|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
2.4.2009 7:12:55   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

A VERJAMEŠ DA NA TO NISEM NITI POMISLILA, ker je npr. danes ravno en teden od uvajanja in itak smo še vedno samo na korenju (kašice sem kenslala drugi dan zaradi spanja) ...torej vsak dan je dobila korenje, od tretjega dne naprej zraven krompir. Vmes en dan nisem dajala nič. Tko da ne vem, kako naj še upčasnim zadevo user posted image user posted image user posted image  Po enem tednu se mi je zdelo primerno da dodam tretje živilo.
Sem pa začela razmišljati v teh smeri, da če želim ji dat GH NE SMEM čakati, da mi da znak, da je lačna, ker je potem že PREVEČ lačna in ne more čakat, da bo po žlici tako počasi sita (niti še ne ve, da ji bo to napolnilo želodček)...pri dojenjeu ali flaški vedno na njo čakam, je ne hrnaim točno na ure ...ampk zdja pri GH razmišljam o tem, da bi ji dala, preden bi bila lačna ...včerej sem potme razmišljala je bila pa PREUTRUJENA ...in ni mogla jest ...
no da zaključim, sem potem v naslednji rundi že proti večeru poskušala to varianto, naspala se je, in sem ji dala fruteka (korenje, jabolko) nekje vmes, ko ni bla ne lačna, ne čist čist sita, in je jedla ;) user posted image user posted image user posted image  tko da ne vem, men se zdi tole smiselno, da ni jedla, ker je bila ali pREUTRUJENA ali pa PRELAČNA user posted image user posted image  bom vidla, kaj bo jutri ...
zdaj pa grme jo prbat nahranit in dat spat - odkar se je spremenila ura, hodi spat med 22h in polnočjo - čist je zmešana, zdele je pa tud uro in pol skup jokala včerej je mela vročino 37.7 a bi bli zobki user posted image user posted image user posted image  sem ji namazala s calgelom in ne joče že pol ure ....kdo bi vedel, kaj je ...al jo pa ritka peče ...ognjičevo mazilo mam doma, lahko še tem probam ...

Ja itak, jaz svojemu ne dajem ko je že fejst lačen, ker bo tulil. zaenkrat dobi malo prej preden je bil včasih obrok, da se lih fajn napoka.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
2.4.2009 7:22:27   
jolly123
No pa še dobro jutro! Če me ne heca en me pa drug...mož je šel danes v drugo sobo spat, ker nonstop nekaj kašlja in smrka, da me ne bo zbujal, je pa tamal kot zakleto imel neke nočne arije. Se je zbudil Ob 4-ih, pa sva pojedla zaspal, pa spet neki zbudil, pa ga dam na bok, pa spi ,al pa spet neki stokat...no zdaj pa še kar spi. Jaz pa od 4-ih nisem nič user posted image aaaaaaaaaaaaa
Mislim kdaj se bom jaz naspala ne vem.... sem že toliko zdrkana od tega spanja, da ponoči ko samo slišim kako stokanje, se počutim kot bi mi kdo nož zaril v srce...kr neki. Sploh več ne morem spat, še takrat ko vsi spijo, ker itak se že 6 mesecev nonstop neki zbujam in sploh ne znam več spat. A je to normalno? A rabim kakšno pomoč v obliki škatle uspavalnih tablet?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
2.4.2009 7:40:15   
gogabojan
Jutro punce.

Mi smo spali od 22.00 do 7h.

Aja moram povedati to. Moj malček je vedno nekaj čebljal, ampak malo. Od včeraj popoldne, pa čeblja non stop. Kot da bi poslušal pokvarjen radio 24/dan..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj pa valda čist navdušen, pa še on za njim. Tako da imamo dva pokvarjena radia in pol. Še bojan zraven, vendar ne tako hudo kot unadvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . (vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image ...............)

