PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Inya aja in zamuja obrok, bo šla pa pozneje spat danes Grem še malo na FB pogledat k mam tu monologe A jaz sem pa megla??? joj, megla pa včasih sploh ni tako slabo bit....če se odločiš, pa lahk vsem dan zamegliš včasih bi blo dobr ja, sam kaj ko nisem taka, da bi namerno komu dan zameglila, čeprav bi si kdaj kdo tot ud zaslužU!!! gogabojan- hvala, da si mi pripravljena dat svojo kremo, sam preden se midve dobiva ...bo hitreje če grem vlekarno ...hvala res!!! IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 No pa še dobro jutro! Če me ne heca en me pa drug...mož je šel danes v drugo sobo spat, ker nonstop nekaj kašlja in smrka, da me ne bo zbujal, je pa tamal kot zakleto imel neke nočne arije. Se je zbudil Ob 4-ih, pa sva pojedla zaspal, pa spet neki zbudil, pa ga dam na bok, pa spi ,al pa spet neki stokat...no zdaj pa še kar spi. Jaz pa od 4-ih nisem nič aaaaaaaaaaaaa Mislim kdaj se bom jaz naspala ne vem.... sem že toliko zdrkana od tega spanja, da ponoči ko samo slišim kako stokanje, se počutim kot bi mi kdo nož zaril v srce...kr neki. Sploh več ne morem spat, še takrat ko vsi spijo, ker itak se že 6 mesecev nonstop neki zbujam in sploh ne znam več spat. A je to normalno? A rabim kakšno pomoč v obliki škatle uspavalnih tablet? Jolly res si boga, da se ne moreš naspati, oz. nazaj zaspati. Jaz fulll pozno hodim spati, pa fulll zgodaj se zbudim. Pa nemorem drugače spati. Jaz mislim, da je to pač psiha (ne razumet v slabem smislu), ampak podzavestno. Že na začetku sem jaz bila budna ponoči do polnoči, ker sem npr. gledala film, mogoče opravila svojo dolžnost z dragijem, ko pa smo šli spat, pa sem rekla, ah nevm šla spat, itak se bo kmalu zbudil. In mi je to podzavestno ostalo. Jaz ti nebi prej priporočala tablet, razen če bi izčrpala vsa sredstva. Raje se mal pomiri, al mal toplega mleka spij, al pa vzemi mal knjigo preber (kako dolgočasno), al pa kako meditacijo udari (roke so tople in mirne, noge so tople..... ), če pa drugače ne gre, pa pač vzemi, preden pregoriš do konca. Ah kr neki, spet pametujem. Veš kaj, naredi kakor misliš, da bo zate fajn. Jaz nisem glih v tvoji koži, tako da ne vem. Želim pa ti, da čimprej to zadevo ugodno rešiš. ja jolly,tud jaz ti tko svetujem, da se malo umiriš in smao sebe prepričaš, da LAHKO zaspiš ...jaz ma utd od nekdaj težave za zaspat ...doklerme ni moj prperičal, d alahko zapsim, če HOČEM, ne pa da že v štartu rečem NE MOREM spat ....tko da jaz se k mojmu stisnem in ajam mežim poskušam NIČ razmišljat in slej ko prej zaspim, (včasih tud kako uro traja...ampka ZASPIM) :) Metka Tilen VSE NAJBOLJŠE! Pšemek poznam tole o preutrujenosti ...odkar se je ura zamenjala, je naša čist zmešana ...sploh ne more zaspat, pol je pa še preutrujena, je pa še slabše ...hodimo spat med 22 in 24 zandjih nekaj dni :( IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala larkneš in jolly- palačinke?, kaj pa hujšanje - kdo to reče sem se včeraj kao mal držala, tko da nisem glih ves dan jedla, pri joti sem tud kruh jedla, ampak malo, od 20h do 22h v tem vrstnem redu, 80dag črne čokolade, toast in majoneza, pomaranča, pol pa še pol vrečke smokijev- shujšala 1kg , no, če bo tko šlo naprej bom sam sladkarijo in majonezo jedla a to si si privoščila preden danes začneš hujšat? :) joj se spomnim mene , preden sem šla rodit ...sem mela že ultra popadke, pa meje moj ob osmih zvečer mogu pelat v McDonaldsa, da sems e napokala, ker kao potem ko bom dojila, ne bom mogla tri ure kasneje me je pa pelu rodit IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Marisha IZVIRNO SPOROČILO: iraira Če vas bo veliko , ki ne boste dobile vrtca bom pa še jaz začela razmišljat, da ostanem doma in sem varuška Ja, pa verjemi, da bi takoj dobila nekaj oktobrčkov v varstvo . Samo pol bi se ti pa verjetno rolat začelo, ko bi lumpiji pokazali svoje rožičke . jaz imam že z enim precej dela....da bi jih pa več čuvala...se mi strga....no, kak dan dva z veseljem, ampak poklicno vsak dan, dan za dnem....ni tega denarja..... jaz mislim, da je vsakemu od nas blo nekje namenjeno ...moja svakinja je vzgojiteljic ain nikoli ne jamra, ji je lepo ...jaz npr nikoli ne bi mogla bit zdravnica la pa kje v pisarni delat ...meni je v razrwedu lepo, delat z otroci, npr si pa ne predstavljat delat v vrtvu al pa na nićji stopnji ....tko da vsak je za nekaj a ne ;)