|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
1.4.2009 21:48:03   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ni isto, ti imaš verjetno tisto za usta mazat...tako sladko??? Ta krema je bela in brez vonja, kot bepanten, neki takega

ja ja jaz mam tist za usta

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.4.2009 21:48:55   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

0
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ebo zdaj sva nesla vlogo za drug vrtec, sam tuki pa zgubiva pike, ker ni v najini krajevni skupnosti. Mah jaz več ne vem kaj naj...očitno bomo brez. Moj pa nekaj ni navdušen nad privatnimi varuškami, pa sej jaz tudi ne, samo kam pa naj ga dam mater. 

Joj, jolli123 te popolnoma razumem, tudi mene stiska v želodcu, ko se spomnim na vrtec in močmo, močno upam, da ga bomo dobili, ker drugače res ne vem kam bom dala Marka. V Podpeči ni nobene varuške v Ljubljani pa nikogar ne poznam in bi morala Marka dejansko pustiti kar eni tuji osebi, kar mi pa niti malo ne diši user posted image user posted image

Po eni strani že komaj čakam konec aprila oz. začetek maja, da izvem kako in kaj.
Držim pesti, da bo uspelo vam in nam in še ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A še katero skrbi vrtec ?

Marisha

ja, mene....zeeeelo, ker tudi ne vem, kam ga bova dala, če ne dobiva vrtca? user posted image user posted image user posted image ampak sploh ne razmišljam dosti....najprej počakam, da vidim "rezultate" iz vrtca, potem pa od tam dalje...da se po neporebnem ne sekiram že zdaj, ko tako in tako še ne vemo dokončno....

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
1.4.2009 21:50:57   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ni isto, ti imaš verjetno tisto za usta mazat...tako sladko??? Ta krema je bela in brez vonja, kot bepanten, neki takega

ja ja jaz mam tist za usta

Če boš šla iskat imajo v lekarni, stane pa okoli 5€.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
1.4.2009 21:51:53   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya aja in zamuja obrok, bo šla pa pozneje spat danes user posted image
Grem še malo na FB pogledat k mam tu monologe

A jaz sem pa megla??? user posted image user posted image user posted image

joj, megla pa včasih sploh ni tako slabo bit....če se odločiš, pa lahk vsem dan zamegliš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.4.2009 21:53:41   
irma78
Jolly najlepša hvala za hiter idgovor glede Calpola. Ima Niki očitno malo reakcije na današnje cepljenje. Sem mu v ritki izmerila temperaturo in jo je imel 38.1. Mislim, da to sicer po pravilih še ni vročina, ampak sem mu vseeno dala 2,5 ml Calpola.

Aja, pa še to mi je rekla pediatrinja, da naj povečamo število AD3 kapljic na 8 - prej smo jih jemali 6. Sploh mi ni jasno zakaj, glede na to, da sem ji povedala, da smo sedaj že na 1 obroku GH v katerem po mojem že dobimo nekaj teh vitaminov, tako da mi ni jasno zakaj povečevat količino. No, danes sem mu jih dala 8, pa bom videla, kakšna bo njegova reakcija. Če ga bodo zaprle, bom šla nazaj na 6.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.4.2009 21:56:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Lučka a ti ločuješ glede na dan ali na obrok?

jaz v bistvu jem samo en pravi obrol dnevno, ja in tistega ločujem. Sicer pa bi ločevala na obroke, ne na dneve, ker je lažje dolgoročno, kot je tudi .100noga napisala. Tako da jaz čez dan jem sadje ali mlečne izdelke, pozno popoldan pa kosilo/večerjo. In zvečer še čokolado.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.4.2009 21:59:02   
irma78
Berem, da ste danes ogromno čvekale o hujšanju. Jaz bi se vam tudi pridružila - jih imam kakšnih 20 za skenslat.

Samo imam pa 2 problema. Največji je, da doma nimamo tehtnice - bi bilo treba še to kupit. Drugi pa je, da si jaz tudi ne predstavljam kako jesti meso npr. brez riža ali pa krompirja. Ampak to bi se že navadila, samo receptov nimam nobenih. Jih ima mogoče katera na računalniku in mi jih lahko pošlje? A potem začnemo jutri?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.4.2009 21:59:21   
suzy124
Naš user posted image je pa zdle pojedel 110ml riževih ksmičev po žlici, potem sem ga še podojila in zdaj spančka.user posted image user posted image

