac. Kaj pa zdaj, ko bo topleje? Najbolje, da jo potem samo v bombažen pajac dam ponoči. Poleti pa bodo verjetno spali samo v bodiju.

zaščita - mi samo pazimo. Moram pa reči, da dojim in imam zgleda zeloo suho nožnico in me pri odnosu od začetka zlo boli, pol je bolje ampak odznotra je suha kot sahara. Sicer me je G opozoril, da bodo odnosi mogoče boleči zaradi dojenja, ki izsuši nožnico, ker M žensaki takrat izostane.

šiviuser posted image  - tam kjer sem bila šivana me občasno tudi še vedno boli. Ima katera še tam dol bolečino oz.da čuti šive?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.4.2009 11:49:36   
arupnik3
šivi mene niso nikoli boleli edino malo me je skelelo pa srbelo takrat ko so se celili zdej pa po šivih ni ne duha ne sluha tko da ti ne znam svetovat

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.4.2009 11:50:30   
Nincica1
Pike jaz imam še vedno tak boleč občutek,...tako da mi ni ravno prijetno. G je rekla, da bo to vsaj pol leta in da se bolečine bolj čutijo tudi ob spremembi vremena.

Kar se tiče vrtca sem jaz že dobila z julijem naslednje leto in sicer zasebni vrtec, do takrat bom morala pa nekaj privat najti,...razen, če doma ostanem in še enegauser posted image ne naročimuser posted image no saj si niti ne predstavljam kaj takega, bi bilo pa vseeno fajn čimprej, čeprav je moj kar divjiuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.4.2009 12:22:56   
pike

Ja, upam, da res mine ta neprijeten občutek zaradi šivov.

vrtec - zdaj sem na porodniški, vendar, ko le ta mine, če ne najdem zaposlitve, bom brezposelna in mislim, da maličke še ne bom vpisala v vrtec, ker živiva pa pri mojih starših tako da jo bo v primeru moje zaposlitve čuvala moja mami.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.4.2009 12:24:33   
andya
lep pozdrav po dooolgem času,

nekaj dni smo imeli že pravo pomladuser posted image , kako oblečete otročke za v voziček? žabice, brez? jaz raje dam debelejše hlače, pa samo nogavičke... v supergah ima vedno tople ali celo vroče nogice, pa tanjša jaknica čez
...je blo bolj toplo zunaj kot not..
no sej v košari ni problem..pokriješ, odkriješ,..user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.4.2009 13:44:41   
martka
joj, kolko ste natipkale...

mame so zakon, ko so tiho in pomagajo... ko pa imajo "svoj trenutek" pa... uh!!

oblačim jo bodi brez rokavov in majčko in hlače in nogavičke.. ko greva ven pa preko tega jakno (prehodno-plašček), kapico in čeveljčke... če se mi zdi jo pokrijem s tanko odejico, ali pač ne..

fax... ja, je že za mano, samo me mika delat kako specializacijo oz. magisterij... ne vem...

vrtec...ne!

zaščita...injekcija... pol pa nič več, samo pazit.... dost kemije!!

seks in suha nožnica... nikoli nisem imela suhe, pa samo dojim...

telovadbA... sem začela s5 učit in je to to

črpanje po podoju...ne... prsne blazinice so vedno mokre

spanje zvečer, nikakor se spravim pred 23h1 VEDNO SI NAJDEM 1001 izgovor...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.4.2009 13:48:08   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: gemina
...
Kavica....sem misla, da imam jaz tečno taščo, ki jo vidim 1x na teden ali na 14 dni, sam tole...dobra si, majke mi!!!!!! Meni bi ga totalka zbrisal dol in bi se začela neprimerno obnašat....tudi to namreč znam, včasih še samo sebe presenetim!!!;)

Faks...tudi meni sta ostala še 2 izpita na Epf-ju Mb....nimam pojma kdaj jih bom nredila, če jih sploh bom.....mi prav gladko malo dol visi za vse skupi....no upam, da mi rata!!!!

Naj vas še vprašam, kakšno zaščito bote zdaj uporabljale?????  Tablete , vložek, aspirin med koleni?????;)Jaz sem se odločila za mireni in mi zaenkrat še ni žal.

Javite kako in kaj!

