PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mislim kaj sem prej jaz butara naredila, delam Taju krompir in špinačo in dam kar kislo smetano not, sem čist not padla, sploh pomislila nisem da je zanj. In ko je že polovico pojedel se spomnim...o shit Upam, da ne bo kake reakcije, ani smetana malo težka? jaz sem danesprvič skuhala krompirček pa špinačo pa ni hotla jest ...pa včerej tud kreompirčka pa korenja ni hotla jest :( sam mleko pa mojo joško ...pa je šel tist super začetek uvajanja GH po vodi :( .100noga - moogoče pa ji je vse skupaj prehitro?? ne vem,no, samo pomislila sem, sama itak nimam izkušenj. Je pa naš danes zmazal veliko žlico gostih riževih kosmičev po žlički pa vriskal zraven A VERJAMEŠ DA NA TO NISEM NITI POMISLILA, ker je npr. danes ravno en teden od uvajanja in itak smo še vedno samo na korenju (kašice sem kenslala drugi dan zaradi spanja) ...torej vsak dan je dobila korenje, od tretjega dne naprej zraven krompir. Vmes en dan nisem dajala nič. Tko da ne vem, kako naj še upčasnim zadevo Po enem tednu se mi je zdelo primerno da dodam tretje živilo. Sem pa začela razmišljati v teh smeri, da če želim ji dat GH NE SMEM čakati, da mi da znak, da je lačna, ker je potem že PREVEČ lačna in ne more čakat, da bo po žlici tako počasi sita (niti še ne ve, da ji bo to napolnilo želodček)...pri dojenjeu ali flaški vedno na njo čakam, je ne hrnaim točno na ure ...ampk zdja pri GH razmišljam o tem, da bi ji dala, preden bi bila lačna ...včerej sem potme razmišljala je bila pa PREUTRUJENA ...in ni mogla jest ... no da zaključim, sem potem v naslednji rundi že proti večeru poskušala to varianto, naspala se je, in sem ji dala fruteka (korenje, jabolko) nekje vmes, ko ni bla ne lačna, ne čist čist sita, in je jedla ;) tko da ne vem, men se zdi tole smiselno, da ni jedla, ker je bila ali pREUTRUJENA ali pa PRELAČNA bom vidla, kaj bo jutri ... zdaj pa grme jo prbat nahranit in dat spat - odkar se je spremenila ura, hodi spat med 22h in polnočjo - čist je zmešana, zdele je pa tud uro in pol skup jokala včerej je mela vročino 37.7 a bi bli zobki sem ji namazala s calgelom in ne joče že pol ure ....kdo bi vedel, kaj je ...al jo pa ritka peče ...ognjičevo mazilo mam doma, lahko še tem probam ...