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No pa še dobro jutro! Če me ne heca en me pa drug...mož je šel danes v drugo sobo spat, ker nonstop nekaj kašlja in smrka, da me ne bo zbujal, je pa tamal kot zakleto imel neke nočne arije. Se je zbudil Ob 4-ih, pa sva pojedla zaspal, pa spet neki zbudil, pa ga dam na bok, pa spi ,al pa spet neki stokat...no zdaj pa še kar spi. Jaz pa od 4-ih nisem nič user posted image aaaaaaaaaaaaa
Mislim kdaj se bom jaz naspala ne vem.... sem že toliko zdrkana od tega spanja, da ponoči ko samo slišim kako stokanje, se počutim kot bi mi kdo nož zaril v srce...kr neki. Sploh več ne morem spat, še takrat ko vsi spijo, ker itak se že 6 mesecev nonstop neki zbujam in sploh ne znam več spat. A je to normalno? A rabim kakšno pomoč v obliki škatle uspavalnih tablet?

Jolly res si boga, da se ne moreš naspati, oz. nazaj zaspati. Jaz fulll pozno hodim spati, pa fulll zgodaj se zbudim. Pa nemorem drugače spati. Jaz mislim, da je to pač psiha (ne razumet v slabem smislu), ampak podzavestno. Že na začetku sem jaz bila budna ponoči do polnoči, ker sem npr. gledala film, mogoče opravila svojo dolžnost z dragijem, ko pa smo šli spat, pa sem rekla, ah nevm šla spat, itak se bo kmalu zbudil. In mi je to podzavestno ostalo.

Jaz ti nebi prej priporočala tablet, razen če bi izčrpala vsa sredstva. Raje se mal pomiri, al mal toplega mleka spij, al pa vzemi mal knjigo preber (kako dolgočasno), al pa kako meditacijo udari (roke so tople in mirne, noge so tople..... ), če pa drugače ne gre, pa pač vzemi, preden pregoriš do konca.

Ah kr neki, spet pametujem. Veš kaj, naredi kakor misliš, da bo zate fajn. Jaz nisem glih v tvoji koži, tako da ne vem. Želim pa ti, da čimprej to zadevo ugodno rešiš.user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
2.4.2009 7:40:43   
Pšemek
dobro jutro!

mi smo se pa danes ponoči po dooooooolgem času previjali ponoči. Se je fejst pokakala in sem jo šla previt. Itak se je čisto predramila in sem si mislila, zdej bo pa hudič za zaspat. Ampak ne morte verjet (jaz tudi nisem mogla), sem ji dala lupčka in jo položila v posteljico, šla tudi sama v posteljo in čez pet minut je že spala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Smo imeli pa zvečet ful problem zaspati, pojma nimam zakaj. Je že skor zaspala, pa je user posted image  domov prišel in je imela učke kot čuk, pa vse jo je zanimal, kaj se dogaja. Na koncu je bila že tako utrujena, zaspat pa ni šans. Jokala je itak ful, proti koncu sem jo vzela k nama v posteljo, da se je vsaj pomirila in ko je bila mirna, sem jo vzela v naročje in ji uspavanko pela ter se zibala, dokler ni zaspala.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
2.4.2009 7:43:54   
Pšemek
Metka, Tilen user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  za 6 mesecev.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
2.4.2009 7:45:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz mislim, da je to pač psiha (ne razumet v slabem smislu), ampak podzavestno. Že na začetku sem jaz bila budna ponoči do polnoči, ker sem npr. gledala film, mogoče opravila svojo dolžnost z dragijem, ko pa smo šli spat, pa sem rekla, ah nevm šla spat, itak se bo kmalu zbudil. In mi je to podzavestno ostalo.

Ja sej to veš ...sploh se n emorem skoncetrirat na spanje, ker mam nekje podzavesto eh itak brezveze...sej se bo zbudil, al pa bo dragi vstal...kr neki!!! Rabm teden dni dopusta, sama na off...pa ne bo šlo user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
2.4.2009 7:54:52   
gogabojan

Jaz mislim, da je to pač psiha (ne razumet v slabem smislu), ampak podzavestno. Že na začetku sem jaz bila budna ponoči do polnoči, ker sem npr. gledala film, mogoče opravila svojo dolžnost z dragijem, ko pa smo šli spat, pa sem rekla, ah nevm šla spat, itak se bo kmalu zbudil. In mi je to podzavestno ostalo.