Aja, ima katera kako fotko iz "baby meetinga" v mb-ju? Naj jo prpopa gor, če se ji da!!!

Ajde

ma daj.. tale naš 'bejbi miting' je bil tak, da nismo niti ene skupinske fotke nardile. user posted image
nekaj sem se sicer trudila preden smo se razbežale in fotkala posamezne mamice s svojimi otročki. pa teh ne bom tukaj objvila - razen če mi dovolite... jih moram pa najprej dol iz fotkiča potegnit -  mi še ni uspelo. ko mi bo, vam na maile pošljem. 
torej.. ob naslednjem srečanju se MORAMO skupaj fotknit, da bomo vse gor!!!

faks.. hahaha.. pismo. kot bi sebe brala. matr. jaz se že leto dni spravljam k tem trem izpitom.. pa še kar sanjam neki. itak pa sem si pametnjakovička za konc samo smetano pustila, da se mi meša, ko se samo spomnim na učenje. pa nonstop iščem neke izgovore, da mi ni treba.
a obstaja kak napitek, da bi samo 1x prečital zadevo in jo obvladal? ali še bolje - da je sploh ne bi rabil prebrat, ker meni se še čitat ne da tega sranja. user posted image user posted image user posted image user posted image

zaščita - ma daj... a zdaj mi bote pa še lušte delale al kwa?  jaz bom morala zavit v seks šop, če v kratkem ne naletim na kakega dobrega deda, ki me bo razveseljeval.  user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.4.2009 13:52:32   
martka
gaja je  kot živo srebro, je niti za hip ne upam spustit na previjalni, hop se obrne in cap kaj zagrabi...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.4.2009 13:54:19   
martka

zaščita - ma daj... a zdaj mi bote pa še lušte delale al kwa?  jaz bom morala zavit v seks šop, če v kratkem ne naletim na kakega dobrega deda, ki me bo razveseljeval.  user posted image user posted image user posted image

to lahko tudi potem, ko ga srečaš...user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
2.4.2009 14:23:07   
lonja
Madonca dans pa vam jezik teče...se vidi, da dežuje...user posted image .

Dojenje in sex: jst tudi dojim, pa nima problemov s suho nožnico. Mi je pa zdele že dva dni tko fajn slabo, da sem včeraj prav pomislila, joj, kaj pa če sem spet noseča...user posted image . Upam, da ne, bi mi blo tole čist prekmalu.

Jst si tudi mleka nič ven ne stiskam po podoju, pustim, pa nadaljujeva, ko si pač zaželi user posted image .

Faks: men manjka še magistrska na EPF-ju, ampak to mi manjka že zelo dolg. Sem mislila, da imam rok do aprila letos, pa me je razveselilo pismo, da so podaljšali rok za 5 let!!! Ne, ampak s emoram zdej kmal zraven spravt user posted image .

Telovadba, domači orbitrek je stalno v pripravljenosti in ne boste evrjeli zadnje čase tudi v pogonu. Ker so šlauhi ratal preveč grdi user posted image .

Vrtec, sem dala prošnjo v dva vrhniška vrtca, pa v dva ljubljanska, zdej pa stiskam pestke, da neki bo. Sicer gre Manca k tej varuški, ki zdej čuva ta veliko princesko, Ajda gre pa itak v vrtec, mislim, da za njeno starostno skupino ne bi smeli imet problemov user posted image .

Blackcoffee, smotan je tole z mamo, jst imam približno takega tasta, pa se ravnam po načelu, manj ko ga vidim, rajš ga mam user posted image .

Otika, Nežka pa res uživa na plavanju, vidim. Jst zdele oprezam za termini v Atlantisu, sem se pozanimala bojo razpisalzdele vsak cajt nove, maja pa ne bo več novih terminov user posted image . A bo še katera hodila v Atlantis?

Zverinca, Jernej je pa že ta prav dedec user posted image , ša mal pa boš začela trepetat za njim, ko bo začel punce osvajat user posted image .

Grem. Mislim, da se nekaj sliši iz sobe.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.4.2009 14:29:55   
Anonimen
Lonja, če te zanima ... to plavanje ko jaz hodim se tudi v Ljubljani izvaja ... no pa v Celju tudi.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!