Kako pa ve dajete kosmiče na žličko al po flaši?
Je pa fino, ko se naje ga dam v postlo in sam zaspiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj še samo čakam da mi bo celo noč prespaluser posted image user posted image user posted image

Jutri pa pa morem poklicat zdravnico na alergološko da mi pove kakšni so krvni rezultati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
1.4.2009 22:00:20   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Ženske, jaz neki razmišljam ...skoz je govora o hujšanju, pa sem mislila, če je katera za, da skupaj začnemo po ločevalni dieti ...ker to sploh ni tolk dieta, kokr temelji na pravilni kombinaciji živil ...vse lahko ješ, celo v neomejenih količinah, samo pazit moraš, kaj smeš skupaj in česa ne ...celo sladko lahko ješuser posted image user posted image user posted image  jaz sme pred nekaj leti lepo shujšala s to dieto ...res da sem zraven še tekla po večerih, za kaj zdej nimma časa, ampk vseeno je 70% hujšanja v hrani ...ker tud če se potiš ko norc, pa ne paziš pri prehrnai ne ob nič ...tko da če ste za, je danes prvi v mesecu, pa lahko začnemo ...jaz bom samo spustila tisit vodni dan, ker še dojim in bom tud tist dan jedla, drugače pa, glede na to, kako NEZDRAVO jem zadnje čase, bom sigurno imela s tem bolj urejeno prehrano, kot pa zdja ko vse nekaj na hitro in hladno ...a je katera za, da se spodbujamo???

jaz sem za, danes sem itak začela pridnouser posted image . A to je isto kot Montignac?

jaz sem tudi za to dieto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.4.2009 22:06:10   
Dream
Evo, sem šla malo brskat (brala pa še nisem) in sem našla tole za dieto:

http://montignac.mojforum.si/

No, z mojo težo je pa tako, da mi je od poroda oz. nosečnosti ostalo samo 5 kg, 15 pa sem si jih pridobila v dveh letih in pol neredne prehrane zaradi šolanja ob delu. Torej je moj cilj med 15 in 20 kg in moram priznati, da sem tudi sama velik optimist. Moja leta niso več ne vem kako idealna za izgubo kg kot nekoč user posted image    

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.4.2009 22:06:47   
Lucka1

Sem pa začela razmišljati v teh smeri, da če želim ji dat GH NE SMEM čakati, da mi da znak, da je lačna, ker je potem že PREVEČ lačna in ne more čakat, da bo po žlici tako počasi sita (niti še ne ve, da ji bo to napolnilo želodček)...pri dojenjeu ali flaški vedno na njo čakam, je ne hrnaim točno na ure ...ampk zdja pri GH razmišljam o tem, da bi ji dala, preden bi bila lačna ...včerej sem potme razmišljala je bila pa PREUTRUJENA ...in ni mogla jest ...
no da zaključim, sem potem v naslednji rundi že proti večeru poskušala to varianto, naspala se je, in sem ji dala fruteka (korenje, jabolko) nekje vmes, ko ni bla ne lačna, ne čist čist sita, in je jedla ;) user posted image user posted image user posted image  tko da ne vem, men se zdi tole smiselno, da ni jedla, ker je bila ali pREUTRUJENA ali pa PRELAČNA user posted image user posted image  bom vidla, kaj bo jutri ...
zdaj pa grme jo prbat nahranit in dat spat - odkar se je spremenila ura, hodi spat med 22h in polnočjo - čist je zmešana, zdele je pa tud uro in pol skup jokala včerej je mela vročino 37.7 a bi bli zobki user posted image user posted image user posted image  sem ji namazala s calgelom in ne joče že pol ure ....kdo bi vedel, kaj je ...al jo pa ritka peče ...ognjičevo mazilo mam doma, lahko še tem probam ...

to je pa sigurno res - naš user posted image je bil opoldne ful lačen, jaz pa pripravila riževe kosmiče kot kašico pa je kričal ko nor. Seveda sem mela tud mleko pripravljano in mu dala popit polovico njegove običajne doze, potem pa spet kosmiče, pa je prav užival, ko jih je jedel....in potem tudi spil ni več tiste polovice, ker se je očitno najedel....tako da imaš tu sigurno prav, da je bila preveč lačna? poiskusi pa tudi kako tretje živilo in potem čez nekaj časa spet nazaj špinačo?....mogoče,no

Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.4.2009 22:09:02   
Lucka1
vas lepo pozdravljam - se grem še malo pocrkljat pred spanjem user posted image - LEPE SANJE VSEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
1.4.2009 22:25:20   
coccinella