Ja sej to veš ...sploh se n emorem skoncetrirat na spanje, ker mam nekje podzavesto eh itak brezveze...sej se bo zbudil, al pa bo dragi vstal...kr neki!!! Rabm teden dni dopusta, sama na off...pa ne bo šlo user posted image user posted image

Veš kak jaz pravim (mal klaverna tolažba). Ah saj bo bolje. Enkrat bo že bolje.user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol pa bl pesimistično. Če ne bo prepozno (to pa si rečem, ko sem že čist na koncu).

Večinoma pa rečem sebi in zdaj tebi.

Ah, saj bo bolje. Mora biti bolje. Enkrat bo že bolje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da sem te s tem potolažila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
2.4.2009 7:56:27   
afnica mala
Dobro jutro!

Metka in Tilen- vse najboljše user posted image

Neli spala od 8h do zdaj- jo slišim se nekaj pogovarja.
Se nahraniva in greva na en obisk do njenega kosila.

Neli je osvojila prvo besedo NE! Skoz to ponavlja, sploh ko je hudauser posted image . Nekako tako gre ne,ne,ne,ne.....user posted image
Še ko sem šla včeraj popoldan v nabavo, knjižnico mi je njen ne,ne odzvanjal v ušesihuser posted image . Je bla pa včeraj sitna- sam, da me ni imela na očeh (al pa popoldan očija)- v jok in to ful je čist vijolčna ratala. Ne vem kje sem brala da tako nastane okoli pol letauser posted image
Naša pikica je pa tko lepo okrogla- rokice ima hlebčkaste, nogice, obrazek, komaj čakam v torek tehtanje, ne pa cepljenjauser posted image . Itak, če za malco poje celo malo banano, pol jabolka, pa še 4 piškote. Čez pol ure pa še cca 50ml sadne kašice z rižemuser posted image - to je njen najboljši obrok.

Berem in komentiram vas malo kasneje (tudi zajtrk ima v dveh delih, najprej poje cca 80 mlečne kašice, čez pol ure pa še 60ml) ali pa popoldan.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
2.4.2009 7:57:27   
laknerš
Dobro jutro!!

Najprej čestitke Tilnu in Metki, pa lepo praznujte!!!

Jolly a sta vidva že kaj bolš, ker tole se pa že res vleče, sej se ti bo še zmešal če boš tolk časa doma zaprta!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4459
2.4.2009 8:02:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jolly a sta vidva že kaj bolš, ker tole se pa že res vleče, sej se ti bo še zmešal če boš tolk časa doma zaprta!!!

Jaz sem OK razen utrujenosti user posted image user posted image Taj še malo smrka ampak greva že na sprehod, pa če slučajno spi v vozičku si jaz kje privoščim čajček ali kakav, na obiske pa še ne gremo...nikol ne veš user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
2.4.2009 8:04:20   
laknerš

Jaz sem OK razen utrujenosti user posted image user posted image Taj še malo smrka ampak greva že na sprehod, pa če slučajno spi v vozičku si jaz kje privoščim čajček ali kakav, na obiske pa še ne gremo...nikol ne veš user posted image

Jest sm pa lih hotla napisat če greš popoldne na Zbilje mal za sprostitev.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
2.4.2009 8:04:32   
jolly123
Gogabojan sej vem, da bo enkrat bolje, če ne prej pa takrat ko bo mulo mali že tok zrastel, da bo šel za par dni na počitnice na kmetijo user posted image  user posted image Mami pa dopust doma. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
2.4.2009 8:05:00   
laknerš
Ker jest ne smem bit doma če se gremo hujšanje ker je preveč skušnjav okoli mene.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
2.4.2009 8:06:17   
jolly123

A me rajcaš s palačinkami?? Hujšanje pa tako user posted image user posted image A greš ti na Zbilje?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
2.4.2009 8:09:57   
laknerš

A me rajcaš s palačinkami?? Hujšanje pa tako user posted image user posted image A greš ti na Zbilje?