A VERJAMEŠ DA NA TO NISEM NITI POMISLILA, ker je npr. danes ravno en teden od uvajanja in itak smo še vedno samo na korenju (kašice sem kenslala drugi dan zaradi spanja) ...torej vsak dan je dobila korenje, od tretjega dne naprej zraven krompir. Vmes en dan nisem dajala nič. Tko da ne vem, kako naj še upčasnim zadevo user posted image user posted image user posted image  Po enem tednu se mi je zdelo primerno da dodam tretje živilo.
Sem pa začela razmišljati v teh smeri, da če želim ji dat GH NE SMEM čakati, da mi da znak, da je lačna, ker je potem že PREVEČ lačna in ne more čakat, da bo po žlici tako počasi sita (niti še ne ve, da ji bo to napolnilo želodček)...pri dojenjeu ali flaški vedno na njo čakam, je ne hrnaim točno na ure ...ampk zdja pri GH razmišljam o tem, da bi ji dala, preden bi bila lačna ...včerej sem potme razmišljala je bila pa PREUTRUJENA ...in ni mogla jest ...
no da zaključim, sem potem v naslednji rundi že proti večeru poskušala to varianto, naspala se je, in sem ji dala fruteka (korenje, jabolko) nekje vmes, ko ni bla ne lačna, ne čist čist sita, in je jedla ;) user posted image user posted image user posted image  tko da ne vem, men se zdi tole smiselno, da ni jedla, ker je bila ali pREUTRUJENA ali pa PRELAČNA user posted image user posted image  bom vidla, kaj bo jutri ...
zdaj pa grme jo prbat nahranit in dat spat - odkar se je spremenila ura, hodi spat med 22h in polnočjo - čist je zmešana, zdele je pa tud uro in pol skup jokala včerej je mela vročino 37.7 a bi bli zobki user posted image user posted image user posted image  sem ji namazala s calgelom in ne joče že pol ure ....kdo bi vedel, kaj je ...al jo pa ritka peče ...ognjičevo mazilo mam doma, lahko še tem probam ...

hey!
saj ne vem, ampak pri gaji je to šlo...Kaj pa če bi ji naredila tako gosto hrano in ji dala po flaški?
Jaz sem tako naredila, ko gaja ni hotela več po žlički jest....pa sem ji to hrano le razrečila in ji dlal po flaški, pa je bilo vredu. Nevem, probaj.....

Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.4.2009 22:26:32   
irma78
Pa še eno prošnjo bi imela. Ali mi lahko katera že ta stotič napiše pri koliko stopinjah ima user posted image  vročino, če mu jo izmeriš v ritki in pri koliko, če mu jo izmerip v ušesu?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.4.2009 22:28:10   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Naš user posted image je pa zdle pojedel 110ml riževih ksmičev po žlici, potem sem ga še podojila in zdaj spančka.user posted image user posted image

Kako pa ve dajete kosmiče na žličko al po flaši?
Je pa fino, ko se naje ga dam v postlo in sam zaspiuser posted image user posted image user posted image

Zdaj še samo čakam da mi bo celo noč prespaluser posted image user posted image user posted image

Jutri pa pa morem poklicat zdravnico na alergološko da mi pove kakšni so krvni rezultati.user posted image user posted image user posted image

Jaz ji dajem vse obroke čez dan po žlički (kaše, frutki, sadje....), obrok presd spanjem (kašica) pa po flaški.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.4.2009 22:30:41   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še eno prošnjo bi imela. Ali mi lahko katera že ta stotič napiše pri koliko stopinjah ima user posted image  vročino, če mu jo izmeriš v ritki in pri koliko, če mu jo izmerip v ušesu?

Hmmmm mislim da je pri obeh merjenjih meja 38 stopinj. Ampak za v ušesu sem prepričana da je 38, za v ritki pa nisem ravno 100%.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
1.4.2009 22:36:11   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Hmmmm mislim da je pri obeh merjenjih meja 38 stopinj. Ampak za v ušesu sem prepričana da je 38, za v ritki pa nisem ravno 100%.

v ritki 38.5

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
1.4.2009 22:37:01   
Dream

Normalna telesna temperatura, izmerjena v ustih, je pri otrocih 36,5-37°C, izmerjena pod pazduho pa približno pol stoipinje nižja. Rektalna temperatura (izmerjena v zadnjici; danes se uporablja le redko) je za približno stopinjo višja od tiste, ki jo izmerimo pood pazduho.

Ušesni merilec temeprature je pripročen predvsem, če je otrok nemiren, vendar morate temperaturo odčitati trikrat, če želite dobiti zanesljiv podatek. 

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
1.4.2009 22:42:14   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image        Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

METKA od mamice JANJA27

TILEN
od mamice  VALLA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.4.2009 22:51:26   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

.100noga tudi jaz se strinjam z dieto, vendar mi tale ločevalna nič kaj ne diši, ker sem zadnje čase prebrala dosti o tem, da je precej škodljiva. Nočem bit pametna, ampak jaz bi raje poskusila s stem, da zmanjšam vnos škorba, povečam količino tekočine in seveda obvezno več gibanja (sladkarije pa že itak ne jem ne vem kaj).

? kaj pa ni zdravo pri tem? a govorimo o istem načinu prehranjevanja?

Če govorimo o ločevalni dieti, potem smo na isti valovni dolžini. Brala sem namreč, da telo tega ne prenaša ravno dobro iz razloga, da vsak dan potrebuje tako veljakovine, OH kot vitamine in proteine. Z ločevalno dieto pa dsi en dan na OH, en dan na beljakovinah... No, sej pravim, da sem to brala. Ne vem pa, če dejansko drži, ker nisem poskusila.

ja. dream, z ločevalno dieto je tako, da so živila razdeljna predvsem na OH in beljakovine....ampak to še zdaleč ne pomeni, da so obroki striktno ločeni, saj ne obstaja hrana, ki bi bila res samo OH in res samo beljakovine, zato telo vsak dan dobi vse, enkrat enegaveč, drugič drugega....in glede na to, da menjaš vsakodnevno, sploh ni panike, da bi bilo česa premalo....če si bolje pogledaš recepte, dejansko vidiš, da gre za zdrav način prehranjevanja. jih je pa oooogromon na internetu in v kaki knjigi Montignac al pa prilogi kake revije. Jaz na žalost nimam nič, user posted image user posted image user posted image da bi ti lahko sem pripopala al pa poslala al posodila.sigurno ima katera med oktoberkami? al pa kaj iz knjižnice??user posted image user posted image user posted image

Jaz imam Montiga, če katera rabi, pošljem po mailu. Sam na zs rabim mail.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
1.4.2009 22:54:27   
gogabojan

Ebo zdaj sva nesla vlogo za drug vrtec, sam tuki pa zgubiva pike, ker ni v najini krajevni skupnosti. Mah jaz več ne vem kaj naj...očitno bomo brez. Moj pa nekaj ni navdušen nad privatnimi varuškami, pa sej jaz tudi ne, samo kam pa naj ga dam mater. 

Jaz sem danes pošiljala vloge v zasebne vrtce, ampak je ista panika - vse povsod prevč dojenčkov. Po mojem bomo mi ostali brez vrtca, samo potem bom šla pa kar do Jankoviča. Je enkrat rekel, da bo za vse ljubljanske user posted image  dovolj prostora v vrtcih - sedaj naj se pa izkaže. Če pa povsod izvisimo, se bova morala pa tudi midva odločit za privat varuško, čeprav te so ultra drage, pa še vprašanje koliko jim lahko zaupaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo punce. Če ne dobite vrtca tako kot jaz, bom jaz odprla privat vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bom lepo skrbela za njih. Pa čist ugodno, še popust dobite. K moja služba mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz to resno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom mela tudi podaljšan vrtec, oz. popoldanski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
1.4.2009 22:56:28   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

s čim naj mažem, da bo čim prej bolje? Se mi zdi, da jo ful boli oz. peče ...Mažem z bepantenom in pogosto previjam ...

moja je tudi zadnjič imela vneto ritko, pa sem ji namazala s Sudocrem. Pri naslednjem previjanju rdečine ni bilo več, sam nekaj izpuščajev je še imela. Sem ji še dva dni s tem mazala in se ji je vse pozdravilo. Mazilo sem pa dobila v darilnem paketu v porodnišnici.
Pa za vneto ritko je dober tudi Ribodermin.

Tistin sudocrem iz P sem že porabila ko je imela čist miceno rdečo ritko ...bi mogla šparat za krizne primere ha?

Sudocrem dobiš v lekarni, lahko pa namažeš tudi z ognjičevo kremo, če jo imaš doma, ampak bo malce dlje trajalo kot s tako kremo. Pa Nivea ima eno novo kremo za ritko. 