Ja sm mislila, ker moram it itak v kranj po kašice pa sm mislila še kam it da ne bom cel dan doma.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
2.4.2009 8:11:56   
jolly123
Ja greva pa pol kle po Kranju na en sprehod, pa se kje v mestu ustaviva na pijački. Sej če je moj v vozičku vas itak  ne bo okužil. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
2.4.2009 8:13:59   
laknerš

Ja greva pa pol kle po Kranju na en sprehod, pa se kje v mestu ustaviva na pijački. Sej če je moj v vozičku vas itak  ne bo okužil. 

Ja itak, super se slišva kdaj pridem pa kje ampak načeloma okrog treh.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
2.4.2009 8:21:38   
gogabojan

A pri vas ne lije kot iz škafa??? Tu fulll lije. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
2.4.2009 8:24:27   
laknerš

A pri vas ne lije kot iz škafa??? Tu fulll lije. user posted image user posted image user posted image

Ne, pri nas je sicer oblačno ampak pada pa ne!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4469
2.4.2009 8:25:31   
jolly123
Laknerš važi user posted image

Gogabojan za enkrat še nimamo dežja....upam pa da ne bo lilo, bom morala psa spet prisilit da gre ven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4470
2.4.2009 8:37:22   
čebelka77
Najprej DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pol pa ena blond:    kako nardiš da se vid komu odgovarjaš, sploh za nazaj? ne gre miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.4.2009 8:39:48   
gogabojan

Laknerš važi user posted image

Gogabojan za enkrat še nimamo dežja....upam pa da ne bo lilo, bom morala psa spet prisilit da gre ven user posted image

Potem pa kar pohiti. Pri nas res fullll lije.

Hmmmm torej če bom hotela iti ven, bom morala na gorenjski konec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bomo kar doma. HVALA BOGU da sem včeraj bila vzunaj z Marisho, tako, da danes bom preživela, če bom doma.

Evo moj user posted image je zaspal. Zakaj moj user posted image zjutraj ne poje, in ne zaspi nazaj. K pravijo da rabijo dojenčki na enkrat 12 ur spanja?????? Ah bo že.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
2.4.2009 8:40:20   
mbd0411
Pri nas tudi lije.
Gogabojan dobilauser posted image user posted image user posted image HVALA.
Če boš našla še kake recepte se priporočamuser posted image tud men zmanjkuje idej.
A ima katera 90 dnevno ločevalno????

Bo treba najdit neki za voljo pri hujšanju.Ko sem dojila,sem se kontrolirala kaj pojem in kaj ne smem,pa je blo brez problema,kaj naj pa zdaj najdem??user posted image
Janja,a ti pa praviš,da naj gremva vseeno ven??? Ne vem no,če pa je virusni bronhitisuser posted image ,mislim,da ne...Itak dežuje HB zaenkrat.Bova že zdržala.Sicer pa je toplo in zračim ves dan.
Sem ugotovila,da ga čist preveč oblačim in mu je vroče.tudi ko greva ven.Zato pa tudi ne spi ponoči.Sem dala stran vzglavnik,ki je malo dvignjen za tiste ki polivajo,sam ga jaz vseeno imam čeprav ne poliva..Je pa iz pene-gobe in mu je vroče v glavico,zato se pa tudi zbuja.Nocoj je bil prvič brez pa je spal lepo,razen ko ga zbujam za zdravila in vpihe,a takoj nazaj zaspi.Pa v vreči mu je tako vroče,pa sploh ni debela.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.4.2009 8:40:34   
čebelka77
Kar pa se tiče hujšanja, jaz sem se zredila 20 kg med nosečnostjo, zgubila že 13 kg tko da še 7 to go.

je pa moj možek hujšal z ločevalno dieto in je ful izi. V knjigarni se dobi knjižica pa maš noter recepte za 90 dni. Pa so kr luštni.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
2.4.2009 8:40:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Najprej DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pol pa ena blond:    kako nardiš da se vid komu odgovarjaš, sploh za nazaj? ne gre miuser posted image user posted image user posted image

Klikni citiraj.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?