KATERAKOLI KREMA JE DOBRA KI IMA NEKI IZVLEČEK CINKA NOT. PREVERJENO. Mi smo imeli enkrat celo hraste (sm dobila neke čudne pleničke, in ritka je bila takoj vneta čez noč, čeprav ni nič kakal). Če pa rabiš, pa ti jaz dam svojo. Imam eno polovičko viška. Sam poklič pa bo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
1.4.2009 22:56:43   
janja 27
JUTRI BOMO MELI ŽE POL LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona gre hitro čas..............................leeeeeeeeeetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

joj .100noga se mi prav smiliš...najprej si imela full probleme z dojenjem sedaj pa že z uvanjanjem GH....ma sej bo...si dojenje uštimala pa boš tud toleuser posted image user posted image user posted image user posted image res provaj ji dat hrano prej ne čakat da je lačna ker potem rata preveč lačna in na žličko ne ger tako hitro......peovaj ji dat po dveh urah po dojenju.....

mi pa pridno spimo in papcamo - trkam na les...user posted image user posted image

ta teden je res prov preveč pridna sploh en vem da jo mam razen tega da je polna energije in čveka po njeno user posted image user posted image user posted image in se jezi če ji kaj ne dam...vesela vsakega obiska user posted image user posted image user posted image itak pri nas jih je tko malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je prava mala firbčna babauser posted image user posted image user posted image user posted image

mbd - joj a spet ste na ventolinuuser posted image user posted image user posted image sej men je tud kašljala ..v bistvu se je izkašljevala....ji je tud full hropelo k je dihal ama k se je izkašlajla je blo ok....pa se je spucalo v parih dneh...ma po moje če nima vročine greš lahko malo ven sej sedaj ni več tist mrzu zrak....boš saj bacile vrgla ven ker v hiši se seliš iz enega kota v drugegauser posted image user posted image user posted image

lena35 - kako je blaž?? bolje....še klašlja....

glede diet jaz en bom nič komplicirala s hrano črtam kruh in papcanje po 18 uri in mal gibanja..jaz sem tko šla dol v pol leta 15 kg preden sem zanosila za manco....bomo vidli kako bo sedaj....cilj....ja jaz bi tud ene 20 dala doluser posted image user posted image user posted image user posted image bom rajš se tko odločla da se bom stlačtla v ene stare kavbojke in ko jih dam gor bom čist happyuser posted image user posted image user posted image user posted image ..user posted image user posted image user posted image

včeraj so nam pa otroci v vrtcu kamor hodi manca pripravili predstavo so nam zaigrali in zapeli - joj kako je to lepo k vidiš svojega otroka kako je vključen v skupino in poje in je ves ponosen da sta ga prišla starša gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

jaz z vrtecm HB nimam problemov pri nas na občini so lani sklenili da vzamejo vse otroke in odprli dodatne oddelke...tko da vpisala sem jo že ...in seveda 02.09.09 akcija.....

okoli mene pa same srečkeuser posted image user posted image   sedaj je đe 5 mojih kolegic nosečih...sem jim prov fouš.....jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................imela spet trebušček in čuta rahle gibe in potem brcanje in premikanje in.........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hiter poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
1.4.2009 22:57:30   
gogabojan

Če vas bo veliko , ki ne boste dobile vrtca bom pa še jaz začela razmišljat, da ostanem doma in sem varuškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sorry iraira k ti skačem v zelje. Sem šele zdaj prišla do sem, da sem videla da si ti tudi to pisala.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
1.4.2009 22:59:53   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz sem danes pošiljala vloge v zasebne vrtce, ampak je ista panika - vse povsod prevč dojenčkov. Po mojem bomo mi ostali brez vrtca, samo potem bom šla pa kar do Jankoviča. Je enkrat rekel, da bo za vse ljubljanske user posted image  dovolj prostora v vrtcih - sedaj naj se pa izkaže. Če pa povsod izvisimo, se bova morala pa tudi midva odločit za privat varuško, čeprav te so ultra drage, pa še vprašanje koliko jim lahko zaupaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo punce. Če ne dobite vrtca tako kot jaz, bom jaz odprla privat vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bom lepo skrbela za njih. Pa čist ugodno, še popust dobite. K moja služba mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz to resno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom mela tudi podaljšan vrtec, oz. popoldanski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi ti mojega takoj dala v varstvo, samo malo predaleč si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bi rabila zjutraj do Vrhnike pol ure, pa nazaj isto. Če pa se preseliš v LJ, me daj pa takoj na čakalno listo, ker boš itak takoj zasedena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?